Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα έλεγα να κατεβάσει πάλι το τελευταίο philz και να δοκιμάσει πάλι...μήπως και είναι bad download το ζιπάκι!!

Το θεμα κλαίρη είναι το πως θα το περασει στη μνήμη της συσκευής αφού δε bootαρει και ο twrp δεν υποστηρίζει OTG.

Πέρασε την στοκ πάλι και ηρέμησε..:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το θεμα κλαίρη είναι το πως θα το περασει στη μνήμη της συσκευής αφού δε bootαρει και ο twrp δεν υποστηρίζει OTG.

έχεις απόλυτο δίκιο...μου διέφυγε τελείως αυτή η λεπτομέρεια!!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Για την ιστορία με τους σωστούς drivers μια χαρά mount κανει στο PC το τηλέφωνο όταν είναι σε custom recovery.Και με adb push στελνεις το zip αρχείο στο τηλεφωνο

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Για την ιστορία με τους σωστούς drivers μια χαρά mount κανει στο PC το τηλέφωνο όταν είναι σε custom recovery.Και με adb push στελνεις το zip αρχείο στο τηλεφωνο

Αφού σου είπα ότι το παιδί δε ξέρει απο adb και δε το έχω εδω για να ασχοληθώ εγώ!Τι δε καταλαβαίνεις;;;;;;;;; :p:p:p

Πάντως δεν έχω δοκιμάσει είναι αλήθεια να το κάνω mount σε pc γιατί δε μου έχει χρειατεί ακόμα....Μήπως έχετε τη καλοσύνη να μας δώσετε τους σωστούς (???) drivers Προφέσορ Γύρη?????

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

έχεις απόλυτο δίκιο...μου διέφυγε τελείως αυτή η λεπτομέρεια!!

Εσενα λεει Κλαιρη; :confused:

Νομιζα πως ησουν αρσενικος...

Anyway...τωρα που περασε λιγος καιρος οσοι εχετε Mahdi rom για πειτε εντυπωσεις εκτος απο καμερα.

Ειναι σταθερη;Ειναι οκ για καθε μερα χρηση;

δεν νομιζω να δει ο pc το τηλεφωνο μεσα σε recovery mode, ποσο μαλλον να το κανει mount...και ο 2.6.3.2 twrp που εχει τωρα δεν υποστηριζει και οtg..

Εγώ πάντως με το 2.6.3.2 διαβάζω κανονικά με otg το usb stick μου.

Εσενα λεει Κλαιρη; :confused:

Νομιζα πως ησουν αρσενικος...

Anyway...τωρα που περασε λιγος καιρος οσοι εχετε Mahdi rom για πειτε εντυπωσεις εκτος απο καμερα.

Ειναι σταθερη;Ειναι οκ για καθε μερα χρηση;

χχαχαχαχαχ....ναι εγω είμαι η Κλαίρη...εντάξει,δεν όφειλες να το ξέρεις :p

προσωπικά για τη Mahdi δεν μπορώ να σου απαντήσω,εγω έχω τη rom του Energy (stock) και πλήρως ευχαριστημένη :D

Madhi rom. Το τηλέφωνο έχει κάνει μόνο 2 πλήρεις φορτίσεις από την Πέμπτη

[ATTACH]40825[/ATTACH][ATTACH]40826[/ATTACH]

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ρε παιδες εχει καταφερει κανεις να κανει το dualshocK χειριστιριο του ps3 να δουλεψει χωρις να ειναι ροοτ. Για emulators θα ηταν τελειο!

χχαχαχαχαχ....ναι εγω είμαι η Κλαίρη...εντάξει,δεν όφειλες να το ξέρεις :p

προσωπικά για τη Mahdi δεν μπορώ να σου απαντήσω,εγω έχω τη rom του Energy (stock) και πλήρως ευχαριστημένη :D

Τελικα την φλασαρα την Mahdi,θυμηθηκα ποσο βαρετο κι αδιαφορο ειναι το pure Android και θα βαλω να δω Energy.

Κλαιρη χαιρομαι οταν βλεπω κοριτσια να ασχολουνται με φλασαρισματα!

Edited by panosfx

Ρε παιδες εχει καταφερει κανεις να κανει το dualshocK χειριστιριο του ps3 να δουλεψει χωρις να ειναι ροοτ. Για emulators θα ηταν τελειο!

Εχω κι εγω ενα logitech για τον υπολογιστη και το δοκιμασα στο κινητο. Μπορεις να πλοηγηθεις, να επιλεξεις εφαρμογη, να βγεις απο αυτην κ.α.

Δοκιμαζοντας ομως σε παιχνιδι οπως το real racing 3 δεν το καταλαβαινει σαν joystick. Μπορεις να κανεις pause και να πλοηγηθεις στο μενου του αλλα στην δραση δεν μπορεις να στριψεις, να πατησεις φρενο κ.α.

Τσεκαρε εδω για το χειριστιριο του ps3: http://m.youtube.com/watch?v=0TlFzpQmzCo

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα την φλασαρα την Mahdi,θυμηθηκα ποσο βαρετο κι αδιαφορο ειναι το pure Android και θα βαλω να δω Energy.

Κλαιρη χαιρομαι οταν βλεπω κοριτσια να ασχολουνται με φλασαρισματα!

Πολυ λιγες ειμαστε ακομη...νομιζω δηλαδη!!

Βαλε την energy εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο dev και kernel dorinmax :)

Καλες χρυσες οι aosp και παραμετροποιησημες αλλα οντως απο καποιο σημειο και μετα απλα δεν εχεις κατι να περιμενεις :p

Και εγώ υπέρ στοκ. Black Pearl Rom,"μαμα" κερνελ μόνο WiFi από σήμερα το πρωί. Το τηλ. Είχε βγει από μπαταρία άλλο χθες το βράδυ με μηδενικό battery drain. και βρίσκομαι εδώ [ATTACH]40844[/ATTACH]

Εχω κι εγω ενα logiteck για τον υπολογιστη και το δοκιμασα στο κινητο. Μπορεις να πλοηγηθεις, να επιλεξεις εφαρμογη, να βγεις απο αυτην κ.α.

Δοκιμαζοντας ομως σε παιχνιδι οπως το real racing 3 δεν το καταλαβαινει σαν joystick. Μπορεις να κανεις pause και να πλοηγηθεις στο μενου του αλλα στην δραση δεν μπορεις να στριψεις, να πατησεις φρενο κ.α.

Τσεκαρε εδω για το χειριστιριο του ps3: http://m.youtube.com/watch?v=0TlFzpQmzCo

Εσενα λογικα θα παιζει σε αλλα παιχνιδια ή και emulators απλα μαλλον το real racing δεν υποστηριζει gamepad, ισως αν δοκιμασεις το dead trigger να παιζει

Εγώ με Mahdi είχα κάτι κολλήματα αλλά με το τελευταίο update δεν έχω το παραμικρό. Το μόνο μείον είναι ο ήχος που δεν είναι τόσο δυνατός όσο στην stock. Μπαταρία στα ίδια επίπεδα και για την κάμερα έχω την stock εφαρμογή από LG και από Lenovo.

ποια έκδοση της μαμα καμερας εχεις; δωσε κι ένα λινκ για τη Lenovo

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

ποια έκδοση της μαμα καμερας εχεις; δωσε κι ένα λινκ για τη Lenovo

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2427015 για Lenovo και η έκδοση της μαμάς είναι 4.0.41

ψαχνομουν τωρα λιγο τελικα εβαλα αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2522889 ποσταρε και μια o livadaki 2 σελιδες πισω αλλα νομιζω αυτη ειναι η καλυτερη..

- Oneplus 12

Εχετε να προτεινεται καναν καλο θεμα για stock look rom;Γιατι αυτο της energy που θυμιζει HTC δεν μ'αρεσει.

Καλησπέρα σε όλους.Καινούργιος στο άθλημα του flashαρίσματος και μιας και έχω δεί οτι αρκετοί απο το forum έχουν περάσει κάποιες custom roms ,μπορώ να έχω τα φώτα σας?Υπάρχει κάποια rom που να είναι βασισμένη πάνω στην stock rom, να έχει πετάξει απο πάνω της τα παραπάνω αχρείαστα της LG και να έχει ελαφρύνει ,αλλά να τρέχουν όλες οι ενδιαφέρουσες εφαρμογές της (όπως quick window,knock on-knock off,stock camera menu κ.τ.λ) και να μην έχει bugs όπως 3g/4g ,gps,bluetooth,wi-fi.....

Letv Le1 Pro X800.

When The smoke is going down

Πολυ λιγες ειμαστε ακομη...νομιζω δηλαδη!!

Βαλε την energy εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο dev και kernel dorinmax :)

Καλες χρυσες οι aosp και παραμετροποιησημες αλλα οντως απο καποιο σημειο και μετα απλα δεν εχεις κατι να περιμενεις :p

Καλησπέρα, μια ερώτηση, στην energy τα on screen buttons είναι μικρά ή τα κανονικά της lg;

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Καλησπέρα, μια ερώτηση, στην energy τα on screen buttons είναι μικρά ή τα κανονικά της lg;

Τα κανονικα!

Εγώ έχω την Worshiprom!

Είναι τελείως STOCK, αλλά έχει κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να δουλεύει καλύτερα το κινητό!

Πρόσθεσα μόνο μια μικρότερη μπάρα και άλλαξα τα DPI σε 380, γιατί σε 480 που είναι μαμά το θεωρώ αμαρτία και απαίσιο!

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Καλή, ωραία και γρήγορη η energy αλλά ρε παιδιά, γιατί κατέστρεψε την lock screen ο ανθρωπας? Υπάρχει περίπτωση να γίνει τελείως στοκ? Χωρίς το λουκέτο και τα γράμματα από κάτω.

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!