MaDcLoUDneSS Δημοσιεύτηκε October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2013 Καλημέρα, Εχθές κατά τη μεταφορά του laptop μου με αυτοκίνητο υπήρξε πτώση από το μπροστινό κάθισμα ενώ ήταν μέσα στη τσάντα του.Για την ώρα δε μπορώ να πω ότι έχω δει κάτι περίεργο να συμβαίνει γενικά στη λειτουργία του ύστερα από αυτό και δε ξέρω και αν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για φθορά μετά από κάτι τέτοιο...αλλά θα ήθελα να πάω έτσι να κάνω ένα διαγνωστικό έλεγχο για τυχόν φθορές του υλικού... Το laptop είναι Turbo-X. Θα ήταν καλύτερα να το πήγαινα στο Πλαίσιο όπου από εκεί το αγόρασα ή σε κάποιο άλλο μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αν ο υπλογιστής ήταν κλειστός δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Αν δεν έχει σπάσει κάποιο πλαστικό δεν έχεις πρόβλημα. Το μοναδικό που μπορείς να κάνεις αν θες είναι ένα check disk μήπως (που αδύνατον αν ήταν κλειστός) έχει κάτι ο δίσκος. Τώρα αν θες να το πας να το κοιτάξουν, θα το πας μόνο στο πλαίσιο. Δεν έχει σημασία να το πας εκεί που το αγόρασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημέρα, Εχθές κατά τη μεταφορά του laptop μου με αυτοκίνητο υπήρξε πτώση από το μπροστινό κάθισμα ενώ ήταν μέσα στη τσάντα του.Για την ώρα δε μπορώ να πω ότι έχω δει κάτι περίεργο να συμβαίνει γενικά στη λειτουργία του ύστερα από αυτό και δε ξέρω και αν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για φθορά μετά από κάτι τέτοιο...αλλά θα ήθελα να πάω έτσι να κάνω ένα διαγνωστικό έλεγχο για τυχόν φθορές του υλικού... Το laptop είναι Turbo-X. Θα ήταν καλύτερα να το πήγαινα στο Πλαίσιο όπου από εκεί το αγόρασα ή σε κάποιο άλλο μαγαζί? Aν έχει εγγύηση παντο (για να μην πληρώσεις) αν δεν έχει βάλε κάποιο διαγνωστικό εργαλείο. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 δεν θα παθε τιποτα πιστευω. αφου το ειχες στην τσαντα του, απορροφησε τους κραδασμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dermitzos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εφ' όσον ανοίγει και λειτουργεί κανονικά και δεν έχει σπάσει κάτι όπως είπαν και οι προηγούμενοι, μάλλον δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις ένα check disk μέσω του διαγνωστικού των windows. (Δεξί κλικ τον δίσκο->Properties->Tools-> Check Now στο Error Checking) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaDcLoUDneSS Δημ. November 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Υπάρχει μήπως καμιά διαφορά στο αν τα Windows είχαν τερματιστεί κανονικά ή αν είχαν κλείσει με αδρανοποίηση την στιγμή εκείνη που είχε πέσει...? Παίζει αυτό κάποιο ρόλο στη φθορά-ζημιά του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Είμαι τεχνικός και σου λέω ότι δεν υπάρχει διαγνωστικό εργαλείο για υποτιθεμενες βλάβες. Η τσάντες τα προστατεύουν απόλυτα από τέτοιες μικροπτωσεις. Edited November 4, 2013 by mcde Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts