Jump to content

G2 (D802) : Οδηγοί τροποποίησης / βελτίωσης της συσκευής

elthis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εγω αυτο το firmware εχω οποτε μαλλον δεν μου κανει!!

επισης δοκιμασα και το και το kingo root και αυτο δεν εκανε δουλεια

οποτε η μονη λυση ειναι με το ioroot

προσπαθω με iroot αλλα λεει οτι δεν βλεπει το κινητο οταν δινω την εντολη. η ακριβης διαδρομη της εντολης ξερετε πως θα πρεπει να ειναι;

προσπαθω με iroot αλλα λεει οτι δεν βλεπει το κινητο οταν δινω την εντολη. η ακριβης διαδρομη της εντολης ξερετε πως θα πρεπει να ειναι;

δε χρειαζετε να γραψεις καμια εντολη, ακολουθησε εδω τα βηματα και σε δυο λεπτα εισαι root http://www.droidviews.com/root-and-install-twrp-recovery-on-lg-g2-verizon-att-sprintt-mobile-bell-rogers/

εμενα μου βγαζει αυτη την ενδειξη λετε να δεχτω;

Ακριβως..το δέχεσαι κανονικά....

• 2 weeks later...
Kαλησπερα.Χτες εγινα κατοχος του g2!Το ρουταρα,και τωρα θελω να μου πειτε πως να αλλαξω θεμα στο κινητο.Οταν λεω θεμα ενοω το system ui.Δηλαδη να αλλαχτει ολο το status bar.Βρηκα κατι χposed και αλλαξα εικονιδια μπαταριας και wifi,αλλα θελω να αλλαξω ολατα εικονιδια στην status bar.To xposed Που βρηκα αλλαζει μονο χρώματα.Δεν θελω αυτο!Θελω αυτα τα ξεβαμμενα μπλε εικονιδια να μην τα βλεπω:p
Aντώνης

Καλησπερα παιδια ειμαι ροοτ με clody g3 και προσπαθω να γυρισω σε stock συμφωνα με τον οδηγο του xda αλλα κολλαει η διαδικασια οταν παει να κανει upgrade.τι μπορει να φταιει?

Καλησπερα παιδια ειμαι ροοτ με clody g3 και προσπαθω να γυρισω σε stock συμφωνα με τον οδηγο του xda αλλα κολλαει η διαδικασια οταν παει να κανει upgrade.τι μπορει να φταιει?

Δοκιμάζεις δηλαδή με flash tool 2014;

Το KDZ αρχείο το έβαλες μες το φάκελο του flash tool;

Καλησπέρα σε όλους.Εδώ και μια εβδομάδα προσπαθώ να φέρω εμφανίσω στο κινητο τα 32gb. Ακολουθώ αυτόν τον oδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470207&page=5 αλλά πάντα το κινητό μου εμφανίζει 16gb.Έχει κανείς καμία ιδέα?

Καλησπέρα σε όλους.Εδώ και μια εβδομάδα προσπαθώ να φέρω εμφανίσω στο κινητο τα 32gb. Ακολουθώ αυτόν τον oδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470207&page=5 αλλά πάντα το κινητό μου εμφανίζει 16gb.Έχει κανείς καμία ιδέα?

Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το post του φίλου που είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα και βρήκε λύση:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5761974#post5761974

Δες μήπως μπορέσεις να βοηθηθείς!

Καλησπερα.. Η γυναικα εχει παρει το g2 και θελω να της το ρουταρω.. Απο οτι ειδα το ροοτ σας ειναι απλο αρα δν νομιζω να βρω προβλημα. Εχω 2 3 απορειες και saς ευχαριστω πολυ αν με βοηθησετε.

Λοιπον. Αν κανω μονο ροοτ εχω προβλημα με την ποιοτητα της καμερας; (καπου το ειχα δει).. Λογω οτι ειναι της γυναικας μου δν θα μπει ουτε custom recovery αρα αν παρετε την 5αρα θα την παρει η θα πρεπει να γινει παλι μαμα;; Θελω να περασω το addblocker greenify και κανα module και αυτος ειναι ο λογος..

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Καλησπερα.. Η γυναικα εχει παρει το g2 και θελω να της το ρουταρω.. Απο οτι ειδα το ροοτ σας ειναι απλο αρα δν νομιζω να βρω προβλημα. Εχω 2 3 απορειες και saς ευχαριστω πολυ αν με βοηθησετε.

Λοιπον. Αν κανω μονο ροοτ εχω προβλημα με την ποιοτητα της καμερας; (καπου το ειχα δει).. Λογω οτι ειναι της γυναικας μου δν θα μπει ουτε custom recovery αρα αν παρετε την 5αρα θα την παρει η θα πρεπει να γινει παλι μαμα;; Θελω να περασω το addblocker greenify και κανα module και αυτος ειναι ο λογος..

ειτε εχεις ρουτ ειτε οχι ιδιες φωτο θα βγαζει, αν περασεις recovery δε μπορεις να περασεις την loli5 ,αποψη μου περιμενε κανα δυο μερες μεχρι να βγει η 5αρα

ειτε εχεις ρουτ ειτε οχι ιδιες φωτο θα βγαζει, αν περασεις recovery δε μπορεις να περασεις την loli5 ,αποψη μου περιμενε κανα δυο μερες μεχρι να βγει η 5αρα
ενα απλο ροοτ μονο κ μονο για τις 3 αυτες εφαρμογες. τπτ αλλο.. σημερα βλεπω να το φτιαχνω.. σε ευχαριστω

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Καλησπέρα,

Είμαι κάτοχος ενος LG G2 16 GB 4.4.2 και θέλω να το root.

Μου βγάζει 2 devices οταν παταω αdb devices και στο reboot μου γράφει ότι error:more than one device and emulator

Τι μπορεί να φταίει?

Καλησπέρα,

Είμαι κάτοχος ενος LG G2 16 GB 4.4.2 και θέλω να το root.

Μου βγάζει 2 devices οταν παταω αdb devices και στο reboot μου γράφει ότι error:more than one device and emulator

Τι μπορεί να φταίει?

Καντο root με stump root. Είναι apk και γίνεται πανεύκολα και χωρίς pc

No root->No problem

εβαλα την G2_D802_Lollipop_v30a_Stock_LGViet.com χθες,

1, δεν με αφηνει να διαγραψω αρχεια η φακελλους μεσα απο το file manager,

2 κανω εγκατασταση το aytorec παιρνει τα δικαιωματα su και οταν ανοιγει βγαζει μηνυμα

Loki

One or both files didn't get lokified,i can't let you flash

οσες φορες προσπαθησα να κανω restore η να περασω k.k. κολλαγε μετα το boot ενω οταν φλασαριζα παλι τη lollipop την ανοιγε

ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ KIT KAT ;

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ UPDATE SU

τι ειναι αυτο το loki πουδεν μπορει να κανει εγκατασταση;

πως μπαινουμε σε Download Mode;

κλεινεις εντελως το τηλ κρατας πατημενο το πληκτρο volume up και συνδεεις το usb.. φροντισε μονο να εχεις περασει τους drivers στο pc σου

κλεινεις εντελως το τηλ κρατας πατημενο το πληκτρο volume up και συνδεεις το usb.. φροντισε μονο να εχεις περασει τους drivers στο pc σου

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• 2 weeks later...
Bρε παιδια εβαλα την Κροατικη εκδοση της lolipop και το stump root να το ρουταρω.Αλλα μου βγαζει device is patched,sorry...Τι θελει τωρα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Bρε παιδια εβαλα την Κροατικη εκδοση της lolipop και το stump root να το ρουταρω.Αλλα μου βγαζει device is patched,sorry...Τι θελει τωρα;

δε μπορεις να ρουταρεις φιλε , δε βγηκε ακομη για την 5, μπορεις να γυρισεις πισω με flashtool και να περασεις αυτην που εχουμε ολοι και ειναι root

edit δοκιμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 που λεει ο φιλος Μινώταυρος

Edited by dimtz

δε μπορεις να ρουταρεις φιλε , δε βγηκε ακομη για την 5, μπορεις να γυρισεις πισω με flashtool και να περασεις αυτην που εχουμε ολοι και ειναι root

edit δοκιμασε αυτο http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 που λεει ο φιλος Μινώταυρος

Αει στο καλο και κολησα...Λες και πρωτη φορα ρουταρω.Ναι θα το ρουταρω με τον γνωστο τροπο οπως μου λες κ εσυ φιλε μου.Ευχαριστω.:lol:

EDIT: πηγα να φλασαρω την twrp-2.8.6.1-d802-bump-blastagator-signed και μπρικαρε...τι κανω τωρα;

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Γεια σας παιδια,κοιταξα και γω στο σιτε με τα firmwares,εβαλα το ιμει και με πηγε εκει http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 και λεει οτι ειναι το firmware no 214...Oλα ενταξει εκει ? Αυτη ειναι εκδοση lollipop ή παω να κατεβασω παλι κιτ κατ ? Αν κατεβαζω το σωστο,πως την περναω? με φλας τοολ ? Δεν ειναι ρουτ το κινητο... Παντως απο lg pc suite δεν μου βγαζει ενημερωση

Γεια σας παιδια,κοιταξα και γω στο σιτε με τα firmwares,εβαλα το ιμει και με πηγε εκει http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 και λεει οτι ειναι το firmware no 214...Oλα ενταξει εκει ? Αυτη ειναι εκδοση lollipop ή παω να κατεβασω παλι κιτ κατ ? Αν κατεβαζω το σωστο,πως την περναω? με φλας τοολ ? Δεν ειναι ρουτ το κινητο... Παντως απο lg pc suite δεν μου βγαζει ενημερωση

Αν δε μας δειξεις ποια συγκεκριμενη ROM σου υποδικνυει δε μπορουμε να σου πουμε. Αλλα επειδη το lg pc suite δε βγαζει ενημερωση αυτο σημαινει οτι δεν εχει ερθει η lollipop για τη συσκευη σου.

Οποτε κατεβαζεις απο το παραπανω link μια lollipop (v30) οποιασδηποτε ευρωπαϊκης χωρας που να μην ειναι branded ουτε για το 32αρι(εκτος κι αν εχεις το 32αρι) και την περνας με τον τροπο με το lg flash tool 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658

Ή περιμενεις καποιες μερες και ερχεται ειδοποιηση στο κινητο σου οτι υπαρχει διαθεσημη ενημερωση και την κανει αυτοματα μεσω wifi.

Καλο ειναι οταν ρωτας να λες τι κινητο εχεις για να σε βοηθησουμε καλυτερα.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]