Nikos_Mpl Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πως κάνω αλλαγή θέματος? κρατας το δαχτυλο πατημενο στην οθονη, σε ενα κενο σημειο, οχι πανω σε εικονιδιο..και σου εμφανιζει διαφορες επιλογες παραμετροποιησης, συντομευσεων εφαρμογων κτλ. ολα εκει ειναι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Οσο για τους φιλους παραπανω, και εγω απο birdphone ψωνιζω, αλλα καλη πολιτικη για doa αμφιβαλλω αν εχει. τα sevenspot αν και δεν ειναι παντα πολυ φθηνα ειναι καλα και δεχονται πισω συσκευες πιο ευκολα (το birdphone θα σου πει να πας αρβατο για doa πολυ ευκολα). Τελος τα καιζερ παιζουν πολυ εδω στο φορουμ αλλα για καποιο λογο μου εχουν κατσει στραβα. Προσφατα εμπλεξα με DOA,εγορασα ενα NOKIA 515 και η μπαταρια του κινητου ζεστενοτανε και το αδιαζε αμεσως.2 ημερων κινητο.ακρη δεν εβγαλα.κινητο καινουργιο δεν μου ηρθε.σταλθηκε στο σερβις κλπ...κλπ. με καιζερ δεν εχω παρτιδες.παντως με DOA αποτι εχω καταλαβει ειναι να μην μπλεξεις με αρβατο.αλλες εταιριες π.χ. λενοβο ειναι πιο ξεκαθαρες. τωρα μακαρι να ερθει σε μαυρο χρωμα να το αγορασω.αλλωστε εγω ψαχνω κινητο με @@ κατι που το συγκεκριμενο με καλυπτει απολυτα.:up: O ένας επιστρέφει στα παλιά λημέρια (RAVER) , ο άλλος (panos) θα κάνει το πρώτο βήμα μακριά από την Νοκια... Πολύ ωραίο το Ζ1c ρε παιδιά. Το λιγουρεύομαι και εγώ. φιλε..εδω και κανα 10 μηνο παιζω μεταξυ apple & sony xperia m.επειδη ομως ειμαι φαντικος ερικσσονιακας και μετεπειτα σονυ-ερικσσον και τωρα εχπιριακιας θελω ενα κινητο οχι παντοφλα..αλλα με χαρακτηριστικα σουπερ καλα.αυτα μου τα δεινει το κινητο αυτο. μακαρι να ερθει σε μια τιμη των 300 ευρο (μεσα στο επομενο μηνα) και το χω παρει αμεσως.και το iphone 4s το χαριζω σε παιδακι για να κανει μουρη.πλεον εχω βαρεθει να αλλαζω κινητα ανα 3 μηνες. το κινητο αυτο νομιζει με υπερκαλυπτει και ειδικα ο snapdragon επεξεργαστης ειναι ο καλυτερος.:happy: Edited April 28, 2014 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Προσφατα εμπλεξα με DOA,εγορασα ενα NOKIA 515 και η μπαταρια του κινητου ζεστενοτανε και το αδιαζε αμεσως.2 ημερων κινητο.ακρη δεν εβγαλα.κινητο καινουργιο δεν μου ηρθε.σταλθηκε στο σερβις κλπ...κλπ. με καιζερ δεν εχω παρτιδες.παντως με DOA αποτι εχω καταλαβει ειναι να μην μπλεξεις με αρβατο.αλλες εταιριες π.χ. λενοβο ειναι πιο ξεκαθαρες. τωρα μακαρι να ερθει σε μαυρο χρωμα να το αγορασω.αλλωστε εγω ψαχνω κινητο με @@ κατι που το συγκεκριμενο με καλυπτει απολυτα.:up: φιλε..εδω και κανα 10 μηνο παιζω μεταξυ apple & sony xperia m.επειδη ομως ειμαι φαντικος ερικσσονιακας και μετεπειτα σονυ-ερικσσον και τωρα εχπιριακιας θελω ενα κινητο οχι παντοφλα..αλλα με χαρακτηριστικα σουπερ καλα.αυτα μου τα δεινει το κινητο αυτο. μακαρι να ερθει σε μια τιμη των 300 ευρο (μεσα στο επομενο μηνα) και το χω παρει αμεσως.και το iphone 4s το χαριζω σε παιδακι για να κανει μουρη.πλεον εχω βαρεθει να αλλαζω κινητα ανα 3 μηνες. το κινητο αυτο νομιζει με υπερκαλυπτει και ειδικα ο snapdragon επεξεργαστης ειναι ο καλυτερος.:happy: 300 ευρώ στον επόμενο μήνα λίγο δύσκολο καθώς έχει παγιωθει κοντά στα 380 ένα μήνα περίπου, στα 300 απ το καλοκαίρι και μετά που θα χει κλείσει 6 μηνο, κι εγώ από iPhone 4s ηρθα και έχω ξετρελαθει! Με την 4.3 βέβαια πάνω! Όταν η kitkat γίνει αξιόπιστη θα την βάλω άλλωστε δεν σου δίνει και τπτ σπουδαίο ίσα ίσα χαλάει τη notification bar και θέλει 2 χέρια να κατέβει καταργώντας το μεγάλο του προσόν που είναι να το δουλεύεις με το ένα χέρι! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) 300 ευρώ στον επόμενο μήνα λίγο δύσκολο καθώς έχει παγιωθει κοντά στα 380 ένα μήνα περίπου, στα 300 απ το καλοκαίρι και μετά που θα χει κλείσει 6 μηνο, κι εγώ από iPhone 4s ηρθα και έχω ξετρελαθει! Με την 4.3 βέβαια πάνω! Όταν η kitkat γίνει αξιόπιστη θα την βάλω άλλωστε δεν σου δίνει και τπτ σπουδαίο ίσα ίσα χαλάει τη notification bar και θέλει 2 χέρια να κατέβει καταργώντας το μεγάλο του προσόν που είναι να το δουλεύεις με το ένα χέρι! Κάτσε να έρθει και η καινούργια φουρνιά, γιατί έχει έλλειψη το μαύρο στα σκρουτζομάγαζα τις τελευταίες μέρες, και βλέπουμε που θα κάτσει η τιμή. Προσωπικά όταν πέσει κοντά στα 370-375€, το τσίμπησα. Αλλά ακόμα κι εκεί να παγιωθεί, δε θα τσιγκουνευτώ για 5-10€, εννοείται ότι είναι θέμα λίγων ημερών η αγορά του για μένα προσωπικά. ;) Πάντως θεωρώ ότι 300€ είναι ουτοπία για τέτοια συσκευή. Ακόμα και για μετά το καλοκαίρι χλωμό το κόβω. Edited April 28, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πάντως θεωρώ ότι 300€ είναι ουτοπία για τέτοια συσκευή. Ακόμα και για μετά το καλοκαίρι χλωμό το κόβω. Τόσο θα κάνει ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Τόσο θα κάνει ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Μια χαρά Χριστουγεννιάτικο δώρο! Θα είναι στα 300 euro, θα φοράει android 5.0 και θα έχουν διορθωθεί όλες οι παιδικές ασθένειες! :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Μια χαρά Χριστουγεννιάτικο δώρο! Θα είναι στα 300 euro, θα φοράει android 5.0 και θα έχουν διορθωθεί όλες οι παιδικές ασθένειες! :lol: Αν είναι σαν την 4.4.2 που έδωσε η Sony, να λείπει. Αν είναι καμία pure android ή CM, μια χαρούλα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 300 ευρώ στον επόμενο μήνα λίγο δύσκολο καθώς έχει παγιωθει κοντά στα 380 ένα μήνα περίπου, στα 300 απ το καλοκαίρι και μετά που θα χει κλείσει 6 μηνο, κι εγώ από iPhone 4s ηρθα και έχω ξετρελαθει! Με την 4.3 βέβαια πάνω! Όταν η kitkat γίνει αξιόπιστη θα την βάλω άλλωστε δεν σου δίνει και τπτ σπουδαίο ίσα ίσα χαλάει τη notification bar και θέλει 2 χέρια να κατέβει καταργώντας το μεγάλο του προσόν που είναι να το δουλεύεις με το ένα χέρι! γνωμη μου ειναι οτι δουλευει καλα δεν το πειραζουμε.με την 4.3 το κινητο :superman: Κάτσε να έρθει και η καινούργια φουρνιά, γιατί έχει έλλειψη το μαύρο στα σκρουτζομάγαζα τις τελευταίες μέρες, και βλέπουμε που θα κάτσει η τιμή. Προσωπικά όταν πέσει κοντά στα 370-375€, το τσίμπησα. Αλλά ακόμα κι εκεί να παγιωθεί, δε θα τσιγκουνευτώ για 5-10€, εννοείται ότι είναι θέμα λίγων ημερών η αγορά του για μένα προσωπικά. ;) Πάντως θεωρώ ότι 300€ είναι ουτοπία για τέτοια συσκευή. Ακόμα και για μετά το καλοκαίρι χλωμό το κόβω. ναι κι εγω δεν θα κατσω να περιμενω να πεσι τοσο πολυ,κουβεντα κανω.αλλα στο επομενο διαστημα θα βγει το Ζ2 & Μ2.οπως και να χει αυτο θα "χασει" ακομη περισσοτερο. το περιμενω πως και πως.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Κάτσε να έρθει και η καινούργια φουρνιά, γιατί έχει έλλειψη το μαύρο στα σκρουτζομάγαζα τις τελευταίες μέρες, και βλέπουμε που θα κάτσει η τιμή. Προσωπικά όταν πέσει κοντά στα 370-375€, το τσίμπησα. Αλλά ακόμα κι εκεί να παγιωθεί, δε θα τσιγκουνευτώ για 5-10€, εννοείται ότι είναι θέμα λίγων ημερών η αγορά του για μένα προσωπικά. ;) Πάντως θεωρώ ότι 300€ είναι ουτοπία για τέτοια συσκευή. Ακόμα και για μετά το καλοκαίρι χλωμό το κόβω. Παιδες ναμαστε λογικοι.. Αρχικα τα κινητα ειναι αναλωσιμα μεχρι αηδιας και θα επρεπε το πιο ακριβο να κανει 300 ευρω. Περα απο αυτο ομως, επειδη ξεκινανε με 600-700 τα καλα, το Ζ1c εχει μια τιμη που δεν προκειται να πεσει αλλο αν δεν βγει κατι καλυτερο.. δειτε και το Ζ και το Τ πως πηγαν, γιατι μιλαμε για ναυαρχιδα σε μικροτερο μεγεθος. Πιστευω οτι στα 300 θα παει οταν θα εχει βγει το επομενο (οπως το Ζ αντιστοιχα) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδες ναμαστε λογικοι.. Αρχικα τα κινητα ειναι αναλωσιμα μεχρι αηδιας και θα επρεπε το πιο ακριβο να κανει 300 ευρω. Περα απο αυτο ομως, επειδη ξεκινανε με 600-700 τα καλα, το Ζ1c εχει μια τιμη που δεν προκειται να πεσει αλλο αν δεν βγει κατι καλυτερο.. δειτε και το Ζ και το Τ πως πηγαν, γιατι μιλαμε για ναυαρχιδα σε μικροτερο μεγεθος. Πιστευω οτι στα 300 θα παει οταν θα εχει βγει το επομενο (οπως το Ζ αντιστοιχα) πολυ σωστα το λες.ολα μου τα κινητα κι εγω πανω απο 1 χρονο (πολυ ειπα) δεν τα κραταω.ο λογος που εχω στην κατοχη μου καποια κινητα ειναι μονο συναισθηματικης αξιας.εχω φτασει να θελω να αλλαξω ιπηονε 4s που αλλοι σκανε 300αρες να το αγορασουν.μιλαμε για κινητο που σε χρηση multimedia ειναι μαυρα χαλια.σαν κινητο ειναι εξαιρετικο. το Ζ για μενα ειναι vfm αυτη την στιγμη,αλλα ειναι και παντοφλα.εμενα προσωπικα δεν μου κανει αυτο μεγεθος.το ιδανικο μεγεθος ειναι το 4s,αλλα για χαρη της αδιαβροχοποιησης θα παω σε ενα "τσακ" μεγαλυτερο και νομιζω οτι αυτο που μου τα προσφερει ειναι Ζ1 compact. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πάντως εμένα με εκνευρίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το γεγονός ότι κάθε φορά που θέλω να ενεργοποιήσω ή να απενεργοποιήσω τα mobile data ή το συγχρονισμό παταω το κουμπάκι στο quick settings και με βγάζει στη homescreen για να με ρωτήσει αν θέλω να το κάνω. Είναι απίστευτη ασυνέχεια με το υπόλοιπο λειτουργικό (πχ τα κουμπάκια που δεν το κάνουν αυτό) και αποδεικνύει την προχειροδουλειά που γίνεται στη Sony σε επίπεδο software. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πάντως εμένα με εκνευρίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το γεγονός ότι κάθε φορά που θέλω να ενεργοποιήσω ή να απενεργοποιήσω τα mobile data ή το συγχρονισμό παταω το κουμπάκι στο quick settings και με βγάζει στη homescreen για να με ρωτήσει αν θέλω να το κάνω. Είναι απίστευτη ασυνέχεια με το υπόλοιπο λειτουργικό (πχ τα κουμπάκια που δεν το κάνουν αυτό) και αποδεικνύει την προχειροδουλειά που γίνεται στη Sony σε επίπεδο software. βαλε 4.4 που εχει επιλογη να μην στο πεταει το μηνυμα αυτο..ενα απο τα λιγα καλα της 4.4! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ναι αλλά στη homescreen σε βγάζει και ας μην έχει μήνυμα να σου δειξει. Πόσο πιο γελοίο; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 φιλε..εδω και κανα 10 μηνο παιζω μεταξυ apple & sony xperia m.επειδη ομως ειμαι φαντικος ερικσσονιακας και μετεπειτα σονυ-ερικσσον και τωρα εχπιριακιας θελω ενα κινητο οχι παντοφλα..αλλα με χαρακτηριστικα σουπερ καλα.αυτα μου τα δεινει το κινητο αυτο. μακαρι να ερθει σε μια τιμη των 300 ευρο (μεσα στο επομενο μηνα) και το χω παρει αμεσως.και το iphone 4s το χαριζω σε παιδακι για να κανει μουρη.πλεον εχω βαρεθει να αλλαζω κινητα ανα 3 μηνες. το κινητο αυτο νομιζει με υπερκαλυπτει και ειδικα ο snapdragon επεξεργαστης ειναι ο καλυτερος.:happy: Ναι ρε σε ξέρω! RAVER=SE Είναι μπόμπα το Z1c. Το μόνο που θα ήθελα είναι να έβαζαν 4.5" οθόνη. Σε αυτό το σώμα θα χώραγε άνετα. Η επίσημη δικαιολογία είναι η αδιαβροχοποίηση. Κατά τα άλλα είναι τέλειο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 http://www.dropbox.com/s/byc5au0slz1y5zr/20140428_140157.jpg http://www.dropbox.com/s/u5q0sk2asxw6fej/20140428_140208.jpg http://www.dropbox.com/s/5h3f8hogaaqhqd2/20140428_140225.jpg δεν μπορω να καταλαβω γιατι δν μπορω να διορθωσω αυτα απο το viber...θελω να μπουν του sony τα πλαισια και αυτο μου εβαλε του viber...ξερει κανεις?ολα ειναι μοβ ενο δν θελω να ειναι.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 http://www.dropbox.com/s/byc5au0slz1y5zr/20140428_140157.jpg http://www.dropbox.com/s/u5q0sk2asxw6fej/20140428_140208.jpg http://www.dropbox.com/s/5h3f8hogaaqhqd2/20140428_140225.jpg δεν μπορω να καταλαβω γιατι δν μπορω να διορθωσω αυτα απο το viber...θελω να μπουν του sony τα πλαισια και αυτο μου εβαλε του viber...ξερει κανεις?ολα ειναι μοβ ενο δν θελω να ειναι.... :( κανε μια απεγκατασταση του viber και μια εκκαθαριση δεδομενων στα μηνυματα (πας: ρυθμισεις, εφαρμογες, ολα, μηνυματα, εκκαθαριση δεδομενων) Αν δεν φτιαξει κανε μια επαναφορα, δεν υπαρχει αλλος τροπος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 νομιζω το ειχα κανει και δν ειχε φτιαξει....οταν λες επαναφορα?θα διεγραφουν τα παντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 νομιζω το ειχα κανει και δν ειχε φτιαξει....οταν λες επαναφορα?θα διεγραφουν τα παντα? με σκετη επαναφορα μονο ο καταλογος, σμσ κτλ. αν πατησεις και διαγραφη ολων, τοτε θα σβησεις και αρχεια. παρε ενα back up τον καταλογο στην SD, τραβα τον στο pc να το εχεις γενικα και για ασφαλεια (δημιουργει ενα αρχειο στο system/pim/pim0001 κτλ) και ξαναριχνεις τον φακελο μεσα. σιγουρεψου οτι τραβηξες το σωστο φακελο, γιατι δημιουργει και στην μνημη του κινητου αλλα χωρις το τελευταιο αρχειο.απλα κενο φακελο κανει... Και μετα το ξαναστηνεις, δεν ειναι τιποτα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ναι ρε σε ξέρω! RAVER=SE Είναι μπόμπα το Z1c. Το μόνο που θα ήθελα είναι να έβαζαν 4.5" οθόνη. Σε αυτό το σώμα θα χώραγε άνετα. Η επίσημη δικαιολογία είναι η αδιαβροχοποίηση. Κατά τα άλλα είναι τέλειο. Κι όμως, ακόμα κι αν έπαιρνε μεγαλύτερη οθόνη σ' αυτό το πλαίσιο, εντούτοις είναι ταμάμ σε μέγεθος. Κατ' εμέ, όταν προέρχεσαι από συσκευές 3.5-4 ιντσών, δε μπορείς να πας κατευθείαν σε 5-5.5, τουλάχιστον κρίνοντας απ' τον εαυτό μου. Οι 4.3" είναι μία πολύ καλή ενδιάμεση στάση. Ευελπιστώ ότι όταν έρθει ξανά η στιγμή να αλλάξω συσκευή, μετά από 2-2.5 χρόνια, θα υπάρχει διαθέσιμη συσκευή με σχετικά μαζεμένο μέγεθος και δε θα κυκλοφορεί ο κόσμος με 42άρες plasma στο αυτί. :lol: :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παιδες ναμαστε λογικοι.. Αρχικα τα κινητα ειναι αναλωσιμα μεχρι αηδιας και θα επρεπε το πιο ακριβο να κανει 300 ευρω. Περα απο αυτο ομως, επειδη ξεκινανε με 600-700 τα καλα, το Ζ1c εχει μια τιμη που δεν προκειται να πεσει αλλο αν δεν βγει κατι καλυτερο.. δειτε και το Ζ και το Τ πως πηγαν, γιατι μιλαμε για ναυαρχιδα σε μικροτερο μεγεθος. Πιστευω οτι στα 300 θα παει οταν θα εχει βγει το επομενο (οπως το Ζ αντιστοιχα) είναι πολύ δύσκολο να πέσει η τιμή του Ζ1c γιατί σε αυτό το είδος είναι ναυαρχίδα και πολύ καλή μάλιστα όταν έχει τόσα πλαεονεκτήματα , αδιάβροχο, καλή μπαταρία και επεξεργαστής κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ετοιμάζεται και το Xperia Z2 Compact (Xperia A2)...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ετοιμάζεται και το Xperia Z2 Compact (Xperia A2)...!!! Μα τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι τα ιδια!! Δεν νομιζω να παει παλι σε 4.3 ιντσες. Θα το ανεβασει κατα 0.2 οπως ανεβασε και το Ζ2 απο το Ζ1. Θα ηταν πιο λογικο ακομα και αν κρατουσε τα ιδια specs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Μα τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι τα ιδια!! Δεν νομιζω να παει παλι σε 4.3 ιντσες. Θα το ανεβασει κατα 0.2 οπως ανεβασε και το Ζ2 απο το Ζ1. Θα ηταν πιο λογικο ακομα και αν κρατουσε τα ιδια specs. Ναι, τα specs είναι ίδια. Ίσως έχει μόνο καλύτερη φωτογραφική απόδοση ή βελτιώσεις στις "λεπτομέρειες" (π.χ. στην ποιότητα οθόνης, υλικά κατασκευής, σχεδιασμός, κτλ). Απλά κάτι για να δικαιολογεί το νέο compact. Αν ανεβάσει το μέγεθος της οθόνης, καλό θα ήταν, αρκεί να κρατούσε το ίδιο μέγεθος συσκευής (αν τα καταφέρει με την αδιαβροχοποίηση). Διαφορετικά θα ξεφύγει πάλι από την κατηγορία "mini/compact". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Μα τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι τα ιδια!! Δεν νομιζω να παει παλι σε 4.3 ιντσες. Θα το ανεβασει κατα 0.2 οπως ανεβασε και το Ζ2 απο το Ζ1. Θα ηταν πιο λογικο ακομα και αν κρατουσε τα ιδια specs. μην το λες, με αυτη τη λογικη μεχρι του χρονου θα εχει φτασει στις 5".. υποτιθεται οτι θελει ενα μινι, οχι οτι αποκλειεται να ανεβει, θεωρω ιδανικες τις 4,5" αλλα δεν ειναι κανονας επειδη το εκανε στο Ζ2. Οσο για την φημη αυτη, ισως να θελει να τα συγχρονισει με το Ζ2 για να τα ανακοινωνει μαζι καθε φορα, και σε συνδυασμο με το φλας που εχει το θεμα με τη διαχυση σε συσκευες με ανοιχτο χρωμα (πχ lime) να θελει να κανει μια μινι αναβαθμιση-βελτιωση Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Μα οι ναυαρχιδες θα σταματησουν καποια στιγμη να ανεβαινουν. Πιστευω δεν θα ξεπερασουν τις 5.3 ιντσες γιατι με το ιδιο σκεπτικο το 2020 θα εχουμε το Xperia Z8 στις 7 ιντσες! Αν θελει να παιξει μπαλα σε μεγαλες ιντσες εχει και το ZU. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts