evansarmor Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 καλησπέρα,μπορείτε να ενεργοποιήσετε την μπροστινή κάμερα και αν ναι πως? Όταν ανοίξεις την φωτογραφική, υπάρχει ένα μικρό εικονίδιο με μία κάμερα και δύο βελάκια από κάτω. Εάν πιέσεις το εικονίδιο κάνει εναλλαγή μεταξύ μπροστά και πίσω. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelisn Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Όταν ανοίξεις την φωτογραφική, υπάρχει ένα μικρό εικονίδιο με μία κάμερα και δύο βελάκια από κάτω. Εάν πιέσεις το εικονίδιο κάνει εναλλαγή μεταξύ μπροστά και πίσω. ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν μου το έχει σε αυτο το κιν.σε αλλα κιν που το κοιταγα το είχα βρει,σε αυτο όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν μου το έχει σε αυτο το κιν.σε αλλα κιν που το κοιταγα το είχα βρει,σε αυτο όχι Και όμως, σου απήντησα έχοντας στα χέρια αυτό το τηλέφωνο ... :blink: Μήπως έχεις βάλει άλλη φωτογραφική;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelisn Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Και όμως, σου απήντησα έχοντας στα χέρια αυτό το τηλέφωνο ... :blink: Μήπως έχεις βάλει άλλη φωτογραφική;; το κατάλαβα,στο δικό μου ομως δεν το βγάζει και του εκανα και επαναφορά, αλλα και πάλι δεν το βγαζει. για δοκιμη έβαλα αλλο προγραμμα για φωτο αλλα τζίφος. δεν παιζει η μπροστά κάμερα ουτε σε βιντεοκληση-viber-skype. ευχαριστω πάντως για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ενός φίλου που το είχα πάρει η οθόνη του τα έπαιξε....δείχνει κάτι χιόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamakos Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 εχω το doogee dg750 και συνδεση ιντερνετ cyta με ρουτερ zte και δεν μπορει να συνδεθει, ενω στα περοσσοτερα δικτυα συνδεεται κανονικα, τι να φταιει αραγε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 εχω το doogee dg750 και συνδεση ιντερνετ cyta με ρουτερ zte και δεν μπορει να συνδεθει, ενω στα περοσσοτερα δικτυα συνδεεται κανονικα, τι να φταιει αραγε?? Δεν συνδεεται καθολου ή συνδεεται αλλα δεν εχεις internet ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Igukara Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) καλησπερα παιδια κατοχος και εγω του dg550 σπαω την οθονη του κινητου και κανω το λαθος να παω σε ενα μαστορα της κακιασ ωρας στην περιοχη μου! παιρνω την οθονη μ την βαζει και οταν τ ανοιγω βλεπω καποιες γραμμες και δημιουργει κατι σαν παρασιτα στην οθονη το λειτουργω κανονικα για καποιο καιρο λεω δεν πειραζει ξαφνικα μια μερα παω να το κοιταξω μετα απο μια φορτιση και τιποτα! δεν ανοιγε!!!! το μονο που κανει ειναι οταν βαζω τον φορτιστη να μ γραφει αλλες φορες 1% μπαταρια και αλλες 85% και μετα ξανασβηνει καμια αποκριση οταν παταω να το ανοιξω ξερεις κανεις τι μπορει ν φταει? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί και απαγορεύεται στο forum. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited November 8, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyy Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 θέλω να κάνω root το κινητό. ξέρει κάποιος να μου πει τι πρόγραμμα και τι αρχεία χρειάζομαι? αν μπορει να με κατατοπίσει βήμα-βήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts