Tsaglis Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Μην ανακατεύεις τις συσκευές. Δώσε link που λένε ότι έχει το S3 knox στην 4.3. Λένε ότι στις αμερικάνικες εκδοχές του S3 έχουνε βάλει το knox. (η αναφορά στο press release) Το ερώτημα βέβαια είναι αν προϋπήρχε σε αυτές το efuse ή είναι μια "lite" εκδοχή που είναι μόνο software και τότε πρακτικά αμφίβολης αποτελεσματικότητας. Μπορεί βέβαια να έχει γραφτεί και εκ παραδρομής. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Εγω πάντως πιστεύω οτι η samsung δεν δημιούργησε το knox μόνο για να μπορεί νσ μπει στις μεγάλες εταιρείες. Είναι ένας τρόπος να σε κάνει να χρησιμοποιείς τις δικές της εφαρμογές. Σιγά σιγά εχει δημιουργήσει ενα παράλληλο οικοσύστημα δίπλα σ αυτό της Google με δικο της market, πώληση βιβλίων, μουσικής, επικοινωνίας με άλλες συσκευές, S-Cloud κλπ. Αναγκάζοντας σε να τις έχεις μπροστά σου κάποια στιγμή θα τις δοκιμάσεις. Όταν λοιπόν τς σπάσει με την Google, αν έχει καταφέρει να κάνει το Tizen το ίδιο καλό η ακόμα καλύτερο απο το Android και τρέχει android εφαρμογές, ο απλός χρήστης δεν θα καταλάβει τίποτα κάνοντας την μετάβαση. Ίσα ίσα αν ειναι ευέλικτο σαν το meego μπορεί να ειναι και καλύτερο απο android και δεν θα του λείπει τίποτα εφόσον κάθε developer μπορεί απλά και χωρίς κόπο να κανει port τις android εφαρμογές του. Όλα θα παιχτούν στο αν θα καταφέρουν τα παραπάνω. Εκεί η που θα γίνει Apple η samsung η που θα ξαναγυρισει στην προ του 2011 εποχή. Edited November 26, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Λένε ότι στις αμερικάνικες εκδοχές του S3 έχουνε βάλει το knox. (η αναφορά στο press release) Το ερώτημα βέβαια είναι αν προϋπήρχε σε αυτές το efuse ή είναι μια "lite" εκδοχή που είναι μόνο software και τότε πρακτικά αμφίβολης αποτελεσματικότητας. Μπορεί βέβαια να έχει γραφτεί και εκ παραδρομής. Δε παίρνω όρκο, αλλά νομίζω ότι υπάρχει η τεχνολογία σε όλους τους ARM7. To ότι δε παίρνουν όλα knox (π.χ. S2), νομίζω είναι θέμα πολιτικής. Λογικά θα το βάζει στις συσκευές και αγορές που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει. Τώρα όμως μη μπλέκουμε τα S3 μας με τις αμερικάνικες παραλλαγές για συγκεκριμένους providers (εμπίπτουν στην προηγούμενη περίπτωση). To S3 international δεν έχει knox αυτή τη στιγμή, ούτε στην 4.3. Αν βέβαια σε μελλοντικά updates πάρει, αυτό δεν το ξέρει κανείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Καλησπέρα μόλις έκανα αναβάθμιση σε 4.3. Έχει εγκαταστήσει το knoχ πρέπει να κάνω κάτι; επίσης διάβασα κάπου για το wallet αυτό που του βρίσκεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλησπέρα μόλις έκανα αναβάθμιση σε 4.3. Έχει εγκαταστήσει το knoχ πρέπει να κάνω κάτι; επίσης διάβασα κάπου για το wallet αυτό που του βρίσκεις; Αν δεν σου χρειάζεται η ασφάλεια του knox στην δουλειά σου δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αν το χρειάζεσαι, ανοίγεις την εφαρμογή και ακολουθείς τις οδηγίες. Το wallet δεν λειτουργεί στην Ελλάδα αν δεν κανω λάθος. Οπότε δεν υπάρχει στις rom για χώρες που δεν είναι συμβατό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosFs Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) υπαρχει τελικα τροπος να κανουμε ροοτ χωρις να χασουμε την εγγυηση..που βασικα σιγα την εγγυηση αλλα τελως παντων...εχω το 4.3δεν εχω το knox ap:i9505xxuemk9 cp:i9505xxuemk9 csc:i9505oxxemk3.ρωταω γιατι ειδα βιντεο που δεν καει την "ασφαλεια".για δειτε και πειτε μου... http://www.youtube.com/results?search_query=galaxy+s4+root+without+voiding+warranty&sm=3 Edited December 5, 2013 by NikosFs Παράθεση Apple Iphone 8 Plus Red Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 υπαρχει τελικα τροπος να κανουμε ροοτ χωρις να χασουμε την εγγυηση..που βασικα σιγα την εγγυηση αλλα τελως παντων...εχω το 4.3δεν εχω το knox ap:i9505xxuemk9 cp:i9505xxuemk9 csc:i9505oxxemk3.ρωταω γιατι ειδα βιντεο που δεν καει την "ασφαλεια".για δειτε και πειτε μου... http://www.youtube.com/results?search_query=galaxy+s4+root+without+voiding+warranty&sm=3 Υπάρχει οδηγός εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αν περασουμε modem μεσω Odin, θα γραψει παλι ο counter; Εχω την XXUEMK9 με Modem XXUEMJ7 και δεν μου ανοιγει το wifi. Οταν το παταω να ανοιξει, μου βγαινει μηνυμα Knox "ειδοποιηση ασφαλειας. Η ασφαλεια της συσκευης σας απεκλεισε μια ενεργεια που δεν επιτρεποταν" Θυμαμαι οταν αλλαζα παλια rom επρεπε να περασω το Modem ξανα μεσω odin για να μου δουλεψει το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 πως βρισκω ποια εφαρμογη απεκλεισε το knox?δεν το χω κανει install που ζηταει το εικονιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_souvlaki Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 πως βρισκω ποια εφαρμογη απεκλεισε το knox?δεν το χω κανει install που ζηταει το εικονιδιο Πήγαινε ασφαλεια->ενημερ. πολιτ. ασφαλ.->ενημερ.(κατω-κατω). Εμένα έτσι σταμάτησε. Αν δεν υπάρχει η επιλογη ενημέρωση, μάλλον δεν θα έχεις την τελευταία αναβάθμιση από την 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εχω Note 3 και έκανα εγκατάσταση το Knox απλά και μόνο από περιέργεια. Οκ το είδα, δεν μου χρειάστηκε, δεν εντυπωσιάστηκα, και θέλω να το στείλω στον κουβά. Υπάρχει μέσω του προγράμματος η διαδικασία της απεγκατάστασης. Να προχωρήσω; Μήπως θα αφήσει κανα κουσούρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_souvlaki Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Εχω Note 3 και έκανα εγκατάσταση το Knox απλά και μόνο από περιέργεια. Οκ το είδα, δεν μου χρειάστηκε, δεν εντυπωσιάστηκα, και θέλω να το στείλω στον κουβά. Υπάρχει μέσω του προγράμματος η διαδικασία της απεγκατάστασης. Να προχωρήσω; Μήπως θα αφήσει κανα κουσούρι; Εμένα δεν μου άφησε τίποτα. Απλα πατας απεγκατάσταση και σε ρωτάει άμα θες να κάνει backup τα αρχεια του πριν το σβήσεις. Μετα απλά είναι σε να μην το έβαλες ποτέ.(Το εικόνιδιο του knox μένει όπως πριν για να το εγκαταστήσεις ξανα) Υ.Γ. Τό μονο που δεν ξέρω είναι αν θυμάται τον κωδικό που έδωσες, όταν μετα το ξανακάνεις εγκατάσταση.... αν και δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Αν περασουμε modem μεσω Odin, θα γραψει παλι ο counter; Εχω την XXUEMK9 με Modem XXUEMJ7 και δεν μου ανοιγει το wifi. Οταν το παταω να ανοιξει, μου βγαινει μηνυμα Knox "ειδοποιηση ασφαλειας. Η ασφαλεια της συσκευης σας απεκλεισε μια ενεργεια που δεν επιτρεποταν" Θυμαμαι οταν αλλαζα παλια rom επρεπε να περασω το Modem ξανα μεσω odin για να μου δουλεψει το wifi Παιδια μια βοηθεια για να μην μεινω χωρις τηλεφωνο το ΣΚ. Θα επηρεασει το knox αν flashαρω Modem μεσω odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Παιδια μια βοηθεια για να μην μεινω χωρις τηλεφωνο το ΣΚ. Θα επηρεασει το knox αν flashαρω Modem μεσω odin; Λογικά όχι , όπως μπορείς να περάσεις ξανά το firmware από πάνω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Δεν το εχει κανει κανεις ομως; Απλα βαριεμαι να περιμενω μεχρι την Δευτερα να το πηγαινω ξανα στο service, το οποιο βεβαια δεν ειναι και κοντα μου. Ενω μεσα σε 2 λεπτα θα εχω τελειωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Δεν το εχει κανει κανεις ομως; Απλα βαριεμαι να περιμενω μεχρι την Δευτερα να το πηγαινω ξανα στο service, το οποιο βεβαια δεν ειναι και κοντα μου. Ενω μεσα σε 2 λεπτα θα εχω τελειωσει Κάποιο παιδι το είχε κάνει , περίμενε λιγο μήπως και το επιβεβαίωση ,δοκίμασε να περάσεις ξανά το firmware με odin ( δεν γράφει σίγουρα το knox ). Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Θα περιμενω. Εκλεισε και το hotfile και δεν παιζει να κατεβασω και την rom. Αλλα για να λες οτι με την rom δεν αλλαζει το knox, τοτε.... Μιλας για οποια rom official βγαινει με οποιο csc ή αποκλειστικα μπορω να κατεβαζω official eur; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Θα περιμενω. Εκλεισε και το hotfile και δεν παιζει να κατεβασω και την rom. Αλλα για να λες οτι με την rom δεν αλλαζει το knox, τοτε.... Μιλας για οποια rom official βγαινει με οποιο csc ή αποκλειστικα μπορω να κατεβαζω official eur; Μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε 4.3 ,δεν μπορείς να κάνεις downgrade από 4.3 σε 4.2 .Είναι καλύτερα να βάλεις ξανά αυτή που έχει η συσκευή σου γιατί με το πέρασμα κάποιας άλλης θα αλλάξει το csc και πρέπει να κάνεις root για να το επαναφέρεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 μπορει η ερωτηση μου να ειμαι χαζη , αλλα.. αν βαλω custom recovery και custom rom και το knox γινει 1, οταν μετα περασω την stock recovery και rom θα ειναι παλι 0 η μενει για παντα 1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 μπορει η ερωτηση μου να ειμαι χαζη , αλλα.. αν βαλω custom recovery και custom rom και το knox γινει 1, οταν μετα περασω την stock recovery και rom θα ειναι παλι 0 η μενει για παντα 1? Πρώτα διάβασε το θέμα σε παρακαλώ και μετά αν έχεις απορίες ρώτα ότι θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 μπορει η ερωτηση μου να ειμαι χαζη , αλλα.. αν βαλω custom recovery και custom rom και το knox γινει 1, οταν μετα περασω την stock recovery και rom θα ειναι παλι 0 η μενει για παντα 1? Αν και ο Στράτος έχει δίκιο, σύντομη απάντηση = θα μείνει πάντα 1. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ρε παιδιά πως μπορώ να εγκαταστήσω μια εφαρμογή εκτός market στο knox mode, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει η εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ρε παιδιά πως μπορώ να εγκαταστήσω μια εφαρμογή εκτός market στο knox mode, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει η εγκατάσταση. Δεν μπορείς.......φυσικά. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Δεν μπορείς.......φυσικά. Τότε τι business μας λένε. Τόση φασαρία για μια λαλακια. αναπτύξαμε στο γραφείο μια erp εφαρμογή για κινητά και είπα να προτιμήσουμε Samsung κινητά για να την εγκαταστήσουμε σε ένα ασφαλή περιβάλλον λόγο τον ευαίσθητων δεδομένων που θα έχει μέσα. Και αυτό δεν σε αφήνει. Δηλαδή μόνο τις φωτογραφίες και τις επαφές προστατεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Τότε τι business μας λένε. Τόση φασαρία για μια λαλακια. αναπτύξαμε στο γραφείο μια erp εφαρμογή για κινητά και είπα να προτιμήσουμε Samsung κινητά για να την εγκαταστήσουμε σε ένα ασφαλή περιβάλλον λόγο τον ευαίσθητων δεδομένων που θα έχει μέσα. Και αυτό δεν σε αφήνει. Δηλαδή μόνο τις φωτογραφίες και τις επαφές προστατεύει. Θα σε συμβούλευα σαν εταιρεία να επικοινωνησετε με κάποια αντιπροσωπεία μήπως υπάρχει κάποιο "κλειδί" που σου επιτρέπει τέτοιου είδους εγκαταστάσεις.:) Άσε που αν γίνεται κάτι τέτοιο θα έχουμε στα χέρια μας το κλειδί του παραδείσου για τους developers μπας και καταφέρουν να μηδενίζουν ανα πάσα στιγμή το knox.:shifty: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts