morp Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Πάντως παιδιά σε εμένα έχει τύχει και έχω καλέσει τρεις φορές τώρα τελευταία και το σήκωσαν αμέσως. Τώρα για τις κλήσεις που δεν καταφέρνεις να μιλάς μαζί τους λογικά μπορούν να σου επιστραφούν πίσω αν στείλεις ένα mail και το αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 (edited) αν τηλεφωνικα πουμε οκ συμφωνω με το συμβολαιο , αλλα την επομενη ημερα μετα θελω να το ακυρωσω (χωρις να εχουμε υπογραψει τιποτα) αλλα αυτοι εχουν καταγραψει την συνομιλια μπορουν να συνεχισουν την αιτηση? αυτο δηλαδη που καταγραφουν την συνομιλια? τι μπορει να γινει ? μπορει να την ...χασουν και να σου πουνε ε ειχαμε πει για 30 παγιο και οχι για 20 :P, η αν εγω πω αλαξα γνωμη δεν θελω , θα μου πουν "α τωρα το ειπεσ το καταγραψαμε και πληρωσε ενα ελαχιστι ποσο για εξοδα" Edited July 30, 2013 by Darkorigin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 αν τηλεφωνικα πουμε οκ συμφωνω με το συμβολαιο , αλλα την επομενη ημερα μετα θελω να το ακυρωσω (χωρις να εχουμε υπογραψει τιποτα) αλλα αυτοι εχουν καταγραψει την συνομιλια μπορουν να συνεχισουν την αιτηση? αυτο δηλαδη που καταγραφουν την συνομιλια? τι μπορει να γινει ? μπορει να την ...χασουν και να σου πουνε ε ειχαμε πει για 30 παγιο και οχι για 20 :P, η αν εγω πω αλαξα γνωμη δεν θελω , θα μου πουν "α τωρα το ειπεσ το καταγραψαμε και πληρωσε ενα ελαχιστι ποσο για εξοδα" Σε καμμία περίπτωση. Αν δεν έχουνε μπει υπογραφές, δεν υφίσταται συμβόλαιο - δέσμευση με την εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 αν τηλεφωνικα πουμε οκ συμφωνω με το συμβολαιο , αλλα την επομενη ημερα μετα θελω να το ακυρωσω (χωρις να εχουμε υπογραψει τιποτα) αλλα αυτοι εχουν καταγραψει την συνομιλια μπορουν να συνεχισουν την αιτηση? αυτο δηλαδη που καταγραφουν την συνομιλια? τι μπορει να γινει ? μπορει να την ...χασουν και να σου πουνε ε ειχαμε πει για 30 παγιο και οχι για 20 :P, η αν εγω πω αλαξα γνωμη δεν θελω , θα μου πουν "α τωρα το ειπεσ το καταγραψαμε και πληρωσε ενα ελαχιστι ποσο για εξοδα" Χωρις να εχεις υπογραψει δε μπορουν να κανουν κατι αν μιλας για φορητοτητα.Αν ειναι για να παραμεινεις στην ιδια εταιρεια παλι μπορεις να ακυρωσεις οτιδηποτε ισχυριστουν και δε χρεωνεσαι κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 το currier που στελνουν ειναι δικο τους η (απον την εταιρια) η καποιο αλλο γενικα? ελτα, ταχυδρομικη? η κατι τετοιο? η καταγραφη κλησης τοτε που εξυπηρετει? η ποιον εξυπηρετει? πχ δικαστικος στεκει? σαν προφορικο συμβολαιο? αν οχι για πιο λογο τοτε καταγραφονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Αφου δεν μιλαει κανεις καλα κανουν εχουν βρει το κολπο. Τα ιδια δεν κανει και η κυβερνηση; :p Τι εννοείς δε μιλάει; μίλησα με υποτιθέμενη γραμμή παραπόνων κ με έγραψαν πήγα σε κατάστημα κ με έγραψαν ζήτησα να μιλήσω με το διευθυντή κ μου λεν ότι θες θα τα πεις στη γραμμή παραπόνων. Και που τα είπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 •Έλεγχος του λογαριασμού και υπολοίπου οποιαδήποτε στιγμή •Αποκλειστικές Online Προσφορές •One-to-one επικοινωνία •Ευκολία χρήσης και αμεσότητα •Ελαχιστοποίηση του χρόνου εξυπηρέτησης iPhone: Q F2G Android: Q F2G Την δουλεύω στο Android εδώ και αρκετό διάστημα και είναι εξαιρετικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouzi Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 δεν είναι όσο καλή θα έπρεπε να είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Εχω το συμβόλαιο Wind Double Play L Μέχρι τώρα ήξερα ότι συν τοις άλλοις έχω και 60 ή 80 (δεν ήμουν σίγουρος) χρόνο ομιλίας προς κινητά. Μπαίνω λοιπόν στο site της Wind για να δω πόσο χρόνο έχω (60 ή 80) επιλέγω το Wind Double Play L και βλέπω... 180 λεπτά!!! Υποθέτω ότι πρόκειται για κάποια ευχάριστη αλλαγή και καλώ το 13800 για να επιβεβαιώσω.. Εκει λοιπόν μου λένε ότι αυτό που γράφει στη σελίδα τους αφορά... ΜΟΝΟ τους νέους πελάτες... για εμένα ισχύει το 60λεπτά... 1) Κατ αρχήν το βρίσκω άκρως παραπλανητικό γιατί βασιζόμενος στη σελίδα τους θα μπορούσα να κάνω 180λεπτά κλήσεων και στη συνέχεια να πρέπει να πληρώσω 2 ώρες κινητό! 2) Ξέρει κανείς τι ισχύει τελικά? Πως μπορώ ΤΩΡΑ ΠΙΑ να δω τι καλύπτει το δικό μου συμβόλαιο...? Υπάρχει πουθενακανένα link για τα...."παλια" Double play L ??? Edited August 3, 2013 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Εχω 2 γραμμές F2G , πως μπορώ να βλέπω τα υπόλοιπα και των 2?? Με την εφαρμογή του Μίχα γινόταν , αλλά δεν μου δουλεύει τωρα!! Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnfets Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλημέρα είμαι κάτοχος ενός iPhone 4S το οποίο βρίσκεται εντός της 2 ετης εγγύησης που ισχύει για την Ελλάδα. Πριν από 20 μέρες σταμάτησε να δουλεύει το wifi στο κίνητό μου και όταν λέω σταμάτησε, έγινε γκρι και δεν μπορούσα καν να το επιλέξω. Από εκείνη τη στιγμή το κινητό εκτός ότι δεν δούλευε το wifi τελειωνε πολυ γρηγορα η μπαταρία.(δηλ. Το άφηνα το βράδυ σε λειτουργία πτήσης με 100% και το πρωί ήταν στο 60%. Το κινητό δεν έχει βραχεί ποτέ μα ποτέ , ήταν πάντα σε θηκή και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου. Παραδίδω το κινητό σ' ένα κατάστημα της Wind,από οπου το είχα αγοράσει για να αποσταλεί στο σέρβις. Μετά από 10 μέρες και μερικά τηλέφωνα παίρνω την εξής απάντηση από το service της Wind:" 220 ευρώ, κόστος επισκευής λόγω υγρασίας στο dock." Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, πάλι, με ενημέρωσαν ότι το κινητό έχει βγει εκτός εγγύησης γιατί έχει πάρει υγρασία και με 220 €θα μου δώσουν καινούργιο κρατώντας το παλιό. Τονίζοντας ότι σχέση έχει το dock ( ή μάλλον που δεν έχει ) με το πρόβλημα που έχει το κινητό μου δεν ηξεραν να απαντήσουν και επίσης αρνήθηκαν να μου δώσει να μιλήσω με κάποιον τεχνικό στο τηλέφωνο. Μου έστειλαν μία φωτογραφία στο email μου που δείχνει τον αισθητήρα υγρασίας εξωτερικά του dock κοκκινισμένο. Καμιά άλλη φωτογραφία ούτε ούτε από το εσωτερικό του κινητού του κινητού απο τον αισθητήρα στα ακουστικά που είναι πιο κοντά στο wifi του κινητου. Το θέμα είναι ότι εκτός από το γεγονός ότι ποτέ δεν δεν είχε βραχεί το κινητό, το doc το είχα τσεκάρει μια μέρα πριν το δώσω στο σέρβις γιατί ήθελα να βγάλω κάτι χνουδια με ενα τσιμπιδάκι και ο αισθητήρας δεν ήταν ούτε κατα διάνοια κόκκινος. Πείτε μου παρακαλώ τι να κάνω έχετε κάμια ιδέα; Εχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια κατασταση. Πανε να με βγαλουνε τρελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 οι αισθητηρες ηταν απο το δικο σου τηλεφωνο σιγουρα? ειναι η κλασικη δικαιολογια για τα iphone οτι εχει παρει υγρασια. παντως δεν το εχω ξανακουσει αυτο να ειναι ανενεργο το wifi. και η εγγυηση σου ειναι 1 χρονος δεν θυμαμαι να εχει αλλαξει τιποτα με τα iphone στην Ελλαδα ή κανω λαθος? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 οι αισθητηρες ηταν απο το δικο σου τηλεφωνο σιγουρα? ειναι η κλασικη δικαιολογια για τα iphone οτι εχει παρει υγρασια. παντως δεν το εχω ξανακουσει αυτο να ειναι ανενεργο το wifi. και η εγγυηση σου ειναι 1 χρονος δεν θυμαμαι να εχει αλλαξει τιποτα με τα iphone στην Ελλαδα ή κανω λαθος? lol ίσως το πιο συνηθισμένο θέμα στα 4S αυτό με το wifi Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnfets Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) Εντός ΕΕ 2 χρονια !http://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/ Edited August 6, 2013 by Johnfets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech3 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ας υποθεσουμε οτι εχουμε ενεργοποιησει 500 μεγκα μπαιτ στο καρτοκινητο και εχουμε και ασυρματο ιντερνετ στο σπιτι.Γινεται να χρησιμοποιησεις το ιντερνετ του σπιτιου φυλασσοντας τα μεγκα μπαιτ για οποτε θελεις εσυ?Τα οποια ομως εχεις ενεργοποιησει.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ας υποθεσουμε οτι εχουμε ενεργοποιησει 500 μεγκα μπαιτ στο καρτοκινητο και εχουμε και ασυρματο ιντερνετ στο σπιτι.Γινεται να χρησιμοποιησεις το ιντερνετ του σπιτιου φυλασσοντας τα μεγκα μπαιτ για οποτε θελεις εσυ?Τα οποια ομως εχεις ενεργοποιησει.ευχαριστω Όχι, το κάθε πακέτο ισχύει για ένα μήνα μόνο, δηλαδή αν ενεργοποιήσεις σήμερα (8/8) το πακέτο των 500mb, ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιήσεις, στις 8/9 θα λήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris46 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Καλησπερα , χθες αλλαξα το καρτοκινητο μου απο what's up σε wind . Σημερα λοιπον , ενεργοποίησα το πακετο με τα 8,5 που δινει mbs ομιλια sms και προσπαθησα να ανοιξω σημερα το 3g και για καποιον λογο δεν ανοιγει... Ενω με την whats up δουλευε κανονικα... Τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris46 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Καμια απαντηση ? Ουτε τουλαχιστον να δοκιμασω κατι ; Θα πρεπει να παω σε καταστημα της Wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Τι εννοείς «προσπάθησα να ανοίξω το 3G»? Προσπάθησες να ενεργοποιήσεις τα mobile data και δεν τα κατάφερες ή δεν έχεις σήμα 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris46 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Τι εννοείς «προσπάθησα να ανοίξω το 3G»? Προσπάθησες να ενεργοποιήσεις τα mobile data και δεν τα κατάφερες ή δεν έχεις σήμα 3G? Καλημέρα , το 3G ειναι ανοιχτώ παντα παω να ανοιξω τα δεδομενα ετσι ωστε να συνδεθω αλλα δεν γινεται τιποτα ... Δεν φαινετε καν το σημαδακι του 3G πανω αριστερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoic Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Παλιά μπορούσες άνετα να πάρεις στο 2106158000 και σε συνδέανε με το τμήμα που ήθελες, οπότε είχες χρέωση αστική... Τελευταία φορά που πήρα, μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να με συνδέσουν και αυτή η δυνατότητα έχει καταργηθεί, λέει, από φέτος τον Ιούνιο. Και από τη μύγα ξίγκι θέλουν να βγάλουν ή απλώς έχουν σεβαστά κέρδη από το 1260 και θέλουν να τα αυξήσουν; Παράθεση Think Positive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλημέρα , το 3G ειναι ανοιχτώ παντα παω να ανοιξω τα δεδομενα ετσι ωστε να συνδεθω αλλα δεν γινεται τιποτα ... Δεν φαινετε καν το σημαδακι του 3G πανω αριστερα... Κάνε έναν έλεγχο για το αν έχεις το σωστό APN APN: gint.b-online.gr Μετά κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών στο 1260 . Μιας που ήρθες από φορητότητα , ίσως να μην εneργοποίησαν το Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ας υποθεσουμε οτι εχουμε ενεργοποιησει 500 μεγκα μπαιτ στο καρτοκινητο και εχουμε και ασυρματο ιντερνετ στο σπιτι.Γινεται να χρησιμοποιησεις το ιντερνετ του σπιτιου φυλασσοντας τα μεγκα μπαιτ για οποτε θελεις εσυ?Τα οποια ομως εχεις ενεργοποιησει.ευχαριστω Αν έχεις και ασύρματο internet στο σπίτι, συνδέεις το κινητό με το wi-fi Το κινητό καταναλώνει πρώτα από wi-fi και αν δεν έχει τότε μόνο πέρνει από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Το πακέτο σου όμως είναι για 30 ημέρες (εκτός αν έχεις Gold edition ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris46 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Κάνε έναν έλεγχο για το αν έχεις το σωστό APN APN: gint.b-online.gr Μετά κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών στο 1260 . Μιας που ήρθες από φορητότητα , ίσως να μην εneργοποίησαν το Internet. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα μηπως ξερεις που μπορω να βγω το APN? Ειχα δει ενα παρομοιο βιντεακι αλλα δεν μπορω να βρω το APN στα δεδομενα ... Τι θα πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα μηπως ξερεις που μπορω να βγω το APN? Ειχα δει ενα παρομοιο βιντεακι αλλα δεν μπορω να βρω το APN στα δεδομενα ... Τι θα πρεπει να κανω? Πας Ρυθμίσεις -> Γενικές -> Πάροχος (Cellular) -> Δεδομένα κι εκεί τροποποιείς ή γράφεις το apn που σου έδωσε ο Βασίλης. Δεν έχω το κινητό μπροστά για να σου πω, οπότε μπορεί κάποια στάδια να έχουνε διαφορετική ονομασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts