Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια! Εχω ενα G2 ενος φιλου εδω και ειναι με 4.2.2 ΜΑΜΑ & root μονο... ποια καλη ROM 4.2 ή 4.3 ή ακόμα και 4.4 παίζει να έχει καλύτερη ταχύτητα μπαταρία και και και ? φυσικα & το τηλεφωνο λειτουργει ΑΨΟΓΑ απλα λεμε να περαοσυμε Custom ROM... τι προτεινετε ?

Επίσης καμια φορά εκει στα καλα καθουμενα οπως λειτουργει ΑΨΟΓΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ η οθονη τρεμουλιαζει... και επανερχεται μονη της... με αλλαγη ROM παιζει να φτιαξει ?

Edited by DjTony

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαλλον φταιει το digitizer και θελει αλλαγη δεν κανει καλη επαφη και αποσυνδέεται
technoholic maniac reviewer

Μαλλον φταιει το digitizer και θελει αλλαγη δεν κανει καλη επαφη και αποσυνδέεται

Ξερουμε ποσο παει ?

Ξερουμε ποσο παει ?

http://www.ebay.com/itm/OEM-Brand-New-LG-G2-D801-D802-LCD-Screen-Touch-Digitizer-Assembly-/111168384434

Μπορεί και φτηνοτερα aftermarket αλλα αν ειναι θεμα mainboard? Και οχι digitizer

Αν εχεις κουράγιο στειλτο πισω απο οπου το αγορασες και περιμενε αντικατασταση. Φαντάζομαι ebay και ασιατικο?

http://www.ebay.com/itm/OEM-Brand-New-LG-G2-D801-D802-LCD-Screen-Touch-Digitizer-Assembly-/111168384434

Μπορεί και φτηνοτερα aftermarket αλλα αν ειναι θεμα mainboard? Και οχι digitizer

Αν εχεις κουράγιο στειλτο πισω απο οπου το αγορασες και περιμενε αντικατασταση. Φαντάζομαι ebay και ασιατικο?

Ναι που το καταλαβες ? και γιατι γινεται αυτο στο συγκεκριμενο ? να το αγορασω θελω... το σκεφτομαι δηλαδη

Ναι που το καταλαβες ? και γιατι γινεται αυτο στο συγκεκριμενο ? να το αγορασω θελω... το σκεφτομαι δηλαδη

Μαυρη παρτίδα :lol:

Το πιο δύσκολο ειναι οτι δε το δεχονται στο service εδω λογο ασιατικου. Αλλιως το φτιαχνανε εδω και ολα κομπλε

Μαυρη παρτίδα :lol:

Το πιο δύσκολο ειναι οτι δε το δεχονται στο service εδω λογο ασιατικου. Αλλιως το φτιαχνανε εδω και ολα κομπλε

Και αν θελω να πληρωσω θα μου παει κανενα 160αρι ε ?

Και αν θελω να πληρωσω θα μου παει κανενα 160αρι ε ?

Το δυσκολο είναι να το στειλεις εξω. Αν το φτιαξεις μονος σου η εχεις γνωστο που φτιαχνει συμφερει.

Το δυσκολο είναι να το στειλεις εξω. Αν το φτιαξεις μονος σου η εχεις γνωστο που φτιαχνει συμφερει.

η LG αν την πληρωσω εγω δεν το φτιαχνει ?

η LG αν την πληρωσω εγω δεν το φτιαχνει ?

Εδω τα ευρωπαϊκά 32αρια δε φτιαχνει ποσο μαλλον τα ασιατικα. Στο καλυτερο θα επικαλεστουν οτι θα το στειλουν οι ιδιοι εξω για να σου φανε λεφτα...

Εδω τα ευρωπαϊκά 32αρια δε φτιαχνει ποσο μαλλον τα ασιατικα. Στο καλυτερο θα επικαλεστουν οτι θα το στειλουν οι ιδιοι εξω για να σου φανε λεφτα...

Κατατοπιστικοτατος ο φιλος... Εχει κανενα thanks/respect button να πατησω πουθενα ? :) Σε ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλε μου!

Σχετικά με το θέμα με τις διαφημίσεις, οι υπόλοιποι που εγκαταστήσατε την mahdi δεν έχετε πρόβλημα;

Σχετικά με το θέμα με τις διαφημίσεις, οι υπόλοιποι που εγκαταστήσατε την mahdi δεν έχετε πρόβλημα;

Εγω δουλευω το adaway και ειμαι μια χαρα..

Δεν φτιαχνει τα Ευρωπαικα 32αρια στα πλαισια της εγγυησης οχι αν την πληρωσεις.

Οποτε ο φιλος δεν χανει τιποτα να κανει ενα τηλεφωνο και να ρωτησει.

Το είδα και στο xda που το έβαλες.Εγώ κανένα πρόβλημα με ad away 2.8.

Το είδα και στο xda που το έβαλες.Εγώ κανένα πρόβλημα με ad away 2.8.

Failed mounting system read/write... γράφει μόλις ενεργοποιώ το adway. Τι μπορεί να φταίει?

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Failed mounting system read/write... γράφει μόλις ενεργοποιώ το adway. Τι μπορεί να φταίει?

Δεν είσαι root

Είμαι root. Επιβεβαιωμένο με root checker συν οτι αλλες εφαρμογές έχουν πρόσβαση root. Δεν μπορω να καταλάβω...

Έχετε κανένα λινκ για το adblocker. Μήπως έχω καμια παλιότερη εκδοση.

Edited by tsagod123

Είμαι root. Επιβεβαιωμένο με root checker συν οτι αλλες εφαρμογές έχουν πρόσβαση root. Δεν μπορω να καταλάβω...

Είχα το ιδιο πρόβλημα με το ad free όμως.δοκίμασε με το ad away.

Είχα το ιδιο πρόβλημα με το ad free όμως.δοκίμασε με το ad away.

Ευχαριστω . πέρασα adaway και δούλεψε μια χαρά.

Παιδες σας δουλευει το gps με mahdi? Τι δεδομενα τι gps, ενα και το αυτο....

Λίγο που το δοκίμασα με το gps status, και το Google maps στο μπαλκόνι, κλείδωσε σε δευτερόλεπτα. Αύριο θα το δοκιμάσω και στο αυτοκίνητο.

Τι πρόβλημα έχεις;

Λίγο που το δοκίμασα με το gps status, και το Google maps στο μπαλκόνι, κλείδωσε σε δευτερόλεπτα. Αύριο θα το δοκιμάσω και στο αυτοκίνητο.

Τι πρόβλημα έχεις;

Δοκιμαζω μεσα στο σπιτι για να ειμαι ειλικρινης, αλλα δεν εχει σχεση νομιζω καθως ουτε με δεδομενα κλειδωνει! Θα δω αυριο το πρωι τι κ πως.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@