DjTony Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδια! Εχω ενα G2 ενος φιλου εδω και ειναι με 4.2.2 ΜΑΜΑ & root μονο... ποια καλη ROM 4.2 ή 4.3 ή ακόμα και 4.4 παίζει να έχει καλύτερη ταχύτητα μπαταρία και και και ? φυσικα & το τηλεφωνο λειτουργει ΑΨΟΓΑ απλα λεμε να περαοσυμε Custom ROM... τι προτεινετε ? Επίσης καμια φορά εκει στα καλα καθουμενα οπως λειτουργει ΑΨΟΓΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ η οθονη τρεμουλιαζει... και επανερχεται μονη της... με αλλαγη ROM παιζει να φτιαξει ? Edited January 26, 2014 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μαλλον φταιει το digitizer και θελει αλλαγη δεν κανει καλη επαφη και αποσυνδέεται Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μαλλον φταιει το digitizer και θελει αλλαγη δεν κανει καλη επαφη και αποσυνδέεται Ξερουμε ποσο παει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ξερουμε ποσο παει ? http://www.ebay.com/itm/OEM-Brand-New-LG-G2-D801-D802-LCD-Screen-Touch-Digitizer-Assembly-/111168384434 Μπορεί και φτηνοτερα aftermarket αλλα αν ειναι θεμα mainboard? Και οχι digitizer Αν εχεις κουράγιο στειλτο πισω απο οπου το αγορασες και περιμενε αντικατασταση. Φαντάζομαι ebay και ασιατικο? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 http://www.ebay.com/itm/OEM-Brand-New-LG-G2-D801-D802-LCD-Screen-Touch-Digitizer-Assembly-/111168384434 Μπορεί και φτηνοτερα aftermarket αλλα αν ειναι θεμα mainboard? Και οχι digitizer Αν εχεις κουράγιο στειλτο πισω απο οπου το αγορασες και περιμενε αντικατασταση. Φαντάζομαι ebay και ασιατικο? Ναι που το καταλαβες ? και γιατι γινεται αυτο στο συγκεκριμενο ? να το αγορασω θελω... το σκεφτομαι δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ναι που το καταλαβες ? και γιατι γινεται αυτο στο συγκεκριμενο ? να το αγορασω θελω... το σκεφτομαι δηλαδη Μαυρη παρτίδα :lol: Το πιο δύσκολο ειναι οτι δε το δεχονται στο service εδω λογο ασιατικου. Αλλιως το φτιαχνανε εδω και ολα κομπλε Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μαυρη παρτίδα :lol: Το πιο δύσκολο ειναι οτι δε το δεχονται στο service εδω λογο ασιατικου. Αλλιως το φτιαχνανε εδω και ολα κομπλε Και αν θελω να πληρωσω θα μου παει κανενα 160αρι ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Και αν θελω να πληρωσω θα μου παει κανενα 160αρι ε ? Το δυσκολο είναι να το στειλεις εξω. Αν το φτιαξεις μονος σου η εχεις γνωστο που φτιαχνει συμφερει. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Το δυσκολο είναι να το στειλεις εξω. Αν το φτιαξεις μονος σου η εχεις γνωστο που φτιαχνει συμφερει. η LG αν την πληρωσω εγω δεν το φτιαχνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 η LG αν την πληρωσω εγω δεν το φτιαχνει ? Εδω τα ευρωπαϊκά 32αρια δε φτιαχνει ποσο μαλλον τα ασιατικα. Στο καλυτερο θα επικαλεστουν οτι θα το στειλουν οι ιδιοι εξω για να σου φανε λεφτα... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εδω τα ευρωπαϊκά 32αρια δε φτιαχνει ποσο μαλλον τα ασιατικα. Στο καλυτερο θα επικαλεστουν οτι θα το στειλουν οι ιδιοι εξω για να σου φανε λεφτα... Κατατοπιστικοτατος ο φιλος... Εχει κανενα thanks/respect button να πατησω πουθενα ? :) Σε ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Σχετικά με το θέμα με τις διαφημίσεις, οι υπόλοιποι που εγκαταστήσατε την mahdi δεν έχετε πρόβλημα; Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Σχετικά με το θέμα με τις διαφημίσεις, οι υπόλοιποι που εγκαταστήσατε την mahdi δεν έχετε πρόβλημα; Εγω δουλευω το adaway και ειμαι μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εδω τα ευρωπαϊκά 32αρια δε φτιαχνει ποσο μαλλον τα ασιατικα. Στο καλυτερο θα επικαλεστουν οτι θα το στειλουν οι ιδιοι εξω για να σου φανε λεφτα... Δεν φτιαχνει τα Ευρωπαικα 32αρια στα πλαισια της εγγυησης οχι αν την πληρωσεις. Οποτε ο φιλος δεν χανει τιποτα να κανει ενα τηλεφωνο και να ρωτησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Σχετικά με το θέμα με τις διαφημίσεις, οι υπόλοιποι που εγκαταστήσατε την mahdi δεν έχετε πρόβλημα; Το είδα και στο xda που το έβαλες.Εγώ κανένα πρόβλημα με ad away 2.8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εγω δουλευω το adaway και ειμαι μια χαρα.. Αυτό όντως δουλεύει. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Το είδα και στο xda που το έβαλες.Εγώ κανένα πρόβλημα με ad away 2.8. Failed mounting system read/write... γράφει μόλις ενεργοποιώ το adway. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Failed mounting system read/write... γράφει μόλις ενεργοποιώ το adway. Τι μπορεί να φταίει? Δεν είσαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Είμαι root. Επιβεβαιωμένο με root checker συν οτι αλλες εφαρμογές έχουν πρόσβαση root. Δεν μπορω να καταλάβω... Έχετε κανένα λινκ για το adblocker. Μήπως έχω καμια παλιότερη εκδοση. Edited January 26, 2014 by tsagod123 Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Είμαι root. Επιβεβαιωμένο με root checker συν οτι αλλες εφαρμογές έχουν πρόσβαση root. Δεν μπορω να καταλάβω... Είχα το ιδιο πρόβλημα με το ad free όμως.δοκίμασε με το ad away. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Είχα το ιδιο πρόβλημα με το ad free όμως.δοκίμασε με το ad away. Ευχαριστω . πέρασα adaway και δούλεψε μια χαρά. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Παιδες σας δουλευει το gps με mahdi? Τι δεδομενα τι gps, ενα και το αυτο.... Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Παιδες σας δουλευει το gps με mahdi? Τι δεδομενα τι gps, ενα και το αυτο.... Λίγο που το δοκίμασα με το gps status, και το Google maps στο μπαλκόνι, κλείδωσε σε δευτερόλεπτα. Αύριο θα το δοκιμάσω και στο αυτοκίνητο. Τι πρόβλημα έχεις; Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektorash Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εγώ πάντως επανήλθα σε 4.2 και μάλιστα στην Energy... πολύ μαυρίλα βέβαια αλλά συνηθίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Λίγο που το δοκίμασα με το gps status, και το Google maps στο μπαλκόνι, κλείδωσε σε δευτερόλεπτα. Αύριο θα το δοκιμάσω και στο αυτοκίνητο. Τι πρόβλημα έχεις; Δοκιμαζω μεσα στο σπιτι για να ειμαι ειλικρινης, αλλα δεν εχει σχεση νομιζω καθως ουτε με δεδομενα κλειδωνει! Θα δω αυριο το πρωι τι κ πως. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts