Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες φανταζομαι οτι και εσεις εχετε το προβλημα με τον ηχο ε???

μου φαινεται θα περιμενω και θα παρακολουθω τις κινησεις της σονυ και αν ποτε φτιαξει αυτα τα bugs(ισως με την καινουργια εκδοση android) και μετα θα το παρω...γιατι τωρα με το σ4 δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα..δεν εχω ορεξη να αλλαζω κινητο και μετα να το μετανιωσω...:rolleyes:

φιλαρακι, εγω το εχω δωσει στον πατερα μου το Ζ1c. την πρωτη μερα που αναβαθμισα ΟΤΑ με εβρισε, ειχε χασει πολλες κλησεις.

επειδη δεν ειχα την 4.3 σε αρχειο να την ριξω με flashtool εκανα καθαρη εγκατασταση με φορματ στην sd κτλ και παιζει καλα. ισως μια κληση χτυπησε απο το ηχειο, αλλα γενικα επειδη το χρησιμοποιει πολυ το κινητο λογω δουλειας, δεν εχει παραπονο.

Απο εκει και περα, αν το παρεις και μεινεις με 4.3 θα εισαι οκ. ολα ταλλα ειναι περιττα. Αν δε σου κανει, παρε κατι αλλο.

και εγω θα μπορουσα να μπω στο νημα του S3 να το κραζω που δεν λειτουργει καλα με την 4.3

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μα το θεμα ειναι οτι το κινητο μου αρεσει...και ειναι κριμα να δωσω 400 ευρω και να εχω προβληματα...δεν ειμαι εφοπλιστης...για να παρω το σ4 μαζευα λεφτα ενα χρονο..γινομαι ψειρας γιατι θελω αυτο που θα παρω να το αξιζει..και οχι να μου βγαλει την παναγια..

δεν ειμαι φαν καμιας εταιρειας...αν επαιρνα φετος κινητο και οχι περσι θα επαιρνα ζ2..γιατι φετος για μενα ειναι η καλυτερη ναυαρχιδα...περσι ηταν το σ4(για μενα)..ξερω γινομαι κουραστικος και οκ σταματαω εδω...κραταω το οτι αν μεινω στην 4.3 θα ειμαι καλα...

Παρακολουθω τόσες μέρες τόσα ασκοπα ποστς στο θέμα αυτό κι αναρωτιεμαι γιατί ξαναρωτανε το ίδιο πράγμα συνέχεια! Ποτέ μου δεν κολλησα σε μια εταιρία, πριν είχα αιφον ΝΑΙ ξέρω ότι το IOS είναι το πιο σταθερό λειτουργικό εν γνώση μου έφυγα γιατί είναι και το πιο ΚΛΕΙΣΤΟ!

Αυτή η βιασύνη με την 4.4.2 γιατί υπάρχει? Αφού η 4.3 δουλεύει ΑΨΟΓΑ! Χαλαρωστε και απολαυστε αυτό το στολίδι σε 4.3 και όταν με το καλό έρθει μια αξιοπρεπή 4.4.2 τότε την βάζετε -ουμε!

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Εμενα με την 4.3 παντως αρκετες φορες οταν bootare δεν μου αναγνωριζε την καρτα.

Η μπαταρια με το που το αγορασα ηταν στο 62% και κρατησε με χρηση νετ και κλησεις μιαμιση μερα και επειτα σχεδον 3 μερες με χρηση 3g και αρκετες κλησεις και μαλιστα με 3.30 ωρες οθονη ηταν στο 50 % καποια στιγμη (αρκετα καλη αυτονομια-εχω ηδη το Ζ και πηρα το μικρο μονο και μονο για την αυτονομια) τεσπα, ειπα να αναβαθμισω σε 4.4 ηρθαν τα πανω κατω, η μπαταρια κραταει 1 μερα αν το χρησιμοποιω στο ενα τριτο απο οσο πριν αρα τραγικα ποιο λιγο ενω εχω απενεργοποιησει bloat και το κινητο ειναι καθαρο απο εφαρμογες (ενω πριν ειχα 120 εφαρμογες μεσα) εχω απελπιστει, 10 ημερων ειναι το κινητο.

Εννοειται οτι εβαλα παλι την προηγουμενη 4.3 αλλα και παλι εννοειται οτι αρκετες φορες στην εκκινηση δεν αναγνωριζε την sim αλλα και η μπαταρια ειταν πολυ ελαφρως καλυτερα απο την 4.4 δηλαδη παει η αυτονομια που ειχε ποιο πριν, τι συμβαινει τελικα??

Σημερα θα κανω calibration της μπαταριας και βλεπουμε,

σε μια δυο μερες θα το παω στο service για να μου πουν οτι ολα ειναι ΟΚ και καλα και να μου μεινει ετσι τελικα...

Edited by LeVeL1

LeVeL1 αν μπορείς σβήσε τη λέξη που χρησιμοποίησες γιατί μπορεί να φας ποινή.

Στο θέμα σου. Αυτό με τη SIM που λες δεν έχει αναφερθεί ποτέ εδώ. Είναι καινούρια ή την έκοψες μόνος σου;

Αν το πας στην Arvato φίλε μου μόνο και μόνο επειδή έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, τότε θα γυρίσει πίσω "φτιαγμένο" και το μόνο που θα έχουν κάνει είναι να σου περάσουν την 4.4 στο service. Τίποτα άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

LeVeL1 αν μπορείς σβήσε τη λέξη που χρησιμοποίησες γιατί μπορεί να φας ποινή.

Στο θέμα σου. Αυτό με τη SIM που λες δεν έχει αναφερθεί ποτέ εδώ. Είναι καινούρια ή την έκοψες μόνος σου;

Αν το πας στην Arvato φίλε μου μόνο και μόνο επειδή έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, τότε θα γυρίσει πίσω "φτιαγμένο" και το μόνο που θα έχουν κάνει είναι να σου περάσουν την 4.4 στο service. Τίποτα άλλο.

Η sim ηταν κομμενη απο μαγαζι, την αλλαξα με ετοιμη κομμενη και κανει παλι τα ιδια ενω δουλευει σε αλλα κινητα και ενω στην 4.4 δεν μου το εχει κανει ποτε (οταν γυρναω στην 4.3 μου το κανει παλι εννοειται)

Εχω βαλει ηδη την 4.4, τι θα κανουν, θα μου την ξαναπερασουν? (καλα παιζει και αυτο)

οταν εκανα μεσω οτα την αναβαθμιση ουτε απενεργοποιηση δεν εκανε το κινητο ενω εκανα και επαναφορα μετα. Τωρα εχω βαλει την uk generic 4.4 και μονο θεμα με την μπαταρια εχω και απο σημερα θεμα με την ηχο που ακουγεται και απο το εσωτερικο ηχειο

Edited by LeVeL1

Η sim ηταν κομμενη απο μαγαζι, την αλλαξα με ετοιμη κομμενη και κανει παλι τα ιδια ενω δουλευει σε αλλα κινητα και ενω στην 4.4 δεν μου το εχει κανει ποτε (οταν γυρναω στην 4.3 μου το κανει παλι εννοειται)

Εχω βαλει ηδη την 4.4, τι θα κανουν, θα μου την ξαναπερασουν? (καλα παιζει και αυτο)

οταν εκανα μεσω οτα την αναβαθμιση ουτε απενεργοποιηση δεν εκανε το κινητο ενω εκανα και επαναφορα μετα. Τωρα εχω βαλει την uk generic 4.4 και μονο θεμα με την μπαταρια εχω και απο σημερα θεμα με την ηχο που ακουγεται και απο το εσωτερικο ηχειο

το να εχεις πεσει σε προβληματικο τηλεφωνο ειναι ενα ενδεχομενο..

Απο εκει και περα, απο αυτα που μου ανεφερες δεν εχω παρατηρησει κατι εγω, μαλιστα επειδη το κινητο γραφει πολλες ωρες ομιλιας και πολλα μαιλ, βγαζει 3 μερες με πανω απο 3-4 ωρες ομιλιας και 3-4 οθονη. μονιμα στο ιντερνετ. με την σιμ κανενα προβλημα, αλλα απο την αρχη εβαλα καινουρια, μια φορα ειχα κοψει σε αλλη συσκευη και μου εκανε κολπα. Γενικα θα ελεγα οτι αν οντως δεν εχεις κανει κατι λαθος στην εγκατασταση, ισως εισαι ατυχος.

Το bloat της σονυ απενεργοποιειται σε μεγαλο βαθμο και αυτο ειναι βασικο, εγω εχω πεταξει ολη τη σαβουρα σχεδον γιατι δεν με εξυπηρετει. Απο εκει και περα δε νομιζω οτι φταιει αυτο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καπου εκει πρεπει να ειναι η αυτονομια 3 μερες, με λιγο ξυλο (αρκετο στην δικια σου περιπτωση)

Την γκαντεμια μου μεσα, τωρα θα μου λενε βλακειες στο σερβις, θα ξαναπαω και θα ξαναπαω και επειδη ειναι 10 ημερων ποια δεν θα μου κανουν αντικατασταση.

Υπαρχει περιπτωση να απαιτησω αντικατασταση ??

Καπου εκει πρεπει να ειναι η αυτονομια 3 μερες, με λιγο ξυλο (αρκετο στην δικια σου περιπτωση)

Την γκαντεμια μου μεσα, τωρα θα μου λενε βλακειες στο σερβις, θα ξαναπαω και θα ξαναπαω και επειδη ειναι 10 ημερων ποια δεν θα μου κανουν αντικατασταση.

Υπαρχει περιπτωση να απαιτησω αντικατασταση ??

για μενα θιξε το θεμα σιμ και μπαταρια και ζητα αντικατασταση, αλλα το κοβω χλωμο.

κοιτα, η αρβατο παλια με εχει εξυπηρετησει εμενα, δηλαδη μου αντικατεστησε 3-4 τηλεφωνα μεσα σε 2 χρονια, που εκατσαν οντως προβληματικα..και δεν ηταν τοσο καινουρια. απλα τωρα εχει σφιξει το πραγμα..

Θα σου ελεγα να προσεξεις τι θα τους πεις, τι θα σου πουν και απο εκει και περα να το πιεσεις λιγο. ΠΡαγματικα δεν ξερω τι αλλο να σου πω, μονο υπομονη.

Για μενα, το μεγαλυτερο μειον της σονυ ειναι το σερβις της! ουτε οι αργες (στο παρελθον) αναβαθμισεις, ουτε τα bezel, ουτε τιποτα. αυτα τα ξερεις και τα επιλεγεις εφοσον πας εκει. στο σερβις ομως υπαρχει θεμα. και ειδικα οταν υπαρχει μια LG που τους βαζει τα γυαλια! ειναι υποδειγματικη!

ΠΡαγματικα αν δε με ξενερωνε το μενου της LG μονο και μονο γιαυτο θα τη σκεφτομουν με την τιμη που εχει το G2.

Οντως θα μπορουσαν να μου κανουν αντικατασταση γιατι θα απαιτησω να μου το κανουν να δουλεψει με την 4.3 μιας και η 4.4 ειναι προβληματικη και δεν παιζει να το φτιαξουν γιατι δοκιμασα ενα σωρο εκδοσεις.

Εκτος της μπαταριας δηλαδη ειναι και αυτο, χμ, τεσπα θα δουμε αυριο που θα το παω.

ΠΡαγματικα αν δε με ξενερωνε το μενου της LG μονο και μονο γιαυτο θα τη σκεφτομουν με την τιμη που εχει το G2.

Δεν σκέφτεσαι την αλλαγή του μενού με κάποιον launcher; Οι περισσότεροι καλοί launchers συνήθως είναι εξαιρετικά καλογραμμένοι και σβέλτοι. Το μόνο που θα σε νοιάζει είναι το hardware του κινητού, γιατί κατά τα άλλα το μενού σου θα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο.

Εγώ ας πούμε έχω αλλάξει τρεις συσκευές διαφορετικού κατασκευαστή, αλλά το μενού και τα εικονίδιά μου είναι απαράλλακτα, είναι σαν να μην έχω αλλάξει τηλέφωνο εσωτερικά.

Συμφωνώ, εγώ το Z1 Compact από την πρώτη μέρα το έχω με Google Now Launcher.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν σκέφτεσαι την αλλαγή του μενού με κάποιον launcher; Οι περισσότεροι καλοί launchers συνήθως είναι εξαιρετικά καλογραμμένοι και σβέλτοι. Το μόνο που θα σε νοιάζει είναι το hardware του κινητού, γιατί κατά τα άλλα το μενού σου θα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο.

Εγώ ας πούμε έχω αλλάξει τρεις συσκευές διαφορετικού κατασκευαστή, αλλά το μενού και τα εικονίδιά μου είναι απαράλλακτα, είναι σαν να μην έχω αλλάξει τηλέφωνο εσωτερικά.

και δεν βαρεθηκες? :p :lol:

Αστειευομαι.

Βασικα το μενου της σονυ οπως ειναι μαρεσει παρα πολυ. γενικως δε θελω τις απειρες ρυθμισεις κτλ γιατι καπου χανεσαι..μαρεσει να εχεις τις συντομευσεις απο την status bar, που η σονυ σου δινει ομορφα εικονιδια μικρα και ολα μαζι αντιθετα με samsung που πρεπει να πηγαινεις αριστερα-δεξια την πανω σειρα για να βρεις καποιο, και ειναι και για τυφλους, πανασχημα μεγαλα εικονιδια (s2-s3)

Απο την αλλη, περα απο απενεργοποιηση bloat κτλ μαρεσει να αφηνω το κινητο οπως ερχεται, να μην πειραζω τιποτα.

ο google now μπαινει χωρις ρουτ?

Πιο πολύ θα βαριόμουν να κάτσω να μάθω τις ιδιοτροπίες του κάθε κατασκευαστή και το μενού του. Άσε που όταν βαριέμαι, θα αλλάξω ένα wallpaper, ένα icon pack, άντε και κανένα theme στις μεγάλες βαρεμάρες! Η βασική λειτουργία του κινητού όμως μένει ίδια. Επιπλέον οι καλοί launchers υποστηρίζουν και gestures, που προσθέτουν στην ευχρηστία. Το μέγεθος και το είδος των εικονιδίων εξαρτάται από το theme που διαλέγεις, συμφωνώ ότι της samsung είναι πολύ χάλια.

Ακριβώς αυτά που λες θέλω να αποφεύγω και εγώ, τα πολλά scrolling, τα μπλεγμένα μενού και τις ρυθμίσεις χαμένες στο βάθος. Χρειάστηκα βέβαια αρκετούς μήνες μέχρι να βρω τί με βολεύει, αλλά τον τελευταίο χρόνο έχω καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο στυλ και μένω σε αυτό. Παράδειγμα, στην lockscreen έχω τις 10 πιο συχνές εφαρμογές μου, των οποίων το εικονίδιο εμφανίζεται μόνο όταν περνάω το δάχτυλό μου από πάνω τους (widgetlocker), ενώ στο notification bar έχω δύο σειρές από toggles, ώστε να τα ανοιγοκλείνω εύκολα (notification toggle).

Edited by Voodooman

ο google now μπαινει χωρις ρουτ?

Φυσικά!

Και δυστυχώς δεν αλλάζει τη Notification bar και τη Status bar. :(

To οποίο μάλλον είναι καλό για εσένα μιας και λες ότι όπως τα έχει κάνει η Sony σου αρέσει.

Αλλάζει τις home screens, φέρνει το Google Now τέρμα αριστερά (δηλαδή μπορείς να πας μόνο δεξιά), και αλλάζει το apps drawer. Με εξαίρεση λοιπόν status/notification bar, γίνεται ίδιο Nexus 5.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φυσικά!

Και δυστυχώς δεν αλλάζει τη Notification bar και τη Status bar. :(

To οποίο μάλλον είναι καλό για εσένα μιας και λες ότι όπως τα έχει κάνει η Sony σου αρέσει.

Αλλάζει τις home screens, φέρνει το Google Now τέρμα αριστερά (δηλαδή μπορείς να πας μόνο δεξιά), και αλλάζει το apps drawer. Με εξαίρεση λοιπόν status/notification bar, γίνεται ίδιο Nexus 5.

γιατι δεν το βρισκω. η status bar απο τη στιγμη που κανεις δεξια κατευθειαν το δαχτυλο και σε παει στις συντομευσεις ρυθμισεων ειναι οκ, μαρεσει. απο τη samsung που στις βγαζει σε μια μπαρα πανω και πρεπει να ψαχνεις αριστερα-δεξια ειναι πολυ καλυτερη. Κατα ταλλα μαρεσει οπως ειναι, δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις ουτε στο κλειδωμα να εχω εικονιδια κτλ κτλ. θελω απλο τηλεφωνο και ευκολο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και ψαχνω τοση ωρα..

οκ θα τα δοκιμασω ετσι για την εμπειρια, μιας και παλιοτερα ειχα κανει το πειραμα στο Τ με αλλους launcher και γενικα το εψαχνα, ειδα οτι δεν αξιζει και δεν ξανα ασχοληθηκα.

EDIT:

μια ωρα το αντεξα..δεν βρηκα εναν λογο να βαλω αυτον τον Launcher. Εχει πολυ μεγαλα εικονιδια, και επισης βρισκω πολυ πιο πρακτικο το να κρατας την οθονη πατημενη οπουδηποτε και να μπορεις να προσθετεις/αφαιρεις οθονες..

εδω για να αφαιρεσεις πρεπει να βγαλεις ολα τα εικονιδια..

Τελος παντων, νομιζω οτι ειναι αναξιο λογου, ποσο μαλλον οταν ειναι πιο ευχρηστος ο σονυ. τωρα στην αριστερη μερια που ειχε το now..κτλ, δεν τα χρησιμοποιω. προτιμω το στησιμο τυπου symbian που ειχα. Αυτα, καθαρα προσωπικη αποψη και γουστο.

Edited by Nikos_Mpl

Γούστα. :)

Τουλάχιστον τον είδες και μπορείς να έχεις άποψη.

Εγώ τον λατρεύω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest bossgs3
Παρατήρησε κανείς αν είναι καλύτερη η εγγραφή βίντεο με την κιτ κατ ? Γτ εγώ δεν είδα διαφορά.... Σε θέμα που είχα που σε φασαρία με.δυνατή μουσική πικαρει το ηχείο... (τρίζει )

Σχετικά με τη κάμερα, πως τα πάει το κινητό; Σε σχέση με το S4 πως το βλέπετε οι χρήστες και των 2 κινητών;

Σχετικά με τη κάμερα, πως τα πάει το κινητό; Σε σχέση με το S4 πως το βλέπετε οι χρήστες και των 2 κινητών;

φιλαρακι, το εχει η κολλητη μου, η οποια μενει αθηνα και δεν εχω την ευκαιρια να τη βλεπω συχνα.

αυτη την εβδομαδα ομως την ειδα μιας και θα βαφτισω την μπεμπα της, και παιξαμε λιγο. Μεσα στο σπιτι, με μετριο φωτισμο, ηταν το ιδιο κακες με το Ζ1, πραγματικα δηλαδη περιμενα κατι εντυπωσιακο!

επισης πολλες φορες εβαζε λειτουργια νυχτας, σκηνη νυχτας πως το λενε και ηταν πολυ δυσκολο να μην βγαλεις κουνημενη καθως αργουσε να εστιασει.

Δεν εχω περισσοτερη εμπειρια, αλλα βλεπω οτι δεν ειναι κατι τρομερο το S4 οπως παρουσιαζεται απο πολλους!

Πραγματικα δηλαδη θα ηθελα το 808 για 2ο κινητο και να ευχαριστιεμαι φωτο (Εχω 2 αριθμους) και το Ζ1c για παντου..

Παρολα αυτα, ενας χρηστης S4 ισως μας διαφωτισει καλυτερα.

φιλαρακι, το εχει η κολλητη μου, η οποια μενει αθηνα και δεν εχω την ευκαιρια να τη βλεπω συχνα.

αυτη την εβδομαδα ομως την ειδα μιας και θα βαφτισω την μπεμπα της, και παιξαμε λιγο. Μεσα στο σπιτι, με μετριο φωτισμο, ηταν το ιδιο κακες με το Ζ1, πραγματικα δηλαδη περιμενα κατι εντυπωσιακο!

επισης πολλες φορες εβαζε λειτουργια νυχτας, σκηνη νυχτας πως το λενε και ηταν πολυ δυσκολο να μην βγαλεις κουνημενη καθως αργουσε να εστιασει.

Δεν εχω περισσοτερη εμπειρια, αλλα βλεπω οτι δεν ειναι κατι τρομερο το S4 οπως παρουσιαζεται απο πολλους!

Πραγματικα δηλαδη θα ηθελα το 808 για 2ο κινητο και να ευχαριστιεμαι φωτο (Εχω 2 αριθμους) και το Ζ1c για παντου..

Παρολα αυτα, ενας χρηστης S4 ισως μας διαφωτισει καλυτερα.

Ειχα το z1c και το εδωσα και πηρα το s4. Τι z1c ειναι πολυ πολυ καλο στο θεμα της φωτογραφιας την ημερα αλλα, σε κατασταση με χαμηλο φωτισμο τα βρισκει δυσκολα!! Πολυ θορυβο, γενικα λαθος χρωμματα στης φωτο. Με το s4 δεν υπαρχουν τετοιου ιδους θεματα! Ειναι πολυ καλο στης φωτογραφιες του σε ολες της συνθηκες... υπαρχει και θεμα στο φορουμ για να το διαπιστωσετε.

Ειχα το z1c και το εδωσα και πηρα το s4. Τι z1c ειναι πολυ πολυ καλο στο θεμα της φωτογραφιας την ημερα αλλα, σε κατασταση με χαμηλο φωτισμο τα βρισκει δυσκολα!! Πολυ θορυβο, γενικα λαθος χρωμματα στης φωτο. Με το s4 δεν υπαρχουν τετοιου ιδους θεματα! Ειναι πολυ καλο στης φωτογραφιες του σε ολες της συνθηκες... υπαρχει και θεμα στο φορουμ για να το διαπιστωσετε.

για τα χρωματα δεν εχω διαπιστωσει κατι, αλλα το θεμα με τον θορυβο ειναι γνωστο, εγω απλα εχοντας εξω το widget με τις καμερες, παταω κατευθειαν στο Μ οπου εχω σταθερα iso 100, και αντε να το σηκωσω μεχρι 400 στη χειροτερη, αλλα και το S4 εβγαζε θορυβο, πιο δυσκολα.

επισης η σταθεροποιηση ηταν δυσκολη, εδωσα επιτηδες στην κολλητη να τραβηξει, και με το s4 της βγηκαν σχεδον ολες κουνημενες. (δεν ξερει να το χειριζεται καλα, αλλα το θεμα ειναι με εναν ασχετο τι κανει).

Κατα ταλλα, ισως με την 4.4 να βελτιωθει οπως λενε, ειδικα αφου κυκλοφορησει το Ζ2 και παρουμε τις βελτιωσεις στο s/w της καμερας.

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact