TUPAC_RIP Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ωραιος ρε μαν! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Το stock recovery πως θα το περασω? Υπαρχει σε zip και περνιεται με flasify? Όποιος ενδιαφέρεται είχα κρατήσει το δικό μου backup. Λογικά κάνει σε όλες τις ρομς. Ποσταρω το λινκ και το δοκιμάζετε με δική σας ευθύνη. 99,99% θα δουλέψει σωστά μέσω flashify. https://www.dropbox.com/s/s5rd79isfxrnvbi/Stock%20recovery%20LG%20g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 @Minotavrs πολύ χρησιμα όλα τα παραπάνω φίλος καθώς και ο οδηγος που ανάρτησες στο osarena!το βαλα στους σελιδοδεικτες:) Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδια τι να προτιμησουμε ;TWRP ή CWM;Εχουν λυθει τα προβληματα που αναφεραν χρηστες της TWRP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Παιδια τι να προτιμησουμε ;TWRP ή CWM;Εχουν λυθει τα προβληματα που αναφεραν χρηστες της TWRP; 2.6.3.4 όλα έχουν λυθεί.... εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα..... για όποιον έχει παλιά έκδοση twrp(2.6.3.2 και πιο παλιά) μπορεί να περάσει την καινούργια εύκολα μέσω flasify (υπάρχει) sto market) από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2469995 προσωπικά προτιμώ twrp και philz. δεν ξέρω γιατί αλλά συνήθισα twrp από εποχή htc one επίσης με twrp υπάρχει επιλογή αν κάνεις πατάτα και πάρεις αναβάθμιση OTA ενώ έχει custom recovery να σώσεις τη συσκευή με ένα απλό κώδικα και μάλιστα και μέσα από την recovery με το terminal που έχει ενσωματωμένη η εφαρμογή.... Edited December 13, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 @Minotavrs πολύ χρησιμα όλα τα παραπάνω φίλος καθώς και ο οδηγος που ανάρτησες στο osarena!το βαλα στους σελιδοδεικτες:) Να σαι καλα και σε ευχαριστω πολύ και για αυτό που μου εγραψες περι MLT το οποιο και προστεθηκε στον οδηγο !! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docman Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 2.6.3.4 όλα έχουν λυθεί.... εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα..... για όποιον έχει παλιά έκδοση twrp(2.6.3.2 και πιο παλιά) μπορεί να περάσει την καινούργια εύκολα μέσω flasify (υπάρχει) sto market) από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2469995 προσωπικά προτιμώ twrp και philz. δεν ξέρω γιατί αλλά συνήθισα twrp από εποχή htc one επίσης με twrp υπάρχει επιλογή αν κάνεις πατάτα και πάρεις αναβάθμιση OTA ενώ έχει custom recovery να σώσεις τη συσκευή με ένα απλό κώδικα και μάλιστα και μέσα από την recovery με το terminal που έχει ενσωματωμένη η εφαρμογή.... Σ'ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδια τι να προτιμησουμε ;TWRP ή CWM;Εχουν λυθει τα προβληματα που αναφεραν χρηστες της TWRP; Ολα ειναι θεμα συνηθειας προσωπικά μου αρεσει το ΤWRP αλλα το CWM πολλές φορές δουλευει καλύτερα αν θες να περασεις custom roms... για αυτο περιμενω πως και πως το dual recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδια μεσω του recovery εκανα ενα back up ολη τη rom και μου δεσμευσε ομως αλλα 3.24 gb μνημη :confused: Μπορω το αρχειο αυτο τωρα να το βγαλω και να αποθηκευσω στον υπολογιστη για να κερδισω το χωρο αυτο; 'H μολις το βγαλω δε θα μπορω να το χρησιμοποιησω ξανα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδια μεσω του recovery εκανα ενα back up ολη τη rom και μου δεσμευσε ομως αλλα 3.24 gb μνημη :confused: Μπορω το αρχειο αυτο τωρα να το βγαλω και να αποθηκευσω στον υπολογιστη για να κερδισω το χωρο αυτο; 'H μολις το βγαλω δε θα μπορω να το χρησιμοποιησω ξανα; μια χαρα μπορεις... απλα μετακινησε ολο τον φακελο TWRP (ή οποιο recovery folder εχεις)με την ιδια δομη και ονοματολογια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 μια χαρα μπορεις... απλα μετακινησε ολο τον φακελο TWRP (ή οποιο recovery folder εχεις)με την ιδια δομη και ονοματολογια... Σ' ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου! Ναι ο φακελος ειναι TWRP. Αρα τον παιρνω οπως ειναι τον αποθηκευω σ' ενα σκληρο δισκο και αν ξαναχρειαστει τον ξαναπερναω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 σορυ αν ακουγομαι αλλα ειμαι noob! σε τι μας βοηθουν τα custom recovery οπως TWRP,CWM? για να περναμε custom roms οπως διαβασα απο πανω? γιατι αλλο? πως μπορω να καταληξω (δε ξερω ποιο ειναι καλυτερο ή τι κανει το καθε ενα για να δω ποιο με βολευει) σε ενα απο αυτα και να το βαλω? προσπαθω να καταλαβω σε τι θα μου χρησιμευσει και πως δουλευει πανω κατω για να <<μπω>> στο πνευμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 σορυ αν ακουγομαι αλλα ειμαι noob! σε τι μας βοηθουν τα custom recovery οπως TWRP,CWM? για να περναμε custom roms οπως διαβασα απο πανω? γιατι αλλο? πως μπορω να καταληξω (δε ξερω ποιο ειναι καλυτερο ή τι κανει το καθε ενα για να δω ποιο με βολευει) σε ενα απο αυτα και να το βαλω? προσπαθω να καταλαβω σε τι θα μου χρησιμευσει και πως δουλευει πανω κατω για να στο πνευμα... Πάνω κάτω οι βασικές τους λειτουργίες είναι οι ίδιες. Μπορείς να φλασαρεις custom Roms, kernels και οποιοδήποτε αρχείο μπορεί να περαστεί με αυτό τον τρόπο και το βασικότερο μπορείς να πάρεις full backup της ρομ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Πάνω κάτω οι βασικές τους λειτουργίες είναι οι ίδιες. Μπορείς να φλασαρεις custom Roms, kernels και οποιοδήποτε αρχείο μπορεί να περαστεί με αυτό τον τρόπο και το βασικότερο μπορείς να πάρεις full backup της ρομ σου. σ'ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Σ' ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου! Ναι ο φακελος ειναι TWRP. Αρα τον παιρνω οπως ειναι τον αποθηκευω σ' ενα σκληρο δισκο και αν ξαναχρειαστει τον ξαναπερναω; ακριβως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) μου ειχε πει ο φιλος @Minotavrs να κατεβασω κατι σαν το elixir widget για να δω αν μπω σε recovery mode απο τις επιλογες που εχει για reboot. πατησα την επιλογη reboot to recovery αλλα οταν εκανε την επανεκινηση μετα το σημα της LG μου εμφανισε το android ανθρωπακι με ενα κοκκινο θαυμαστικο και απο κατω ελεγε <<καμια εντολη>>. να υποθεσω οτι δεν εχω custom recovery οποτε και να βαλω καποιο? ποιο μου προτεινετε? περασα το twrp απο τον οδηγο του @Minotavrs. το Semi-Touch D802 Recovery τι κανει? να το βαλω κ αυτο? για να κανω πληρες φορματ της συσκευης τι παταω στο recovery mode? εκανα factory reset αλλα ο αποθυκευτικος χωρος ειναι ακομα πιασμενος οπως πριν. να παω advanced wipe και να διαλεξω dalvik,cashe,data,internal storage,system? Edited December 14, 2013 by johni41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Όχι δεν έχεις recovery μείνε με το twrp ο χώρος αυτός είναι Οκ αν έχεις 10 γιγα και κάτι ψιλά .. για επαναφορά στις εργοστασιακές μπορεις και να το κάνεις μέσα από το μενού ρυθμίσεων της συσκευής να θυμάσαι όμως ότι πρέπει μετά να περάσεις τα πάντα και μιλάω για recovery , root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 το FlashTool (R&D Test Tool) δε το βρισκω στο λινκ που δινεις στον οδηγο σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 το FlashTool (R&D Test Tool) δε το βρισκω στο λινκ που δινεις στον οδηγο σου... Δικο σου... http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+Optimus+G+Pro%2FLG+Software%2F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Δικο σου... http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+Optimus+G+Pro%2FLG+Software%2F ευχαριστω πολυ! στη διαδικασια για unroot\stock firmware ανοιγω το uptestex kai στο παραθυρο που βγαινει παταω τις επιλογες που λεει. κλικαρω το Normal web upgrade test μετα το Upgrade Start και με γυρναει στο πρωτο παραθυρο βαγζοντας μου μυνημα please insert version. τι κανω λαθος? δεν μπορω να βρω τροπο να διαλεξω το αρχειο της ρομ... ποιο αρχειο ακριβως ειναι για τους drivers του κινητου? εχω κολησει και το κινητο αρνειται να ανοιξει λοιπον, αλλαξα usb uυρα και και το προγραμμα uptestex ανοιξε και τωρα μου εδινε την επιλογη να διαλεξω αρχειο. εκανα τα βηματα μεχρι εκει που διαλεγεις γλωσα και πατα το ΟΚ. ανοιγει το προγραμα της LG και ξεκιναει η διαδικασια να περασει τη ρομ. μετα απο λιγο ομως σταματαει κ λεει retry και αν πατησω ξανα το ιδιο... καμια ιδεα? Edited December 19, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 καλημερα, εχω προβλημα παιδια. δε γινεται με τιποτα να ολοκληρωθει η διαδικασια για να μπει η στοκ ρομ... φτανω μεχρι εκει που ξεκιναει η διαδικασια να αρχισει η εγκατασταση της ρομ απο το προγραμμα της LG αλλα σταματει συνεχεια και retry να πατησω παντα εκει σταματαει... οτι λεει ο οδηγος το κανω! drivers για το κινητο που αλλου μπορω να βρω? ειναι το μονο που σκεφτομαι μηπως φταιει κατι με αυτους που κατεβαζω απο τον οδηγο...(?) μπορω να γυρισω σε στοκ recovery στην κατασταση που ειναι το κινητο?μηπως μπει πιο ευκολα η στοκ ρομ? μπορω με καποιο τροπο να περασω στο κινητο την ρομ σαν zip και να την κανω install μεσα απο το twrp? το κινητο αυτη τη στιγμη μενει κολημενο στο σημα της lg. ανοιγει ομως σε recovery και download mode. δουλεια ομως δε γινεται και εχω αρχισει κ ανησυχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 καλημερα, εχω προβλημα παιδια. δε γινεται με τιποτα να ολοκληρωθει η διαδικασια για να μπει η στοκ ρομ... φτανω μεχρι εκει που ξεκιναει η διαδικασια να αρχισει η εγκατασταση της ρομ απο το προγραμμα της LG αλλα σταματει συνεχεια και retry να πατησω παντα εκει σταματαει... οτι λεει ο οδηγος το κανω! drivers για το κινητο που αλλου μπορω να βρω? ειναι το μονο που σκεφτομαι μηπως φταιει κατι με αυτους που κατεβαζω απο τον οδηγο...(?) μπορω να γυρισω σε στοκ recovery στην κατασταση που ειναι το κινητο?μηπως μπει πιο ευκολα η στοκ ρομ? μπορω με καποιο τροπο να περασω στο κινητο την ρομ σαν zip και να την κανω install μεσα απο το twrp? το κινητο αυτη τη στιγμη μενει κολημενο στο σημα της lg. ανοιγει ομως σε recovery και download mode. δουλεια ομως δε γινεται και εχω αρχισει κ ανησυχω..δοκιμασες να δωσεις τις εντολές για ota νεσω adb η ttwrp terminal δες στον οδηγο της υπογραφης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) δοκιμασες να δωσεις τις εντολές για ota νεσω adb η ttwrp terminal δες στον οδηγο της υπογραφης εχω δωσει την εντολη που ειναι μια γραμμη απο χθες αλλα δεν ειδα αποτελεσμα..εκτος αν χρειαζεται και κατι αλλο.. την αλλη δε τη δοκιμασα (3γραμμες) γιατι λεει να συνδεσουμε το κινητο και να τις τρεξουμε αλλα δε ξερω απο που...θα μπω στο recovery και θα τις περασω ετσι να δω.. μπηκα στο recovery και εγραψα στο terminal command την πρωτη γραμμη adb shell και μου βγαζει adb: not found Edited December 15, 2013 by johni41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 εχω δωσει την εντολη που ειναι μια γραμμη απο χθες αλλα δεν ειδα αποτελεσμα..εκτος αν χρειαζεται και κατι αλλο.. την αλλη δε τη δοκιμασα (3γραμμες) γιατι λεει να συνδεσουμε το κινητο και να τις τρεξουμε αλλα δε ξερω απο που...θα μπω στο recovery και θα τις περασω ετσι να δω.. μπηκα στο recovery και εγραψα στο terminal command την πρωτη γραμμη adb shell και μου βγαζει adb: not found Το έπαθα και εγώ και μετά από πολύ διάβασμα το κατάφερα με το ADB...Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και θα το καταφέρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Το έπαθα και εγώ και μετά από πολύ διάβασμα το κατάφερα με το ADB...Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και θα το καταφέρεις. το adb τι ακριβως ειναι? μεσω του recovery το χειριζομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts