ipparxos Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 εχουνε και ειδικο τμημα εξυπηρετησης. οσο για τις προυποθεσεις ειναι οτι η "ταριφα" ειναι 150ευρω. :blink: Εννοείς να κάνεις λογαρισμό 150 ή ξεχωριστή χρέωση;;Κι όλα αυτά για την εξυπηρέτηση;; Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/platinum.jpg Δηλαδη,αν εσυ κανεις λογαριασμο 100 ευρω καθαρα, 150 θα πληρωσεις. οπως αν κανεις 149 ευρω παλι 150 θα πληρωσεις. βεβαια αυτο δεν αφορα συνδρομητες που κανουν μεσο ορο κινησης κατω απο 150 ευρω,αλλα γι'ατους που πληρωνουν πολλα!! επειτα ενας platinum,στο τελος του χρονου περα απο την επιδοτηση την οποια θα εχει,κερδιζει +50% απο την επιδοτηση που εχει. πχ αν εγω εχω 200ευρω επιδοτηση,σαν πλατινουμ θα εχω 300. η εξυπηρετηση(cc) των platinum θα ειναι χωρις χρεωση. προσωπικα πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη κινηση στους πελατες συμβολαιου που πληρωνουν παρα πολλα τον μηνα. μπορει να μην αφορα παρα πολλους σαν πλειοψηφια,αλλα κι εγω καποτε οταν ειχα συμβολαιο περιπου εκει ημουν,οποτε δεν θα με χαλουσε... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Οριστε;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δηλαδη αν ενα μηνα κανει κινηση 80 Ευρω γινεται αυτοματα 150 για την εξυπηρετηση;;;;;; Που'σαι aggelina φοβερο το platinum, μονο που ειναι σαν το στριπτιτζαδικο το platinum, γδυσιμο!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/platinum.jpg Δηλαδη,αν εσυ κανεις λογαριασμο 100 ευρω καθαρα, 150 θα πληρωσεις. οπως αν κανεις 149 ευρω παλι 150 θα πληρωσεις. βεβαια αυτο δεν αφορα συνδρομητες που κανουν μεσο ορο κινησης κατω απο 150 ευρω,αλλα γι'ατους που πληρωνουν πολλα!! επειτα ενας platinum,στο τελος του χρονου περα απο την επιδοτηση την οποια θα εχει,κερδιζει +50% απο την επιδοτηση που εχει. πχ αν εγω εχω 200ευρω επιδοτηση,σαν πλατινουμ θα εχω 300. η εξυπηρετηση(cc) των platinum θα ειναι χωρις χρεωση. προσωπικα πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη κινηση στους πελατες συμβολαιου που πληρωνουν παρα πολλα τον μηνα. μπορει να μην αφορα παρα πολλους σαν πλειοψηφια,αλλα κι εγω καποτε οταν ειχα συμβολαιο περιπου εκει ημουν,οποτε δεν θα με χαλουσε... Οριστε;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δηλαδη αν ενα μηνα κανει κινηση 80 Ευρω γινεται αυτοματα 150 για την εξυπηρετηση;;;;;; Που'σαι aggelina φοβερο το platinum, μονο που ειναι σαν το στριπτιτζαδικο το platinum, γδυσιμο!!!!!!!!!!!! γι'αυτο εγραψα και το παραπανω κειμενο για να αποφυγουμε κακοθελητες... αλλα δεν βλεπεις!!:p :rolleyes: και δεν ειναι για την εξυπηρετηση μονο ειναι και το genie στην μεση που καθε σου ευχη γινεται πραγματικοτητα!:O πιστευω ημουν κατατοπιστικος. τα υπολοιπα θα τα δουμε στο μελλον με την χρηση της Υπηρεσιας.:) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Μπιλάκο έμαθες αν θα χρεωθώ και τέλος φορητότητας και εφάπαξ τέλος ενεργοποίσης του ΤΙΜ1 αν μεταφερθώ από το Q1 στο ΤΙΜ1; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Να επισημανω εδω οτι το platinum ειναι αρχικα για πολυ λιγους συνδρομητες, αυτους που ουτως η αλλως ξοδευουν πολυ παραπανω απο 150 τον μηνα. Αυτα που αναφερει η ανακοινωση ειναι....σχεδον ολα.Υπαρχουν και αλλες εκπληξεις. Αλλα σε καθε περιπτωση δεν πρεπει να το βλεπουμε σαν "γδυσιμο". Η μοναδικη απαιτηση ειναι να εχεις τουλαχιστον 150Ε ΣΥΝΟΛΙΚΟ λογαριασμο. Εσυ και εγω μπορουμε να μπουμε στο προγραμμα, αλλα επειδη ο δικος μου λογαριασμος ουτε καν πλησιαζει τα ποσα αυτα, δεν εχει νοημα. Το προγραμμα ειναι καθαρα ενα προγραμμα επιβαβευσης των high spenders, που ουτως η αλλως θα ξοδευαν τα 150 τον μηνα.Ετσι, λαμβανουν πολυ μεγαλυτερες επιδοτησεις, ΑΜΕΣΗ χωρις αναμονη εξυπηρετηση,την συνδρομη αξιας 1000Ε στην genie,και αλλα ωραια που...θα δουμε στην πορεια:X ,στην ουσια χωρις καμια επιλεον επιβαρυνση, αφου οπως ειπαμε, ουτως η αλλως ξοδευουν παραπανω απο 150Ε. Παντως, εαν καποιος συνφορουμιτης τυχαινει και ειναι στην αρχικη ομαδα Platinum,παρακαλω να μας πει εντυπωσεις μετα απο μερικους μηνες που θα το εχει ...βιώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Την προτεραιότητα πάντα την είχε στο call centre της (τα χρωματάκια με τα οποία εμφανιζόταν ένας αριθμός που την καλούσε ας πούμε...). Καμια προτεραιότητα θα δώσει στο δίκτυό της σε αυτούς που κάνουν βαρβάτους λογαριασμούς ή μόνο τζίνια και τρίχες κατσαρές; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Ε αυτο παραπαει...και η προτεραιοτητα στο τηλεφωνικο κεντρο ειναι ακυρη, ποσο μαλλον μια προτεραιοτητα στο δικτυο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Την προτεραιότητα την είχαν πάντα. Για εμένα είναι προκλητικό να χρεώνουν την εξυπηρέτηση πελατών (όπως και όλες οι άλλες επίσης) και να έρχονται μετά να την δίνουν τσάμπα σε κάποιο group. Σου τονίζουν το λάθος τους κατά την γνώμη μου, δηλαδή να ΜΗΝ δίνουν ΔΩΡΕΑΝ εξ. πελατών. Και δεν το λέω για τον εαυτό μου, εγώ δωρέαν έχω. Η προτεραιότητα στο δίκτυο θα ήταν κάτι πολύ καλό με την έλειψη χωρητικότητας που έχει σε κάποιες περιοχές. Αυτό ναι θα το πλήρωνε ο επαγγελματίας (που δεν θα επέλεγε να πάει σε άλλη εταιρία που θα είχε περισσότερη χωρητικότητα στην περιοχή δράσης του). Τυχαίο είναι που όταν περνάμε γύρω από τις περιοχές των κτιρίων σε κηφισίας και καβάλας δεν παίζει ούτε καναλάκι σηματοδοσίας (που λέει ο λόγος γιατί μόνο αυτό παίζει στην πραγματικότητα) από τα πουλ που έχουν κατασπαράξει τα κανάλια; :P Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Την προτεραιότητα πάντα την είχε στο call centre της (τα χρωματάκια με τα οποία εμφανιζόταν ένας αριθμός που την καλούσε ας πούμε...). Καμια προτεραιότητα θα δώσει στο δίκτυό της σε αυτούς που κάνουν βαρβάτους λογαριασμούς ή μόνο τζίνια και τρίχες κατσαρές; Αυτο που λες ισχυει εν μερει , αλλα εχει γινει διαφορετικο segmentation για Platinum,εχουν προτεραιοτητα. Τελοσπαντων, εαν δεν μπορεις να πιασεις γραμμη στην καβαλας η στην κηφησιας που υπαρχουν κατι bts-τερατα, τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 χρεωνεται η φορητοτητα. :( Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 χρεωνεται η φορητοτητα. :( h foritotita MONO GIA PELATES Q xreonetai ston proto logariasmo alla sthn sinexeia epistrefetai stous epomenous logariasmous me morfi pistosis!!:!: :!: :!: Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Να επισημανω εδω οτι το platinum ειναι αρχικα για πολυ λιγους συνδρομητες, αυτους που ουτως η αλλως ξοδευουν πολυ παραπανω απο 150 τον μηνα. Αυτα που αναφερει η ανακοινωση ειναι....σχεδον ολα.Υπαρχουν και αλλες εκπληξεις. Αλλα σε καθε περιπτωση δεν πρεπει να το βλεπουμε σαν "γδυσιμο". Η μοναδικη απαιτηση ειναι να εχεις τουλαχιστον 150Ε ΣΥΝΟΛΙΚΟ λογαριασμο. Εσυ και εγω μπορουμε να μπουμε στο προγραμμα, αλλα επειδη ο δικος μου λογαριασμος ουτε καν πλησιαζει τα ποσα αυτα, δεν εχει νοημα. Το προγραμμα ειναι καθαρα ενα προγραμμα επιβαβευσης των high spenders, που ουτως η αλλως θα ξοδευαν τα 150 τον μηνα.Ετσι, λαμβανουν πολυ μεγαλυτερες επιδοτησεις, ΑΜΕΣΗ χωρις αναμονη εξυπηρετηση,την συνδρομη αξιας 1000Ε στην genie,και αλλα ωραια που...θα δουμε στην πορεια:X ,στην ουσια χωρις καμια επιλεον επιβαρυνση, αφου οπως ειπαμε, ουτως η αλλως ξοδευουν παραπανω απο 150Ε. Παντως, εαν καποιος συνφορουμιτης τυχαινει και ειναι στην αρχικη ομαδα Platinum,παρακαλω να μας πει εντυπωσεις μετα απο μερικους μηνες που θα το εχει ...βιώσει! apo oti katalavainw emeis oi 2 anikoume sthn idia "oikogeneia" ths tim. auto omos den simainei oti prepei na oraiopoioume ola ta proionta ths tim. prepei na paradexthoume oti san idea to platinum mpazei apo pantoy. einai akraio kai anithiko na zitas apo kapoion na kaneis panta 150euro logariasmo toulaxiston kai sthn ousia na min prosfereis kati simantiko. min mou peis gia thn extra epidotisi giati.....xeroume ti paizei.:!: as skeftoume oti gia enan h' dio h' treis mines o pelaths platinum den pianei ta 150 euro to mina.... Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 κι ομως,το platinum ειναι ιδανικο γι'αυτους που δινουν 200αρια καθε μηνα ανελειπως. πχ εγω αν ημουν πελατης και ξοδευα πανω απο 150καθε μηνα θα διαμαρτυρομουν πολυ περισοτερο...με το αν ημουν πελατης που θα πληρωνα 50ευρω. και θα πω εναν απλο λογο. ενας πελατης της κλασης platinum στατιστικα θα ειναι πολυ πιο απαιτητικος σε θεματα,προπαντων εξυπηρετησης και εν συνεχεια επιδοτησης και μετα ολα τ'αλλα, (προσωπικα δεν θα μ'ενδιεφερε να ρθει το genie και να μου φερει πρωινο στο κρεβατι.) απ'οτι ενας που εχει χαμηλο μεσο ορο λογαριασμων. γιατι εσυ πχ που κανεις 30-40-50ευρω λογαριασμο μη θες και 150ευρω επιδοτηση στο τελος! και αν το δουμε και αλλιως για τους πελατες με χαμηλο μεσο ορο εχει δωσει μια χαρα υπηρεσιες βλ tet a tet,F&F και non stop family (ομιλια,sms,mms) χώρια τα f2g Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 nai alla o pelaths den dexetai eukola na valei thn ipografi toy kai na desmeytei gia logariasmous >150 euro....etsi den einai?! :!: Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 κι ομως θα το δεχτει. αφου θελει δε θελει αυτα πληρωνει. γιατι να μην επωφεληθει επιπλεον? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 giati pistevw oti o kosmos fovatai thn desmevsi.auto einai to mono arnitiko. to sigouro einai oti afora poli liga atoma Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 αφου οι 2 εταιριες ειναι 1 γιατι δεν κανουν καμια διαφημηση να γινει ευρεως γνωστο? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 στην ΤΙΜ ομως,αν δεν σ'αρεσει η υπηρεσια...μετα απο 2 μηνες την κοβεις :wink: δεν υπαρχει δεσμευση ενος χρονου ας πουμε. και περα απο αυτο εδω δεν φοβουνται ουτε τα χρονικα συμβολαια...στο platinum θα κολησουν? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 oi epomenoi mines tha deixoun pws tha dexthei h agora to platinum Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Γιατι δεν θελουν να χασουν τους πελατες της Q! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprfu Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Γιατι δεν θελουν να χασουν τους πελατες της Q! Den nomizo oti oi pelates dialegoun etairia apo to onoma. Oi pelates fefgoun an akrivinoun timologia i den exoun kalipsi. Mia diafimisi den tha dimiourgouse oute tripes kalipsis oute tha akrivene ta timologia... An einai kapoios na figei tha figei me i xoris diafimisi. To an tha figoun kapoioi tha mporoume na to kseroume sintoma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Οι περισσοτεροι ομως προτιμουν τη cosmote και το frog γιατι εχει πολυ καλυτερο ονομα η cosmote απο τη ΤΙΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Παιδια απο qcard μπορουμε να παμε κατευθειαν στο ΤΙΜ1 η πρεπει να γινει πρωτα καρτοκινητο τιμ και μετα???? @kateriniotis Ελπιζω να εχεις δικιο γιατι θα σε λυντσαρουμε μετα!!! :lol: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Παιδια απο qcard μπορουμε να παμε κατευθειαν στο ΤΙΜ1 η πρεπει να γινει πρωτα καρτοκινητο τιμ και μετα???? @kateriniotis Ελπιζω να εχεις δικιο γιατι θα σε λυντσαρουμε μετα!!! :lol: απο καρτα πας κατευθιαν σε σε ΤΙΜ1 χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts