Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη διαφημηση δεν αναφερει κατι τετοιο, απλα λεει γυριστε το πισω. Δηλαδη το γυρνας τους λες ευχαριστω και ακυρωνεις το συμβολαιο. Παλι παραπλανητικη διαφημηση ή απλα δεν εχεις ενημερωθει billako?

Στη διαφημηση δεν αναφερει κατι τετοιο, απλα λεει γυριστε το πισω. Δηλαδη το γυρνας τους λες ευχαριστω και ακυρωνεις το συμβολαιο. Παλι παραπλανητικη διαφημηση ή απλα δεν εχεις ενημερωθει billako?

Η διαφήμηση αυτή αφορά συνδρομητές TIM, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο σε πακέτο δωρεάν χρόνου ομιλίας και στους οποίους δίνει τη δυνατότητα να μεταβούν σε πακέτο TIM Flexy και εντός 10 ημερών να επιστρέψουν στο παλιό τους πακέτο εάν για οποιοδήποτε λόγω το επιθυμήσουν. Όπως τα λέει ο billakosss. Είναι νομίζω ξεκάθαρη η διαφήμηση και δεν κρύβει τίποτα.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

εγω ξερω οτι οσοι μπουνε σε flexy απο 7/4 - 31/5 και δεν τους αρεσει μπορουν να κανουν διακοπη το συμβολαιο τους .

ειναι κατι σαν δοκιμη.

για να ειμαι ειλικρινης δεν ειδα την διαφημηση..

Never Give Up:!:

Join friend!

Η διαφήμηση αυτή αφορά συνδρομητές TIM, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο σε πακέτο δωρεάν χρόνου ομιλίας και στους οποίους δίνει τη δυνατότητα να μεταβούν σε πακέτο TIM Flexy και εντός 10 ημερών να επιστρέψουν στο παλιό τους πακέτο εάν για οποιοδήποτε λόγω το επιθυμήσουν. Όπως τα λέει ο billakosss. Είναι νομίζω ξεκάθαρη η διαφήμηση και δεν κρύβει τίποτα.

Στην διαφημηση δεν αναφερει τιποτε τετοιο. Η διαφημηση και το δελτιο τυπου λενε απλα οτι αν δεν σας αρεσει το γυρνατε πισω.

εγω ξερω οτι οσοι μπουνε σε flexy απο 7/4 - 31/5 και δεν τους αρεσει μπορουν να κανουν διακοπη το συμβολαιο τους .

ειναι κατι σαν δοκιμη.

για να ειμαι ειλικρινης δεν ειδα την διαφημηση..

Τελικα μπορουν να κανουν διακοπη ή θα πανε στα παλια προγραμματα? Πριν απο μερικα ποστ ειπες οτι ειναι για να πανε στα παλια προγραμματα.

ρε συ αυτο ειναι αν δεν σ'αρεσει το flexy! και να γυρισεις στα προγραμματα με την μεταφορα!

Παιδιά δεν είμαι σε Flexy πακέτο. Σε πακέτο 240 λεπτών μπήκα.

Μίλησα σήμερα πάλι με το 1260, και μου είπαν να περιμένω αυτή την εβδομάδα να με καλέσουν από το τεχνικό τμήμα, ως τότε να μην κάνω καμία δήλωση για διακοπή συμβολαίου.

Don't criticize... what you can't understand...!

Πρίν λίγο μου ήρθε ένα μήνυμα που έλεγε ότι θα μου έρθουν κάποιες ρυθμίσεις τις οποίες θα πρέπει να εγκαταστήσω.

Τι είδους ρυθμίσεις είναι αυτές; Ήρθε σε κανέναν άλλον αυτό το μήνυμα;

Προσωπικά δεν έστειλα κανένα μήνυμα για να μου έρθουν οποιουδήποτε είδους ρυθμίσεις. (τα mms είναι ενεργοποιημένα έδω και πολύ καιρό)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ομοίως κι εδώ.....

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μηπως ειναι ρυθμισεις για το ΤΙΜ Plus?Τι να πω δεν βρισκω κατι αλλο που θα μπορουσαν να στειλουν!!!Μηπως εγινε καποιο λαθος απο το δικτυο???
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

nrg δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν εισαι σε flexy μετα απο 4 μηνες θα μπορεις να κανεις αλλαγη πακετου.

ειδαλλως το κοβεις οπως ειπαμε και πριν.

Join friend!

Πρίν λίγο μου ήρθε ένα μήνυμα που έλεγε ότι θα μου έρθουν κάποιες ρυθμίσεις τις οποίες θα πρέπει να εγκαταστήσω.

Τι είδους ρυθμίσεις είναι αυτές; Ήρθε σε κανέναν άλλον αυτό το μήνυμα;

Προσωπικά δεν έστειλα κανένα μήνυμα για να μου έρθουν οποιουδήποτε είδους ρυθμίσεις. (τα mms είναι ενεργοποιημένα έδω και πολύ καιρό)

καρτοκινητο εχεις?

Join friend!

Δεν ξέρω angelina_22. Δεν έχω κάνει κάποια αίτηση προκειμένου να ενεργοποιηθεί κάποια υπηρεσία.

Δεν σου κρύβω ότι στην αρχή πίστεψα ότι ήταν κάτι κακόβουλο και το έσβησα το μήνυμα. Τώρα μου ξανά ήρθε και το έχω αφήσει έτσι περιμένοντας απαντήσεις από τα μέλη του myphone προκειμένου να καταλάβω τι γίνεται.

EDIT:

@billakosss. Όχι φίλε μου. Σύνδεση.

Πιστευω θα ειναι καποια αναβαθμιση του ΤΙΜ Ιnternet...

Τι να πω θα το μαθουμε και αυτο...

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Θα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα διαβάσω λέξη προς λέξη του όρους κι αυτά τα ψιλά γράμματα. :lol: Είναι απαράδεκτη η κατάσταση με την ΤΙΜ εδώ στη Νεάπολη.

Ακόμα και μέσα στο ίδιο τους το μαγαζί (50 μέτρα από το σπίτι μου είναι) δεν έχουν σήμα. Απορώ πως προωθούν τις υπηρεσίες τους.

*** Κι ο λόγος γίνετα για 2G ε!! Λέτε να είναι διαφορετική η κατάσταση με 3G? :wacko:

Don't criticize... what you can't understand...!

λοιπον εμαθα τι γινεται.

σε ολους τους συνδρομητες αποστελλονται απο την ΤΙΜ για να εχουν ολοι οι συνδρομητες mms,wap,gprs,video streaming και internet.

τωρα,θα μου πειτε πολλοι και εμεις που εχουμε τι θα κανουμε? δυστηχως θα τις λαμβανουμε....δεν ξερω ομως αν γινεται να κανετε αιτηση να μην ερχονται αυτα τα μηνυματα.

Join friend!

Και πως ξέρουν τι συσκευή έχει ο καθένας;;;
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

εμ δεν ξερουν μαλλον....εκτος αν εχουν καποια κριτηρια....

στα συμβολαια να βλεπουν τι συσκευη εχει παρει ο συνδρομητης.

Join friend!

Εγώ εχω τιμ, αλλα τη συσκευή μου την έχω αλλαξει απο τοτε που εκανα το συμβολαιο. Δηλαδη, η τιμ δεν γνωριζει τι συσκευή έχω. Οποτε, τι κανω? Μαλλον δε θα πρεπει να τις περάσω, ε?

λοιπον εμαθα τι γινεται.

σε ολους τους συνδρομητες αποστελλονται απο την ΤΙΜ για να εχουν ολοι οι συνδρομητες mms,wap,gprs,video streaming και internet.

τωρα,θα μου πειτε πολλοι και εμεις που εχουμε τι θα κανουμε? δυστηχως θα τις λαμβανουμε....δεν ξερω ομως αν γινεται να κανετε αιτηση να μην ερχονται αυτα τα μηνυματα.

Καλή πρωτοβουλία αλλά αν κάποιος δεν έχει ενεργοποιήσει τις εκάστοτε υπηρεσίες προφανώς δεν τις χρειάζεται (για να μην πω ότι δεν ξέρει καν τι είναι!!!). Οπότε ποιο το νόημα;

Άσε που μου φαίνεται και λίγο φασιστικό: Με το έτσι θέλω και με ελειπή ενημέρωση εγκατέστησε ό,τι ρυθμίσεις σου στείλω... :mad:

Πρίν λίγο πάντως μου ήρθε και ένα mms με διαφημιστικό περιεχόμενο για το TIM Plus.

Για την ιστορία να πω ότι δεν εγκατέστησα τις ρυθμίσεις.

Γιατι την κατακρινουμε την εταιρια ρε παιδια; επειδη μας στελνει δωρεαν τις ρυθμισεις των υπηρεσιών της; Με την ιδια λογικη μας χαλαει που μεσα στην καρτα σιμ ειναι αποθηκευμενες καποιες ρυθμισεις (π.χ. κεντρο μηνυματων); Την βριζουμε αμα δεν μας τις στελνει, την βριζουμε που μας αναγκαζει να στελνουμε μηνυματα για να ζητησουμε ενεργοποιηση mms και να μας στειλει ρυθμισεις (οπως και οι αλλες χρεωνουν για αυτο) και μας χαλαει που μας στελνει ρυθμισεις; Στο κατω κατω οποιος δεν θελει τις απορριπτει.

κοιταξε αν εχεις κανει αναβαθμιση συσκευη αναγραφεται η συσκευη που εχεις παρει.

οποτε εκει θα στηριζονται.

το θεμα ειναι γι'αυτους που πηραν ομως καποια συσκευη και την εχουν αλλαξει...τι θα κανουν?

edit:φιλε παναγιωτη σκεφτηκες ομως οτι μπορει να βαζουν τις ρυθμισεις....για να πατας το κουμπακι και να μπαινεις πχ στο τιμ plus? που σημαινει 0,35...

Join friend!

Εμενα το εστειλαν σε καρτοκινητο το οποιο βρισκεται σε sonyericsson K700i. Δεν εχει κουμπια και συντομευσεις ουτε για tim plus ουτε για τετοιες φασεις. Δεν νομιζω οτι το εκαναν για οσους εχουν plus αλλα μαλλον θα αλλαξαν τιποτα ρυθμισεις για mms, gprs, πιο γενικες υπηρεσιες δηλαδη.

Αν καποιος μπορει να δει τι ακριβως εχουν οι ρυθμισεις μεσα να μας διαφωτισει καλο θα ηταν. Γιατι τωρα μονο ικασιες κανουμε....

Γιατι την κατακρινουμε την εταιρια ρε παιδια; επειδη μας στελνει δωρεαν τις ρυθμισεις των υπηρεσιών της; Με την ιδια λογικη μας χαλαει που μεσα στην καρτα σιμ ειναι αποθηκευμενες καποιες ρυθμισεις (π.χ. κεντρο μηνυματων); Την βριζουμε αμα δεν μας τις στελνει, την βριζουμε που μας αναγκαζει να στελνουμε μηνυματα για να ζητησουμε ενεργοποιηση mms και να μας στειλει ρυθμισεις (οπως και οι αλλες χρεωνουν για αυτο) και μας χαλαει που μας στελνει ρυθμισεις; Στο κατω κατω οποιος δεν θελει τις απορριπτει.

Προτιμώ το κατακρίνω παρά το βρίζω. Και την κατακρίνω γιατί μου πλασσάρει υπηρεσίες τις οποίες δεν ζήτησα. Τα mms που τα χρειαζόμουν τα ενεργοποίησα με δική μου πρωτοβουλία. Γιατί δεν μου στείλανε και για τα mms μήνυμα εγκατάστασης; Μάλλον για τον λόγο που λεει ο billakosss... ένα κουμπάκι = 0,35€

Κι ας υποθέσουμε ότι όντως όποιος θέλει τις απορρίπτει. Τότε γιατί μου στείλανε τις ρυθμίσεις τρεις φορές;

ειπαμε γιατι 3

mms

over gprs

internet

video streaming

και παραπανω επρεπε να σου ρθουν

και μιας και ειπαμε για ρυθμισεις.... ΕΔΩ ειναι οι χειροκινητες.

Join friend!

Και πως ξέρουν τι συσκευή έχει ο καθένας;;;

Μπορούν βάση του IMEΪ

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked