Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, MIKU said:

Τα έλεγε ο Τσαμάζ.

Έλεος με τα κωλοκουπόνια δεν υπάρχει πανελλαδικά κάλυψη της οπτικής ίνας ,δεν είμαστε όλοι Αθήνα και Θεσσαλονίκη..

Οι αυξήσεις είναι και για υφιστάμενους συνδρομητές ; 

Την 24αρα τελικά την ανέβασαν;

Βρήκα ένα πραγματικό πλεονέκτημα στην καρτοκινητή της Nova (σε σύγκριση με την καρτοκινητή των άλλων 2 εταιριών): έχει τις πιο γρήγορες εφαρμογές (F2G/Q app)!!! 

Οι εφαρμογές της κοσμοτέ/wu παθαίνουν εγκεφαλικό για 10 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχονται και οι εφαρμογές της βονταφον/cu θέλουν pin/βιομετρικά λες και μπαίνουμε στο σύστημα της Mi6... 

Edited by VIPdriver

Είναι οι πιο γρήγορες επειδή είναι πιο άδειες και πιο απλές. 

Το wh μπουκώνει όπως και τ COSMOTE APP επειδή έχει γεμίσει με τα πακέτα, deals for you,έλεγχος σταθερής, ενώ wh έχει reload it,pare dwse,pare moirase,kavatza,deals for you,πακέτα, διάφορα εφέ κλπ. 

Το Frog πχ που είναι πιο άδειο είναι γρήγορο. 

Κ το CU είναι αρκετά γεμάτο ,για την είσοδο αντί να βάζουμε δεδομένα και να μπει κατευθείαν ζητάει 15π πράγματα αν έχεις κάνει είσοδο με email.

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Βρήκα ένα πραγματικό πλεονέκτημα στην καρτοκινητή της Nova (σε σύγκριση με την καρτοκινητή των άλλων 2 εταιριών): έχει τις πιο γρήγορες εφαρμογές (F2G/Q app)!!! 

Οι εφαρμογές της κοσμοτέ/wu παθαίνουν εγκεφαλικό για 10 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχονται και οι εφαρμογές της βονταφον/cu θέλουν pin/βιομετρικά λες και μπαίνουμε στο σύστημα της Mi6... 

Εγώ είμαι της KGB, μην με μπλέκεις 😌

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

4 ώρες πριν, elkons said:

Το Frog πχ που είναι πιο άδειο είναι γρήγορο. 

Αυτή ένα "Kama sutra" σου γράφει και αμέσως ανοίγει.

Edited by Teiresias_

Μόλις μπήκα στο σπίτι, ανοίγω τη τηλεόραση, διαφήμιση NOVA. 

Νέο 5G phone και ακουστικά 🤣

Nova 5G phone pro κάπως έτσι και Nova earpads

21 minutes ago, elkons said:

https://nova.gr/forites-syskeues

Αυτά θα λέει..

1 ώρα πριν, Bas said:

Αυτή είναι η παλιά βερσιόν, το phone 4 ,τώρα το 6.

Δεν ξέρω καν πως προκύπτει το νούμερο ενώ δεν είχαν στο παρελθόν αλλά κινητά,.. φαντασιώσεις τους 

Unisoc T760 Octa-Core 2.2 GHz 😂😂😂😂😂

5 ώρες πριν, elkons said:

Δεν κατάλαβες..... Αναγκάστηκε να βγάλει το Nova 5G phone pro γιατί μετά την αναβάθμιση σε edge star edition sa+ δεν υπήρχε συσκευή να υποστηρίζει τις υπερ ταχύτητες 😂😂😂

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

4 ώρες πριν, cmvr said:

Unisoc T760 Octa-Core 2.2 GHz 😂😂😂😂😂

Δεν κατάλαβες..... Αναγκάστηκε να βγάλει το Nova 5G phone pro γιατί μετά την αναβάθμιση σε edge star edition sa+ δεν υπήρχε συσκευή να υποστηρίζει τις υπερ ταχύτητες 😂😂😂

https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/123513_oi-tesseris-diekdikites-tis-nova-apo-tis-ipa-kai-ti-mesi-anatoli?amp=#amp_tf=Από %1%24s&aoh=17266295023573&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com

fF453777_wikimedia_3036612507361818134_Ar-_-.oga.cvrt.mp3

Edited by Chrischal1908

Καλησπέρα σας και συγνώμη για την ενόχληση θα ‘θελα να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας είστε ευχαριστημένοι από τη Nova όσοι μένετε στην Αθήνα εγώ μένω Παγκράτι από την κάλυψη και ταχύτητες σκέφτομαι να κάνω συμβόλαιο με 27 € + 11 ευρώ . Λένε ότι από σήμα είναι λίγο καλύτερη από την Vodafone το είδα και εγώ αυτό

Σήμα φαίνεται καλύτερο λόγω των Β20 [χαμηλές συχνότητες, καλύτερο σήμα, χειρότερη ταχύτητα. ] 

Εγώ δεν είχα και τις καλύτερες εμπειρίες να σου πω την αλήθεια με την εταιρεία αυτή και όχι μόνο εγώ.

@Gv2008Εσύ που γυρνάς συνέχεια στην Αθήνα ξέρεις στο Παγκράτι; ή κάποιος άλλος πως πάνε τα δίκτυα;

1 hour ago, elkons said:

Σήμα φαίνεται καλύτερο λόγω των Β20 [χαμηλές συχνότητες, καλύτερο σήμα, χειρότερη ταχύτητα. ] 

Εγώ δεν είχα και τις καλύτερες εμπειρίες να σου πω την αλήθεια με την εταιρεία αυτή και όχι μόνο εγώ.

@Gv2008Εσύ που γυρνάς συνέχεια στην Αθήνα ξέρεις στο Παγκράτι; ή κάποιος άλλος πως πάνε τα δίκτυα;

Είναι τραγική. Όπως και σε όλο το κέντρο. 5G 20 Mbps κάτω από την κεραία. Οχι ότι η Vf είναι τέλεια, αλλά 9/10 φορές έχει καλύτερη ταχύτητα. Εγώ για κέντρο θα πρότεινα πράσινη 

😜🥳🫠

Νοντ teaser

Νond Edge SA For Ever

2 minutes ago, Nickchris36 said:

😜🥳🫠

Νοντ teaser

Μη με κράξεις αλλά δεν κατάλαβα Χριστό

5 minutes ago, Nickchris36 said:

😜🥳🫠

Νοντ teaser

Ε τώρα μη μας φτιάχνεις βραδιάτικα με το edge sa plus++++++

😂😂😂😂😂😂😂