Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε, γιατί με ρώτησες εσύ και υπέθεσα πως μπορεί να έχει σημασία...

Και πέρασε και κάτι άλλο από το μυαλό μου... Μια πιθανότητα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό

Tι πιθανότητα?

paidia vgainei kamia fora alla an janaprospa8hseis katevainei kanonika.... den yparxei periptwsh allwste na yphrxe orio xwris sxetikh eidopoihsh..

Έχω προσπαθήσει και το ίδιο μου έβγαζε ξανά.

Tι πιθανότητα?

Μη με ρωτάς δεν το λέω γιατί δεν είναι σίγουρο και δεν θέλω να πω κάτι που μπορεί να μην ισχύει... Ασ' το εκεί.

Άλλωστε αυτό που αναφέρεις μάλλον δεν ισχύει οπότε δώρο άδωρον.

Μη με ρωτάς δεν το λέω γιατί δεν είναι σίγουρο και δεν θέλω να πω κάτι που μπορεί να μην ισχύει... Ασ' το εκεί.

Άλλωστε αυτό που αναφέρεις μάλλον δεν ισχύει οπότε δώρο άδωρον.

Πέστο κι αs μην είναι σίγουρο. Τουλάχιστον να έχω μια ιδέα...!

Δεν το λέω είπα. Δεν θέλω να σας... κάψω...(με χρέωση εννοώ) Αν το επιβεβαιώσω θα σας ενημερώσω...

Τώρα απλές υποθέσεις μπορεί να είναι ότι ή παίζει κάτι με τις συσκευές σας, ή το αρχείο από το site που κατεβάζετε έχει πρόβλημα, ή η μνήμη του κινητού διακόπτει τη διαδικασία..

Εγώ στο κινητό μου με TIM μπορούσα NA κατεβάσω μέχρι 300KB. Μετά κατέβασα κάποιες ρυθμίσεις από το wap site τις sonyericsson (tim wap gprs) λέγονται και μπορώ να κατεβάσω μέχρι 1024 kb. Σίγουρα δεν φταίει ούτε το κινητό ούτε το ΣAIT ούτε TO αρχείο.

Εγώ στο κινητό μου με TIM μπορούσα NA κατεβάσω μέχρι 300KB. Μετά κατέβασα κάποιες ρυθμίσεις από το wap site τις sonyericsson (tim wap gprs) λέγονται και μπορώ να κατεβάσω μέχρι 1024 kb. Σίγουρα δεν φταίει ούτε το κινητό ούτε το ΣAIT ούτε TO αρχείο.

Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι μπορεί να παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις... Γιατί και ο μήτσος se έχει...

Δεν το λέω είπα. Δεν θέλω να σας... κάψω...(με χρέωση εννοώ) Αν το επιβεβαιώσω θα σας ενημερώσω...

Τώρα απλές υποθέσεις μπορεί να είναι ότι ή παίζει κάτι με τις συσκευές σας, ή το αρχείο από το site που κατεβάζετε έχει πρόβλημα, ή η μνήμη του κινητού διακόπτει τη διαδικασία..

χρήστο τι έκδοση λογισμικού έχεις στο LG U8210; Γιατί εμένα δε με αφήνει πάνω από 320ΚΒ σε εσωτερική μνήμη.Transflash έχεις πάνω στο κινητό; πολύ περιέργα τα πράγματα με τα data της ΤΙΜ:p

Πάντως παιδιά το gprs πετάει:) Δε περίμενα τέτοια βελτίωση το τελευταίο καιρό στην ταχύτητα(wap&MTV)Μιλάμε ότι η ΜTV το πρώτο καιρό που είχα πάρει το LG μέσω gprs δεν έπαιζε καθόλου καλά ενώ τώρα μου κάνει buffering άντε μια φορά στα 15 λεπτα...

στο wap διαφορά με το 3g υπάρχει τεράστια στο downloading,στις σελίδες περίπου το ίδιο είναι.στο 3g τι ταχύτητες download έχετε;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

χρήστο τι έκδοση λογισμικού έχεις στο LG U8210; Γιατί εμένα δε με αφήνει πάνω από 320ΚΒ σε εσωτερική μνήμη.Transflash έχεις πάνω στο κινητό; πολύ περιέργα τα πράγματα με τα data της ΤΙΜ:p

Πως το βλέπω ακριβώς; Κάπου είχα δει κάτι για V080. Αυτό είναι; Και ναι έχω κάρτα TransFlash.

Εσύ τι ρυθμίσεις έχεις;TIM έτσι;

Σε μένα μιλάς; Γιατί δεν έκανες παράθεση και με μπέρδεψες... :p

Εγώ έχω LG. Δεν έχει σχέση με Sony Ericsson...

Σε μένα μιλάς; Γιατί δεν έκανες παράθεση και με μπέρδεψες... :p

Εγώ έχω LG. Δεν έχει σχέση με Sony Ericsson...

Ποιες ρυθμίσεις χρησιμοποιείς τις gint.b-online.gr ή gwap.b-online.gr

Και κατεβάζεις με αυτές τις ρυθμίσεις μέχρι πόσο;

Ε, λογικά απεριόριστο. Δεν έβαλα και αρχείο 100ΜΒ να δω... :p Πάντως το όριο αυτό το έχω ξεπεράσει... Επαναλαμβάνω πριν κανένα μήνα. Μέσα σε αυτό το μήνα... πολλά έχουν γίνει!

Έκανα τόσα πειράματα αλλά με το ΤΙΜ ΙΝΤΕΡΝΕΤ κατεβάζει πάνω από 1ΜΒ... με το κανονικό τίποτα... :(

Ετοιμάσου λοιπόν τώρα για ένα σοκ (στις χρεώσεις εννοώ...)!

Στο 'πα δεν παίζουν με το ΤΙΜ Internet...

Μην παίζει ρόλο ο αριθμόs θύραs στο να μην κατεβάζει στο TIM GPRS?

Τι να βάλω? το 8080,9401 ή 9201? Εσένα ποιόs είναι ο αριθμόs θύραs ???

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked