Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις το πήρα και γω ...:D ..απλά πανέμορφο!

Ελληνικό (με ταινίες ασφαλείας της sony), ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί πολλά μαγαζιά στο φέρνουν και καλά σφραγισμένο και έχει ταινία ασφ. void ! Αυτή εδώ του εμπορίου! Είναι 14w19 σειράς, με 4.4.2, με βιβλιαράκια στα Ελληνικά μέσα και έχει και καλώδιο otg ! (κάτι θυμάμαι πως σε μερικούς δεν είχε μέσα, προφανώς ήταν ανοιγμένη συσκευασία και το είχαν τσιμπήσει!)

Το πρώτο που πρόσεξα θετικό είναι η άριστη εμβέλεια wifi που έχει! Θα το ψάξω και θα πω εντυπώσεις αργότερα... ;)

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις το πήρα και γω ...:D ..απλά πανέμορφο!

Ελληνικό (με ταινίες ασφαλείας της sony), ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί πολλά μαγαζιά στο φέρνουν και καλά σφραγισμένο και έχει ταινία ασφ. void ! Αυτή εδώ του εμπορίου! Είναι 14w19 σειράς, με 4.4.2, με βιβλιαράκια στα Ελληνικά μέσα και έχει και καλώδιο otg ! (κάτι θυμάμαι πως σε μερικούς δεν είχε μέσα, προφανώς ήταν ανοιγμένη συσκευασία και το είχαν τσιμπήσει!)

Το πρώτο που πρόσεξα θετικό είναι η άριστη εμβέλεια wifi που έχει! Θα το ψάξω και θα πω εντυπώσεις αργότερα... ;)

Welcome to the club! Μεγειές και καλοδούλευτο! :) :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα σας, μήπως μπορεί κάποιος να μου λύσει μία απορία, γιατί πήγα να το παραγγείλω από το phonegallery και σταμάτησα την καταχώρηση: Το ότι η συσκευή είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας, αυτόματα σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα sms; Εάν όχι, πως ξεχωρίζουν οι συσκευές που έχουν αυτή την "υποστήριξη"; Πρέπει να το δηλώσω κάπως στην παραγγελία μου; Επίσης, πρέπει να τους ζητήσω να μου δηλώσουν το imei της συσκευής πριν το παραλάβω για κάποιο λόγο; Γενικά, αν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω κατά τη διάρκεια της παραγγελίας.

Ευχαριστώ!

μην τρελαινεσαι, καταρχην ολα τα σκρουτζομαγαζα επειδη δεν παιρνουν απο ελληνικη αντιπροσωπεια ειναι πιθανον να εχουν συσκευες που δεν υποστηριζουν 160χαρακτηρες ελληνικων.Παρολα αυτα απο το birdphone οταν ειχα παρει μου ειχαν πει απο μονοι τους οτι εχει υποστηριξη..προφανως παιρνουν κινητα με ευρωπαικη ρομ που υποστηριζει..

Αλλα και να μην υποστηριζει οι λυσεις ειναι αστειες:

1ον περνάς εσυ ελληνικη ρομ η οποια μενει, δηλαδη σε αναβαθμισεις που θα κανεις, επαναφορες κτλ κτλ δεν χανεται, την παντρευεσαι που λεμε, οποτε θα εχεις παντα ελληνικα, εκτος αν αλλαξεις παλι ρομ..

2ον χρησιμοποιεις αλλη εφαρμογη οπως το handcent sms που εχει υποστηριξη και ενα καρο αλλες επιλογες, και με τοσο τουμπανο κινητο το να τσιγκουνευεσαι εφαρμογες ειναι αστειο..οποτε στην τελικη καλυπτεσαι ετσι..

Τελος, απλα τους ρωτας αν η ρομ που εχουν υποστηριζει..

Συνηθως το κουτι γραφει απεξω, πχ αν ειναι αγγλικο το κινητο, en/el που σημαινει οτι υποστηριζει και ελληνικα..χωρις να σημαινει οτι ειναι ελληνικο το κινητο (οπως πολλοι μπορει να το παρουσιασουν ειδικα εδω στις αγγελιες που βλεπω τελευταια)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Νίκο σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Προσπαθούσα να πάρω Ελληνικό γιατί το φοβόμουν το Ευρωπαϊκό (δεν έχω ξαναπάρει), αλλά η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μεγάλη και δε μπορώ. Με αφορμή το προηγούμενο ποστ, μήπως να τους ρωτήσω και τι παρελκόμενα περιέχει η συσκευασία;

Νίκο σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Προσπαθούσα να πάρω Ελληνικό γιατί το φοβόμουν το Ευρωπαϊκό (δεν έχω ξαναπάρει), αλλά η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μεγάλη και δε μπορώ. Με αφορμή το προηγούμενο ποστ, μήπως να τους ρωτήσω και τι παρελκόμενα περιέχει η συσκευασία;

Τιποτα!

για μενα μην κολλας, παρτο να το ευχαριστηθεις..εχω ψωνισεις μεσα σε 2 χρονια πανω απο 3000 ευρω σε κινητα απο το birdphone (για φιλους κτλ) και κανενα δεν ειχε το παραμικρο θεμα..

Εγω πηρα και απο ενα ακομα μαγαζι αλλα δε θυμαμαι πιο, συν απο το sevenspot το οποιο επισης ηταν μια χαρα..

Απλα για να ριξουν το κοστος τσιμπανε nfc tags κτλ πολλες φορες, προσωπικα δε με νοιαζει και τοσο, μονο ακουστικα και φορτιστη θελω και χαμηλη τιμη.

Αν θες ρωτα τους αλλα δε νομιζω να σου πουν με σιγουρια..συνηθως λενε "ειναι θεμα παρτιδας" κτλ κτλ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Νίκο , σ' ευχαριστούμε για τις συμβουλές ( και αυτές μέσω pm ;) ) ...

Το έχω λιώσει το κινητό (μου ήρθε με 50% μπαταρία) και είναι ακόμα στο 20% ! Μια χαρά μου φαίνεται με "άστρωτη" μπαταρία!

Ζεσταίνεται λίγο το κινητό, αλλά σε ανεκτά επίπεδα..

Έμαθα πως έρχεται και αναβάθμιση (4.4.4) με βελτιώσεις στην κάμερα και όχι μόνο! Για να δούμε!!:)

Welcome to the club! Μεγειές και καλοδούλευτο! :) :D

Thanks ... :-)

Edited by hasiotis_john

Νίκο , σ' ευχαριστούμε για τις συμβουλές ( και αυτές μέσω pm ;) ) ...

Το έχω λιώσει το κινητό (μου ήρθε με 50% μπαταρία) και είναι ακόμα στο 20% ! Μια χαρά μου φαίνεται με "άστρωτη" μπαταρία!

Ζεσταίνεται λίγο το κινητό, αλλά σε ανεκτά επίπεδα..

Έμαθα πως έρχεται και αναβάθμιση (4.4.4) με βελτιώσεις στην κάμερα και όχι μόνο! Για να δούμε!!:)

παιδες, απλος χρηστης ειμαι, οι γκουρου εδω μεσα ειναι αλλοι..μακαρι να βοηθαω με ο,τι γραφω.

Οσο για την μπαταρια, η αξια της θα φανει μετα απο καμια εβδομαδα που θα δεις οτι βγαζει αρκετη χρηση..Τωρα στην αρχη ειτε απο σκαλισμα ειτε επειδη δεν εχει στρωσει ειναι κατω απο τις δυνατοτητες της..

Εμενα μου εβγαζε σταθερα 3-5 ωρες οθονης και 1-2 ωρες ομιλιας, με φωτεινοτητα στο αυτοματο και στη μεση, και με wifi/3G/GPS ανοιχτα. που σημαινει 2 μερες χρησης για τα δικα μου δεδομενα (αλλος μπορει να κανει σε μιση μερα αυτη τη χρηση).

Δεν ξερω αν με την 4.3 θα εβγαζε παραπανω ωρες, καθως δεν εκανα συστηματικη παρατηρηση, στο Ζ1 ετσι πιστευα αλλα οπως εχω ξανα πει ισως φταιει το ***skype.. Το κινητο ειναι μια χαρα παντως και διαρκει αρκετα για να νιωθεις ασφαλης..

Οσο για την 4.4.4 διαβαζω οτι η βελτιωση στην καμερα δεν ειναι κατι τρομερο, αλλα υπαρχει βελτιωση..

Οπως και να εχει το κινητο τα σπαει, και εχει λογικο μεγεθος! :up::kill::kill:

Τιποτα!

για μενα μην κολλας, παρτο να το ευχαριστηθεις..εχω ψωνισεις μεσα σε 2 χρονια πανω απο 3000 ευρω σε κινητα απο το birdphone (για φιλους κτλ) και κανενα δεν ειχε το παραμικρο θεμα..

Εγω πηρα και απο ενα ακομα μαγαζι αλλα δε θυμαμαι πιο, συν απο το sevenspot το οποιο επισης ηταν μια χαρα..

Απλα για να ριξουν το κοστος τσιμπανε nfc tags κτλ πολλες φορες, προσωπικα δε με νοιαζει και τοσο, μονο ακουστικα και φορτιστη θελω και χαμηλη τιμη.

Αν θες ρωτα τους αλλα δε νομιζω να σου πουν με σιγουρια..συνηθως λενε "ειναι θεμα παρτιδας" κτλ κτλ

Κι εγώ το Birdphone είχα σαν προτεραιότητα, αλλά το έχει 53(!) ολόκληρα ευρώ ακριβότερα, αρκετά μεγάλη διαφορά για να την αγνοήσω. Γι' αυτό είπα να το πάρω από το Phonegallery τελικά, απ' ότι είδα φαίνεται αξιόπιστο, γράφει και για DOA μέσα, είδα και πολλές καλές κριτικές, οπότε ο κύβος ερίφθει!

Για τα αξεσουάρ κι εμένα φορτιστής/handsfree είναι τα απαραίτητα, αλλά δε σου κρύβω ότι ζήλεψα λιγάκι αυτό το καλωδιάκι OTG...

Είχα στείλει στο Phonegallery ένα mail σχετικά με την προέλευση των συσκευών τους, γιατί γράφει "Ελληνικής Αντιπροσωπείας" και στον τίτλο του κινητού γράφει "EU". Μου απάντησαν ότι είναι όλα ευρωπαϊκά κι ότι η γλώσσα εκκίνησης του κινητού και το manual είναι η γλώσσα της χώρας που προέρχονται.

Θα το παραγγείλω κι ελπίζω να μη το μετανιώσω...

Κι εγώ το Birdphone είχα σαν προτεραιότητα, αλλά το έχει 53(!) ολόκληρα ευρώ ακριβότερα, αρκετά μεγάλη διαφορά για να την αγνοήσω. Γι' αυτό είπα να το πάρω από το Phonegallery τελικά, απ' ότι είδα φαίνεται αξιόπιστο, γράφει και για DOA μέσα, είδα και πολλές καλές κριτικές, οπότε ο κύβος ερίφθει!

Για τα αξεσουάρ κι εμένα φορτιστής/handsfree είναι τα απαραίτητα, αλλά δε σου κρύβω ότι ζήλεψα λιγάκι αυτό το καλωδιάκι OTG...

Είχα στείλει στο Phonegallery ένα mail σχετικά με την προέλευση των συσκευών τους, γιατί γράφει "Ελληνικής Αντιπροσωπείας" και στον τίτλο του κινητού γράφει "EU". Μου απάντησαν ότι είναι όλα ευρωπαϊκά κι ότι η γλώσσα εκκίνησης του κινητού και το manual είναι η γλώσσα της χώρας που προέρχονται.

εγω απο phonegallery εχω αγορασει ενα sony xperia m χωρις κανενα προβλημα.συνηθως αγοραζω απο μπιρντφον.αμα το βρηκες παρ'το.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μην κολλας, μια χαρα μαγαζι ειναι..το ελληνικο το γραφουν για να τσιμπησει κανενας ασχετος, αλλα συνηθως οταν το λενε υποστηριζει και 160 στα ΣΜΣ..

Τελος, πιστευω οτι αυτα τα κινητα ερχονται πιο "γυμνα" ως προς το περιεχομενο του κουτιου, αν και μπορει να κανω λαθος..

Παντως φιλος απο εδω που πηρε απο καιζερ ηταν αρκετα γεματο το κουτι και επεσε και σε οθονη AUO (αυτη που αρεσε σε μενα-για να μην λεω η καλη..νομιζω ο PANOS75)

Παιδιά, το παρήγγειλα! Ευχηθήτε μου καλή τύχη! :D

Νίκο, ειλικρινά, νομίζω πως ό,τι οθόνη και νά'χει, εμένα θα μου φανεί τέλεια! Σιγά μην καταλάβω τη διαφορά, άσε που είναι και λιγάκι θέμα γούστου το τι μας χαλάει. ;)

Νίκο, ειλικρινά, νομίζω πως ό,τι οθόνη και νά'χει, εμένα θα μου φανεί τέλεια! Σιγά μην καταλάβω τη διαφορά, άσε που είναι και λιγάκι θέμα γούστου το τι μας χαλάει. ;)

εγω θα σου ευχηθω να το ευχαριστηθεις οσο γινεται περισσοτερο! και μην ξεχναμε να παιρνουμε κανα back up στην SD και στο pc...γιατι πολλα ατυχηματα βλεπω τελευταια και κλαιει κοσμος (το λεω γιατι με τον ενθουσιασμο του καινουριου ξεχνιομαστε)

Οσο για την οθονη, οπως εχω τονισει, δεν ειχα παρει χαμπαρι μεχρι να τη βαλω διπλα στο asus infinity 2 που ειχα, μιλαω για την οθονη του πρωτου Ζ1 μου. Εκει ειδα μια πολυ μεγαλη διαφορα στα χρωματα και αν δεν ηταν αδιαβροχο το Ζ1 θα ειχα κρατησει το asus..

Τοτε επειδη θυμηθηκα τις πρωτες εντυπωσεις των αγοραστων που λεγανε οτι ειχε 2 πανελ κτλ, ειπα να το τσεκαρω πηγαινοντας στο πλαισιο γλυφαδας, οπου ειδα μεγαλη διαφορα και αναμεσα στο Ζ1 το δικο μου με της βιτρινας τους..Εν τελει να μην επαναλαμβανομαι το compact του πατερα μου εχει και αυτο την αντιστοιχη διαφορα απο τα 2 δικα μου (γιατι μου εγινε και αντικατασταση με doa στο πρωτο) και οσο ναναι οταν τα εχεις ταυτοχρονα σου χτυπαει..Εσυ ομως δεν θα δεις διαφορα ουτε θα σε ενοχλησει κατι, πιστεψε με!

Με το καλό να δεχτείς την κινητάρα. :) :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

και για να δειτε τι κινηταρα ειναι το compact, πειτε μου 1 σημειο που ειναι καλυτερα τα αλλα 2 τα οποια τωρα ερχονται:

http://www.gogadget.gr/compare/HTC/one-mini-2/sony/xperia-z1-compact/samsung/galaxy-s5-mini

ακομα και οι διαστασεις που πολυς λογος εγινε, για την τοσο καλη στεγανοποιηση που εχει το δικο μας, με τα τοσο καλυτερα specs, αναλογικα ειναι πολυ καλυτερο!

και για να δειτε τι κινηταρα ειναι το compact, πειτε μου 1 σημειο που ειναι καλυτερα τα αλλα 2 τα οποια τωρα ερχονται:

http://www.gogadget.gr/compare/HTC/one-mini-2/sony/xperia-z1-compact/samsung/galaxy-s5-mini

ακομα και οι διαστασεις που πολυς λογος εγινε, για την τοσο καλη στεγανοποιηση που εχει το δικο μας, με τα τοσο καλυτερα specs, αναλογικα ειναι πολυ καλυτερο!

Καμία σύγκριση, εμάς χτυπάει ναυαρχιδες, το μόνο.κινητό συγκρίσιμο με iphone σε επιδόσεις και μέγεθος ;)

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Παιδιά μόλις έβαλα και το πίσω γυάλινο καπάκι του ιαπωνικού μοντέλου (ακολουθώντας εδώ τις οδηγίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2710603&page=15 ) και τώρα το κινητό δείχνει ακόμα πιο super και ποιοτικό απο πριν...

Σας προτείνω να το κάνετε και εσείς. Είναι πανεύκολη διαδικασία και αξίζει τον κόπο για να αναβαθμιστεί η ποιότητα της συσκευής..

Παιδιά μόλις έβαλα και το πίσω γυάλινο καπάκι του ιαπωνικού μοντέλου (ακολουθώντας εδώ τις οδηγίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2710603&page=15 ) και τώρα το κινητό δείχνει ακόμα πιο super και ποιοτικό απο πριν...

Σας προτείνω να το κάνετε και εσείς. Είναι πανεύκολη διαδικασία και αξίζει τον κόπο για να αναβαθμιστεί η ποιότητα της συσκευής..

Για δωσε λεπτομερειες...με ψηνει η ιδεα!

Προφανώς χάνεις την εγγύηση, ε; ;)

φιλαρακι εισαι σιγουρος οτι θα παραμεινει αδιαβροχο?? το φοβαμαι πολυ καθως δεν ξερουμε πως γινεται απο το εργοστασιο..αν εβλεπα και εκεινη την διαδικασια θα ελεγα οτι παιρνω το ρισκο, τωρα ομως μου φαινεται επιπολαιο να ρισκαρεις να το χαλασεις για να αλλαξεις κατι που δεν φαινεται κιολας..(εκτος αν το εχεις χωρις θηκη και μονιμα αναποδα)

Καμία σύγκριση, εμάς χτυπάει ναυαρχιδες, το μόνο.κινητό συγκρίσιμο με iphone σε επιδόσεις και μέγεθος ;)

επειδη εχει το 5s η αδερφη μου, μιλαμε για διαφορετικες συσκευες..εγω με εκεινο δε μπορω ουτε λεξη να γραψω, ειναι εκνευριστικα μικρο και χωρις swype δεν αξιζει..η μπαταρια του δεν βγαζει μια μερα, οποτε τι να τα κανω τα υπολοιπα?

καλην εσπεραν μαγκες! εχω δυο ερωτησουλες : 1) υπαρχει καποιος τροπος,μολις κλεινω τα δεδομενα του κινητου, να μην βγαινει καθολου αυτη η ειδοποιηση "απενεργοποιηθηκαν τα δεδομενα κλπ..."

2) υπαρχει τροπος οταν κατεβαζουμε την επανω μπαρα, να μπαινει στις γρηγορες ρυθμισεις και οχι στις ειδοποιησεις?

και μπονους...

3) το μοναδικο μειον του κινητου που εχω διαπιστωσει ειναι το πισω μερος γρατζουνιζεται πολυ πολυ ευκολα. το εχω μια εβδομαδα,ΔΕΝ το πεταω απο εδω κι απο κει, το αφηνω κατω σαν αυγο(χιχιχι), αλλα και παλι σημερα προσεξα οτι εχει ενα σωρο μικροχαρακιες που ειλικρινα μου εχουν σπασει τα νευρα. οποτε η ερωτηση ειναι η εξης : χρησιμοποιει καποιος καποια θηκουλα,η οποια να ειναι οσο πιο διακριτικη και λεπτη γινεται ,ωστε να μην προσθεσει κι αλλο στον ογκο του κινητου?

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Αν δεν είχες πρόβλημα με το φλας, γιατί να βγάλεις ένα άθραυστο πλαστικό κάλυμμα, να χάσεις εγγύηση και πιθανόν την αδιαβροχοποίηση, ώστε να βάλεις ένα γυάλινο κάλυμμα; Οκ είναι πιο όμορφο και δεν γρατζουνάει τόσο εύκολα, αλλά αυτό μπορούσες να το πετύχεις με ένα πολύ λεπτό tempered glass αν φυσικά το έχεις εκτός θήκης.

Αυτή η διαδικασία αξίζει αν μετά από 2-3 χρόνια (που θα έχει λήξει και η εγγύηση και θα έχει χαραχτεί το πλαστικό) θελήσεις να του αλλάξεις μπαταρία και με την ευκαιρία αλλάξεις και το κάλυμμα.

καλην εσπεραν μαγκες! εχω δυο ερωτησουλες : 1) υπαρχει καποιος τροπος,μολις κλεινω τα δεδομενα του κινητου, να μην βγαινει καθολου αυτη η ειδοποιηση "απενεργοποιηθηκαν τα δεδομενα κλπ..."

2) υπαρχει τροπος οταν κατεβαζουμε την επανω μπαρα, να μπαινει στις γρηγορες ρυθμισεις και οχι στις ειδοποιησεις?

και μπονους...

3) το μοναδικο μειον του κινητου που εχω διαπιστωσει ειναι το πισω μερος γρατζουνιζεται πολυ πολυ ευκολα. το εχω μια εβδομαδα,ΔΕΝ το πεταω απο εδω κι απο κει, το αφηνω κατω σαν αυγο(χιχιχι), αλλα και παλι σημερα προσεξα οτι εχει ενα σωρο μικροχαρακιες που ειλικρινα μου εχουν σπασει τα νευρα. οποτε η ερωτηση ειναι η εξης : χρησιμοποιει καποιος καποια θηκουλα,η οποια να ειναι οσο πιο διακριτικη και λεπτη γινεται ,ωστε να μην προσθεσει κι αλλο στον ογκο του κινητου?

1. Νομίζω δε γίνεται.

2. Χωρίς να είμαι σίγουρος, δοκίμασε να κατεβάσεις τη μπάρα ειδοποιήσεων με δύο δάκτυλα (με αισθητή απόσταση μεταξύ τους, να το αντιληφθεί η οθόνη).

3. Χωρίς θήκη και χωρίς στοιχειώδη προστασία (screen protector, tempered glass κλπ), δυστυχώς αυτό γίνεται.

Για το πρώτο, έχει πάρει το μάτι μου ότι υπάρχει επιλογή στο gravity box να το κάνεις να μην εμφανίζεται κάθε φορά. Πρέπει να είσαι root και να έχεις εγκαταστήσει το xposed.

Εκτός από τον τρόπο με τα δύο δάχτυλα που έγραψε ο φίλος μας, μπορείς να ακουμπήσεις το δάχτυλο σου για μισό δευτερόλεπτο πάνω δεξιά στη οθόνη, οπότε και πατιέται το γρήγορες ρυθμίσεις και μετά να το σύρεις προς τα κάτω

τα δυο δακτυλα δουλεψαν,αλλα και το δευτερο με την παρατεταμενη πιεση στα δεξια, ευχαριστω! για την πισω προστασια χρησιμοποιει καποιος φιλος κατι πραγματικα λεπτο και διακριτικο?

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου έβγαλε αναβάθμιση οτα --> 14.4.Α.0.108 (151ΜΒ) ...., είναι λέτε η 4.4.4?

ειναι η 4.4.4. Και εμενα μολις μου ηρθε Ο.Τ.Α.

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact