giorgos_dinamik Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 αστα να πανε και γω θελω να το παρω και σκεφτομαι και την μαμισια ζελατινα που εχει που γρατζουνιεται ευκολα και θελει 500.000 ζελατινες να αλλαζεις ή να βαλες tempered glass ελεος δλδ για να μην γρατζουνιστει γιατι αμα φυγει η μαμισια ζελατινα χανεται και η εγγυηση Δεν χρειάζεσαι ένα εκατομμύριο ζελατίνες..Βάζεις μια απλή των 5-10 ευρώ και τελείωσες.Στο Ζ είχα βάλει μπρος πίσω ζελατίνα τέρμα απλή από ebay και σε δέκα μήνες μόνο μια γρατζουνιά έπαθαν.Να σημειώσω πως δεν το είχα ποτέ σε θήκη.Πάντα γυμνό.Αν σας προβληματιζει το πόσες ζελατίνες θα βάλετε ποτέ δεν θα αγοράσετε κινητό έτσι..Απολαύστε τα κινητά όπως έχουν.Δεν θα τα κρατήσουμε μέχρι τα γεράματα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Η μπαταρία ειναι ΜΕΙΖΟΝ θεμα για πολυ κοσμο. Φιλος αγορασε ενα iphone την περασμενη βδομαδα, και ειχε battery drain για καποιο λογο. Το ανακαλυψε Σαββατο. Κυριακη πετουσε για Αμερικη. Με παιρνει τηλεφωνο σαν κλαμενο @@@@ι, και του λεω 'μεγαλε την πατησες, αν ειχες ενα android phone με μπαταρια αλλαζομενη απο χρηστη, αμεσα θα πηγαινες οπουδηποτε θα πεταγες μεσα μια μπαταρια και σε λιγη ωρα βλεπες τι παιζει'. Με το iphone ανα χειρας, ηταν με το πιστολι στον κραταφο γιατι ηθελε να λυσει το θεμα του αμεσα και οχι οταν παει αμερικη να αρχισει μολις πατησει το ποδι του να ψαχνεται, και γυρισε αρκετα μαγαζια της αθηνας, δεν ξερω τελικα τι καταφερε.... (καποια στιγμη θα μιλησω με skype, θα μου πει). Μη τρελαθουμε δηλαδη. Σου αφαιρουν μια δυνατοτητα, και καποιοι βγαινεται να το υποστηριξετε κιολας. Οκ, καλο κινητο, αλλα τα στραβα να λεγονται. Φυσικα οπως σε ολα τα πραγματα, σε αλλους αυτο στοιχιζει περισσοτερο σε αλλους λιγοτερο. Πχ εγω δεν θελω αμα 'δεσω' την καθημερινοτητα μου με το εν λογω κινητο, να πρεπει να το αποχωριστω καποια στιγμη, εστω και σε δυο χρονια, για καποιες βδομαδες, επειδη 'θα πρεπει να παει στο service', αν μονο εκει γινεται αλλαγη μπαταριας. Ουτε ειμαι ανθρωπος που αλλαζει κινητο καθε χρονο. Αλλαζω περιπου στην τετραετια, και δεν αποκλειεται μετα να συνεχισει την πορεία του σε άλλον δικο μου ανθρωπο. Τωρα αν καποιος αλλαζει καθε χρονο κινητο, αυτα του φαινονται αστεια. Θελω να πω οτι καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες αναγκες, και εκτιμα διαφορετικα και τις καταστασεις. Ο αλλος δεν του δινουν ουτε sd slot, και δεν τρεχει τιποτε. Δεχτειτε ολα, μαγκια σας, τι να πω. Οποτε με τον τροπο που το θετω, δεν παιζουν λυσεις 'παρε εξωτερικη φορητη μπαταρια' ή πάρε τον ταδε φορτιστη. Τελος. Τουλαχιστον λεω, αν δεν μπορω εγω να αλλαξω μπαταρια (δεν ειμαι κατσαβιδακιας), να μπορω σε ενα Γερμανο. Ειναι πραγματικη ρεαλιστικη αναγκη, οσο κι αν καποιοι αρμενιζουν σε διαφορετικα πέλαγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Συγγνώμη αλλά δεν σε καταλαβαίνω. Θέλεις να πάρεις το συγκεκριμένο κινητό και καλώς ρώτησες εδώ αυτά που σε προβληματίζουν. Σου απαντήσαμε χρήστες που έχουμε το συγκεκριμένο κινητό την άποψη μας για την μπαταρία. Απλοί χρήστες είμαστε, ούτε ο Γερμανός, ούτε το Πλαίσιο, ούτε η SONY και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την συσκευή, γιατί ντε και καλά να το βγάλουμε σκάρτο αφου μας ικανοποιεί. Ναι το προτιμώ 1000% όπως είναι το Z1 compact παρά να ήταν πιο χοντρό, με λιγότερα mAh και χωρίς αδιαβροχοποίηση απλά για να έχει πίσω ανοιγόμενο καπάκι. Η κάθε συσκευή έχει πολύ συγκεκριμένα specs που είναι γνωστά πριν κυκλοφορήσει και ο κάθε χρήστης έχει συγκεκριμένα στανταρ για το κινητό που θέλει να πάρει. Αυτά τα δυο δεν θα ταυτιστούν ποτε. Διαλέγεις την συσκευή που σε ικανοποιεί περισσότερο. Και εγώ θα το ήθελα πιο μικρό και με λιγότερα SAR, κάποιος άλλος θα ήθελε μεγαλύτερη οθόνη, κάποιος άλλος θα ήθελε μικρότερα bezel, άλλος καλύτερο φλας, εσύ ανοιγόμενο πίσω καπάκι. Το αν θα το πάρουμε ή όχι έχει να κάνει με το που βάζουμε τις κόκκινες γραμμές. Αν έχεις τόσο πρόβλημα με την μπαταρία και δεν σου αρκούν τα θετικά μας σχόλια για την διάρκεια της, τότε απλά κατευθύνεσαι σε άλλη συσκευή. Σημείωση το προηγούμενο κινητό μου το είχα 9 χρόνια, δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο και κρίνω ότι το Z1 compact με τα specs που έχει θα κρατήσει αρκετά. Ήδη πάνε 6 μήνες και ακόμα δεν έχει ανταγωνιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 φιλε karib μην αρπαζεσαι, κουβεντα κανουμε και λεμε τις αποψεις μας.. Εγω αυτο που σου λεω ειναι οτι απλα το θεμα μπαταρια μπορεις να το λυσεις εαν θες πολυ αυτη τη συσκευη.. Καταρχην να πω και κατι ακομα..Μην συγκρινεις την ελλειψη SD που σημαινει περιορισμο χωρου σε κατι που περιλαμβανεται μεσα στη συσκευη, με την μπαταρια που αν αλλαζει την κουβαλας εκτος συσκευης... Η SD μπαινει μεσα και δεν κουβαλας κατι παραπανω. Η 2η μπαταρια δεν μπαινει μεσα, θα την εχεις στην τσεπη οπως θα εχεις και την εξτρα μπαταρια-φορτιστη που μπορεις να το φορτιζεις, σιγουρα με περισσοτερο ογκο αλλα ειναι ακριβως το ιδιο.. επισης το λαθος σου ειναι οτι με την 2η μπαταρια οι δυνατοτητες τελειωνουν εκει ενω με την μπαταρια φορτισης (πχ αυτο: http://www.ebay.com/itm/20000mAh-Portable-External-Power-Bank-Backup-Battery-Charger-For-Samsung-Iphone-/271540704431?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3f391654af ή http://www.ebay.com/itm/USB-Portable-Power-Bank-5600mAh-External-Backup-Battery-Charger-for-mobile-phone-/111374288029?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&var=&hash=item19ee6cc49d ή http://www.ebay.com/itm/2600mAh-Portable-External-Power-Bank-Battery-Charger-For-iPhone-5-4S-4-3GS-i9300-/141111869501?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&var=&hash=item20daec403d κτλ) εχεις μια πολυ μεγαλυτερη μπαταρια απο αυτη του κινητου σου, που μπορεις να την φορτισεις ενω εχεις ηδη φορτισει του κινητου. Σκεψου δηλαδη, εισαι εκτος, και βλεπεις οτι αδειαζει το κινητο σου..Το φορτιζεις με μια τετοια και μετα βρισκεις ειτε απο το λαπτοπ ειτε σε κανα αεροδρομιο ενα usb και φορτιζεις και την μπαταρια αυτη, κατι που δε θα μπορουσες να κανεις αν κουβαλουσες μια δευτερη μπαταρια οπως στα samsung! Τελος, η μη υπαρξη καπακιου μπαταριας εχει 2 πλεονεκτηματα: 1ον οτι το κινητο κλεινει πολυ καλυτερα και το νιωθεις πραγματικα αδιαβροχο, εγω το S5 ετσι οπως το βλεπω πραγματικα πιστευω οτι θα μπασει νερο μολις περασει λιγος καιρος και παρει καμια στρεβλωση το καπακι του, ειδικα αν το ανοιγεις-κλεινεις συνεχεια που θα χαλαρωσουν τα "αυτακια" του.. Χωρια οτι σαν στεγανοποιηση, αν εχεις δει πως ειναι,δεν εμπνεει και πολλη ασφαλεια.. 2ον οτι δεν εχεις τριγμους στο καπακι γιατι ειναι ενα με τη συσκευη και δειχνει πολυ πιο ποιοτικο το κινητο. Οσο και να το συζηταμε, θεωρω πως αν δεν το δοκιμασεις δε θα το καταλαβεις, και στο λεω εγω που σκεφτομουν ακριβως οπως εσυ πριν.. Τωρα αν στα 2-3-4 χρονια που θα το εχεις, το πας και 2 μερες στην αρβατο (γιατι τοσο θα στο κρατησουν) για αλλαγη μπαταριας, δε νομιζω οτι θα σου πεσουν εξω τα καραβια... α! και κατι ακομα, για το φιλμ μπροστα, πηρα στη SONY τηλεφωνο και τους ρωτησα αν χανω εγγυηση.. Η απαντηση: Οχι δεν τη χανεται αυτοματως, αλλα αν διαπιστωθει βλαβη λογω ελλειψης της ζελατινας (πχ πεφτει και σπαει η οθονη ενω θα μπορουσε να την εχει συγκρατησει) τοτε χανεις την εγγυηση για την οθονη. Σιγουρα δεν ειναι ξεκαθαροι στο οχι, αλλα σιγουρα δεν τρελαινομαστε κιολας, αν το εχεις το κινητο 1 χρονο και μετα δεις οτι σου εχει φθαρει πολυ, την πετας και ο,τι γινει..να μην γινομαστε και δουλοι των αντικειμενων ρε παιδες, κριμα ειναι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Εχω στειλει mail και στο γερμανο, περιμενω απαντηση... Το θεμα μου δεν ειναι αν θα 'ξεμεινω' απο μπαταρια. Εχω ηδη φορητο φορτιστη με μπαταριουλα AA. Το θεμα μου ειναι η αλλαγη αυτη καθ'αυτη, οταν κρινω οτι πρεπει να αλλαχτει, ή αν για οποιονδηποτε λογω τα φτυσει. Γι'αυτο ανεφερα αν ειδατε και το προβλημα του φιλου με το καινουριο iphone, που ειχε προβλημα με την μπαταρια. Χανω την ανεξαρτησια 'την βαζω μονος', και κοιταζω να δω αν ευκολα μπορει να το κανει αυτο ο γερμανος στη γειτονια μου, ή πρεπει να μπλεξω με την καθε 'αρβατο'. Περαν του οτι μου μυριζει και πονηρια εκ μερους των εταιριων, και της sony, οτι και για μια απλη αλλαγη μπαταρίας, πρεπει να περασεις απο το service τους. Χιλιαδες κινητα δηλαδη(πχ στην ελλαδα), αν φτασει η ωρα να αλλαξουν μπαταρια, πρεπει να πανε αρβατο. Πόσο 'αθώο' είναι αυτό; Πχ. θα πληρωσεις μονο τη μπαταρία, ή και εργατοώρα; Ψιλα γραμματα αυτα βεβαια για τους περισσοτερους. Οπως μου λεγε και μια γνωστή που δουλευε στη vodafone, 'ο ελληνας μπορει να μην εχει να φάει, αλλα το κινητό κινητό'! Anyway, αν ο γερμανος κανει τη δουλεια, αιρεται το εμπόδιο. Θα δειξει ομως. Edited July 8, 2014 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Για να τελειωσει η ιστορια επειδη αναλωνομαστε στα ιδια πραγματα, ο γερμανος δεν προκειται να σου αλλαξει την μπαταρια. Δεν εχει τις γνωσεις για να το κανει και δεν εχει και την εντολη απο την αρβατο για να το κανει. Δεν ειναι ενα απλο καπακι. Ειναι θερμοκολλημενο για στεγανοποιηση. Ακομα και μια στο εκατομμυριο να μπορουσε να την αλλαξει 1)θα παιρνες το ρισκο; 2)πιστευεις δεν θα σου χρεωναν εργατοωρες στο γερμανο;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εγώ πάντως Κωνσταντίνε ούτε την αρβάτο εμπιστεύομαι για την επαναφορά της αδιαβροχοποίησης σε περίπτωση σέρβις. Έτσι και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και χρειαστεί να πάει η συσκευή μου για σέρβις, θα τη θεωρώ εκ των προτέρων μη αδιάβροχη, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Φιλε Karib, 1ον πιστεψε με το κοστος δεν ειναι μεγαλο σε σχεση με την αγορα μιας μπαταριας, αν πχ η ιδια κανει 50 ευρω, θα δωσεις αλλα 15 εκει.. Παρολα αυτα μπορεις να παρεις στην αρβατο να ρωτησεις ποσο κανει.. Εξαλλου αν το εχεις 2-3 χρονια και δεις οτι δεν σε καλυπτει η μπαταρια τοτε, που σου λεω με μια σωστη χρηση θα αντεχει, εχεις 2 επιλογες, την αλλαζεις μονος ρισκαροντας αδιαβροχοποιηση ή το πας αρβατο και στην αλλαζουν με το κοστος που θα ξερεις απο πριν. Και πες μου για σενα τι ειναι πιο λογικο? Να παρεις ενα κινητο που δεν βγαζει μια μερα η μπαταρια του και να κουβαλας δευτερη ή να παρεις ενα που βγαζει 2 μερες και μια στο τοσο που θα ξεμενεις να εχεις την εφεδρικη που φορτιζει? Εγώ πάντως Κωνσταντίνε ούτε την αρβάτο εμπιστεύομαι για την επαναφορά της αδιαβροχοποίησης σε περίπτωση σέρβις. Έτσι και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και χρειαστεί να πάει η συσκευή μου για σέρβις, θα τη θεωρώ εκ των προτέρων μη αδιάβροχη, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :X Φιλε Πανο, επειδη εχω φιλο μεσα στη σονυ, ειδικα στην αρβατο κανουν πολυ καλη δουλεια.. Μποορει να ειναι το χειροτερο σερβις στο θεμα της αντικειμενικοτητας κτλ, να σου βγαζουν δλδ το κινητο εκτος για πλακα..αλλα στο θεμα αυτο επειδη το δοκιμασαμε, κανουν καλη δουλεια..και σιγουρα καλυτερη απο τον φιλο εδω που αλλαξε το καπακι της μπαταριας με γυαλι μονος του και νιωθει απολυτως ασφαλης..(μεχρι να αρχισει να ξεκολαει) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Νίκο, μιας και ανοίξαμε το θέμα αυτονομία και μιας και για τις συσκευές με μη αφαιρούμενη μπαταρία αναφέρθηκε ήδη η λύση του power bank, και επειδή με ενδιαφέρει το θέμα, έχεις να προτείνεις κάτι πραγματικά αξιόπιστο και σχετικά φθηνό, ώστε και πολλά χρήματα να μη δώσω, αλλά και να μην είναι ξεφτίλα από άποψη αποδοσης, π.χ. να δίνει μη σταθερό ρεύμα στην έξοδο και μου διαλύσει τη μπαταρία του κινητού; Σε λύση επώνυμη, π.χ. Nokia, Sony κλπ, θέλω να αποφύγω να πάω γιατί το θεωρώ χαζομάρα να δώσω κορϊδίστικα χρήματα μόνο και μόνο λόγω φίρμας. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Παίδες πως ανεβάζω εδώ εικονα ? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Όταν απαντάς στο τοπικ, κάτω από το "Υποβολή Απάντησης", στις Επιπρόσθετες Επιλογές έχει "Επισύναψη Αρχείων". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Παίδες πως ανεβάζω εδώ εικονα ? Πατάς "απάντηση", μετά κατεβαίνεις λίγο πιο κάτω και στο "επισύναψη αρχείων" πατάς "διαχείριση συνημμένων". Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει πας στο πεδίο "Μεταφορά αρχείου από τον Η/Υ σας". Θα πατήσεις "Αναζήτηση" και από τις προτεινόμενες εφαρμογές θα επιλέξες την εφαρμογή "Άλμπουμ". Από εκεί θα επιλέξεις τα screenshots που θες, από αυτά που τράβηξες από τη συσκευή σου. Όταν τα επιλέξεις, πατάς "Upload" και περιμένεις να ανεβούνε. Όταν ανεβούνε, στο ποστ σου θα φαίνεται και το συνημμένο. Edited July 8, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πολύ καλά πιστεύω.... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πολύ καλά πιστεύω.... "Ιδανικά" θα έλεγα. Εγώ δεν έχω καταφέρει να δω τέτοιους χρόνους. Φταίει ότι το σκαλίζω πολύ βέβαια. ;) Το εικονίδιο με το ποσοστό της μπαταρίας πολύ ενδιαφέρον. Τι είναι; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Είναι από gravity box το έχω ρουταρει και έχω περάσει και xpose framework Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Νίκο, μιας και ανοίξαμε το θέμα αυτονομία και μιας και για τις συσκευές με μη αφαιρούμενη μπαταρία αναφέρθηκε ήδη η λύση του power bank, και επειδή με ενδιαφέρει το θέμα, έχεις να προτείνεις κάτι πραγματικά αξιόπιστο και σχετικά φθηνό, ώστε και πολλά χρήματα να μη δώσω, αλλά και να μην είναι ξεφτίλα από άποψη αποδοσης, π.χ. να δίνει μη σταθερό ρεύμα στην έξοδο και μου διαλύσει τη μπαταρία του κινητού; Σε λύση επώνυμη, π.χ. Nokia, Sony κλπ, θέλω να αποφύγω να πάω γιατί το θεωρώ χαζομάρα να δώσω κορϊδίστικα χρήματα μόνο και μόνο λόγω φίρμας. ;) εμενα ειχε δωρο μεσα μια παραγγελια που ειχα κανει για το asus infinity 2,μου το εκανε δωρο ο πωλητης και εγγραφε samsung οτι ειναι αλλα πιστευω οτι ειναι κινεζια αντιγραφη..μετα το ιδιο ακριβως σχημα με λογοτυπο vodafone το ειχα δει στο eshop της, και τωρα βλεπω οτι εχει αυτα: http://www.vodafone.gr/portal/eShop/SONY-Portable-rechargeable-battery (αυτο ειναι ιδιο με αυτο που εχω αλλα δεν γραφει σονυ εμενα) http://www.vodafone.gr/portal/eShop/ADATA-PV100-portable-rechargable-battery αυτο μοιαζει καλο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Smartline-2200mAh-portable-rechargeable-battery και αυτο που στα χαρτια σχεδον γεμιζει την μπαταρια του compact.. Απο εκει και περα δεν ξερω κατα ποσο κανουν ζημια στα κινητα μας αυτες οι λυσεις, ο ξαδερφος μου με αι φον ζει μονο με τετοια γιατι δεν του βγαζει πανω απο 4 ωρες..εμενα δε μου εχει χρειαστει αλλα στο neo V και στις αλλες συσκευες που το εβαζα δεν ειδα να παθαινουν κατι, χωρις να το εχω δοκιμασει για πολυ καιρο σε μια καινουρια συσκευη να πω οτι ειδα μια αλλαγη στην αντοχη της..και φυσικα δεν με ετρωγε να το βαλω ουτε στο Ζ1 ουτε στο asus γιατι πολυ απλα με εβγαζε η μπαταρια.. Εδω παιδες δεν ξερω, σηκωνω τα χερια! Αν θελει καποιος, ειδικα οι ενδιαφερομενοι ας το ψαξουν..εμενα δε μου χρειαστηκε αυτη η λυση, το εχω μονιμα μες το αμαξι φορτισμενο και ααααααν ποτε χρειαστει θα το βαλω, αν και μονο στους φιλους μου χρειαζεται συνεχεια... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 εμενα ειχε δωρο μεσα μια παραγγελια που ειχα κανει για το asus infinity 2,μου το εκανε δωρο ο πωλητης και εγγραφε samsung οτι ειναι αλλα πιστευω οτι ειναι κινεζια αντιγραφη..μετα το ιδιο ακριβως σχημα με λογοτυπο vodafone το ειχα δει στο eshop της, και τωρα βλεπω οτι εχει αυτα: http://www.vodafone.gr/portal/eShop/SONY-Portable-rechargeable-battery (αυτο ειναι ιδιο με αυτο που εχω αλλα δεν γραφει σονυ εμενα) http://www.vodafone.gr/portal/eShop/ADATA-PV100-portable-rechargable-battery αυτο μοιαζει καλο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Smartline-2200mAh-portable-rechargeable-battery και αυτο που στα χαρτια σχεδον γεμιζει την μπαταρια του compact.. Απο εκει και περα δεν ξερω κατα ποσο κανουν ζημια στα κινητα μας αυτες οι λυσεις, ο . μου με αι φον ζει μονο με τετοια γιατι δεν του βγαζει πανω απο 4 ωρες..εμενα δε μου εχει χρειαστει αλλα στο neo V και στις αλλες συσκευες που το εβαζα δεν ειδα να παθαινουν κατι, χωρις να το εχω δοκιμασει για πολυ καιρο σε μια καινουρια συσκευη να πω οτι ειδα μια αλλαγη στην αντοχη της..και φυσικα δεν με ετρωγε να το βαλω ουτε στο Ζ1 ουτε στο asus γιατι πολυ απλα με εβγαζε η μπαταρια.. Εδω παιδες δεν ξερω, σηκωνω τα χερια! Αν θελει καποιος, ειδικα οι ενδιαφερομενοι ας το ψαξουν..εμενα δε μου χρειαστηκε αυτη η λυση, το εχω μονιμα μες το αμαξι φορτισμενο και ααααααν ποτε χρειαστει θα το βαλω, αν και μονο στους φιλους μου χρειαζεται συνεχεια... Προς το παρόν το έλυσα το θέμα. Έχω παραγγείλει αυτό το wireless storage, και χρησιμεύει και σαν power bank, αχρείαστο να είναι. Οπότε καλύπτω 2-3 ανάγκες ταυτόχρονα, χωρίς να αγχώνομαι αν θα μείνω από μπαταρία. Βέβαια, να τα λέμε κι αυτά, το Z1c δεν με έχει αφήσει. Ακόμα και με 2% μπαταρία να μείνω όσο είμαι εκτός σπιτιού/γραφείου, δεν έμεινα χωρίς να μπορώ να πάρω τηλέφωνο ή χωρίς να μπορούν να με βρουν. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 O Γερμανος απαντησε. Ναι μεν το κανει, να αλλαζει μπαταρια σε κινητα με μη αφαιρουμενη μπαταρια, αλλα χρειαζεται να το στειλει στα ....κεντρικά του. Οποτε την βδομάδα καθυστέρηση την θες στο νερό. Πρεπει να αποχωριστεις το κινητο για αρκετες μερες. Για κοστος δεν ρωτησα καν, η διαδικασια με ενδιεφερε. Τελωσπαντων, εγω θα ημουν διατεθειμενος να αγορασω πχ και μια εκδοση του z1 compact μη αδιαβροχη, αρκει να μπορουσα να αλλαξω μονος μου μπαταρια. Τοσο μεγαλη σημασια εχει για μενα. Οταν μου 'αφαιρεις' δυνατοτητες που τις θεωρω δεδομενες, ειλικρινα τσαντίζομαι. Να εξαρτωμαι απο αλλους....για μια αλλαγη μπαταρίας. Πιστευω οτι τους περισσοτερους δεν τους νοιαζει, γιατι αλλαζουν κινητα στα 1-2 χρονια, οποτε σου λεει, φιλολογικη συζητηση. Εγω ομως θελω το κινητο να το κρατησω για χρόνια. Ειναι σαν να μου λενε οτι πχ 'στο νεο super duper pc σου, δεν θα μπορεις να βαλεις μνημη μονος σου, αλλα θα πρεπει να το στειλεις να στην βαλουν στο service'. Ε όχι. Το κινητο αυτο μου αρεσει και το θελω, αλλα δεν ξερω αν θα ξεπερασω το εν λογω θεμα. Αν ο Γερμανος μου απαντουσε οτι κανει την αλλαγη επιτοπου στα καταστηματα, θα το θεωρουσα ληξαν. Θα εβαζα νερο στο κρασι μου. Θα ελεγα 'ok, δεν μπορω να το κανω μονος, αλλα αν αφιερωσω μιση ωρα το απογευμα, θα μου το κανει ο γερμανος, στα πεντε βηματα απο το σπιτι μου, και σε λιγη ωρα, θα παω και θα ξεμπερδεψω'. Αλλα δυστυχως. Κρίμα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 O Γερμανος απαντησε. Ναι μεν το κανει, να αλλαζει μπαταρια σε κινητα με μη αφαιρουμενη μπαταρια, αλλα χρειαζεται να το στειλει στα ....κεντρικά του. Οποτε την βδομάδα καθυστέρηση την θες στο νερό. Πρεπει να αποχωριστεις το κινητο για αρκετες μερες. Για κοστος δεν ρωτησα καν, η διαδικασια με ενδιεφερε. Τελωσπαντων, εγω θα ημουν διατεθειμενος να αγορασω πχ και μια εκδοση του z1 compact μη αδιαβροχη, αρκει να μπορουσα να αλλαξω μονος μου μπαταρια. Τοσο μεγαλη σημασια εχει για μενα. Οταν μου 'αφαιρεις' δυνατοτητες που τις θεωρω δεδομενες, ειλικρινα τσαντίζομαι. Να εξαρτωμαι απο αλλους....για μια αλλαγη μπαταρίας. Πιστευω οτι τους περισσοτερους δεν τους νοιαζει, γιατι αλλαζουν κινητα στα 1-2 χρονια, οποτε σου λεει, φιλολογικη συζητηση. Εγω ομως θελω το κινητο να το κρατησω για χρόνια. Ειναι σαν να μου λενε οτι πχ 'στο νεο super duper pc σου, δεν θα μπορεις να βαλεις μνημη μονος σου, αλλα θα πρεπει να το στειλεις να στην βαλουν στο service'. Ε όχι. Το κινητο αυτο μου αρεσει και το θελω, αλλα δεν ξερω αν θα ξεπερασω το εν λογω θεμα. Αν ο Γερμανος μου απαντουσε οτι κανει την αλλαγη επιτοπου στα καταστηματα, θα το θεωρουσα ληξαν. Θα εβαζα νερο στο κρασι μου. Θα ελεγα 'ok, δεν μπορω να το κανω μονος, αλλα αν αφιερωσω μιση ωρα το απογευμα, θα μου το κανει ο γερμανος, στα πεντε βηματα απο το σπιτι μου, και σε λιγη ωρα, θα παω και θα ξεμπερδεψω'. Αλλα δυστυχως. Κρίμα. :( μην το παρεις φιλε, δεν ειναι για σενα..αστο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 O Γερμανος απαντησε. Ναι μεν το κανει, να αλλαζει μπαταρια σε κινητα με μη αφαιρουμενη μπαταρια, αλλα χρειαζεται να το στειλει στα ....κεντρικά του. Οποτε την βδομάδα καθυστέρηση την θες στο νερό. Πρεπει να αποχωριστεις το κινητο για αρκετες μερες. Για κοστος δεν ρωτησα καν, η διαδικασια με ενδιεφερε. Τελωσπαντων, εγω θα ημουν διατεθειμενος να αγορασω πχ και μια εκδοση του z1 compact μη αδιαβροχη, αρκει να μπορουσα να αλλαξω μονος μου μπαταρια. Τοσο μεγαλη σημασια εχει για μενα. Οταν μου 'αφαιρεις' δυνατοτητες που τις θεωρω δεδομενες, ειλικρινα τσαντίζομαι. Να εξαρτωμαι απο αλλους....για μια αλλαγη μπαταρίας. Πιστευω οτι τους περισσοτερους δεν τους νοιαζει, γιατι αλλαζουν κινητα στα 1-2 χρονια, οποτε σου λεει, φιλολογικη συζητηση. Εγω ομως θελω το κινητο να το κρατησω για χρόνια. Ειναι σαν να μου λενε οτι πχ 'στο νεο super duper pc σου, δεν θα μπορεις να βαλεις μνημη μονος σου, αλλα θα πρεπει να το στειλεις να στην βαλουν στο service'. Ε όχι. Το κινητο αυτο μου αρεσει και το θελω, αλλα δεν ξερω αν θα ξεπερασω το εν λογω θεμα. Αν ο Γερμανος μου απαντουσε οτι κανει την αλλαγη επιτοπου στα καταστηματα, θα το θεωρουσα ληξαν. Θα εβαζα νερο στο κρασι μου. Θα ελεγα 'ok, δεν μπορω να το κανω μονος, αλλα αν αφιερωσω μιση ωρα το απογευμα, θα μου το κανει ο γερμανος, στα πεντε βηματα απο το σπιτι μου, και σε λιγη ωρα, θα παω και θα ξεμπερδεψω'. Αλλα δυστυχως. Κρίμα. :( θες ενα κινητο να αλαζεις μονος σου μπαταρια υπαρχει λυσει παρε ενα xperia neo v xperia mini st15i η το μικρο μου που εχω για 2ο που κανει την δουλεια του το Samsung E1182 με ατελειωτη μπαταρια και αποσπομενη οπως και σε αυτα που σου ειπα λυπαμαι τα πουλησα τα χριστουγεννα τα neo v και mini st15i για αυτο ξεχνα τα Ζ Ζ1 Ζ1C Z2 Z3 Z4 και παει λεγοντας γιατι η sony μονο ετσι θα τα βγαζει απο εδω και περα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 μην το παρεις φιλε, δεν ειναι για σενα..αστο Έτσι ακριβώς... Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) .......... για το φιλμ μπροστα, πηρα στη SONY τηλεφωνο και τους ρωτησα αν χανω εγγυηση.. Η απαντηση: Οχι δεν τη χανεται αυτοματως, αλλα αν διαπιστωθει βλαβη λογω ελλειψης της ζελατινας (πχ πεφτει και σπαει η οθονη ενω θα μπορουσε να την εχει συγκρατησει) τοτε χανεις την εγγυηση για την οθονη. ..... Πολύ σημαντικό αυτό φίλε, μπράβο που ρώτησες! Με λίγα λόγια αν σου γρατσουνιστεί η ζελατίνα αυτή , την βγάζεις μετά από κάνα χρόνο και βάζεις μια άλλη! Βέβαια το καλύτερο (αυτό έκανα και γω), είναι να βάλεις μια ποιοτική από την αρχή και ξεμπέρδεψες! Εγώ βρήκα μια ματ από ebay και είναι άριστη! Μετά από τόσες μέρες που το έχω, να πω τις εντυπώσεις μου για το μικρούλι!! :D Θετικά!!! Πανέμορφο με άψογα υλικά κατασκευής! Όλα τρέχουν ... νεράκι στην χρήση, χωρίς ίχνος κολλήματος, καθυστέρησης ή ότι άλλο! Τέλειο μέγεθος για να το κρατάς με το ένα χέρι και να το χειρίζεσαι , όπως επίσης και ότι πρέπει για μπρος/πίσω τσέπη! Άριστη εμβέλεια wifi , όπως και άριστο gps με γρήγορο κλείδωμα δορυφόρων χωρίς αποσυνδέσεις! Η οθόνη του, παρ' ότι είναι (και καλά..) μικρή, είναι ευδιάκριτη, ολοκάθαρη και με τέλεια χρώματα! Εμένα προσωπικά ΔΕΝ με έχει κουράσει ποτέ, ακόμα και κάτω από τον ήλιο! Απόλαυση για παιχνίδια, για βίντεο, για πλοήγηση και γενικά μόνο να την κοιτάς χωρίς να κάνεις τίποτα! :p Τρέχει τα πάντα με άνεση! Του έβαλα της gameloft και της ΕΑ τα πιο "βαριά" παιχνίδια και τα παίζει νεράκι! Είναι συμβατό με προγράμματα ηχογράφησης συνομιλίας ! Το ξέρω για πολλούς δεν ενδιαφέρει αυτό, αλλά μπορεί σε άλλους το αντίθετο! Έχουν περάσει από τα χέρια μου ΠΟΛΛΑ android κινητά που ήθελε root η συσκευή για να δουλέψει το πρόγραμμα! Σε αυτό όλα πάνε ρολόι, ακόμα και στην 4.4.4! Βγάζει φοβερές φωτογραφίες την ημέρα, αλλά και σε κλειστούς χώρους! Σε σκοτάδι, θέλει λίγο παιχνίδι με τις ρυθμίσεις για να έχεις αποτέλεσμα καλό! Αλλά ρε παιδιά ποιος παίρνει κινητό για να φωτογραφίζει στο σκοτάδι? :p Τα βίντεο είναι και αυτά φοβερά, αρκεί να μην είσαι πάρκισος μιας και δεν έχει σταθεροποιητή! Βέβαια έχει στις επιλογές ένα "steady shot" ! Δεν έχω παίξει πολύ με τις ρυθμίσεις οπότε δεν λέω παραπάνω! Η μπαταρία είναι ΒΡΑΧΟΣ!! Με ΤΡΕΛΟ σκάλισμα όλη μέρα σου βγάζει ΆΝΕΤΑ την μέρα μέχρι να το βάλεις για φόρτιση! Με "κανονική" χρήση σου βγάζει άνετα 2 μέρες! Με μέτρια χρήση και την επιλογή stamina μπορεί και 3 μέρες! Το ότι είναι αδιάβροχο σου δίνει ένα αεράκι να βγάζεις φώτο ακόμα και όταν είσαι μέσα στην θάλασσα! Έβγαλα άπειρες φώτο την μικρή μου που κολυμπούσε στο πρώτο της μπάνιο! Δεν έχεις άγχος μη σου πέσει στην θάλασσα ή όταν το έχεις στο τραπεζάκι και πέσουν όλα τα ποτά/νερά πάνω του! Μου έχει τύχει ΠΟΛΛΕΣ φορές με παλιά κινητά!@ Αρκετά καθαρή συνομιλία στις κλήσεις , τόσο από το ηχείο που ακούω τους συνομιλητές, αλλά όσο και το πως με ακούνε αυτοί! Επίσης έχει και καλό σήμα, αλλά αυτό φυσικά εξαρτάται από τον πάροχο αλλά και σε τι σημείο είσαι! Αρνητικά!! Η κάμερα θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη με τέτοια χαρακτηριστικά! Ίσως φταίει το λογισμικό και μπορεί με επόμενες αναβαθμίσεις να έχουμε βελτίωση! (ξαναλέω η κάμερα βγάζει ΦΟΒΕΡΕΣ φώτο και βίντεο, απλά πάντα κλαιγόμαστε και θέλουμε το καλύτερο!) Δεν έχει slow motion επιλογή στην εγγραφή βίντεο, ενώ θα μπορούσε για πλάκα να έχει με τέτοια κάμερα! Αν δεν κάνω λάθος το μεγάλο Z2 έχει, που έχουν παρόμοια κάμερα! (όπως επίσης θα μπορούσε να έχει και 4Κ εγγραφή) Μέτριο φλας! Όχι τραγικό, αλλά μέτριο! Αλλά από την άλλη με ένα τούμπανο φλας θα είχαμε και μικρότερη αντοχή μπαταρίας! ;) Και μερικά bugs του λογισμικού που θα λυθούν με αναβαθμίσεις! Όπως αυτό με τις φωτογραφίες (τις μικρογραφίες) που έχει τύχει σε μερικούς! (σε μένα ακόμα!) Αυτό που μου έτυχε εμένα μια φορά μετά από ατελείωτες φώτο που έβγαλα, είναι ένα μήνυμα που μου έβγαλε πως η κάμερα θα κλείσει ( κάτι τέτοιο ) και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να στρώσει! (κάτι τέτοιο --> http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Compact/Xperia-Z1-Compact-camera-issue-freeze/m-p/651649#U651649 ) Τα μπέζελς που λέτε μερικοί ότι είναι μεγάλα, εμένα μου φαίνονται μια χαρά! Όχι ότι θα με χάλαγε αν ήταν οθόνη όλη η μπροστινή μεριά, ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε πως θα είχαμε και πτώση της μπαταρίας! Με λίγα λόγια ... το γουστάρω πολύ το άτιμο και με βλέπω για πολύ καιρό με αυτό!!!:D Edited July 8, 2014 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εγω παντως βλεπω ολους να λενε οτι η συσκευη πηγε απατη και ιστοριες ενω παιζει να ειναι το thread της Sony με την νεγαλυτερη κινητικοτητα. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Αυτη η ζελατινα που λετε οτι εχει το κινητο οταν το αγοραζεις, τι ακριβως ειναι; ----------------------------- Αν βρω καταστημα κινητης (καποιο απο τα καλα-παλια-ψαγμενα, οχι τυχαια)που μου πει οτι αλλαζει μπαταρια επιτοπου και αυθημερον, θα αξιζε να το εμπιστευθω, ή για να αλλαχθει η μπαταρια απαιτειται 'σοβαρη χειρουργικη επεμβαση ακριβειας' που μονο στο εξουσιοδοτημενο service θα εμπιστευοσασταν το κινητό σας; Edited July 9, 2014 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Αυτη η ζελατινα που λετε οτι εχει το κινητο οταν το αγοραζεις, τι ακριβως ειναι; ----------------------------- Αν βρω καταστημα κινητης (καποιο απο τα καλα-παλια-ψαγμενα, οχι τυχαια)που μου πει οτι αλλαζει μπαταρια επιτοπου και αυθημερον, θα αξιζε να το εμπιστευθω, ή για να αλλαχθει η μπαταρια απαιτειται 'σοβαρη χειρουργικη επεμβαση ακριβειας' που μονο στο εξουσιοδοτημενο service θα εμπιστευοσασταν το κινητό σας; Η ζελατίνα αυτή τοποθετείται από τη Sony (αλλά και από άλλες εταιρίες) και υπάρχει εκεί όχι για να προστατεύει την οθόνη από αμυχές αλλά για να προστατεύει τον χρήστη από το γυαλί ώστε να μην πεταχτούν τα γυαλιά και τραυματιστεί αν σπάσει η οθόνη. Γιαυτό οι περισσότεροι βάζουμε έξτρα προστατευτικό από πάνω. Στην άλλη σου ερώτηση, εγώ θα εμπιστευόμουν μόνο την Arvato που της τυχαίνουν πολύ συχνά τέτοια περιστατικά. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά-σερβις που μπορούν (λογικά) να κάνουν αυτή τη διαδικασία αλλά κλαις τη στεγανοποίηση και την αδιαβροχοποίηση. Πρόσφατα έσπασε η οθόνη του XZ μου. Η άρβατο για αλλαγή ήθελε 300+ ευρώ (όταν το κινητό κόστιζε στο σκρουτζ 280!!) και διάφορα καταστήματα που ρώτησα μου αλλάζανε την οθόνη με 180 ευρώ όμως ξέχναγα την αδιαβροχοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts