Tsolias19 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ανάλογα τι θες.Εχει διαφορα πακέτα ,κοίτα τι θα χρησιμοποιήσεις πιο πολύ.Πχ μπορεις να βάλεις το 200λεπτα προς όλους ή αν μιλας πολύ με wind/q το πακετο με τα 600 λεπτα . Ευχαριστω. Λογικα θα βαλω αυτο που δινει 200 λεπτα προς ολους με 5 ευρω. EDIT: Το φοιτητικο πακετο της wind σιγουρα δεν μπορω να το βαλω στον αριθμο που ηδη εχω; ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον, θα συνοψισω τις επιλογες μου για να μου πειτε τι ειναι πιο συμφερον. α) Βαζω το πακετο της wind με 200' προς ολους με 5 ευρω και εχω online bonus 100' και 100 sms προς wind & q (η αληθεια ειναι οτι δεν μιλαω πολυ με wind & q). Οποτε για καθε ανανεωση 10 ευρω το μηνα εχω 500' προς ολους, 100' και 100 sms προς wind & q και μου μενουν 5 ευρω. β) Βαζω φοιτητικο whatsup στον 2ο αριθμο μου και με 10 ευρω ανανεωση το μηνα εχω 1000' προς ολους και μου μενουν 5 ευρω. Σε αυτην την περιπτωση δεν θα βαζω καρτα στον f2g2 αριθμο και δεν θα εκμεταλλευομαι την προσφορα των 300' προς ολους. Τι πιστευετε ειναι καλυτερο απ τα 2; (σαν πρωτη ματια το β φαινεται αρκετα καλυτερο, αλλα δεν θα χρησιμοποιω τα 300 λεπτα στο wind) (Το διλημμα θα λυνοταν αν μπορουσα να βαλω φοιτητικο πακετο στο f2g2 χωρις να χασω την προσφορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Φοιτητικό της wind δεν μπορείς να έχεις σε ήδη υπάρχον αριθμό. Κυνήγα το για φοιτητικό what's up. Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ektorzet Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (καρτοκινητό Wind) Υπάρχει εδώ και λίγες μέρες πρόβλημα με αποστολή SMS σε συγκεκριμένο αριθμό της Cosmote. Αποστολές μηνυμάτων όλες επιτυχείς, αναφορές παράδοσης κανονικότατα, αλλά το μόνο θέμα είναι ότι ο παραλήπτης δεν λαμβάνει ποτέ τα μηνύματα μου. Υπόλοιπο, κέντρο μηνυμάτων εταιρείας κλπ. τσεκαρισμένα. Τί άλλο μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλησπερα, Ειμαι σε απλη κοσμοκαρτα (οχι whats'up) και επειδη αρχιζει και με ενδιαφερει να μπορω να μπαινω ιντερνετ απο το κινητο, λεω να παω στην καρτα της Q, που βλεπω οτι εχει καποιες καλες προσφορες. Κινηση στο θεμα ιντερνετ οχι πολυ μεγαλη, τα βασικα, κανενα e-mail, κανενα φορουμ, αντε και καμια ιντερνετικη εφημεριδα. Δεν μπορω να υπολογισω δεδομενα γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε μεχρι τωρα με ιντερνετ σε κινητο. Κατ'αρχην εχουμε καποια γνωμη για καλυψη της Q στην Σαλαμινα; Μην παω για οικονομια και εχω αλλα... Επισης με ενδιαφερει να εχω κλησεις προς ολους, και σε σταθερα, γιατι δεν εχω ακομα σταθερο εδω. (Σαλαμινα). Μεχρι τωρα αντε να χρειαζομουν μια καρτα των 20 ευρω τον μηνα, βαρια. Υπαρχει καποιο αλλο πακετο περισσοτερο συμφερον με αυτα τα χαρακτηριστικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλησπερα, Ειμαι σε απλη κοσμοκαρτα (οχι whats'up) και επειδη αρχιζει και με ενδιαφερει να μπορω να μπαινω ιντερνετ απο το κινητο, λεω να παω στην καρτα της Q, που βλεπω οτι εχει καποιες καλες προσφορες. Κινηση στο θεμα ιντερνετ οχι πολυ μεγαλη, τα βασικα, κανενα e-mail, κανενα φορουμ, αντε και καμια ιντερνετικη εφημεριδα. Δεν μπορω να υπολογισω δεδομενα γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε μεχρι τωρα με ιντερνετ σε κινητο. Κατ'αρχην εχουμε καποια γνωμη για καλυψη της Q στην Σαλαμινα; Μην παω για οικονομια και εχω αλλα... Επισης με ενδιαφερει να εχω κλησεις προς ολους, και σε σταθερα, γιατι δεν εχω ακομα σταθερο εδω. (Σαλαμινα). Μεχρι τωρα αντε να χρειαζομουν μια καρτα των 20 ευρω τον μηνα, βαρια. Υπαρχει καποιο αλλο πακετο περισσοτερο συμφερον με αυτα τα χαρακτηριστικα; Όπως τα λες, μάλλον πας για F2G για τις κλήσεις προς όλους. Ακόμη καλύτερα, δες το τόπικ του φοιτητικού F2g... :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ΔEN EIMAI ΦOITHTHΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ F2G ΣYMΦEΡEI ΠEΡIΣΣOTEΡO AΠO AYTO THΣ Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Δες τα πακέτα και τις χρεωσεις και των 2 και αποφάσισε! Προσωπικά είμαι στην q για το πακέτο με τα σμσ πιο πολύ. Συν το ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΤΗΣ WIND F2G ΠΟΥ ΜΕ 5€ ΕΧΕΙΣ 200 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, 100 SMS, ΚΑΙ 500 ΜΒ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ. 500 ΜΒ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ; ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Τροποποιήθηκαν πριν λίγες μέρες (το διαπίστωσα μόλις χθες) οι παροχές της Καρτοσύνδεσης, αυξήθηκαν τα "δωρεάν" ΜΒ σε 300 από 100 και ...μειώθηκε το διαθέσιμο ποσό από 10€ σε ...1€. Μονομερώς και χωρίς έστω ειδοποίηση. Ακόμα κι αν αυτό σε κάποιους μπορεί να φανεί ασήμαντο, δε νομίζω ότι τους εμποδίζει εκεί στη Wind κανείς αύριο να αποφασίσουν ότι τα 500 λεπτά χρόνος ομιλίας γίνονται 200. Πάμε λοιπόν για φορητότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 αν οι κλήσεις σου είναι μικρότερες των 3 λεπτών, πας σε Q γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ελάχιστη χρέωση. Τα πακέτα που έχει είναι 60 λεπτά+20 δώρο Online=80 με 3 ευρώ. Επίσης έχει με 2 ευρώ 600 λεπτά+200 δώρο προς wind/q. Αν σε ενδιαφέρει και για sms δες στο http://www.myq.gr για τα υπόλοιπα. Το F2g σε συμφέρει εφόσον θέλεις να μιλάς περισσότερο και έχει με 5 ευρώ/200 λεπτά (3 λεπτά ελάχιστη χρέωση) και συν τα log'n'win bonus που μπορείς να φτάσεις μέχρι +80 λεπτά προς όλους ή sms προς όλους ή χρόνος/sms προς wind. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) αν οι κλήσεις σου είναι μικρότερες των 3 λεπτών, πας σε Q γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ελάχιστη χρέωση. Τα πακέτα που έχει είναι 60 λεπτά+20 δώρο Online=80 με 3 ευρώ. Επίσης έχει με 2 ευρώ 600 λεπτά+200 δώρο προς wind/q. Αν σε ενδιαφέρει και για sms δες στο http://www.myq.gr για τα υπόλοιπα. Το F2g σε συμφέρει εφόσον θέλεις να μιλάς περισσότερο και έχει με 5 ευρώ/200 λεπτά (3 λεπτά ελάχιστη χρέωση) και συν τα log'n'win bonus που μπορείς να φτάσεις μέχρι +80 λεπτά προς όλους ή sms προς όλους ή χρόνος/sms προς wind. Σε ευχαριστω, σε οτι προσφορα βλεπω στην Q, περιεχεται και καποιος χρονος ιντερνετ; Αν οχι τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση για ιντερνετ; Συγνωμη για τις "παιδικες" ερωτησεις, αλλα μεχρι τωρα δεν χρειαστηκε να ασχοληθω καθολου με πακετα και ιντερνετ στο κινητο, οποτε ειμαι παντελως ασχετος...:O Μηπως ενεργοποιεις οποιο πακετο θελεις αναλογα τις απαιτησεις που εχεις την εκαστοτε στιγμη; Με μονο περιορισμο τις συνολικα 4 ενεργοποιησεις ανα ειδος πακετου; αυτο εννοουν; Edited July 4, 2014 by ganian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Με ανανέωση 10 ευρώ σου δίνει 500mb δώρο κάθε μήνα. Για κάθε άλλη απορία μπες στο http://www.myq.gr και δες τι γίνεται, είναι πανεύκολα να πάρεις άποψη. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 ο.κ. σας ευχαριστω παλληκαρια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλημέρα σε όλους, Αν και γενικά είμαι ικανοποιημένος από το f2g, μου χτυπάει κάπως που δε μπορώ με κάποιο τρόπο να έχω περισσότερα data. Και δεν εννοώ να τα αγοράσω εξαρχής σαν πακέτο, αλλά με κάποιο τρόπο να μας τα έδινε σαν δώρο η Wind. Χάθηκε ο κόσμος με κάθε ανανέωση χρόνου να παίρνουμε και μερικά ακόμη MB έξτρα; Καλή η φωνή, άλλα έχοντας smartphone που "καίει" MB πιστεύω ότι όλοι έχουμε ανάγκη από κάτι περισσότερο. Τι λέτε και εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλημέρα σε όλους, Αν και γενικά είμαι ικανοποιημένος από το f2g, μου χτυπάει κάπως που δε μπορώ με κάποιο τρόπο να έχω περισσότερα data. Και δεν εννοώ να τα αγοράσω εξαρχής σαν πακέτο, αλλά με κάποιο τρόπο να μας τα έδινε σαν δώρο η Wind. Χάθηκε ο κόσμος με κάθε ανανέωση χρόνου να παίρνουμε και μερικά ακόμη MB έξτρα; Καλή η φωνή, άλλα έχοντας smartphone που "καίει" MB πιστεύω ότι όλοι έχουμε ανάγκη από κάτι περισσότερο. Τι λέτε και εσείς; Επιτέλους κάποιος να τα πει! Δεν φτάνουν μόνο τα δωρεάν λεπτά πλέον και τα μηνύματα, θέλουμε data! Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Να πω μόνο ότι τα 300mb για απλό σερφάρισμα φτάνουν και περισσεύουν, πόσω μάλλον τα 500mb που δίνουν δώρο. Μην έχεις άγχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Γενικά είμαι καλυμμένη από τις παροχές του f2g και τα mb γενικά μου φτάνουν. Έχω γύρω στον ένα μήνα όμως που απέκτησα tablet το οποίο δεν δέχεται κάρτα για να μπαίνω στο ίντερνετ (μπαίνει μόνο μέσω wifi) και κάνω tethering από το κινητό μου όταν είμαι εκτός σπιτιού. Γενικά αυτό το σύστημα βολεύει πολύ, αλλά (εκτός του ότι η μπαταρία του κινητού τελειώνει σε χρόνο dt και πρεπει να έχω συνεχώς μαζί μου το φορτιστή - αλλά αυτό είναι άσχετο) το tablet "τρώει" περισσότερα mb από το κινητό και είμαι σε μια κατάσταση διακριτικού αλλά διαρκούς άγχους. Δεν έχω ξεπεράσει μέχρι τώρα το όριό μου αλλά λίγα παραπάνω mb δε θα μ' ενοχλούσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλημέρα σε όλους, Αν και γενικά είμαι ικανοποιημένος από το f2g, μου χτυπάει κάπως που δε μπορώ με κάποιο τρόπο να έχω περισσότερα data. Και δεν εννοώ να τα αγοράσω εξαρχής σαν πακέτο, αλλά με κάποιο τρόπο να μας τα έδινε σαν δώρο η Wind. Χάθηκε ο κόσμος με κάθε ανανέωση χρόνου να παίρνουμε και μερικά ακόμη MB έξτρα; Καλή η φωνή, άλλα έχοντας smartphone που "καίει" MB πιστεύω ότι όλοι έχουμε ανάγκη από κάτι περισσότερο. Τι λέτε και εσείς; Φίλε με 15 ευρώ έχεις 5GB τί παραπάνω μπορεί να ζητάς??? Τί να το κάνεις να σου δώσει δώρο 60-100MBs ??? Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ειδικα τωρα εν οψη διακοπων στανταρντ θες παραπανω data αφου δεν θα εχεις τοσο ανετα wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Εγώ που μόλις πριν λίγες μέρες απέκτησα το πρώτο μου σμαρτφόουν, εχω γίνει εντελώς απληστη! Μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα!!! Wind, δώσε (κι άλλα) kb στο λαό! Έχουμε να κλείσουμε εισιτήρια, να δούμε δρομολόγια, να κάνουμε ονλάιν τσεκ ιν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ειδικα τωρα εν οψη διακοπων στανταρντ θες παραπανω data αφου δεν θα εχεις τοσο ανετα wifi Ενω απο 3G σκιζει!!!!!!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Να πω μόνο ότι τα 300mb για απλό σερφάρισμα φτάνουν και περισσεύουν, πόσω μάλλον τα 500mb που δίνουν δώρο. Μην έχεις άγχος Σε ευχαριστω πολυ, πολυ χρησιμο αυτο που εγραψες, γιατι αυτο ακριβως δεν ξερω σε τι ανταποκρινονται ολα αυτα στην πραξη για να σταθμισω τις αναγκες μου.;) Σημερα πηγα για να ξεκινησω την διαδικασια της φορητοτητας, οποτε απο Δευτερα θα το δω στην πραξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ενω απο 3G σκιζει!!!!!!! Μπορείς να αναγνωρίσεις όμως πως έχει βελτιωθεί αισθητά πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, ο Πρόεδρος οργώνει :) Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Συμφωνω οτι εχει βελτιωθει... Αλλα μαλλον ζηταμε πολλα απο την wind.. Να δωσει δωρεαν μην , δωρεαν data δωρεαν χρονο , τι αλλο δηλαδη νσ δωσει ρε παιδια; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Η επιδότηση 290 € που δίνουν στα public αφορά μόνο συσκευή κινητού ή και αγορά υπολογιστή? Είναι αμετάβλητο το πόσο ή ανάλογα το τι θα αγοράσεις? Με ενδιαφέρει να κάνω καινούρια σύνδεση και αν αξίζει η προσφορά. Όποιος έχει πάρει την προσφορά ας μου πει τη γνώμη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts