vgiozo Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Έχω εγώ. Έπαθα πλάκα με την ταχύτητα. Έφτασε χτες Ελλάδα. Έφυγε 20/2. Βέβαια μέχρι να έρθει σπίτι θα πάρει άλλες τόσες μέρες αλλά ή spring mail - postnl έκαναν την δουλεία τους πολύ γρήγορα. Σε ευχαριστώ πολύ...ιδιαίτερα ενθαρρύντικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλησπερα ξαναρωταω γιατι ανησυχησα το δεμα στο σαιτ της σινγκαπουρ δειχνει οτι εχει φυγει στην 4px ομως δειχνει οτι ειναι εκει σε ολες τις προηγουμενες παραγγελιες αλλαζε το στατους σε grath οπως σημερα αλλαξε κ σε μια αλλη παραγγελια που εχω 7 μερες μετα ειναι δυνατον να εχει φυγει κ απλα να μην ενημερωθηκε η 4px 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εκανα τρεις παραγγελίες απο Κινα. 2 με Sing. Post και 1 με china post και τα 3 συστημένα. Τα 2 ειναι κινητα απο minideal. Και τα 2 έφυγαν με ένδειξη στα δικα μας ελτα ips στις 10-02-2014. Το πρώτο ηρθε σπιτι μου στις 19-02-2014 δλδ 9 μέρες. Το άλλο ακομα λέει ips και τπτ άλλο. Το άλλο με china post ήρθε περίπου στις 23-02-2014. Εχει τοση καθυστέρηση η Sing post ???? Ειναι λογικό απο 10-02-2014 σήμερα 01-03-2014 , 20 μερες και τπτ ακομα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 το pandawill ακόμη να στείλει απο 4/2 ! τι να κάνω βρε παιδιά; πως μπορώ να ακυρώσω και να πάρω πίσω τα χρήματα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 το pandawill ακόμη να στείλει απο 4/2 ! τι να κάνω βρε παιδιά; πως μπορώ να ακυρώσω και να πάρω πίσω τα χρήματα μου; Μίλησε τους στο Live Chat ή στείλτους Email έχω ακυρώσει 2 παραγγελίες στο τσακ μπαμ χωρίς πολλά πολλά, επίσης στην τρίτη παραγγελία τώρα πήρα partial refund σε λιγότερο από 24 ώρες :happy: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό; Από το τρακινγκ των ΕΛΤΑ 2014-02-28 19:29, Item in conta IPS, IPS 2014-02-14 13:19, Item in conta IPS, IPS Γιατί εμφανίζεται δυό φορές το ίδιο με διαφορετική ημερομηνία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Καλησπερα ξαναρωταω γιατι ανησυχησα το δεμα στο σαιτ της σινγκαπουρ δειχνει οτι εχει φυγει στην 4px ομως δειχνει οτι ειναι εκει σε ολες τις προηγουμενες παραγγελιες αλλαζε το στατους σε grath οπως σημερα αλλαξε κ σε μια αλλη παραγγελια που εχω 7 μερες μετα ειναι δυνατον να εχει φυγει κ απλα να μην ενημερωθηκε η 4px Πιθανός να μην ενημερώνετε άμεσα...Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα και παρατήρησα πως στο http://en.4px.cc/ που είναι το κινέζικο είχε ενημερωθεί κανονικά και έλεγε grath dispatc...ενώ στο en.4px.com δεν το ανέφερε αυτό το στάδιο.Έλεγξε το και σε σένα να δεις τι παίζει. Στα ταχυδρομεία συγκαπούρης που έκανα την ερώτηση έλαβα την κλασική απάντηση πως μόνο το δικό τους σάιτ να κοιτάζω και το συνεργαζόμενο στην ελλάδα δηλ. τα ελτά όταν φθάσει εδώ.πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως γίνετε ένας χαμός και όλα αυτά έχουν μικρή σημασία . Είναι θέμα τύχης ποιο δέμα θα φθάσει πρώτο και ποιο θα καθυστερήσει. Υπομονή και ελπίζω σύντομα να παραλάβεις :D:D. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Πιθανός να μην ενημερώνετε άμεσα...Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα και παρατήρησα πως στο http://en.4px.cc/ που είναι το κινέζικο είχε ενημερωθεί κανονικά και έλεγε grath dispatc...ενώ στο en.4px.com δεν το ανέφερε αυτό το στάδιο.Έλεγξε το και σε σένα να δεις τι παίζει. Στα ταχυδρομεία συγκαπούρης που έκανα την ερώτηση έλαβα την κλασική απάντηση πως μόνο το δικό τους σάιτ να κοιτάζω και το συνεργαζόμενο στην ελλάδα δηλ. τα ελτά όταν φθάσει εδώ.πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως γίνετε ένας χαμός και όλα αυτά έχουν μικρή σημασία . Είναι θέμα τύχης ποιο δέμα θα φθάσει πρώτο και ποιο θα καθυστερήσει. Υπομονή και ελπίζω σύντομα να παραλάβεις :D:D. Ευχαριστω για την απαντηση αλλα κ εκει φαινεται οτι ειναι σιγκαπουρη κ πλεον εγιναν 2 οι παραγγελιες που αλλαξε το status της 4px κ οχι σε αυτην υπομονη λοιπον κ ας ελπισουμε μην αρχισουμε κ το ψαχνουμε στο 40ημερο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 γίνετε πανικός με τα δέματα και στο εξωτερικό αλλά και εδώ. Να αναφέρω πως σε μία παραγγελία μου που την παρέλαβα την τετάρτη με σινγκ ποστ όταν έφθασε ελλάδα δεν είχε ενημερωθεί το σάιτ των ελτά μετά το το μήνυμα κλείσιμο από κδ αεροδρομίου. Εγώ πήρα τηλ. στο 8001182000 και όταν τους ρώτησα που είναι το αντικείμενο μου μου είπαν το έχει ο ταχυδρόμος για παράδοση.Το πήρα και όλα καλά. Την επομένη ενημερώθηκε με όλα τα στάδια κανονικά κα στους σωστούς χρόνους. Πράγμα που σημαίνει πως στα ελτά έχουν καλύτερη ενημέρωση από ότι εμείς με το ηλεκτρονικό τους σύστημα και μπορούν να μας λύσουν πολλές απορίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Περίεργο...δέμα με china post που έφυγε ίδια μέρα με άλλο με Singapore Post έκλεισε πρώτο από αεροδρόμιο και ει΄ναι προς παράδοση...12 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Απο ότι διαβασα η china post σε αρκετές περιπτώσεις είναι πιο γρηγορη απο τη sing post.Ισχυει αυτο;Επίσης με EMS είναι το ίδιο "ακίνδυνο"; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Δεμα με china εφυγε 23 κ απο 1 ειναι προς παραλαβη δεμα με singapore εφυγε 21 κ αν ερθει θα ερθει μετα τις 10 του μηνος καμια σχεση οι χρονοι παραδωσης αυτη την περιοδο.Εχω αλλες 2 με sing τωρα κ 2 με china μακαρι να τις ειχα ολες μεchinapost 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Λοιπον παιδια θελω μια απλη γνωμη.Εχω κανει 2 παραγγελιες και ειναι και οι 2 με SG Post...και οι δυο ειναι despatched απο τις 22/2/14 η πρωτη και απο προχτες η αλλη,ολα καλα μεχρι εδω. Στο 4px ομως μου δειχνει διαφορετικα πραγματα και εκει κολλαω λιγο. Η πρωτη παραγγελια: Local Date and Time Week Local places of transhipment Transshipment records RF20493****SG 2014-02-21 11:03:48 SINGAPORE Η δευτερη παραγγελια: 2014-03-02 09:17:41 GRATH Despatched to ATC 2014-02-27 11:32:50 SINGAPORE Οπως καταλαβαινετε και οι δυο παραγγελιες στο tracking της SG POST αλλκα και στο 17Tracking ειναι despatched εδω σε αυτο μου δειχνει διαφορετικα πραγματα. Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχω οτι κολλησε πουθενα το πρωτο γτ αλλιως δεν θα εγραφε despatched,σωστα δεν τα λεω? 1 Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Περίμενε 48-72 ώρες και ξανά κοίτα Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Λοιπον παιδια θελω μια απλη γνωμη.Εχω κανει 2 παραγγελιες και ειναι και οι 2 με SG Post...και οι δυο ειναι despatched απο τις 22/2/14 η πρωτη και απο προχτες η αλλη,ολα καλα μεχρι εδω. Στο 4px ομως μου δειχνει διαφορετικα πραγματα και εκει κολλαω λιγο. Η πρωτη παραγγελια: Local Date and Time Week Local places of transhipment Transshipment records RF20493****SG 2014-02-21 11:03:48 SINGAPORE Η δευτερη παραγγελια: 2014-03-02 09:17:41 GRATH Despatched to ATC 2014-02-27 11:32:50 SINGAPORE Οπως καταλαβαινετε και οι δυο παραγγελιες στο tracking της SG POST αλλκα και στο 17Tracking ειναι despatched εδω σε αυτο μου δειχνει διαφορετικα πραγματα. Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχω οτι κολλησε πουθενα το πρωτο γτ αλλιως δεν θα εγραφε despatched,σωστα δεν τα λεω? Κ γω το ιδιο προβλημα εχω γιατι δεν εχει ενημερωθει το status της 4px σε παραγγελια που εχω απο 21 ενω αλλες 2 στις 28 ενημερωθηκε κανονικα κ αλλαξε σε grath στη singapore δειχνει οτι δηλωθηκε για να φυγει γιατι αυτο δηλωνει το despached αλλα εφυγε?ισως να μην ενημερωθηκε η 4px θα δειξει δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Κ γω το ιδιο προβλημα εχω γιατι δεν εχει ενημερωθει το status της 4px σε παραγγελια που εχω απο 21 ενω αλλες 2 στις 28 ενημερωθηκε κανονικα κ αλλαξε σε grath στη singapore δειχνει οτι δηλωθηκε για να φυγει γιατι αυτο δηλωνει το despached αλλα εφυγε?ισως να μην ενημερωθηκε η 4px θα δειξει δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι κοιτα δεν νομιζω να μην εχουν φυγει αφου εγραψε στο SG POST οτι ειναι despatched. 1 Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Απο ότι διαβασα η china post σε αρκετές περιπτώσεις είναι πιο γρηγορη απο τη sing post.Ισχυει αυτο;Επίσης με EMS είναι το ίδιο "ακίνδυνο";Από china post μπορεί να κάνει 10 μέρες, μπορεί και να κάνει 60 μέρες. Όπου μπορείς , την αποφεύγεις. Υπάρχει και μικρή πιθανότητα να εξαφανιστεί το πακέτο σε καμιά αποθήκη τους και να μην έρθει ποτέ. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εχω παραγγελια απο σιγκαπουρη εγινε despatched 3/3 αλλα στα ελτα λεει δεν υπαρχει καταχωρηση ειναι η αργια μηπως?δεν θα επρεπε να ειχαν ειδοποιηθει για το αντικειμενο απο πιο μπροστα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Σταυρο για το αλλο δεν απαντησες φιλε και αν θες το κανεις τωρα.Με EMS εχει τις ιδιες πιθανοτητες με ταχυδρομειο να περασει "αερα" το πακετο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εχω παραγγελια απο σιγκαπουρη εγινε despatched 3/3 αλλα στα ελτα λεει δεν υπαρχει καταχωρηση ειναι η αργια μηπως?δεν θα επρεπε να ειχαν ειδοποιηθει για το αντικειμενο απο πιο μπροστα? Σήμερα ή αύριο λογικα θα καταχωρηθει στο IPS Σταυρο για το αλλο δεν απαντησες φιλε και αν θες το κανεις τωρα.Με EMS εχει τις ιδιες πιθανοτητες με ταχυδρομειο να περασει "αερα" το πακετο? Με EMS στα ελτα είναι θέμα τύχης αν θα ελέγξουν το πακετο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Σήμερα ή αύριο λογικα θα καταχωρηθει στο IPS Με EMS στα ελτα είναι θέμα τύχης αν θα ελέγξουν το πακετο. Ευχαριστω για την απαντηση να σε ρωτησω κ κατι ακομη αν γνωριζεις μιας κ εχεις μεγαλυτερη εμπειρια σε θεματα αγορων απο κινα για κατι που απασχολει.Υπαρχει περιπτωση ,να μην εχει ενημερωθει η 4px για παραγγελια, ενω σε αλλες να εχει αλλαξει το status της σε grath despatched to atc, σε μια απο 21 να δειχνει ακομα σιγκαπουρη. Οι αλλες 2 25 κ 28 αντιστοιχα ,ενημερωθηκε κανονικα.Ειναι στοιχειο που πρεπει να προβληματισει?Σημειωτεον οτι ολες στην singapore δειχνουν despatched ευχαριστω εκ των προτερων Ειχες δικιο εμφανιστηκε Edited March 3, 2014 by efmakis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaos2005 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 δουλεύουν σήμερα τα ελτα ?????? http://s12.postimg.org/b086qi9od/elta.jpg :!::!::!::!::!::!::!: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 δουλεύουν σήμερα τα ελτα ?????? http://s12.postimg.org/b086qi9od/elta.jpg Δεν υπάρχουν αυτές οι ημερομηνίες :X Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 δουλεύουν σήμερα τα ελτα ?????? http://s12.postimg.org/b086qi9od/elta.jpg :!::!::!::!::!::!::!: Τι λες τωρα.........? 1 Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση να σε ρωτησω κ κατι ακομη αν γνωριζεις μιας κ εχεις μεγαλυτερη εμπειρια σε θεματα αγορων απο κινα για κατι που απασχολει.Υπαρχει περιπτωση ,να μην εχει ενημερωθει η 4px για παραγγελια, ενω σε αλλες να εχει αλλαξει το status της σε grath despatched to atc, σε μια απο 21 να δειχνει ακομα σιγκαπουρη. Οι αλλες 2 25 κ 28 αντιστοιχα ,ενημερωθηκε κανονικα.Ειναι στοιχειο που πρεπει να προβληματισει?Σημειωτεον οτι ολες στην singapore δειχνουν despatched ευχαριστω εκ των προτερων Ειχες δικιο εμφανιστηκε Τα πάντα έχω δει, μην ασχολήσαι με τέτοιες λεπτομέρειες, κανένα tracking δεν ειναι 100% αξιόπιστο στην ενημέρωση. Εφόσον είναι dispatched, κάνε υπομονή για καταγραφή στα ελτα αεροδρομίου δουλεύουν σήμερα τα ελτα ?????? http://s12.postimg.org/b086qi9od/elta.jpg :!::!::!::!::!::!::!: Αυτές ειναι οι πληροφορίες IPS, ενημερώνονται αυτόματα. Εννοείται Καθαρά Δευτέρα, τα αεροπλάνα έρχονται ελλάδα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts