PP6210 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ναι ειμαι σιγουρος γιατι το εχω κανει 3 φορες, τωρα τελευταια το ξαναβαλα και με την .157 δεν βγαζει κανενα προβλημα. Με την .108 μου βγαζε καμια φορα οτι η καμερα δεν αποκρινεται, αν και αυτο παιζει να μην ειχε να κανει με το mod. Το οτι δεν θελει deodex το ειχα δει στα σχολια οταν το εβαλα την πρωτη φορα και το δοκιμασα οποτε το αφησα ετσι. Εχεις καταλαβει σε τι χρειαζεται το deodex? Γιατι εγω δεν το χω ψαξει Απο τα λίγα που κατάλαβα κ έψαξα για το deodexed δεν νομίζω οτι είναι απαίτηση για το mod ίσως ο τύπος το πήρε απο κάποια custom ρομ που ήταν deodexed και θεωρεί οτι πρέπει να είναι όλη η ρομ έτσι.... όπως και να έχει αφου το έχεις δοκιμάσει προχωράω και εγώ, πρέπει πρώτα να πάω στην 157, σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Η πιο λεπτή και διακριτική από όσες έχω είναι αυτή. Και μάλιστα μου προέκυψε πιο καλή από όσο περίμενα, την έχω τρεις μήνες και ακόμη δεν παρουσιάζει φαινόμενα ξεχειλώματος ή άλλης παραμόρφωσης. Ωραια θηκουλα,τωρα μια τελευταια ερωτηση για να κανω τα 2 κλικ.Τα προβληματα τελικα με την καμερα και το φλασ εξαλιφθηκαν στις νεες παρτιδες?Sorry αν γινομαι κουραστικος αλλα θα ειναι το μοναδικο μου κινητο για τα επομενα 3 χρονια και θελω να ειναι οσο γινεται απροβληματιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Η πιο λεπτή και διακριτική από όσες έχω είναι αυτή. Και μάλιστα μου προέκυψε πιο καλή από όσο περίμενα, την έχω τρεις μήνες και ακόμη δεν παρουσιάζει φαινόμενα ξεχειλώματος ή άλλης παραμόρφωσης. Πολύ καλή φαίνεται για τα λεφτά της. Για ποιες θύρες έχει εγκοπές; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Η πιο λεπτή και διακριτική από όσες έχω είναι αυτή. Και μάλιστα μου προέκυψε πιο καλή από όσο περίμενα, την έχω τρεις μήνες και ακόμη δεν παρουσιάζει φαινόμενα ξεχειλώματος ή άλλης παραμόρφωσης. Εχω μια παρομοια, οχι την ιδια φυσικα, απο tpu, διαφανη, διακριτικη κλπ. Ολα της καλα, αλλα αισθητικα με χαλαει ο τροπος που 'κολαει' πισω στην πλατη του κινητου, και δεν δειχνει ομορφα. Το ειχα αναφερει και παλιοτερα, νομιζα ειχα αναρτησει και φωτο, αλλα δεν το σχολιασε κανεις τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 εγώ έχω παραγγείλει αυτή http://www.aliexpress.com/snapshot/6462091903.html?orderId=65536668251521 αλλά την άσπρη την έψαχνα καμμιά βδομάδα και για κάποιο λόγο εξαντλείται στα καλά μαγαζιά, Είχα πάρει μια ανάλογη για το HTC μου και βγήκε μια χαρά, σκληρή όσο πρέπει αλλά όχι κρυσταλική για να κινδυεύει να σπάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Πολύ καλή φαίνεται για τα λεφτά της. Για ποιες θύρες έχει εγκοπές; Εγκοπές για όλες τις σημαντικές, δηλαδή για μαγνητική φόρτιση, USB, ηχείο, 3.5mm jack συν για το κρεμαστούλι φυλαχτό κάτω δεξιά ( :shifty: αχεμ!..). Καλυμμένη είναι η SDcard και όλα τα πλήκτρα από την δεξιά πλευρά, αλλά πιέζονται αρκετά εύκολα και με σαφήνεια. @mantilas, μετά από έξι μήνες με το κινητό (παραγωγής της 19ης εβδομάδας του '14) δεν έχω βρει απολύτως τίποτα που να με χαλάει, δουλεύει άριστα και απροβλημάτιστα και κάτω από δύσκολες συνθήκες, γενικά τα ζορίζω τα τηλέφωνά μου με κάθε τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Εγκοπές για όλες τις σημαντικές, δηλαδή για μαγνητική φόρτιση, USB, ηχείο, 3.5mm jack συν για το κρεμαστούλι φυλαχτό κάτω δεξιά ( :shifty: αχεμ!..). Καλυμμένη είναι η SDcard και όλα τα πλήκτρα από την δεξιά πλευρά, αλλά πιέζονται αρκετά εύκολα και με σαφήνεια. Πολύ ωραία. Και μια και λες για την υποδοχή μαγνητικής φόρτισης, έχεις δοκιμάσει αν το κινητό μπαίνει στη βάση μαγνητικής φόρτισης με τη θήκη αυτή; Ή πρέπει να βγάλεις τη θήκη για να φορτίσεις; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Λοιπόν, στο Z1c μου με την .108 φλασάρισα με επιτυχία το mod έκδοσης 1.3 για το 4Κ βίντεο και το timeshift video από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53165575 Συνοψίζω αυτά που λέει το βίντεο και όπως τα έχω κάνει εγώ 1. ρουτ και εγκατάσταση του recovery από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2261606 2. εγκατάσταση του xposed framework και του module του serajr για ενεργοποίηση του super user mod (τα λινκ υπάρχουν στο xda thread) 3. ΠΡΟΣΟΧΗ, μην εγκαταστήσετε το αρχείο που δίνει το thread για να κάνετε deodex τη ρομ του Z1c, έχουν αναφερθεί bricks στα σχόλια, εγώ το εγκατέστησα χωρίς πρόβλημα στην στοκ odexed .108 οπότε η απαίτηση να είναι deodexed η ρομ ίσως να μην είναι τόσο δεσευτική, 4. έχοντας κάνει backup με το recovery, φλασάρισα το mod, έκανα wipe cache & dalvik cache και reboot, και έτοιμο! Ευχαριστώ πολύ τον kotsosbb, ποτ το έχει κάνει επίσης με επιτυχία, για τη βοήθεια και τις διευκρινίσεις που μου έδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Σ' ευχαριστούμε για τις αναλυτικές οδηγίες. Το έχεις δοκιμάσει στην πράξη; Δουλεύει καλά η εγγραφή 4Κ; Βγάζει καθόλου προειδοποίηση για υπερθέρμανση, όπως έβγαζε το Ζ2; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Σ' ευχαριστούμε για τις αναλυτικές οδηγίες. Το έχεις δοκιμάσει στην πράξη; Δουλεύει καλά η εγγραφή 4Κ; Βγάζει καθόλου προειδοποίηση για υπερθέρμανση, όπως έβγαζε το Ζ2; Δεν έχω δοκιμάσει το 4Κ παρά με ένα μικρό βιντεάκι ίσα να δω οτι παίζει και δεν κρασάρει. Το timeshift με ενδιέφερε (όποιος έχει μπόμπιρα 6 χρονών καταλαβαίνει!). Το μόνο που έχω εντοπίσει είναι μια μικρή σκοτεινότητα (στο xda το ονομάζουν ev issue) αλλά τα βιντεο είναι μια χαρά φωτεινά στον υπολογιστή, μόνο από την οθόνη του κινητού σκουραίνει όταν ξεκινά η εγγραφή... από ότι κατάλαβα δουλεύουν ήδη με τα libs του Ζ3, οπότε ίσως υπάρξει λύση και γι αυτό σύντομα (η θα μας προλάβει το lolipop). Για υπερθέρμανση δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αφού το μεγαλύτερο βίντεο που τράβηξα είναι στο 1,5 λεπτό, έχω την αίσθηση οτι το δανεικό Ζ3c που είχα ζεσταινόταν περισσότερο σε αντίστοιχο βίντεο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rnaish Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Λοιπόν, στο Z1c μου με την .108 φλασάρισα με επιτυχία το mod έκδοσης 1.3 για το 4Κ βίντεο και το timeshift video από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53165575 Συνοψίζω αυτά που λέει το βίντεο και όπως τα έχω κάνει εγώ 1. ρουτ και εγκατάσταση του recovery από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2261606 2. εγκατάσταση του xposed framework και του module του serajr για ενεργοποίηση του super user mod (τα λινκ υπάρχουν στο xda thread) 3. ΠΡΟΣΟΧΗ, μην εγκαταστήσετε το αρχείο που δίνει το thread για να κάνετε deodex τη ρομ του Z1c, έχουν αναφερθεί bricks στα σχόλια, εγώ το εγκατέστησα χωρίς πρόβλημα στην στοκ odexed .108 οπότε η απαίτηση να είναι deodexed η ρομ ίσως να μην είναι τόσο δεσευτική, 4. έχοντας κάνει backup με το recovery, φλασάρισα το mod, έκανα wipe cache & dalvik cache και reboot, και έτοιμο! Ευχαριστώ πολύ τον kotsosbb, ποτ το έχει κάνει επίσης με επιτυχία, για τη βοήθεια και τις διευκρινίσεις που μου έδωσε.[ Οταν ενεργοποιω το module του serajr και κανω reboot μου εμφανιζε ιστην οθονη το μήνυμα ¨android ui failed" και πρεπει να κανω reset και να απενεργοποιήσω το xposed framework για να ανοιξει το τηλεφωνο.Εχει κανεις καμμια ιδεα γιατι το κανει αυτο.θπαρχει καμμια ασυμβατότητα με κανενα αλλο module? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Πολύ ωραία. Και μια και λες για την υποδοχή μαγνητικής φόρτισης, έχεις δοκιμάσει αν το κινητό μπαίνει στη βάση μαγνητικής φόρτισης με τη θήκη αυτή; Ή πρέπει να βγάλεις τη θήκη για να φορτίσεις; Δυστυχώς δεν έχω βάση φόρτισης, απλά μαγνητικό καλώδιο. Δεν ξέρω αν χωράει στην βάση μαζί με την θήκη, αλλά αν δεν χωράει με αυτήν, δεν θα χωράει με καμία άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Σ' ευχαριστούμε για τις αναλυτικές οδηγίες. Το έχεις δοκιμάσει στην πράξη; Δουλεύει καλά η εγγραφή 4Κ; Βγάζει καθόλου προειδοποίηση για υπερθέρμανση, όπως έβγαζε το Ζ2; Εχω τραβηξει 10 λεπτα 4Κ, δεν ξερω γιατι σταματαει παντα εκει, μαλλον λογω μεγεθους αρχειου (φτανει τα 4gb) παντως δεν βγαζει μηνυμα υπερθερμανσης. Και μου εκανε εντυπωση οταν εψαχνα γιατι σταματαει οταν ειδα οτι κινητα οπως lg g3 που το εχουν στοκ δεν μπορουν να τραβηξουν πανω απο πενταλεπτο λογω υπερθερμανσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) Εχω τραβηξει 10 λεπτα 4Κ, δεν ξερω γιατι σταματαει παντα εκει, μαλλον λογω μεγεθους αρχειου (φτανει τα 4gb) παντως δεν βγαζει μηνυμα υπερθερμανσης. Και μου εκανε εντυπωση οταν εψαχνα γιατι σταματαει οταν ειδα οτι κινητα οπως lg g3 που το εχουν στοκ δεν μπορουν να τραβηξουν πανω απο πενταλεπτο λογω υπερθερμανσης αν σταματάει στα 4gb μου μοιάζει με file system περιορισμό, μήπως σώζεις στην sd και είναι σε fat32; Το σκοτείνιασμα στο playback το έχεις και εσύ; @rnaish φίλε το xposed είναι και λίγο λαχείο καμμιά φορά, ιδίως αν ενεργοποιείς διάφορα modules... αν απεγκαταστήσεις το module του serajr επανέρχεσαι στην πρότερη κατάσταση; Αν ναι, δοκίμασε να βάλεις το superuser mod μέσω τού patched services.jar: http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/superuser-mod-108-fw-120fps-camera-t2858356 που είναι εναλλακτική του xposed module - εννοείται οτι πρέπει να διαβάσεις αναλυτικά το thread γιατί εγώ δεν το έχω δοκιμάσει. Διόρθωσα το λινκ, ρίξε έν διάβασμα και αν νιώσεις ασφαλής, κάνε μια δοκιμή με αυτό Edited January 25, 2015 by PP6210 updated link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Δεν εχω παρατηρησει καποιο σκοτεινιασμα στο βιντεο, ναι στην sd αποθηκευω γι'αυτο το κοβει στα 4gb. Παντως και παραπανω απο 10 λεπτα ισως ειναι επικινδυνο, γιατι δεν ειναι σχεδιασμενο να τραβαει 4Κ και μπορει να μην εχει την προστασια απο υπερθερμανση που εχουν τα αλλα και κλεινουν στα 5-10λεπτα, οποτε να τραβας κανα 20λεπτο και να καψεις τιποτα, μπορει να λεω και βλακειες βεβαια δεν το χω ψαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rnaish Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) pp6210 απενεργοποιωντας το module το τηλέφωνο επανέρχετε ειμαι με την14.A.4.0.157Ευχαριστω Edited January 25, 2015 by rnaish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Πάει κι ο Γενάρης. Αργεί η 5αρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Πάει κι ο Γενάρης. Αργεί η 5αρα; Απο Φεβρουαριο και με σειρα αριθμητικη z3,2,1.... Edited January 27, 2015 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Σημερα το παρελαβα κι εγω,ευχαριστω ολους που βοηθησαν με τις απαντησεις τους.Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες,αναμενω τις θηκες και το τεμπερεντ για να το χαρω αφοβα.Στο καρτελακι λεει 14w41 αρα θα ειναι απο τις νεες παρτιδες.Μαγνητικο καλωδιο πηρα ενα φτηνο απο ιμπει το περιμενω κι αυτο,ειναι ανθεκτικο και σε πτωσεις η μονο αδιαβροχο?Αν καποιος δεν βαριεται ας πει ποιες εφαρμογες περριτες μπορουμε να κατργησουμε αφοβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Απο Φεβρουαριο και με σειρα αριθμητικη z3,2,1.... ας ειναι σωστη και ας ερθει και Μαρτιο..Το θεμα ειναι να μην χασουμε λειτουργικοτητα και αυτονομια απλα για να βλεπουμε "ανδροιδ 5". Αντιθετα το κινητο λειτουργει τοσο αψογα με 4.4 που εγω θα το σκεφτω σοβαρα να παω στην 5 και θα περιμενω feedback απο αλλους που θα βιαστουν.. Ο μονος λογος να πας ειναι να παρεις timeshift video και λοιπα καλουδια του Ζ3. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Για μαγνητικο φορτιστη πηρα αυτο http://www.ebay.com/itm/251757645545?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=550682328681&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT τις 3 4 πρωτες φορτισεις αφηνουμε να πεσει 15-20 τις 100 το κλεινουμε φορτιζουμε μεχρι 100 τις 100? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) pp6210 απενεργοποιωντας το module το τηλέφωνο επανέρχετε ειμαι με την14.A.4.0.157Ευχαριστω Φίλε μου τώρα πρόσεξα οτι ενημέρωσες το μήνυμα σου, αφού το module σου δημιούργησε πρόβλημα δοκίμασε με το modified jar services που σου είπα πιό πάνω αλλά διάβασε το νήμα πριν, για να αποφασίσεις αν αξίζει να ρισκάρεις ή όχι - εντάξει δεν μιλάμε για τρελό ρίσκο, πάντα μπορείς να ξαναγυρίσεις σε στοκ με φλαστουλ! Στην .157 είσαι ρουτ έτσι; γιατί αν δεν είσαι δεν θα δουλέψει τίποτα από αυτά. Εγώ όπως πρόσεξες το πέρασα στην .108, έχοντας ήδη πετυχημένο ρουτ και xposed που δούλευε ήδη, οπότε ήταν πιό απλό. Βέβαια έχω το ev issue που κάνει λίγο σκοτεινό το playback των βίντεο που τραβάω στο κινητό, αλλά τα βίντεο στο pc είναι πεντακάθαρα (το ίδιο και αν μπουτάρω σε safe mode) οπότε επειδή θέλω το timeshift video το αποδέχομαι. Ίσως αν ήμουν στην .157 να μην είχα καν το ev issue αλλά είμια από τους άτυχους που δεν περνάει η .157 με ΟΤΑ ώστε να μην χάσω το ρουτ, οπότε μένω στην .108. @mantilas ναι φίλε μου το μαγνητικό καλώδιο είναι μια χαρά, το ανθεκτικό στις πτώσεις δεν ξέρω πως το αντιλαμβάνεσαι, αλλά με τη γυάλινη επιφάνεια πίσω εγώ θα έλεγα μάλλον όχι. Μην ανυσηχείς ιδιαίτερα για τις πρώτες φορτίσεις, αν πρα΄γματι μπορείς να ξεκινήσεις φόρτιση από το 15 με το κινητό κλειστό είναι μάλλον καλύτερο από το να είναι ανοικτό, αλλα΄δεν τρέχει και τίποτα αν δεν μπορείς να το κλείσεις.. καλορίζικο! Edited January 28, 2015 by PP6210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Σημερα το παρελαβα κι εγω,ευχαριστω ολους που βοηθησαν με τις απαντησεις τους.Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες,αναμενω τις θηκες και το τεμπερεντ για να το χαρω αφοβα.Στο καρτελακι λεει 14w41 αρα θα ειναι απο τις νεες παρτιδες.Μαγνητικο καλωδιο πηρα ενα φτηνο απο ιμπει το περιμενω κι αυτο,ειναι ανθεκτικο και σε πτωσεις η μονο αδιαβροχο?Αν καποιος δεν βαριεται ας πει ποιες εφαρμογες περριτες μπορουμε να κατργησουμε αφοβα? Με γεια! Εγω θα σου πω για τις πτωσεις γιατι λογω του υλικου κατασκευης του και της απροσεξιας μου εχω ριξει αυτο το κινητο κατω περισσοτερο απο καθε αλλο και το εχω 6 μηνες. Εχει φαει 3-4 λοιπον εξω απο το σπιτι σε σκληρο εδαφος, δρομο τσιμεντο κλπ. Δεν εχει κανει κιχ, παρολο που το αλουμινιο με το παραμικρο σημαδευεται το κινητο αντεχει, δεν ξερω αλλα κινητα αν θα αντεχαν. Του εχω και tempered glass βεβαια το οποιο εχει φαγωθει σε ολες τις γωνιες :P. Και να ρωτησω και κατι αλλο που εχω ξαναρωτησει αλλα δεν απαντησε κανεις. Οταν πιεζετε το πισω καπακι ακουτε καποιο τριξιμο? Σαν να κουνιεται σε σχεση με το πλαστικο περιγραμμα? Γιατι εμενα το κανει αυτο προς το σημειο της μαγνητικης φορτισης και αν ανοιξω και την Micro sd φαινεται να κουνιεται και αυτη μαζι. Να πω οτι το κανει απο την αρχη σχεδον αυτο, δεν ειναι μετα απο πτωση, απλα το παρατηρω τωρα τελευταια επειδη δεν το χω σε θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Πρεπει να γραψει και φορτισμενο στην οθονη?Εγινε πρασινο το λεδ και μετα απο λιγο γεμισε ο κεραυνος στην μπαταρια το βγαζω ετσι?2 ωρες περιπου χρειαστηκε ειναι ο αργος-καλος φορτιστης?Καπου διαβασα οτι αν ειναι αργος ειναι και καλυτερος Ρεκόρ παιδιά στην μπάρα που λέει τοποθεσία είναι το gps?το ανοίγω με συννεφιά βέβαια αλλά τίποτα δε γινεται Edited January 28, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markrous Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Τι πρέπει να προσέξω για την αγορά καλωδίου μαγνητικής φόρτισης; Είχα διαβάσει νομίζω σε παλαιότερα posts ότι δεν έκανε καλή επαφή το βύσμα και διάφορα τέτοια. Αυτό πως σας φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts