Hliasat Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Εν το μεταξύ εγώ εδώ και μια εβδομάδα αφού ήρθε η 100αρα γραμμή και είμαι με δορυφορική,έκανα αίτηση για eon με smartbox ακόμη περιμένω.Μου είπαν περίπου 5 εργάσιμες θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Μισό ....εγώ καταλαβαίνω από το μήνυμα ότι θα δώσουν έναν έξτρα επίγειο δεκτή....Αν είναι να αλλάξει ο κανονικός δέκτης ε τότε να το αφήσω καθότι αυτόν τον έχει ο γαμπρός μου που βλέπει ποδόσφαιρο και αν πάει κάτι στραβά την έβαψα... :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 (edited) Λιγο οφ τοπικ, αλλά επειδή βλέπω γνώστες εδώ μέσα, μπορείτε να μου πείτε για ποιόν λόγο χρειάζονται τόσες μέρες για νεα γραμμη σταθερου και ίντερνετ; Στο 2023 ειμαστε, δεν ειμαστε στην αρχη των τηλεπικοινωνιων. Ποσο δυσκολο να υπάρξει ενεργοποίηση σε 2-3 μέρες; Edited July 31, 2023 by VIPdriver Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 7 minutes ago, HEO said: Μισό .... εγώ καταλαβαίνω από το μήνυμα ότι θα δώσουν έναν έξτρα επίγειο δεκτή.... Αν είναι να αλλάξει ο κανονικός δέκτης ε τότε να το αφήσω καθότι αυτόν τον έχει ο γαμπρός μου που βλέπει ποδόσφαιρο και αν πάει κάτι στραβά την έβαψα... 🙂 Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Όχι όχι μιλάμε για δορυφορικό αν έχω βγάλει το σωστό συμπέρασμα από μήνυμα και τα λεγόμενα του φίλου @paanos. Λοιπόν εγώ αύριο λογικά θα κάνω μια σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα Nova της περιοχής μου και θα σας πω λεπτομερώς τι μου είπαν. Αν μιλάμε για δέκτη μη-ΕΟΝ θα κάνω την αλλαγή αφού ο δικός μου μετά από 8-9 χρόνια τα έχει Φιλιππίνες. Ραντεβού για αύριο λοιπόν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ "που" μπαίνετε. ΚΙΝΔΥΝΟΣ εάν "πάτε" απροετοίμαστοι και ανυποψίαστοι μέσα σε καταστήματα Wind, Από κει και πέρα: "Ηθελέστα και παθέστα". Ούτε εμείς (>95%) ΔΕ θα κάναμε "κάτι" διαφορετικό από αυτή την "ταιραιστή" για τα μέτρα του έλληνα εταιρία, εάν μπορούσαμε να έχουμε αυτή τη θέση. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. Και γράψτε εμπειρίες. "Ποιός" βγάζει συμπεράσματα και ΕΑΝ ΔΥΝΑΤΑΙ αποτελεσματικά, άλλο θέμα._ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Τι παθαίνει κάποιος δηλαδή; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Εγώ προσωπικά έχω άριστη εξυπηρέτηση από τα καταστήματα που έχω πάει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 59 minutes ago, aektzhs 1 said: Ο δικός μου ο Nova Box 831 κολλάει συνεχώς και κατά την διάρκεια παρακολούθησης ενός μεγάλου προγράμματος και μετά βάζω το TV Guide κολλάει εκεί η εικόνα και ο ήχος κάνει σπασίματα. Ξέρεις αν είναι ο 3001???? Δεν είναι Novabox, τον GSH δίνουν πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Just now, aektzhs 1 said: Εγώ προσωπικά έχω άριστη εξυπηρέτηση από τα καταστήματα που έχω πάει Εγώ μονο απο το Βενιζέλου Θεσσαλονίκης ειχα καλή εμπειρία στο παρελθόν, αλλά τώρα τελευταία προβληματίζομαι οταν είδα αγγελία ονλαιν που ψάχνουν υπάλληλο καταστήματος με εμπειρία στο d2d (δηλαδή διαλέξτε, υπάλληλο καταστήματος ή d2d; Δεν γίνεται και τα 2...) 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 24 minutes ago, aektzhs 1 said: Εγώ προσωπικά έχω άριστη εξυπηρέτηση από τα καταστήματα που έχω πάει Το ίδιο και εγώ. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 23 minutes ago, paanos said: Δεν είναι Novabox, τον GSH δίνουν πλέον Δορυφορικός είναι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Όχι όχι μιλάμε για δορυφορικό αν έχω βγάλει το σωστό συμπέρασμα από μήνυμα και τα λεγόμενα του φίλου @paanos. Λοιπόν εγώ αύριο λογικά θα κάνω μια σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα Nova της περιοχής μου και θα σας πω λεπτομερώς τι μου είπαν. Αν μιλάμε για δέκτη μη-ΕΟΝ θα κάνω την αλλαγή αφού ο δικός μου μετά από 8-9 χρόνια τα έχει Φιλιππίνες. Ραντεβού για αύριο λοιπόν Ok ενημέρωσε εγώ θα περάσω από το κατάστημα στην Σταδίου :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 O @Pppe ένα δίκαιο το έχει. (Γιαυτο κ τα γέλια). Σήμερα έκανα ενεργοποίηση νοβα( είμαι γνώστης της διαμάχης των καναλιών ) και δεν με ενημέρωσαν όπως θα όφειλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 3 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Δορυφορικός είναι???? Ναι αλλά καμία σχέση, δεν έχει πχ On Demand ή PVR ή παύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 Τα διαθέσιμα Ελληνικά κανάλια της EON Tv. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 Καλημέρα και καλό μήνα!!!!Εγώ τον θέλω κυρίως για τους γονείς μου που βλέπουν αρκετά Nova και μου κάνουν παράπονα για την κατάσταση που βρίσκεται ο αποκωδικοποιητής,οπότε αν δεν προλάβω(από σήμερα θα είμαι σε διακοπές)θα στείλω τον πατέρα μου που γνωρίζει επίσης να μάθει και να μου πει για να σας τα μεταφέρω. Έχω ακούσει όμως ότι η γενιά αποκωδικοποιητών έχει πρόβλημα με το EPG ισχύει???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 Ανάλογα ποιον αποκωδικοποιητή εννοείς. Ο νέος - παραδόξως - δεν έχει θέμα με το EPG 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 (edited) Άκυρο Edited August 1, 2023 by hercoulis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 Η πρώτη επαφή έγινε,όμως μέσω του αριθμού εξυπηρέτησης πελατών. Καθώς στην περιοχή μου υπάρχει μόνο εμπορικός συνεργάτης και έχει περιορισμένο απόθεμα,οπότε τον παρέπεμψαν στο 13800 όπου ο ίδιος επικοινώνησε χωρίς ωστόσο να βγει αποτέλεσμα αφού η κοπέλα που τον εξυπηρέτησε είπε πως αυτήν την στιγμή υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα στα συστήματα και θα τον καλέσει πίσω το συντομότερο δυνατόν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 6 minutes ago, aektzhs 1 said: Η πρώτη επαφή έγινε,όμως μέσω του αριθμού εξυπηρέτησης πελατών. Καθώς στην περιοχή μου υπάρχει μόνο εμπορικός συνεργάτης και έχει περιορισμένο απόθεμα,οπότε τον παρέπεμψαν στο 13800 όπου ο ίδιος επικοινώνησε χωρίς ωστόσο να βγει αποτέλεσμα αφού η κοπέλα που τον εξυπηρέτησε είπε πως αυτήν την στιγμή υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα στα συστήματα και θα τον καλέσει πίσω το συντομότερο δυνατόν Ευχομαι να κάνω λάθος αλλά φοβάμαι ότι μετά τον 15αυγουστο θα γίνει η δουλειά σου. 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 1 hour ago, VIPdriver said: Ευχομαι να κάνω λάθος αλλά φοβάμαι ότι μετά τον 15αυγουστο θα γίνει η δουλειά σου. Ακόμα αναμονή για τηλεφώνημα από κάτω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 Εγώ πήγα σήμερα στο κατάστημα για να τους πω τι γίνεται για την αίτηση για eon πέρασε μια εβδομάδα και η απάντηση τους ήταν , υπάρχει συστημικό κόλλημα αυτήν την στιγμή,θα ενημερωθείτε αν είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 4 minutes ago, Hliasat said: Εγώ πήγα σήμερα στο κατάστημα για να τους πω τι γίνεται για την αίτηση για eon πέρασε μια εβδομάδα και η απάντηση τους ήταν , υπάρχει συστημικό κόλλημα αυτήν την στιγμή,θα ενημερωθείτε αν είναι Γνωρίζεις ότι δεν θα έχεις μεγκα αντ1 και Μακεδονία TV; 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 Πάντως τον τελευταίο καιρό δικαιώματα δεν έχουν τα περισσότερα προγράμματα των ελληνικών καναλιών για Catchup, εγώ εκεί θα επικεντρωνόμουν και όχι στο ότι έφυγαν κάποια κανάλια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 11 minutes ago, VIPdriver said: Γνωρίζεις ότι δεν θα έχεις μεγκα αντ1 και Μακεδονία TV; Εδώ και 20 μέρες σχεδόν.Εγω τα βλέπω έτσι και αλλιώς αυτά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts