marios239 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 19 minutes ago, Chrischal1908 said: Το ζητούμενο είναι να βάλει κεραία νέα για 4G/5G φουλ μπάρες με τις προβλεπόμενες ταχύτητες φυσικά! Εάν ήθελαν νομίζω θα το είχαν κάνει έως τώρα. Απλά μάλλον δε τους νοιάζει. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Και η μυθοπλασία για την πώληση της νονταρας συνεχίζεται από τους καλούς μου φίλους 🤣 Νοντα ονλυ ετζ σα πλας φορ εβερ 🤣 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 17 minutes ago, elkons said: Απλώς μου είπαν έγιναν μερικές τεχνικές ενέργειες έτσι ώστε να γίνονται οι κλήσεις..άγνωστες είναι οι ενέργειες τους. Όπως είπε ο @marios239 μάλλων έδωσαν προαιρεότητα στην 900αρα αλλιώς δε ξέρω τι άλλο θα έκαναν εκεί στη Vodafone. NOVA μ έλεγαν η σιμ φταίει.. Ναι, μια επανεκκίνηση θα έκανε. Όταν και αν περάσει κάποιος τεχνικός, θα ελέγξει αν έχουν σήμα τα σημεία που τους ενδιαφέρουν, πχ δρόμος ή κανένα μεγάλο κατάλυμα (?) Αν από τύχη είναι κοντά η οικία, καλός, αλλιώς.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 επανεκκίνηση στη κεραία? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Ναι. Θεωρώ το πιο πιθανο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 1 8 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 10:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:07 μμ Τόσο καιρό το είχαμε μπροστά μας και δεν το βλέπαμε... 1 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τετάρτη στις 10:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:16 μμ 7 minutes ago, VIPdriver said: Τόσο καιρό το είχαμε μπροστά μας και δεν το βλέπαμε... Ε ναι, όπως και το "νο ντα", σημαίνει νο ντατα, αγγλιστί, no data 😂😂😂🤣🤣🤣 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 06:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:59 πμ Έχει άλλος σήμερα κολλήματα στο eon; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Πέμπτη στις 08:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:52 πμ (edited) 1 ώρα πριν, cu2goup said: Έχει άλλος σήμερα κολλήματα στο eon; Σήμερα μου αργεί να "ανεβάσει" την ποιότητα στο αυτόματο,δηλαδή για κάνα δύο λεπτά βλέπω με θολούρα και μετά στρώνει. Μου το είχε ξανά κάνει παραμονή Πρωτοχρονιάς,αλλά χθες έστρωσε και σήμερα πάλι τα ίδια. Μόνο παραμονή και σήμερα μου το κάνει αυτό καμία άλλη φορά και το έχω από 10 Δεκεμβρίου Edited Πέμπτη στις 08:52 πμ by aektzhs 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 09:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:47 πμ 54 minutes ago, aektzhs 1 said: Σήμερα μου αργεί να "ανεβάσει" την ποιότητα στο αυτόματο,δηλαδή για κάνα δύο λεπτά βλέπω με θολούρα και μετά στρώνει. Μου το είχε ξανά κάνει παραμονή Πρωτοχρονιάς,αλλά χθες έστρωσε και σήμερα πάλι τα ίδια. Μόνο παραμονή και σήμερα μου το κάνει αυτό καμία άλλη φορά και το έχω από 10 Δεκεμβρίου Σε εμένα 3 φορές μου κόπηκε εντελώς για 2-3 δευτερόλεπτα. Όλα καλά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 10:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:01 πμ (edited) Κολλάει λίγο 1-2 δευτερόλεπτα.. Edited Πέμπτη στις 10:04 πμ by Antonio21 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 11:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:53 πμ https://typologies.gr/pliri-elegcho-ton-alpha-kai-star-thelei-i-nova/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 12:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:51 μμ 55 minutes ago, elkons said: https://typologies.gr/pliri-elegcho-ton-alpha-kai-star-thelei-i-nova/ Εντάξει, απλά φραγκοκίλερς οι της Νόβα. Τουλάχιστον να πωληθει η κινητή, μήπως και σωθεί... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 01:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:16 μμ 35 minutes ago, VIPdriver said: Εντάξει, απλά φραγκοκίλερς οι της Νόβα. Τουλάχιστον να πωληθει η κινητή, μήπως και σωθεί... Γιατί είναι Φράγκοκιλερς; Τι κέρδος για έχουν εάν αγορασουν τους 2 σταθμούς; 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 08:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:02 μμ 6 ώρες πριν, Antonio21 said: Γιατί είναι Φράγκοκιλερς; Τι κέρδος για έχουν εάν αγορασουν τους 2 σταθμούς; Πολύ κέρδος, ειδικά με την τωρινή κυβέρνηση... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Πέμπτη στις 09:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:06 μμ 1 hour ago, VIPdriver said: Πολύ κέρδος, ειδικά με την τωρινή κυβέρνηση... Σαλαμαλεκουμ! 🤝🇦🇪🇸🇦 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 09:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:08 μμ Ουαλεϊκούμ σαλάμ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Πέμπτη στις 11:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:19 μμ Έχουν το 50% & θέλουν το 100 μάλιστα... θα θυμάστε ότι όταν είχαν έρθει ,θέλαν την μια τηλεοπτική άδεια που περίσσευε αλλά νομικά δε μπορούσαν να την αποκτήσουν. https://typologies.gr/i-symmachia-alpha-star-kai-nova-mechri-simera/ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 12:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:57 πμ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν سنة جديدة سعيدة أيها الإخوة 1 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν https://nova.gr/eon-tv/doriforika-programmata-internet-tileorasis/nova-satellite Τώρα τα ανακάλυψα,το έχει κανείς σας; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts