Jump to content

G2 (D802) : Οδηγοί τροποποίησης / βελτίωσης της συσκευής

elthis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια δεν ξερω αν γραφω στο καταλληλο τοπικ. εβαλε κανενας αλλος την επισημη αναβαθμιση σε lollipop?αν ναι εντυπωσεις?

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια δεν ξερω αν γραφω στο καταλληλο τοπικ. εβαλε κανενας αλλος την επισημη αναβαθμιση σε lollipop?αν ναι εντυπωσεις?

Πολλες εντυπωσεις εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4819453

κι εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4956649

Διαβασε τις τελευταιες 10 με 20 σελιδες.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά παταω το volume up και βαζω το usb και δεν με βαζει σε download mode...ανοίγει το κινητό και φορτιζει...τι να κανω;;εχω τρελαθει

Ρε παιδιά παταω το volume up και βαζω το usb και δεν με βαζει σε download mode...ανοίγει το κινητό και φορτιζει...τι να κανω;;εχω τρελαθει

Αν είσαι εντάξει οι drivers τότε δοκιμάζεις σε άλλο pc.

No root->No problem

αν δεν εχεις προβλημα με τους οδηγους,δοκιμασε με το LGMobile Support Tool συνδεσε το κινητο πατα προσθετα χαρακτηριστικα κ μετα πατα αναβαθμιση windows mobile.μετα δοκιμασε αν μπαινει σε download mode

Παιδιά έχω θέμα με το hard reset. Δεν μου δουλεύει με τίποτα και το κινητό έχει κολλήσει στους κωδικούς πρόσβασης... πως γίνεται να κάνω και εννοείται πέρα από τις ρυθμίσεις αφού έχει νεκρώσει και δεν κάνει βήμα χωρίς κωδικούς... το κινητό δεν είναι δικό μου ξέχασα να το πω μην φάω και τσάμπα το κράξιμο.... σε κοπέλα ανήκει :lol::lol::lol:

κατεβασε την ρομ του κινητου απο εδω http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html κ καντην εγκατασταση με αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190.κλεισε το κινητο πατησε το volume up για 2-3 δευτερολεπτα κ συνδεσε το κινητο στο πισι(εννοειτε θα εχεις πατημενο το volume up μεχρι να μπει σε download mode)κ δες τις οδηγιες πως να κανεις εγκατασταση με το flash tool.εννοειτε πρωτα θα εχεις εγκαταστημενους τους οδηγους της συσκευης.

• 3 weeks later...

Την πάτησα και εχω μείνει χωρις κινητό από χθες....:cry:

Κατέβασα το LG PC Suite και κάνοντας αναβάθμιση σε 5.0 Lollipop το κινητο brickαρε και κόλλησε στην οθονη του Firmware Update 0%...

Το κινητό ήταν σε 4.4.2 με γαλική ROM.

Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανεις για να το κάνω Unbrick και λειτουργικό με 5.0??

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Την πάτησα και εχω μείνει χωρις κινητό από χθες....:cry:

Κατέβασα το LG PC Suite και κάνοντας αναβάθμιση σε 5.0 Lollipop το κινητο brickαρε και κόλλησε στην οθονη του Firmware Update 0%...

Το κινητό ήταν σε 4.4.2 με γαλική ROM.

Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανεις για να το κάνω Unbrick και λειτουργικό με 5.0??

Η απαντηση ειναι απο πανω.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βαζω το ΙΜΕΙ του κινητου και βλέπω ότι η latest ειναι η 4.4.2 ακόμα μπορώ να βάλω οποιαδήποτε lollipop kdz μόνος μου? Ξερετε αν υπάρχει κάποια για το 32GB version? THX

Βαζω το ΙΜΕΙ του κινητου και βλέπω ότι η latest ειναι η 4.4.2 ακόμα μπορώ να βάλω οποιαδήποτε lollipop kdz μόνος μου? Ξερετε αν υπάρχει κάποια για το 32GB version? THX

Βαλε μια ευρωπαϊκη που δε γραφει 16_G

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Καλησπερα εχω ενα g2 TIM ιταλιας 2 μηνων και δεν εχει βγει ακομη αναβαθμιση lollipop αν βαλω την ευρωπαικη open χανω την εγγυηση ? ευχαριστω.

Καλησπέρα παιδιά. Εχω την 4.4.2 και θέλω να κάνω unroot. Είχα rootαρει με iroot25. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Στην αρχική έχει οδηγίες για unroot μόνο από 4.2.2

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά. Εχω την 4.4.2 και θέλω να κάνω unroot. Είχα rootαρει με iroot25. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Στην αρχική έχει οδηγίες για unroot μόνο από 4.2.2

Ευχαριστώ.

Μέσα στις ρυθμίσεις του superSU που προφανώς έχεις, υπάρχει η δυνατότητα για πλήρη στέρηση δικαιωμάτων root!

Αν θέλεις όμως πιο "καθαρή" δουλειά και να είσαι πιο σίγουρος και στο θέμα της εγγύησης, θα κατεβάσεις την rom που θέλεις (αρχείο kdz) και την περνάς με το flashtool tool

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190

Ναι θελω να το παω στο service. Εχω ενα θεμα με την οθονη

Τοτε ακολουθα το link του xda που σου εστειλε ο Titarasaudi.

Προσοχη, θα σου σβηστουν ολα τα αρχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ, σας ευχαριστώ και τούς 2. Το kdz το κατεβάζω από δω; http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατεβάζω το d80220h, αυτό δεν είναι το επίσημο; αυτό νομίζω οτι έχω ήδη

Οκ, σας ευχαριστώ και τούς 2. Το kdz το κατεβάζω από δω; http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html

Ακριβώς.....

Οι V10 είναι Jelly bean

Οι V20 Kit Kat και

οι V30 Lollipop

Κατέβασε π.χ. μια Kit Kat της χώρας του κινητού σου και πέρνα την!

καλημέρα στην παρεα..εχω ένα θεμα με την αναβαθμιση στο g2..εκανα αναβαθμιση στην 5.0.2 κ από τοτε όταν κλεινω το κινητο κ το ανοιγω μετα από ωρες (πχ το βραδυ όταν κοιμάμαι) όταν το ανοιγω, η ωρα δεν είναι συγχρονισμενη ουτε η ημερομηνια..είναι επιλεγμενα κ η αυτοματη ζωνη ωρας αλλα κ η ωρα δικτυου αλλα δε διορθώνεται η ωρα. ξερει μηπως καποιος για πιο λογο γινεται αυτό? κ αν εχει τυχει σε κανεναν αλλον..ευχαριστω

καλημέρα στην παρεα..εχω ένα θεμα με την αναβαθμιση στο g2..εκανα αναβαθμιση στην 5.0.2 κ από τοτε όταν κλεινω το κινητο κ το ανοιγω μετα από ωρες (πχ το βραδυ όταν κοιμάμαι) όταν το ανοιγω, η ωρα δεν είναι συγχρονισμενη ουτε η ημερομηνια..είναι επιλεγμενα κ η αυτοματη ζωνη ωρας αλλα κ η ωρα δικτυου αλλα δε διορθώνεται η ωρα. ξερει μηπως καποιος για πιο λογο γινεται αυτό? κ αν εχει τυχει σε κανεναν αλλον..ευχαριστω

Δυστυχως ειναι κλασικο προβλημα του κινητου απο εποχης JellyBean. Δεν εχει βρεθει τροπος διορθωσης απ' ό,τι θυμαμαι τοτε που το συζητουσαμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

όταν ειχα την 4.4.2 δε μου το εκανε αυτό

Εισαι σιγουρος;

Ποια ROM ειχες; Της χωρας σου;

Τωρα ποια lollipop εχεις; Της χωρας σου;

Πως αναβαθμισες; Flash tool;

Σε ρωταω μπας και βρεθει καμια συνδεση με τις ROM και το bug.

[sIGPIC][/sIGPIC]

συνδεσα το κινητο στον υπολογιστη κ μεσω lg pc suite εγινε η αναβαθμιση

εχω την v30a-SEA-xx..5.0.2

όταν πηρα το κινητο περασα Official μια γαλλικη αν θυμαμαι καλα κ δεν ειχα τετοιο προβλημα

συνδεσα το κινητο στον υπολογιστη κ μεσω lg pc suite εγινε η αναβαθμιση

εχω την v30a-SEA-xx..5.0.2

όταν πηρα το κινητο περασα Official μια γαλλικη αν θυμαμαι καλα κ δεν ειχα τετοιο προβλημα

Πιθανόν φίλε μου να μην το διαπίστωσες!!

Μήπως όταν το άνοιγες συνδεόταν κατ' ευθείαν στο Internet ή την επιδιόρθωνε πριν το διαπιστώσεις;

Πάντως το φαινόμενο είναι γενικό και από "γέννησης" του κινητού, μη σε αγχώνει!

Edited by Titarasaudi

αν είναι γενικο το πρόβλημα οκ..αλλα κ παλι όταν το ανοιγω παταω συγχρονισμο αλλα δε το κανει..πρεπει να παω εγω στην ωρα κ να την διορθωσω ή να ξετσεκαρω κ να ξανατσεκαρω την αυτοματη ρυθμιση ωρας