anipsios1 Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (21 Ιαν. 2004 , 00:34) Υπάρχει περίπτωση να μην ζητήσει κωδικό? Μετά το βάζω στις αξιόπιστες συσκευές και είμαι οκ? Προς το παρών έστειλα εικόνες σε άτομα που τα ήξερα. Και περίμεναν να τους έρθει. Δεν ζητάει κωδικό οταν θελεις να του στειλει κατι σαν μήνυμα. Τότε γράφεις στον τηλεφωνικό κατάλογο (επαφές) αντί για όνομα αυτό που θές να του γράψεις και το στέλνεις χωρίς να βαλεις ουτε συ κωδικό ουτε αυτός. Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anipsios1 (21 Ιαν. 2004 , 00:43) Δεν ζητάει κωδικό οταν θελεις να του στειλει κατι σαν μήνυμα. Τότε γράφεις στον τηλεφωνικό κατάλογο (επαφές) αντί για όνομα αυτό που θές να του γράψεις και το στέλνεις χωρίς να βαλεις ουτε συ κωδικό ουτε αυτός. Μα τον κοδικό μου τον ζητάει πριν πάω να στείλω αυτό που θέλω αν θημάμαι καλά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Σάββατο απογευματάκι στα Village στο Μαρούσι!Καφεδάκι στο Virtuality,σκανάρισμα και τσουπ 3 συσκευές βρέθηκαν!Στην μία έστελνα συνέχεια επαφές,οι άλλες ήταν ακτάδεκτες!Εν τω μεταξύ στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένας τυπάκος με την κοπελιά του είχε καταλάβει τί έκανα και το εξηγούσε στην κοπέλα του γελώντας! Έπειτα πάμε στο Envy!Bluetooth searching and...7 devices found!Μάλιστα η μία είχε ως όνομα το "Πονηρή Αλεπού"!Δυστυχώς δεν έπαιρνε τα contacts μου για να γίνει παιχνίδι με τον "Πονηρό Λύκο"! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Παιδιά εγώ ακόμη δεν έχω κάνει bluejack. Πριν λίγες μέρες ήμουν στο FIX και με ένα search βρήκα 8 τηλέφωνα. (3 Νοκια6600, 3Νοκια 7650, 1Τηλέφωνο και ένα 6310i). Εγώ έχω P800. Eπειδή δεν είχα καμιά επαφή έτοιμη προσπάθησα να στείλω εικόνα. Μου έβγαζε οτι απέτυχε. Γιατί? Επίσης έχω εγκατεστημένο το Sman για το οποίο είχα ακούσει ότι μπορείς να στείλεις οτιδήποτε στον άλλο χωρίς να του ζητήσει επιβεβαίωση. Δεν μπόρεσα όμως να καταλάβω πως λειτιυργεί... :( Μάλλον φταίω το ότι δεν έχω κάποια άλλη ΒΤ συσκευή για να τεστάρω. :( Χρειάζομαι οδηγίες.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Λοιπόν,στο SMan πατάς το Fn,πας στο Bluejack->options->message (γράφεις το μήνυμα που θέλεις να στείλεις) κι έπειτα πατάς το πρώτο κουμπάκι που βρίσκεται κάτω αριστερά!Et voila... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ και εγώ αυτήν την εφαρμογή? Όταν λέτε στέλνετε επαφή... δηλαδή? Που γράφετε το κείμενο? Η εφαρμογή αυτή κάνει για το sx1? Εγώ όσες φορές έχω κάνει search δεν έχω βρει τιποτα αγνωστο :( ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 ti ine re pedia o kodikos 1111 sto bt opios borei as pei giati ime asxetos Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Στελνωντας επαφη, εννοουμε οτι παμε στον τηλ καταλογο και δημηουργουμε μια νεα επαφη! Απλα αντι για ονομα γραφεις αυτο που θελεις να στειλεις στο ανυποψιαστο/υποψιασμενο θυμα σου! 1111 'η 0000 ειναι ο κωδικος που ζητανε συνηθως τα κινητα για θεωρησουν το δικο σου αξιοπιστη συσκευη 'η για να λαβει απλα κατι μεσω bt! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Apla esi diloneis to bt sou me onoma code 1111 mpas kai o allos psarosei kai balei code to 1111.meta kaneis to pair Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 xmmm kali fasi otan tha diadwthei pedes pio poli tha ginei xamos vevea iparxei kai o kindinos metadwsis iwn afou metadidode sxetika efkola afta pou anaferate Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Λοιπόν,στο SMan πατάς το Fn,πας στο Bluejack->options->message (γράφεις το μήνυμα που θέλεις να στείλεις) κι έπειτα πατάς το πρώτο κουμπάκι που βρίσκεται κάτω αριστερά!Et voila... Eυχαριστώ πολύ! Όταν βρω ευκαιρία θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω τα αποτελέσματα.. Α, και κατι άλλο: Δηλαδή δε γίνεται να στείλω εικόνες χωρίς να ζητήσει επιβεβαίωση απ' το ''θύμα'' (π.χ μέσω Sman)? Tα μηνύματα που στέλνει το Sman σαν τι εμφανίζονται στο άλλο κινητό? Σαν επαφές? Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Νομίζω ότι μέσα από το SMan->Bluejack δεν μπορείς να στείλεις εικόνες!Τώρα για τα μηνύματα σε τί μορφή τα στέλνει κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς!Έτσι και το ξαναδώ θα σ'ενημερώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 H πλάκα είναι ότι το default μήνυμα του Sman είναι ''SE Rulez!''. Τι άλλο θα ακούσουμε; :mad: :D Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος htrul18 (22 Ιαν. 2004 , 10:10) H πλάκα είναι ότι το default μήνυμα του Sman είναι ''SE Rulez!''. Τι άλλο θα ακούσουμε; :mad: :D Λες και θα καταλάβει κανενα απο τα υποψηφια θυματα τι ειναι η SE.... :whistle: :whistle: :whistle: Από πού το κατεβάζουμε το Sman για 6600...? :o Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 apo pou ipate boroume na katevasoume tetio programma re pedia gia pite selida Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 nai re paidia apo pou tha broume ayto to programa?????????// Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Guys,δυστυχώς αυτό το πρόγραμμα (SMan) είναι μόνο για SE P800/P900! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (22 Ιαν. 2004 , 16:14) Guys,δυστυχώς αυτό το πρόγραμμα (SMan) είναι μόνο για SE P800/P900! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Κάποιο αντίστοιχω για sx1 δεν υπάρχει? Κάτι νομίζω είχε πάρει το μάτι μου στο http://www.siemens-planet.com Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikomou01 Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Παιδια δεν ειναι κατασταση αυτη ολοκληρο αναγνωστηριο 1500 θεσεων ασφικτικα γεματο με φοιτητες που σημαινει αυτοματος και πολλα κινιτα με ΒΤ και ομως δεν το εχει κανενας ανοιχτο... τι να πω Παράθεση Τα μυαλά μας πονάνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Κυριακή στα fridays στην Κηφισιά αναζητηση bt εντόπισε ταυτόχρονα 6 κινητα! Επρεπε να κατεβαινεις με το joystick για να τα δεις όλα! Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 den organwnoume kana meeting oi bluejackers oloi lew gw na tous doulevoume olous xexe giati vlepw to xete kanei epaggelma thelw ki egw na dokimasw pistevw exw dikeoma Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anipsios1 (22 Ιαν. 2004 , 23:27) Κυριακή στα fridays στην Κηφισιά αναζητηση bt εντόπισε ταυτόχρονα 6 κινητα! Επρεπε να κατεβαινεις με το joystick για να τα δεις όλα! Ου σαφώς από τα καλύτερα μέρη... Πάντοτε όταν πηγαινω,δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρω... Επίσης και στο Escoba εκει κοντα αλλά και στα Applebee's πάντα... Χεχεχεεε... :whistle: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2004 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την georgehh den organwnoume kana meeting oi bluejackers oloi lew gw na tous doulevoume olous xexe giati vlepw to xete kanei epaggelma thelw ki egw na dokimasw pistevw exw dikeoma pes wra mera kai topo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2004 otan to parw to t610 apo to service deftera tha protinw meros ora kai topo alla na simfwnhsoume na xwthoume na rixoume gelio as protinoun kai oi ebeiroi bluejackers kana meros pou na exei thimata :-] padws kifisia prepei na nai kali fasi opws lene oi parapanw re tha xwtheite? sas aresei i idea? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts