Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι γιατί δεν υπάρχει. Μην επιμένεις. Τώρα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (αν όχι με τη συσκευή σου αλλά με το δίκτυο) τότε θα λυθεί σύντομα.

Η ΤΙΜ πάντως ΔΕΝ βάζει όριο σε κάτι τέτοιο.

βρε Χρήστο,χθες στο MSN δε μου είπες ότι ακόμα και στο LG δε μπορούσες να κατεβάσεις ένα μικρό όγκο δεδομένων παρόλο που παλιότερα μπορούσες;

Εγώ μάλλον δε το βλέπω ως πρόβλημα αλλά ως περιορισμό.

Αν πάντως δεν είναι πρόβλημα τότε είναι τραβηγμένο...

με άλλα κινητά έχετε πρόβλημα; μη μιλάμε πάντα με K300i και LG...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε Χρήστο,χθες στο MSN δε μου είπες ότι ακόμα και στο LG δε μπορούσες να κατεβάσεις ένα μικρό όγκο δεδομένων παρόλο που παλιότερα μπορούσες;

Σου είπα ότι ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ όχι ότι μπαίνει και δεν μπορείς να κατεβάσεις... Να καταλαβαίνουμε τι λέμε... Και έφταιγε το αρχείο και όχι η ΤΙΜ.

Nαι. Έχει έναs φίλοs μου το 6680 και κατεβάζει εώs 1mb

Σου είπα ότι ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ όχι ότι μπαίνει και δεν μπορείς να κατεβάσεις... Να καταλαβαίνουμε τι λέμε... Και έφταιγε το αρχείο και όχι η ΤΙΜ.

εγώ πάντως έχω δοκιμάσει σε πάρα πολλά site.Σε ένα που έχει AMR/mp3 φαίνεται αυτό που λέω.AMR μέχρι 320ΚΒ τα κατεβάζεις κανονικά,από το ίδιο site τα mp3 καπούτ.Δοκίμασε και πες μας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aπ'ότι φαίνετε εσύ είσαι ο τυχερόs ...

Επειδή θα οδηγηθούμε στην παράνοια εδώ μέσα να ξεκαθαρίσουμε ότι η ΤΙΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βάλει τέτοιο όριο χωρίς πρώτα να ειδοποιήσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο ή να γίνονται αναβαθμίσεις οπότε ΥΠΟΜΟΝΗ. Τώρα το να λέμε ότι μας έρθει και να μιλάμε και να μην καταλαβαινόμαστε δεν έχει νόημα.

εγώ πάντως έχω δοκιμάσει σε πάρα πολλά site.Σε ένα που έχει AMR/mp3 φαίνεται αυτό που λέω.AMR μέχρι 320ΚΒ τα κατεβάζεις κανονικά,από το ίδιο site τα mp3 καπούτ.Δοκίμασε και πες μας...

Εγώ στο sagem myv-55 που είχα κατέβαζα αρχεία εώs 310ΚΒ...Εσύ τι κινητό έχειs και δεν μπορείs??

Τώρα το να λέμε ότι μας έρθει και να μιλάμε και να μην καταλαβαινόμαστε δεν έχει νόημα.

το θέμα είναι ότι υπάρχει πρόβλημα ή όχι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

το θέμα είναι ότι υπάρχει πρόβλημα ή όχι;

Εσύ τι λες; Κατ' αρχάς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ να κάνει κάτι τέτοιο η εταιρία. Μπορείς να μου πεις ένα λόγο;

Εσύ τι λες; Κατ' αρχάς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ να κάνει κάτι τέτοιο η εταιρία. Μπορείς να μου πεις ένα λόγο;

Απλά το λέω γιατί υπώθηκαν πολλά περί συσκευών...

Εγώ πάντως όταν αποφάσισα να κατεβάσω δυο πράγματα όταν ήμουνα σε 3g δε λειτουργούσε και αυτό με δυσαρέστησε!

ο λόγος που μπορεί να βάλει περιορισμούς τέτοιους μια εταιρία είναι να περιορίσει το φόρτο.ωστόσο φόρτος τίθεται μόνο μέσω 3g,ποιος θα βάλει να κατεβάζει 1,5ΜΒ-3ΜΒ μέσω gprs?

mitsos15,έχω LG u8210,κατεβάζει κανονικά μεγάλα αρχεία...μέσω gint να δεις πως αρχίζει να τα κατεβάσει...σφαίρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομίζω να θυσίαζε και αυτή την υπηρεσία λόγω του φόρτου. Όλα είναι οικονομικό θέμα. Γιατί θυμάσαι το Non-Stop; Αν θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο και σε αυτό το Non-Stop τότε θα προέβαλαν ως δικαιολογία το φόρτο...

Εκτός αν ετοιμάζονται να μας κάνουν καμιά λαδιά πάλι οπότε και η SIM τους θα βρεθεί στο καλαθάκι μαζί με τα χαρτιά...

Για να ξεκαθαριστεί το όλο θέμα. Είναι 100% σίγουρο ότι το δίκτυο αδύναμεί να κατεβάσει κάποιο μεγάλο αρχείο. Θέμα περιορισμού δεν τίθεται. Αυτοί που μπορούν να κατεβάσουν πάνω από 1 mb είναι σίγουρα κάτοχοι κινητών TIM με προεγκατεστημένες ρυθμίσεις!

Ναι, κάτι θυμίζει σε όλους μας αυτό: είναι εκείνες οι "υπέροχες" "κυρίες" οι οποίες μόλις διαφωνούσες μόνο που δεν σε έδερναν (καθαρά για τεχνικούς λόγους, αν δεν μεσολαβούσε απόσταση από σένα θα το έκαναν!) !!!

Δεν είναι καιρός να πάνε σπίτι τους; Ειδικά στην εξυπηρέτηση πελατών δεν νοείται να μην είναι ευγενικός ο υπάλληλος! Και οι προϊστάμενοι της βάρδιας να μην μιλάνε με πελάτες!

Μήπως όλα αυτά μαζί με το δίκτυο του παρελθόντος (και εν μέρει και του παρόντος) είναι η αιτία που έχει καθηλωθεί η ΤΙΜ σε τόσο χαμηλό αριθμό συνδρομητών σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν μπορουν να πανε ευκολα. Ειναι αοριστου συμβασης απο την αρχη της Στετ το 1993. Θα επρεπε ομως να τις εχουν στειλει στο διαολο καιρο τωρα.. Βασικα φταιει εν μερει το δικτυο του παρελθοντος, αλλα οχι η εξυπηρετηση, που ειναι ακομα 3η αλλα πιο πολυ το οτι δεν εκανε σχεδον ποτε διαφημισεις και ειδικα βομβαρδισμους οπως οι αλλες 2 και ειδικα η βονταφον!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Δεν μπορουν να πανε ευκολα. Ειναι αοριστου συμβασης απο την αρχη της Στετ το 1993. Θα επρεπε ομως να τις εχουν στειλει στο διαολο καιρο τωρα.. Βασικα φταιει εν μερει το δικτυο του παρελθοντος, αλλα οχι η εξυπηρετηση, που ειναι ακομα 3η αλλα πιο πολυ το οτι δεν εκανε σχεδον ποτε διαφημισεις και ειδικα βομβαρδισμους οπως οι αλλες 2 και ειδικα η βονταφον!

Κάνει λάθος... Τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό οι διαφημίσεις της είναι οι περισσότερες σε σχέση με τις άλλες εταιρίες... Για παλιότερα δεν ξέρω...

Πάντως τι να σου κάνουν και οι διαφημίσεις αν δεν υπάρχει το προϊόν... Να διαφημίσουν συμβόλαια με τέτοιες χρεώσεις; Ή να διαφημίσουν 3G που δεν το έχουν δώσει ακόμη στα καρτοκινητά; Μόνο το F2G αξίζει πραγματικά διαφήμισης!

Δεν λεω για τωρα. Αλλα για μεχρι πριν αλλαξει ονομα απο Τελεστετ σε ΤΙΜ. Οσα χρονια ηταν τελεστετ η εταιρια ηταν κατα των διαφημισεων. Εβαζε ελαχιστες ολο τον χρονο. Απο οταν εγινε ΤΙΜ εχει ξεσκιστει στις διαφημισεις και γιαυτο αυξησε και συνδρομητες (και δεν εχασε ακομα περισσοτερους απο οσους εχασε λογω αποσυνδεσεων). Οι αλλες γιατι διαφημιζουν τα συμβολαια τους; Ολόιδιες χρεωσεις δεν εχουν; Και μας κοροιδευουν στα μουτρα μας "δεν θα βρειτε πουθενα φθηνοτερα"!

Δεν λεω για τωρα. Αλλα για μεχρι πριν αλλαξει ονομα απο Τελεστετ σε ΤΙΜ. Οσα χρονια ηταν τελεστετ η εταιρια ηταν κατα των διαφημισεων. Εβαζε ελαχιστες ολο τον χρονο. Απο οταν εγινε ΤΙΜ εχει ξεσκιστει στις διαφημισεις και γιαυτο αυξησε και συνδρομητες (και δεν εχασε ακομα περισσοτερους απο οσους εχασε λογω αποσυνδεσεων). Οι αλλες γιατι διαφημιζουν τα συμβολαια τους; Ολόιδιες χρεωσεις δεν εχουν; Και μας κοροιδευουν στα μουτρα μας "δεν θα βρειτε πουθενα φθηνοτερα"!

Ε, όχι και ίδιες. Της Cosmote στα ίδια ακριβώς προγράμματα έχουν πολύ χαμηλότερες χρεώσεις (στα συμβόλαια πάντα). Η vodafone πάλι είναι ψιλοαπαράδεκτη που διαφημίζει φθηνότερα συμβόλαια γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ!

Τα παγια τους ειναι ολοιδια τοσο τον πρωτο οσο και τον 2ο χρονο. Οι χρεωσεις μετα τον προπληρωμενο χρονο ειναι καλυτερες σε κοσμοτε αλλα τοσο ακριβες που ειναι αστα να πανε. Και η βονταφον και η κοσμοτε οχι ψιλο αλλα κανονικα απαραδεκτες που μας κοροιδευουν οτι δεν θα βρεις φθηνοτερα προγραματα!

Τα παγια τους ειναι ολοιδια τοσο τον πρωτο οσο και τον 2ο χρονο. Οι χρεωσεις μετα τον προπληρωμενο χρονο ειναι καλυτερες σε κοσμοτε αλλα τοσο ακριβες που ειναι αστα να πανε. Και η βονταφον και η κοσμοτε οχι ψιλο αλλα κανονικα απαραδεκτες που μας κοροιδευουν οτι δεν θα βρεις φθηνοτερα προγραματα!

Μα για τις χρεώσεις μετά μιλάω... Τα πάγια είναι όντως ίδια. Και συμφωνώ με αυτό που λες ότι οι άλλες δύο μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Τουλάχιστον η ΤΙΜ δεν αναφέρει ότι έχει και τα φθηνότερα πάγια... Μόνο στο non-stop το ανέφερε κι εκεί είχε και δίκιο...

Για να ξεκαθαριστεί το όλο θέμα. Είναι 100% σίγουρο ότι το δίκτυο αδύναμεί να κατεβάσει κάποιο μεγάλο αρχείο. Θέμα περιορισμού δεν τίθεται. Αυτοί που μπορούν να κατεβάσουν πάνω από 1 mb είναι σίγουρα κάτοχοι κινητών TIM με προεγκατεστημένες ρυθμίσεις!

Και τη σημασία έχουν οι προεγκατεστημένεs με τιs αυτόματεs? Το ίδιο δεν ειναι????

ε, δεν νομίζω να κάνουν τέτοιες διακρίσεις σε TIM branded και μη TIM branded συσκευές... Ακραίο είναι αυτό που λέτε.

Aπό περιέργεια

ρώτησα...!!!

Η μεγάλη διαφορά της cosmote από τις άλλες 2 είναι ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης, όπου είναι 20 δευτερόλεπτα αντί 30... Δεν είναι καθόλου αμελητέο αυτό... ;)

Αλλά όπως έχω αναφέρει αλλού, επειδή πρόκειται για "δημόσιο"... άσε καλύτερα. :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked