XtR Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εγώ προσωπικά άπειρες φορές. Και πολλές από αυτές μου ήρθαν τα αντικείμενα με καθυστέρηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Και ποιος σας ειπε οτι αν δεν παραλαβετε το δεμα σας και κανετε claim στο PAYPAL θα παρετε τα λεφτα σας πισω? Γιατί, σου έτυχε να μην σου επιστρέψουν τα χρήματα;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εγώ προσωπικά άπειρες φορές. Και πολλές από αυτές μου ήρθαν τα αντικείμενα με καθυστέρηση. και σε αυτή την περιπτωση τί γίνεται? αν έρθει το προιον δίνεις τα λεφτά πάλι στον πωλητή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Όχι, με το που κλείνει το case τελειώνει το θέμα, έρθει δεν έρθει το αντικείμενο δεν μπορεί να κάνει ο πωλητής κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Όχι, με το που κλείνει το case τελειώνει το θέμα, έρθει δεν έρθει το αντικείμενο δεν μπορεί να κάνει ο πωλητής κάτι. Απλώς όμως πρέπει να μην κάνουμε αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν οι άλλοι ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Απλώς όμως πρέπει να μην κάνουμε αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν οι άλλοι ... Ακριβώς!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratheo Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Βλέπω λέτε για paypal, εγώ χρησιμοποίησα κατ ευθείαν την prepaid έχει καμιά διαφορά στο refund; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Βλέπω λέτε για paypal, εγώ χρησιμοποίησα κατ ευθείαν την prepaid έχει καμιά διαφορά στο refund; Όχι, απλώς σε αγορές με paypal είναι βέβαιο ότι θα αποζημιωθείς 100% :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratheo Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Χίλια ευχαριστώ φίλε μου! Ένα τελευταίο γιατί σας έχω πρήξει. Στο aliexpress λέει ότι πληρώνω, αυτοί εκεί σου κρατάνε τα λεφτά και όταν πατήσεις ότι παρέλαβες το δέμα τότε παίρνει τα λεφτά ο πωλητής ισχύει αυτό και για πληρωμή με prepaid; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Χίλια ευχαριστώ φίλε μου! Ένα τελευταίο γιατί σας έχω πρήξει. Στο aliexpress λέει ότι πληρώνω, αυτοί εκεί σου κρατάνε τα λεφτά και όταν πατήσεις ότι παρέλαβες το δέμα τότε παίρνει τα λεφτά ο πωλητής ισχύει αυτό και για πληρωμή με prepaid; Ναι, εάν δεν επιβεβαιώσεις ότι παρέλαβες και ότι είναι όπως το περιγράφει ο πωλητής, δεν του δίνουν τα χρήματα. Ισχύει με όποιον τρόπο και να πληρώσεις. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδιά είναι λίγο άκυρο με το συγκεκριμένο θέμα αλλά όταν παραγγέλνεις από Αγγλία με royal mail στην Ελλάδα με τί έρχεται ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ΕΛΤΑ, συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Και στα ΕΛΤΑ γιατί δεν μου βρίσκει τίποτα με το tracking number? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δεν ξέρω. Όσα πακέτα πήρα απο το Amazon.UK με Royal Mail δεν είχαν tracking #. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδιά είναι λίγο άκυρο με το συγκεκριμένο θέμα αλλά όταν παραγγέλνεις από Αγγλία με royal mail στην Ελλάδα με τί έρχεται ; Απλό αεροπορικό ταχυδρομείο είναι, αναλόγως με το δέμα και το πότε θα το ταχυδρομήσει ο πωλητής, θα το πάρεις σε 4 με 10 ημέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και στα ΕΛΤΑ γιατί δεν μου βρίσκει τίποτα με το tracking number? Δοκίμασε αυτό: http://www.royalmail.com/track-trace Πάντως εάν δεν πέρασαν 3-4 ημέρες από την αποστολή, μην περιμένεις να φανεί ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 24-03-2014 27:00 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 21-03-2014 08:38 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-03-2014 06:25 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 01-03-2014 14:49 IPS Γνωριζει κανεις γιατι μου βγαζει ''αντικειμενα σε συσκευασια''? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Και εμένα το ίδιο μου βγάζει. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πεί . ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 24-03-2014 25:00 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-03-2014 09:34 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 22-03-2014 12:00 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 01-03-2014 14:49 IPS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Απλό αεροπορικό ταχυδρομείο είναι, αναλόγως με το δέμα και το πότε θα το ταχυδρομήσει ο πωλητής, θα το πάρεις σε 4 με 10 ημέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε αυτό: http://www.royalmail.com/track-trace Πάντως εάν δεν πέρασαν 3-4 ημέρες από την αποστολή, μην περιμένεις να φανεί ... :) Η παραγγελία έγινε στις 18/3 και η αποστολή στις 19/3 σύμφωνα με το tracking number. Στο royal mail και στο 17track το εντοπίζω αλλά στα ΕΛΤΑ δεν το βρίσκω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Θα ηθελα να πάρω μια απαντηση στο παρακάτω μιας και βιάζομαι πολυ..Θελω να παρω αποζημιωση απο τον nirvana στο ebay...το θέμα είναι οτι την θέλω σήμερα-αύριο, βαρια μεθαύριο γιατι πρέπει να προχωρήσω σε μια καινουρια αγορά...Μπορω να κάνω dispute στο paypal για να γίνει γρήγορα, η καλυτερα να επικοινωνησω με email στον πωλητη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoscity Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 24-03-2014 05:00 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 21-03-2014 09:00 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-03-2014 06:00 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 08-03-2014 14:26 IPS γνωριζει καποιος το ποτε περίπου θα μ ρθει ειδοποίηση??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoletos Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδία από τις 12/3 έχω ένα δεματάκι από USA που λέει εισαγωγή στο τελωνείο. Οκ δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω αλλά έχουν περάσει 2 εβδομάδες σχεδόν και ακόμα δεν έχω κανένα νέο του. Να ανησυχώ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ναι, εάν δεν επιβεβαιώσεις ότι παρέλαβες και ότι είναι όπως το περιγράφει ο πωλητής, δεν του δίνουν τα χρήματα. Ισχύει με όποιον τρόπο και να πληρώσεις. Στο ebay και στο paypal δεν ισχύει αυτό. Τα χρήματα στα κρατάνε(αν είσαι πωλητής μιλάω) μόνο αν ανοίξει κάποιος dispute, πηγαίνουν "on hold" και όταν λυθεί το θέμα ή στα αφήνουν ή στα παίρνουν ανάλογα με την απόφαση του dispute. ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ηθελα να πάρω μια απαντηση στο παρακάτω μιας και βιάζομαι πολυ..Θελω να παρω αποζημιωση απο τον nirvana στο ebay...το θέμα είναι οτι την θέλω σήμερα-αύριο, βαρια μεθαύριο γιατι πρέπει να προχωρήσω σε μια καινουρια αγορά...Μπορω να κάνω dispute στο paypal για να γίνει γρήγορα, η καλυτερα να επικοινωνησω με email στον πωλητη? Τι ακριβώς έχει γίνει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Τι ακριβώς έχει γίνει; ο nirvana-ταδε sto ebay κανει δημοπρασιες..ετσι κερδισα κι εγω ενα ταμπλετ σε πολυ χαμηλοτερη τιμη απο την κανονικη...δεν στελνει ομως απ οτι φαινεται..το tracking number δε δουλευει και πολλά αλλα κουλα...απο τα μηνυματα του φαινεται οτι συμφωνει να μου δωσει refund, αν του το ζητησω βεβαια..Του το ζητησα λοιπον απο το Σαββατο, αλλα σημερα που ειναι εργασιμη δεν πηρα απάντηση ετσι ειπα να απευθυνθω στο paypal disputε μπας και γινει πιο γρηγορα η πιστωση, μιας και βιαζομαι πολυ για παραγγελία tablet απο geekbuying.. Κατάλαβες με λίγα λόγια? Πόσες μέρες πιστευεις θα κανουν να φανουν τα χρηματα στην κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos292 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 απο το to2c ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 24-03-2014 07:01 Μ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 23-03-2014 23:21 Μ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 21-03-2014 13:42 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-03-2014 06:00 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 08-03-2014 14:26 IPS απο το geekbuying ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 07-03-2014 13:43 IPS τελικα το ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ'' τι ειναι? και γιατι γραφει ''Μ.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ'' και οχι Κ.Δ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 ο nirvana-ταδε sto ebay κανει δημοπρασιες..ετσι κερδισα κι εγω ενα ταμπλετ σε πολυ χαμηλοτερη τιμη απο την κανονικη...δεν στελνει ομως απ οτι φαινεται..το tracking number δε δουλευει και πολλά αλλα κουλα...απο τα μηνυματα του φαινεται οτι συμφωνει να μου δωσει refund, αν του το ζητησω βεβαια..Του το ζητησα λοιπον απο το Σαββατο, αλλα σημερα που ειναι εργασιμη δεν πηρα απάντηση ετσι ειπα να απευθυνθω στο paypal disputε μπας και γινει πιο γρηγορα η πιστωση, μιας και βιαζομαι πολυ για παραγγελία tablet απο geekbuying.. Κατάλαβες με λίγα λόγια? Πόσες μέρες πιστευεις θα κανουν να φανουν τα χρηματα στην κάρτα? Το τράκινγκ πότε στο έστειλε; Μήπως δεν πέρασαν ακόμα οι μέρες για να φανεί; Γρήγορα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ανοίξεις dispute όταν ανοίξει το "window" του ebay(ανάλογα με το estimated shipping που έχει βάλει ο πωλητής). Εναλλακτικά μπορείς να επικοινωνήσεις και με το chat του ebay(αν θυμάμαι καλά το .co.uk υποστηρίζει live chat) και αν διακρίνουν κάτι "κακό" ίσως να κάνουν αυτοί κάτι γρηγορότερα. Πες μου το id του να του ρίξω μια ματιά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts