PP6210 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Τι πρέπει να προσέξω για την αγορά καλωδίου μαγνητικής φόρτισης; Είχα διαβάσει νομίζω σε παλαιότερα posts ότι δεν έκανε καλή επαφή το βύσμα και διάφορα τέτοια. Αυτό πως σας φαίνεται; Λίγο φτηνό δεν είναι; Εγώ θα διάλεγα κάτι ακριβότερο για σιγουριά, δες αυτό που ποστάρισε ο φίλος πιό πάνω, Εγώ έχω πάρει αυτό, πολύ καλή ποιότητα: http://www.aliexpress.com/item/Magnetic-Charging-Cable-Charger-DK31-For-Sony-Xperia-Z1-Xperia-Z1-Compact-Z2-Z2-Tablet-Z/1879255102.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Λοιπον παιδια οταν ειμαι στις ρυθμισεις οθονης και βγαινω γρηγορα πατωντας το βελακι πριν βγω στην κυρια οθονη καποιε φορες με στελνει για κλασματα δευτερολεπτου στην καμερα,το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο?Κι αν μπορει κανεις ας πει ο αργος φορτιστης ειναι και καλυτερος?Ο μαγνητικος που πΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ποσταρα παραπνω λεει quick charging να παρω αλλον? Ειμαι στο 17% μπαταρια και μου βγαζει στο notification bar κατι κουφα οτι εχει συνδεθει φορτιστης και να κλεισω τα καλλυματα για την αδιαβροχοποιηση.Στην καμερα αφαιρεθηκε η λειτουργια να αλλαζω μεγαπιξελς,ειναι φυσιολογικα αυτα η ειναι προβληματα? Edited February 1, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ειμαι στο 17% μπαταρια και μου βγαζει στο notification bar κατι κουφα οτι εχει συνδεθει φορτιστης και να κλεισω τα καλλυματα για την αδιαβροχοποιηση.Στην καμερα αφαιρεθηκε η λειτουργια να αλλαζω μεγαπιξελς,ειναι φυσιολογικα αυτα η ειναι προβληματα? δεν ειναι και πολυ φυσικα..Το εχεις βαλει στο νερο? Για μενα κανε μια επανεκινηση, αν δεν φτιαξει προχωρας στο επομενο βημα που ειναι επαναφορα εργοστασιακων, και αν δεν φτιαξει, επαναφορα εργοστασιακων, διαγραφη ολων, και επαναγκατασταση λογισμικου απο pc companion Να μπει καινουρια εγκατασταση (εγω συνηθως κανω το 3ο και οχι το 2ο μιας και μονο αυτο κανει δουλεια τις πιο πολλες φορες). Αλλιως παιζει να εχεις καμια υγρασια μεσα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Το κινητο το εχω 2 μερες αποκλειεται να εχει παρει υγρασια,τωρα ειναι στο 13% θα το κλεισω θα το φορτισω και πιστευω να στρωσει.Στην καμερα ισως να μην υπαρχει η επιλογη της αναλυσης λογω χαμηλης μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Το κινητο το εχω 2 μερες αποκλειεται να εχει παρει υγρασια,τωρα ειναι στο 13% θα το κλεισω θα το φορτισω και πιστευω να στρωσει.Στην καμερα ισως να μην υπαρχει η επιλογη της αναλυσης λογω χαμηλης μπαταριας μην τρελενεσαι. το μηνυμα για την αδιαβροχοποιηση κλπ, στο εβγαλε γιατι οντως ανοιξες το πορτακι της usb για να συνδεσεις τον φορτιστη σου. ειναι ενα ειδος υπενθυμισης/προειδοποιησης να μην το βρεξεις οσο ειναι ανοιχτο το καπακι. πατας να μην στο ξαναβγαλει το μηνυμα και ολα οκ. δεν εχει καποιο προβλημα. το κανει οταν ειναι καινουριο σε οποιο καπακι κι αν ανοιξεις. (usb,sd sim κλπ). τωρα για την αναλυση. αν ειναι με την ρυθμιση superior auto, δεν εχει να αλλαξεις την αναλυση. αν το γυρισεις σε manual , εχει να επιλεξεις αναμεσα σε αρκετες αναλυσεις. ελπιζω να βοηθησα και να μην σε μπερδεψα περισσοτερο:) Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 μην τρελενεσαι. το μηνυμα για την αδιαβροχοποιηση κλπ, στο εβγαλε γιατι οντως ανοιξες το πορτακι της usb για να συνδεσεις τον φορτιστη σου. ειναι ενα ειδος υπενθυμισης/προειδοποιησης να μην το βρεξεις οσο ειναι ανοιχτο το καπακι. πατας να μην στο ξαναβγαλει το μηνυμα και ολα οκ. δεν εχει καποιο προβλημα. το κανει οταν ειναι καινουριο σε οποιο καπακι κι αν ανοιξεις. (usb,sd sim κλπ). τωρα για την αναλυση. αν ειναι με την ρυθμιση superior auto, δεν εχει να αλλαξεις την αναλυση. αν το γυρισεις σε manual , εχει να επιλεξεις αναμεσα σε αρκετες αναλυσεις. ελπιζω να βοηθησα και να μην σε μπερδεψα περισσοτερο:) Οντως αυτα ειναι..τα ειχα ξεχασει μιας και πλεον λογω δυνατοτητων του κινητου δεν του κανω ρεσετ συχνα και ειχα ξεχασει τοσο το μηνυμα για το καπακι οσο και για την καμερα μιας και την εχω στα 8 παντα και στο Μ ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητο το εχω 2 μερες αποκλειεται να εχει παρει υγρασια,τωρα ειναι στο 13% θα το κλεισω θα το φορτισω και πιστευω να στρωσει.Στην καμερα ισως να μην υπαρχει η επιλογη της αναλυσης λογω χαμηλης μπαταριας οπως στα λεει ο vriz27 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Οχι παιδια δεν ειχα ανοιξει κανενα πορτακι,οσον αφορα την καμερα δεν θυμαμαι να ειχα πειραξει κατι,εξαλλου το παλευα καμποση ωρα και δεν βρηκα ρυθμιση superior auto,το κινητο εχει την 4.4.4θα περιμενω να φορτισει και θα το δω.Το μηνυμα για το ανοιχτο πορτακι το εβγαλε απο την εφαρνογη smart connect Edited January 30, 2015 by mantilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Οχι παιδια δεν ειχα ανοιξει κανενα πορτακι,οσον αφορα την καμερα δεν θυμαμαι να ειχα πειραξει κατι,εξαλλου το παλευα καμποση ωρα και δεν βρηκα ρυθμιση superior auto,το κινητο εχει την 4.4.4θα περιμενω να φορτισει και θα το δω.Το μηνυμα για το ανοιχτο πορτακι το εβγαλε απο την εφαρνογη smart connect δεν εχει αισθητηρα να στο λεει μολις ανοιγεις το πορτακι.. Το ειπε επειδη ειχες φορτισει νωριτερα καποια στιγμη μαλλον. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Λοιπον οντως στην καμερα το ειχα στο superir auto,η μπαταρια σε 42 λεπτα με 15 λεπτα οθονη πηγε στο 93% ειναι πολυ νωρις βεβαια για συμπερασματα αλλα μου φαινεται οτι επεσε λιγο γρηγορα.Τωρα αυτο που ειπα παραπανω οτι οταν γυριζω πισω με πολλαπλα πατηματα στο βελακι με πεταει για κλασματα δλτ στην καμερα ισχυει ακομα,οποτε θελει δουλευει η δονηση κατα το αγγιγμα,με προβληματιζουν λιγο αυτα μηπως πρεπει να το στειλω πισω,οταν γραφω sms η πληκτρολογω στον browser εχει δονηση στο αγγιγμα,μηπως ειναι καμια ρυθμιση?Δεν με ενοχλει απλα να ξερω αν ειναι προβλημα. Edited January 30, 2015 by mantilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Λοιπον οντως στην καμερα το ειχα στο superir auto,η μπαταρια σε 42 λεπτα με 15 λεπτα οθονη πηγε στο 93% ειναι πολυ νωρις βεβαια για συμπερασματα αλλα μου φαινεται οτι επεσε λιγο γρηγορα.Τωρα αυτο που ειπα παραπανω οτι οταν γυριζω πισω με πολλαπλα πατηματα στο βελακι με πεταει για κλασματα δλτ στην καμερα ισχυει ακομα,οποτε θελει δουλευει η δονηση κατα το αγγιγμα,με προβληματιζουν λιγο αυτα μηπως πρεπει να το στειλω πισω,οταν γραφω sms η πληκτρολογω στον browser εχει δονηση στο αγγιγμα,μηπως ειναι καμια ρυθμιση?Δεν με ενοχλει απλα να ξερω αν ειναι προβλημα. το οτι πατας το πισω πολλες φορες (πολλα συνεχη πατηματα επειδη ειχες μπει σε μια ρυθμιση και βγαινεις) και σου ανοιγει διαφορα, ειναι φαινομενο σε ολα τα σονυ, το εχω παθει με ολα, ανοιγει ο,τι εχεις ανοιξει νωριτερα, αν τα κλεισεις ολα και μπεις σε μια ρυθμιση και πατησεις πισω δε θα το κανει.. Οσο για την μπαταρια, αν σε 42 λεπτα του επινες το αιμα ειναι λογικο, εξαλλου στις πρωτες φορτισεις δε δουλευει στο Max των δυνατοτητων της..μετα θα βελτιωθει. Αλλα παντα ειναι συναρτηση του τι εχεις βαλει να δουλευει παραλληλα. Εγω πχ μπορει να το ανοιξω και να μιλησω ενα 20λεπτο και να ειναι στο 100% μετα απο 2 ωρες. Δεν πιστευα στα ματια μου (για το Z3c Μιλαω). Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Περα απο αυτους τους προβληματισμους που εχω,που μαλλον δεν ειναι προβληματα του κινητου το εργαλειο πεταει αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.Τις πρωτες φορτισεις τις κανω ως εξης.Μολις φτασει η σταθμη της μπαταριας στο 10 με 20% το κλεινω και το φορτιζω μεχρι να γεμισει και καμια ωρα παραπανω,αυτο για τις 4 πρωτες φορτισεις,τελικα οταν γραφουμε sms η στον browser υπαρχει δονηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Φίλε πήγαινε ρυθμίσεις /γλώσσα κ εισαγωγή /ρυθμίσεις πληκτρολόγιου Xperia και θα την βρεις κάτω κάτω την επιλογή για δόνηση Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Νασαι καλα φιλαρα το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rnaish Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Φίλε μου τώρα πρόσεξα οτι ενημέρωσες το μήνυμα σου, αφού το module σου δημιούργησε πρόβλημα δοκίμασε με το modified jar services που σου είπα πιό πάνω αλλά διάβασε το νήμα πριν, για να αποφασίσεις αν αξίζει να ρισκάρεις ή όχι - εντάξει δεν μιλάμε για τρελό ρίσκο, πάντα μπορείς να ξαναγυρίσεις σε στοκ με φλαστουλ! Στην .157 είσαι ρουτ έτσι; γιατί αν δεν είσαι δεν θα δουλέψει τίποτα από αυτά. Εγώ όπως πρόσεξες το πέρασα στην .108, έχοντας ήδη πετυχημένο ρουτ και xposed που δούλευε ήδη, οπότε ήταν πιό απλό. Βέβαια έχω το ev issue που κάνει λίγο σκοτεινό το playback των βίντεο που τραβάω στο κινητό, αλλά τα βίντεο στο pc είναι πεντακάθαρα (το ίδιο και αν μπουτάρω σε safe mode) οπότε επειδή θέλω το timeshift video το αποδέχομαι. Ίσως αν ήμουν στην .157 να μην είχα καν το ev issue αλλά είμια από τους άτυχους που δεν περνάει η .157 με ΟΤΑ ώστε να μην χάσω το ρουτ, οπότε μένω στην .108. @mantilas ναι φίλε μου το μαγνητικό καλώδιο είναι μια χαρά, το ανθεκτικό στις πτώσεις δεν ξέρω πως το αντιλαμβάνεσαι, αλλά με τη γυάλινη επιφάνεια πίσω εγώ θα έλεγα μάλλον όχι. Μην ανυσηχείς ιδιαίτερα για τις πρώτες φορτίσεις, αν πρα΄γματι μπορείς να ξεκινήσεις φόρτιση από το 15 με το κινητό κλειστό είναι μάλλον καλύτερο από το να είναι ανοικτό, αλλα΄δεν τρέχει και τίποτα αν δεν μπορείς να το κλείσεις.. καλορίζικο! @PP6210 το προβλημα λυθηκε κατεβαζωντας το Serajr Xperia™ Xposed (KK) απο το συνδεσμο απο το xda και οχι κατευθειαν απο το Xposed framework. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Το οτι η sdcard που εχω ειναι samsung 32gb class10 δημιουργει καποιο θεμα στο τηλεφωνο?Εννοω που ειναι samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 giannis_24 σου εχω στειλει πμ αλλα λεει οτι δεν μπορεις να το δεχτεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Το οτι η sdcard που εχω ειναι samsung 32gb class10 δημιουργει καποιο θεμα στο τηλεφωνο?Εννοω που ειναι samsung Κανενα, αν δεν εχει καποιο προβλημα η καρτα. Εγω μονο samsung καρτες εχω και ειναι αψογες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ευχαριστω για την απαντηση το κινητο παιδια ειναι απαιχτο οπως ακριβως επρεπε να ειναι ενα smartphone.Μπραβο στη SONY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorbar Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλησπέρα, θέλω λίγο τη γνώμη σας... διάβασα πως τα Ζ1 είχαν κάποια προβλήματα αρχικά... ισχύει και για τα Ζ1 compact αυτό ? Σκέφτομαι την αγορά του, διότι ψάχνω ένα μικρό (σχετικά) smartphone με καλά χαρακτηριστικά. Είναι free απο προβλήματα το Z1 compact, ή να κοιτάξω το "λίγο μεγαλύτερο" LG G2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλησπέρα, θέλω λίγο τη γνώμη σας... διάβασα πως τα Ζ1 είχαν κάποια προβλήματα αρχικά... ισχύει και για τα Ζ1 compact αυτό ? Σκέφτομαι την αγορά του, διότι ψάχνω ένα μικρό (σχετικά) smartphone με καλά χαρακτηριστικά. Είναι free απο προβλήματα το Z1 compact, ή να κοιτάξω το "λίγο μεγαλύτερο" LG G2 ? κανενα απολυτως προβλημα δεν εχει.ειδικα λειτουργικα.αμα το γουσταρεις παρτο ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) Καλησπέρα, θέλω λίγο τη γνώμη σας... διάβασα πως τα Ζ1 είχαν κάποια προβλήματα αρχικά... ισχύει και για τα Ζ1 compact αυτό ? Σκέφτομαι την αγορά του, διότι ψάχνω ένα μικρό (σχετικά) smartphone με καλά χαρακτηριστικά. Είναι free απο προβλήματα το Z1 compact, ή να κοιτάξω το "λίγο μεγαλύτερο" LG G2 ? Τούμπανο είναι, μπουμπούνα το! Ειδικά στα 260€ που έχει πάει στα Σκρουτζομάγαζα, ούτε να το σκέφτεσαι! Δε νομίζω άλλωστε να πέσει πολύ ακόμα. Άντε καμιά 10ριά €. Εγώ το πήρα πριν σχεδόν 2 μήνες στα 270€. Σ' αυτά τα λεφτά δεν παίζει τίποτα καλύτερο και δε θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα. Και σε κάνα μήνα το πολύ θα παίξει και Lollipop!!! Edited February 3, 2015 by SkyHi Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω αν τώρα αξίζει η αγορά του ή μήπως να προτιμήσω το z3 compact; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω αν τώρα αξίζει η αγορά του ή μήπως να προτιμήσω το z3 compact; αν ρωτας καποιον που εχει και τα 2 θα σου πει οτι αξιζει το Ζ3c. Εγω αν και δυσπιστος στην αρχη και θεωρωντας οτι χανω λεφτα, το πηρα με βαρια καρδια..ομως η μπαταρια του κανει τη διαφορα, καθως και η καμερα και η οθονη..Ομοιως ο ηχος. Γενικα ειναι ενα καλυτερο κινητο, στα σημεια, τα οποια αν δε σε ενδιαφερουν και θες απλα ενα αλαγκαριστο ανδροιδ, το Ζ1c θα σε καλυψει υπεραρκετα..ομως αν θες να ειναι αριστο σε ολα το Ζ3c αξιζει..ειδικα η μπαταρια του που βγαζει 2 μερες ανετα και δεν εχεις καθημερινη φορτιση (μειωση φθορας μπαταριας αν σκοπευεις να το κρατησεις 2 χρονακια πχ οπου δε θα πεσει η αποδοση της τοσο γρηγορα) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ελπιζω μετα απο 4 χρονια, οταν θα γραφω σε αυτο το νημα για το υπεροχο z1c, να υπαρχει κανένας να συζητάμε τα διάφορα θέματα του κινητού! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 καλησπερα παιδια! καινουριος στο φορουμ αυτο και αρκετα σκεπτομενος αποφασισα στην επιλογη αυτου του κινητου! για να πω την αληθεια ενω εχω διαβασει πολλα φορουμ και ειδα αρκετα reviews, με προβληματιζδι μονο ενα πραμα. η ποιοτητα φωτο της βραδυνης ληψης. καπου υπαρχει ενα mod το οποιο λενε βελτιωνει την ποιοτητα αρκετα. Καθε συμβουλη δεκτη! ευχαριστω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts