chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Σωστό... Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό... Όσο αΤΙΜοι (δανείζομαι φράση) και να είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Ε, γιατί με ρώτησες εσύ και υπέθεσα πως μπορεί να έχει σημασία... Και πέρασε και κάτι άλλο από το μυαλό μου... Μια πιθανότητα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό Tι πιθανότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Μακάρι να είναι streaming! Θα βλέπουμε καλό κομμάτι :x Μαζέψου εσύ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 paidia vgainei kamia fora alla an janaprospa8hseis katevainei kanonika.... den yparxei periptwsh allwste na yphrxe orio xwris sxetikh eidopoihsh.. Έχω προσπαθήσει και το ίδιο μου έβγαζε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Tι πιθανότητα? Μη με ρωτάς δεν το λέω γιατί δεν είναι σίγουρο και δεν θέλω να πω κάτι που μπορεί να μην ισχύει... Ασ' το εκεί. Άλλωστε αυτό που αναφέρεις μάλλον δεν ισχύει οπότε δώρο άδωρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Σωστό... Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό... Όσο αΤΙΜοι (δανείζομαι φράση) και να είναι... Η αλήθεια είναι αυτή...Αλλά γιατί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Μη με ρωτάς δεν το λέω γιατί δεν είναι σίγουρο και δεν θέλω να πω κάτι που μπορεί να μην ισχύει... Ασ' το εκεί. Άλλωστε αυτό που αναφέρεις μάλλον δεν ισχύει οπότε δώρο άδωρον. Πέστο κι αs μην είναι σίγουρο. Τουλάχιστον να έχω μια ιδέα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Δεν το λέω είπα. Δεν θέλω να σας... κάψω...(με χρέωση εννοώ) Αν το επιβεβαιώσω θα σας ενημερώσω... Τώρα απλές υποθέσεις μπορεί να είναι ότι ή παίζει κάτι με τις συσκευές σας, ή το αρχείο από το site που κατεβάζετε έχει πρόβλημα, ή η μνήμη του κινητού διακόπτει τη διαδικασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Εγώ στο κινητό μου με TIM μπορούσα NA κατεβάσω μέχρι 300KB. Μετά κατέβασα κάποιες ρυθμίσεις από το wap site τις sonyericsson (tim wap gprs) λέγονται και μπορώ να κατεβάσω μέχρι 1024 kb. Σίγουρα δεν φταίει ούτε το κινητό ούτε το ΣAIT ούτε TO αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Εγώ στο κινητό μου με TIM μπορούσα NA κατεβάσω μέχρι 300KB. Μετά κατέβασα κάποιες ρυθμίσεις από το wap site τις sonyericsson (tim wap gprs) λέγονται και μπορώ να κατεβάσω μέχρι 1024 kb. Σίγουρα δεν φταίει ούτε το κινητό ούτε το ΣAIT ούτε TO αρχείο. Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι μπορεί να παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις... Γιατί και ο μήτσος se έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Πάντως πολύ εξέλιξη η TIM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Δεν το λέω είπα. Δεν θέλω να σας... κάψω...(με χρέωση εννοώ) Αν το επιβεβαιώσω θα σας ενημερώσω... Τώρα απλές υποθέσεις μπορεί να είναι ότι ή παίζει κάτι με τις συσκευές σας, ή το αρχείο από το site που κατεβάζετε έχει πρόβλημα, ή η μνήμη του κινητού διακόπτει τη διαδικασία.. χρήστο τι έκδοση λογισμικού έχεις στο LG U8210; Γιατί εμένα δε με αφήνει πάνω από 320ΚΒ σε εσωτερική μνήμη.Transflash έχεις πάνω στο κινητό; πολύ περιέργα τα πράγματα με τα data της ΤΙΜ:p Πάντως παιδιά το gprs πετάει:) Δε περίμενα τέτοια βελτίωση το τελευταίο καιρό στην ταχύτητα(wap&MTV)Μιλάμε ότι η ΜTV το πρώτο καιρό που είχα πάρει το LG μέσω gprs δεν έπαιζε καθόλου καλά ενώ τώρα μου κάνει buffering άντε μια φορά στα 15 λεπτα... στο wap διαφορά με το 3g υπάρχει τεράστια στο downloading,στις σελίδες περίπου το ίδιο είναι.στο 3g τι ταχύτητες download έχετε; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 χρήστο τι έκδοση λογισμικού έχεις στο LG U8210; Γιατί εμένα δε με αφήνει πάνω από 320ΚΒ σε εσωτερική μνήμη.Transflash έχεις πάνω στο κινητό; πολύ περιέργα τα πράγματα με τα data της ΤΙΜ:p Πως το βλέπω ακριβώς; Κάπου είχα δει κάτι για V080. Αυτό είναι; Και ναι έχω κάρτα TransFlash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Εσύ τι ρυθμίσεις έχεις;TIM έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Εσύ τι ρυθμίσεις έχεις;TIM έτσι; Σε μένα μιλάς; Γιατί δεν έκανες παράθεση και με μπέρδεψες... :p Εγώ έχω LG. Δεν έχει σχέση με Sony Ericsson... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Σε μένα μιλάς; Γιατί δεν έκανες παράθεση και με μπέρδεψες... :p Εγώ έχω LG. Δεν έχει σχέση με Sony Ericsson... Ποιες ρυθμίσεις χρησιμοποιείς τις gint.b-online.gr ή gwap.b-online.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Ποιες ρυθμίσεις χρησιμοποιείς τις gint.b-online.gr ή gwap.b-online.gr gwap έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 gwap έχω. Και κατεβάζεις με αυτές τις ρυθμίσεις μέχρι πόσο; Και εγώ gwap έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Και κατεβάζεις με αυτές τις ρυθμίσεις μέχρι πόσο; Ε, λογικά απεριόριστο. Δεν έβαλα και αρχείο 100ΜΒ να δω... :p Πάντως το όριο αυτό το έχω ξεπεράσει... Επαναλαμβάνω πριν κανένα μήνα. Μέσα σε αυτό το μήνα... πολλά έχουν γίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Έκανα τόσα πειράματα αλλά με το ΤΙΜ ΙΝΤΕΡΝΕΤ κατεβάζει πάνω από 1ΜΒ... με το κανονικό τίποτα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Πάντως πολύ εξέλιξη η TIM! Όντωs, δεν το περίμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Έκανα τόσα πειράματα αλλά με το ΤΙΜ ΙΝΤΕΡΝΕΤ κατεβάζει πάνω από 1ΜΒ... με το κανονικό τίποτα... :( Ετοιμάσου λοιπόν τώρα για ένα σοκ (στις χρεώσεις εννοώ...)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Ετοιμάσου λοιπόν τώρα για ένα σοκ (στις χρεώσεις εννοώ...)! Έπαθα είδη σοκ. Από 7,42€ τώρα έχω 1,47€...Τι μ*****α έκανα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Έπαθα είδη σοκ. Από 7,42€ τώρα έχω 1,47€...Τι μ*****α έκανα :( Στο 'πα δεν παίζουν με το ΤΙΜ Internet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Στο 'πα δεν παίζουν με το ΤΙΜ Internet... Μην παίζει ρόλο ο αριθμόs θύραs στο να μην κατεβάζει στο TIM GPRS? Τι να βάλω? το 8080,9401 ή 9201? Εσένα ποιόs είναι ο αριθμόs θύραs ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts