Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα την παρω! φιλε μου εγω εχω ροοτ την .108 γιατι την .157 δεν την καταφερα! εχουν διαφορες που αξιζει?

Η .157 δε ρουτάρεται με το γνωστό τρόπο. Εφόσον έχεις την .108 ρουταρισμένη, θα σου έρθει αναβάθμιση η .157 μέσω ΟΤΑ (Wi-Fi). Μπορείς να την κάνεις άφοβα. Αν αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ, δε χάνεις το root.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η .157 δε ρουτάρεται με το γνωστό τρόπο. Εφόσον έχεις την .108 ρουταρισμένη, θα σου έρθει αναβάθμιση η .157 μέσω ΟΤΑ (Wi-Fi). Μπορείς να την κάνεις άφοβα. Αν αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ, δε χάνεις το root.

το δοκιμασα φιλε με οτα αλλα δεν γινεται επαληθευση μολις παει να κανει τιην αγκατασταση της .157....δεν ξερω γιατι...

θα την παρω! φιλε μου εγω εχω ροοτ την .108 γιατι την .157 δεν την καταφερα! εχουν διαφορες που αξιζει?

ναι ρε παιδιά για πείτε, αξίζει να ασχοληθούμε με αναβάθμιση στην .157 αν όλα μας ικανοποιούν στην .108 όπως ρωτάει και ο φίλος;

Έχω καιρό που έκανα την αναβάθμιση σε .157, δε φέρνει τίποτα το τρομερά ριζοσπαστικό, εκτός από ορισμένα bugfixes, και υποτίθεται ότι βελτιώνει λίγο και την εργοστασιακή κάμερα, αν και προσωπικά δεν είδα κάτι τέτοιο. Γενικά πάντως αισθητές διαφορές δεν είδα. Μπορεί κάποιος κάλλιστα να μείνει στην .108, μια χαρά σταθερή και απροβλημάτιστη είναι.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έχω ένα λευκό από χθές που απέκτησα σε εξαιρετική τιμή. Είναι "φρεσκότατο" (49ης εβδομάδας 2014) και φορούσε την .157. Έχει φυσικά το δαχτυλίδι γύρω από την κάμερα και δεν έχει τα προβλήματα της "λευκής ομίχλης" που σαφέστατα είχαν οι αρχικές παρτίδες (είχα δύο από αυτές τις συσκευές) και που μυστηριωδώς συνεχίζουν ορισμένοι να μην παραδέχονται. Πετάει το τηλέφωνο (Antutu 43000) και η ποιότητα υλικών είναι εξαιρετική. Στην τιμή που πωλείται τώρα αποτελεί σαφώς μιά επιτυχημένη αγορά ειδικά με την επιβεβαιωμένη αναβάθμιση σε Lollipop που με βάση αυτά που διαβάζω την υπολογίζω μετά τα τελη Φεβρουαρίου αφού προηγούνται τα Ζ3 και

Ζ2.

φιλε πως καταλαβενεις ποια παρτιδα ειναι? μηνα και χρονολογια?

Τραβάς με το νύχι προς τα έξω ένα λευκό καρτελάκι που βρίσκεται στην υποδοχή της κάρτας sim. Δεν μπορείς να το κάνεις σε σφραγισμενη συσκευή. Στο δικό μου γράφει 14W49.

αα μαλιστα! παραξενος τροπος παντως!:)

Έχω ένα λευκό από χθές που απέκτησα σε εξαιρετική τιμή. Είναι "φρεσκότατο" (49ης εβδομάδας 2014) και φορούσε την .157. Έχει φυσικά το δαχτυλίδι γύρω από την κάμερα και δεν έχει τα προβλήματα της "λευκής ομίχλης" που σαφέστατα είχαν οι αρχικές παρτίδες (είχα δύο από αυτές τις συσκευές) και που μυστηριωδώς συνεχίζουν ορισμένοι να μην παραδέχονται. Πετάει το τηλέφωνο (Antutu 43000) και η ποιότητα υλικών είναι εξαιρετική. Στην τιμή που πωλείται τώρα αποτελεί σαφώς μιά επιτυχημένη αγορά ειδικά με την επιβεβαιωμένη αναβάθμιση σε Lollipop που με βάση αυτά που διαβάζω την υπολογίζω μετά τα τελη Φεβρουαρίου αφού προηγούνται τα Ζ3 και Ζ2.

Φίλε να το χαρείς το κινητό είναι άπαιχτο! Αυτό που λες με το δαχτυλίδι στην κάμερα τι εννοείς?

Δε νομίζω ν' άλλαξε κάτι στην γραμμή παραγωγής σε σχέση με την κάμερα! (ΌΛΑ είχαν , έχουν το δαχτυλίδι που λες) Κάτι έλεγαν κάποιοι για υπερυψωμένη κάμερα, αλλά ήταν μούφα η είδηση! Όσο για την "λευκή ομίχλη" δε νομίζω να έτυχε σε κάποιον στο φόρουμ! (Πότε το πήρες εσύ και σου έτυχε?) Βασικά η ίδια η sony είπε ότι αντικατέστησε ΌΛΑ τα προβληματικά κινητά από την αγορά και στους λιγοστούς που έπεσε ο κλήρος τους το αντικατέστησε! (Προφανώς θα ήταν και συγκεκριμένη παρτίδα)

Φίλε να το χαρείς το κινητό είναι άπαιχτο! Αυτό που λες με το δαχτυλίδι στην κάμερα τι εννοείς?

Δε νομίζω ν' άλλαξε κάτι στην γραμμή παραγωγής σε σχέση με την κάμερα! (ΌΛΑ είχαν , έχουν το δαχτυλίδι που λες) Κάτι έλεγαν κάποιοι για υπερυψωμένη κάμερα, αλλά ήταν μούφα η είδηση! Όσο για την "λευκή ομίχλη" δε νομίζω να έτυχε σε κάποιον στο φόρουμ! (Πότε το πήρες εσύ και σου έτυχε?) Βασικά η ίδια η sony είπε ότι αντικατέστησε ΌΛΑ τα προβληματικά κινητά από την αγορά και στους λιγοστούς που έπεσε ο κλήρος τους το αντικατέστησε! (Προφανώς θα ήταν και συγκεκριμένη παρτίδα)

ο φιλος μαλλον τα μπερδευει οντας χαρουμενος που δουλευει σωστα.. απο εκει και περα εγω θυμαμαι 1-2 μελη να αναφερουν οτι εχουν τη.."λευκη ομιχλη" που προφανως ειναι η διαχυση που λεγαμε, και που ποτε δεν ειδαμε δειγματα φωτογραφιων απο κανεναν! Κατι που εμενα με εβαζε σε υποψια οτι ειτε δεν ισχυε ειτε χρησιμοποιουσαν λαθος το φλας (πχ χρηση φλας σε μακρινα θεματα οπου μπορει να κανει ζημια στη φωτογραφια, αλλα εκει δε φταιει το φλας αλλα ο χρηστης που δεν το κλεινει-η διαχυση που ηταν προβλημα ειχε σχεση με θεματα σε κοντινη αποσταση οπου δεν φαινονταν σωστα λογω φλας και αυτο ειναι αλλο).

Τελος καμια διαφορα δεν υπαρχει στην κατασκευη, το δαχτυλιδι που ελεγαν οτι το υπερυψωσε λιγο ηταν ψευτικη ειδηση και τα κινητα ειναι ολοιδια..Εγω εχοντας ψωνισει 4, απο οταν βγηκε μεχρι τον Σεπτεμβριο το τελευταιο δουλευαν ολα σωστα και με καμια διαφορα στην κατασκευη.

Κατα τα αλλα το κινητο για τα λεφτα του οντως ειναι ευκαιρια!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

To δικό μου έχει ένα υπερυψωμένο μεταλικό δαχτυλίδι γύρω από την κάμερα ενώ τα παλιότερα δεν το είχαν και γι' αυτό υπήρχε διάχυση του φωτός από το φλάς προς την κάμερα που προκαλούσε μια "ομίχλη". Είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα δύο που είχα στις αρχές της καριέρας του!

Υπάρχει κάποιος που δεν κατάλαβε κάτι στην προηγούμενη παράγραφο;;;:wacko:

γιατι δεν το βγαζεις μια φωτογραφια να το δουμε?

Οσο για την αιτιολογηση, αρα θα πρεπει οοοοοοοοοοοοοσοι εχουν το παλιο να εχουν διαχυση και μονο εσυ να μην εχεις..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ήμουν βέβαιος ότι εσύ δεν θα είχες καταλάβει την παράγραφο μου. Μιάς και έχεις και πρόβλημα μνήμης και θυμάσαι "1-2 μέλη να αναφέρουν λευκή ομίχλη" ας ρωτήσουμε τον κύριο Γκούγκλ που έχει σαφέστατα καλύτερο θυμητικό:

https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=z1%20compact%20light%20bleed

Προς τους "υπόλοιπους": Σας φαίνονται για "1-2 μέλη" ή σας φαίνονται για παραπάνω όπως μου φαίνονται εμένα;;;

Τα παλιά μου Z1C είχαν το μεταλικό δαχτυλίδι της κάμερας όπως στην παρακάτω φωτογραφία (είναι από το thread στο XDA όπου επί σελίδες συζητούν πως να λύσουν το ανύπαρκτο πρόβλημα που είχαν μόνο τα 1-2 μέλη του myphone). Στην καινούργια μου συσκευή το μεταλικό δαχτυλίδι όχι μόνο δεν είναι χαμηλώτερα από την πλαστική πλάτη αλλά είναι (ελάχιστα) πιό υπερυψωμένο από αυτήν. Δεν υπάρχει χώρος για να το βάψουμε με μαύρο μαρκαδόρο εκεί που δείχνει με κίτρινο στην δεύτερη φωτογραφία.

http://s13.postimg.org/z7o6sxtp3/Sem_t_tulo.jpg

Φιλε μου, εγω για το Myphone μιλησα και δε θυμαμαι πανω απο 2 ατομα που ποτε δεν ειδαμε φωτογραφιες..

Εσυ γιατι δε μας δειχνεις φωτογραφιες?

και να ανεβασω και εγω φωτο απο το παλιο μου Ζ1c να τα συγκρινουμε. και να δουμε, αν εμενα ειναι πιο μεσα, γιατι δεν κανει ομιχλη?

Οσο για τα μελη στο XDA Και γενικα για το θεμα της διαχυσης, οι μισες φωτο που εβλεπα στο google ηταν με θεμα τον...ουρανο! χαιρω πολυ! ολα κανουν διαχυση εκει.Απλα αυτο εκανε πολυ..

2ον οταν εμπαινα και διαβαζα τα σχολια των χρηστων στα αρθρα οπως στο λινκ που δινεις, ολοι ελεγαν για το προβλημα και κανεις, ή ενας το πολυ να το ειχε! αλλοι ελεγαν οτι και μενα κανει bleeding με τη θηκη σιλικονης!1

Ας σοβαρευτουμε, το οποιο προβλημα ηταν μικρο σε εκταση και σε μεγαλο βααθμο λογω λαθους χειρισμου του φλας, γιαυτο και πολλοι με Ζ και Ζ1 εμπαιναν στα παραπανω αρθρα και ελεγαν οτι το κανει και το δικο τους!

Nαι, σίγουρα, συζητούσαν για διαρροή του φλάς και έβγαζαν φωτογραφίες τον...ουρανό...που τον φώτιζαν με το φλας!!! :dizzy:

ανεβασε μια φωτογραφια του κινητου σου στο forum να δουμε τη διαφορα επιτελους, αφου δεν ειδαμε φωτογραφιες με διαχυση, να δουμε την νεα εκδοση του compact τουλαχιστον.

Ρε σεις ... :lol: , χαλαρώστε να πούμε! Κουβέντα κάνουμε! Σιγά μην μαλώσουμε για τα μαραφέτια!

Φίλε Haki, έχω την εντύπωση πως και μένα (το έχω πουλήσει σε ένα φίλο) είναι σαν και το δικό σου! Θα το δω αύριο/μεθαύριο και θα σου πω! ΜΑΚΑΡΙ πάντως να είναι χαμηλότερο, γιατί τότε θα έχω δικαίωμα να μου το αλλάξουν με το καινούργιο! Έτσι πάει!:p

(Έχω βγάλει με το συγκεκριμένο πάνω από 1000 φώτο χωρίς ΚΑΝΕΝΑ σύννεφο ή ομίχλη!)

Ηρεμία παιδιά. Πιστεύω ότι ο φίλος έχει δίκιο. Είναι ολοφάνερο ότι στη φώτο του παλιού Z1C το ασημί δακτυλίδι είναι χαμηλότερα από το επίπεδο του φακού, ενώ στο καινούργιο είναι ελάχιστα πάνω από το φακό, όπως είναι και στο δικό μου που αγόρασα πριν ένα μήνα και φορούσε .108. Και είναι επίσης γεγονός ότι οι εταιρείες ότι προβλήματα παρουσιάζονται στο hardware των πρώτων παρτίδων μιας συσκευής, συνήθως τα διορθώνουν στις επόμενες. Διάβασα κάπου στο talk.sonymobile.com ότι ένας χρήστης του οποίου το Z1C πήρε νερό έχοντας τα καπάκια κλειστά, το πήγε αντιπροσωπεία και του άλλαξαν τις τσιμούχες στα καπάκια. Αναφέρει ότι ενώ αρχικά το χρώμα τους ήταν γκρι, αυτών που του έβαλαν ήταν μαύρο, όπως και στο δικό μου που είναι καινούργιο. Πιθανόν να άλλαξαν το υλικό κατασκευής τους στις επόμενες παρτίδες. Το δικό μου το δοκίμασα μέσα σε γεμάτο νεροχύτη για αρκετή ώρα, το έβαλα και κάτω από τη βρύση και το έπλυνα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Μπάααα, που να τις δείς τις φωτογραφίες με την διάχυση εσύ...που βλέπεις καλύτερα από τον υπόλοιπο πλανήτη. Απλά η Sony έκανε μιά "αισθητική" παρέμβαση στην διατομή του δαχτυλιδιού που περιβάλει την κάμερα! :dash:

Φιλε μου, δεν εχεις καταλαβει κατι! Αμφισβητω μονο οτι ΔΕΝ βλεπω! Οταν ο αλλος λεει οτι εχει προβλημα και δεν ανεβαζει μια φωτο να το δουμε, γιατι να τον πιστεψω? Δεν διαφωνω οτι το παιδι μπορει να εχει προβλημα,αλλα δε βοηθαει στο να διαπιστωσουμε απο που οφειλεται..αν φταιει αυτο, αν φταιει το screen protector, η θηκη σιλικονης, το λογισμικο ή το οτι τραβουσε τον ουρανο με φλας!Εγω λοιπον δεν ειρωνευτηκα κανεναν που μιλησε με επιχειρηματα! Οταν ομως βλεπω μονο λογια εννοειται οτι προκαλω την τεκμηριωση τους!!!Και δεν το κανω για να γινομαι ο κακος της παρεας, αλλα γιατι ετσι το φορουμ γινεται καλυτερο, πιο σοβαρο, και με περισσοτερη ουσια!!

Επομενως,

Οντως υπαρχει διαφορα, οποτε θα ηταν ενδιαφερον να μας πουν και αλλοι αγοραστες, προσφατοι, ποιο απο τα 2 εχουν..

Εγω Απλα θα πω οτι δεν ειχα προβλημα με κανενα απο τα 4 που δοκιμασα αν και δεν θυμαμαι ο φακος τους πως ειναι, εκτος απο το 1ο το οποιο ειναι σαν το αριστερο και το εχει ο πατερας μου..

Επισης στο Z3c η καμερα ειναι πιο μεσα απο το Ζ1c με βαση το καινουριο σου, ειναι σαν το παλιο σχεδον.

Μπορεί κάποιος να βρει έστω και ένα άρθρο που να λέει πως η sony άλλαξε την γραμμή παραγωγής και ανέβασε ψηλότερα την κάμερα? Γιατί αν είναι έτσι θα το έκανε τελείως αθόρυβα! Δηλαδή ΜΟΝΟ ο φίλος haki το πρόσεξε? :p

AN είναι έτσι και όντως άλλαξαν την κάμερα , νομίζω πως είναι δικαίωμα του καθενός που έχει το παλιό να πάει στην Sony και ν' απαιτήσει ένα καινούργιο σφραγισμένο! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά! Πρώτη φορά βλέπω τέτοια γκάφα και μάλιστα να το διαβάζω πρώτα από το myphone και όχι από το XDA ή το επίσημο φόρουμ για το z1 compact! --> https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Compact/bd-p/Xperia_Z1_Compact

Μπορεί κάποιος που έχει λογαριασμό σε κάποιο από τα παραπάνω να κάνει την ερώτηση και να βάλει την πάνω φωτογραφία???

Ένα σπάνιο για τα νεοελληνικά δεδομένα "συγνώμη, έκανα λάθος" θα ήταν μια καλή ένδειξη!

Δηλαδή, το παρακάτω λίνκ που το έβαλα στην προηγούμενη σελίδα γιατί το αμφισβήτησες; Όλοι πιά έβλεπαν ανύπαρκτα φαντάσματα...όπως αυτοί που τους λύγιζαν τα 6 Plus, που η "ακατονόμαστη" έλεγε ότι είναι κακόβουλες διαδόσεις, και που μετά από μερικές εβδομάδες τα Plus άρχισαν να βγαίνουν από την γραμμή παραγωγής κατά μερικά γραμμάρια βαρύτερα;;;

https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=z1%20compact%20light%20bleed

Και τι θα πεί ότι "εγώ δεν είχα πρόβλημα"; Τώρα θυμήθηκες να μιλήσεις στο πρώτο πρόσωπο; Eίπες επανειλημμένα και ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε πρόβλημα, όχι ότι εσύ προσωπικά δεν είχες πρόβλημα. Εγώ είχα πρόβλημα...όπως και πάρα πολλοί άλλοι...γι' αυτό και έγινε το σούσουρο.

Επιμενεις να λες τα δικα σου!

Εχω ξεκαθαρισει οτι αναφερομαι στο φορουμ του myphone, γιατι μιλαω για τα παιδια που εδω ανεφεραν οτι ειχαν προβλημα και δεν ειδαμε φωτογραφια, λεω καπου ψεματα? με αμφισβητεις σε αυτο?

Δεν θα ζητησω λοιπον συγγνωμη για αυτο, οπως αντιστοιχως παραδεχτηκα οτι υπαρχει διαφορα στο δικο σου και εννοειται οτι δεχομαι οτι πρεπει να το δουμε, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι κατασκευαστικο ελατωμα του δικου σου πχ.

Το να ζητησω συγγνωμη ομως επειδη δεν ειδα ουτε μια φωτογραφια εδω μεσα, ειναι ακυρο.

Οσο για τα ξενα λινκς, στις 10 φωτο που εχω δει συνολικα, μονο 2 ειχαν το φαινομενο αυτες, αλλες ηταν ή κανονικες ή δεν ειχαν σωστη εκθεση ή δεν ηταν καλα φωτισμενες απο το φλας, κατι που επεσημανα και εγω πολλες φορες, οτι το φλας δεν φωτιζει σωστα αν πας λιγο πιο μακρυα..

Αλλο αυτα τα προβληματα,αλλο το μετριο φλας σαν αποδοση δηλαδη και αλλο η διαχυση.

Δεν το πρόσεξα αφότου αγόρασα το κινητό, ήξερα ότι θα ήταν έτσι (μετά από τόσους μήνες στην παραγωγή) γι' αυτό και το αγόρασα. Διαβάζω εκεί που πρέπει να διαβάσω.

Δεν ανέβασε την κάμερα...το δαχτυλίδι το "παχυνε" για να μην φτάνει το φως του φλάς στον φακό τς κάμερας.

Ναι βρε συ , αυτό που λες! Κάπου δεν πρέπει ν' αναφέρετε? Μπορείς να θυμηθείς που το διάβασες?

Γιατί εγώ είχα ξεφυλλίσει ΌΛΕΣ τις σελίδες στα παραπάνω που σου λέω και δεν είδα πουθενά κάτι αντίστοιχο!

Μπορεί να έγινε και μετά και να μην το πρόσεξα!

Οι φωτογραφίες πάντως είναι αδιάψευστος μάρτυρας και εννοείτε δεν σε αμφισβητεί κανείς! Εμένα αυτό που με τρελαίνει, είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει πουθενά το θέμα αυτό! Είναι δυνατόν?? :worry: (Εννοώ αυτό με το παχύ δαχτυλίδι)

Δηλαδή δεν έπρεπε να βγει η Sony επίσημα και να πει πως αλλάζει την κάμερα για να μην έχει πρόβλημα και να δώσει οδηγίες τι να κάνουν αυτοί που έχουν το παλιό? Μ@λάκες είναι δηλαδή οι άλλοι? :p Πιστεύω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω! Και άλλες εταιρείες έχουν κάνει γκάφες κατά καιρούς, αλλά βγαίνουν και λένε πως όσοι κάτοχοι έχουν τα μοντέλα από το τάδε.... μέχρι τον τάδε κωδικό ή ΙΜΕΙ ή ότι άλλο, μπορούν να περάσουν από τα εξουσιοδοτημένα κέντρα και να .... μπλα μπλα!

Edited by hasiotis_john

Που να θυμάμαι πριν τόσους μήνες! Υπήρχαν πάντως εκτενείς αναφορές στο καινούργιο, υπερυψωμένο δαχτυλίδι και συνοδεύονταν μάλιστα από φωτογραφίες. Κατά τα άλλα...ήταν "ψεύτικη είδηση"...αλλά την έχαψα εγώ που δεν έχω χαμπάρι από κινητά.

Τέλος από μένα...movie time!!!

Βρε συ Haki ... γιατί τρελαίνεσαι?? Αυτό με την """ψεύτικη είδηση""" που λες ειρωνικά, όντως είναι ΨΕΥΤΙΚΗ!! Και τα έχουμε πει πολλές φορές και με τον Νίκο εδώ!

Κοίτα παρακάτω την ΨΕΥΤΙΚΗ είδηση που σου λέμε, με την υπερυψωμένη και καλά κάμερα! Αυτό που λες εσύ με το παχύ δαχτυλίδι εγώ προσωπικά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ γι' αυτό και θέλω να μου το δείξει κάποιος σαν θέμα ή σαν κουβέντα στο XDA! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει εκεί ή κάπου έστω γενικά!

http://ic.tweakimg.net/ext/i/1397112683.jpeg

http://techn4all.com/sony-xperia-z1-compact-design-fits-after-problem-with-flash/

Edited by hasiotis_john

Ναι, έχεις δίκιο, στα κινητά του φόρουμ αναφέρθηκες!:dash:

Που να θυμάμαι πριν τόσους μήνες! Υπήρχαν πάντως εκτενείς αναφορές στο καινούργιο, υπερυψωμένο δαχτυλίδι και συνοδεύονταν μάλιστα από φωτογραφίες. Κατά τα άλλα...ήταν "ψεύτικη είδηση"...αλλά την έχαψα εγώ που δεν έχω χαμπάρι από κινητά.

Τέλος από μένα...movie time!!!

φυσικα αναφερομαι και στο φορουμ , το οτι κανεις εσυ συρραφη λεγομενων μου που σε βολευουν ειναι αλλο πραγμα..

Κατα τα αλλα, ας ειχες ανεβασει λινκς που να δειχνουν το νεο δαχτυλιδι, γιατι τοτε που το συζητουσαμε ο,τι λινκ ειχε ανεβει δεν ειχε ουτε μια φωτο, μονο λογια οτι εχει γινει αλλαγη, το ψαξαμε και κανεις δεν ειχε εντοπισει τιποτα,τοτε!

Απο εκει και περα, οποιος εχει παρει προσφατα το Ζ1c θα ηταν χρησιμο να μας πει με ποιο μοιαζει και περιπου ποτε ειναι κατασκευασμενο..

Και να επιβεβαιωσουμε οτι οντως δεν ειναι μονο το δικο σου ετσι..

Α! και κατι ακομα, στη φωτογραφια προεξεχει και το φλας, το δικο σου..απο ο,τι μπορω να δω! Δε θυμαμαι να εχω δει τετοιο Ζ1c ξανα.

Edited by Nikos_Mpl

Δεν ξέρω ρε αδερφέ ... με μπέρδεψες!:p Δες το έργο καλύτερα (αυτό θα κάνω και γω :D) και ας μας πουν όσοι άλλοι το πήραν πρόσφατα! Προφανώς πήρες κάποιο από τα πολύ τελευταία και έχουν άλλη κατασκευή κάμερας! Δεν εξηγείτε αλλιώς! Αλλά και συ ρε τρελέ γιατί δεν πήγες κατευθείαν στην τελειότητα του Ζ3 compact να γλιτώναμε και όλο αυτό το μπλα μπλα!!!?:lol:

14W19 εδώ. To δαχτυλίδι μάλλον μοιάζει με αυτό του haki.

http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/Z1c3_zps446a1a80.jpg

http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/Z1c_zps4755671d.jpg

Δεν έχω προσέξει κάτι με flash bleed.

Edited by Voodooman

14W19 εδώ. To δαχτυλίδι μάλλον μοιάζει με αυτό του haki.

http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/Z1c3_zps446a1a80.jpg

http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/Z1c_zps4755671d.jpg

Δεν έχω προσέξει κάτι με flash bleed.

Το Ζ1c του πατέρα μου, αγορά από media markt περισυ μόλις κυκλοφόρησε:

(εγω τα βλεπω ιδια)

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact