teof95 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Χμμμ.. Δεν νομίζω πως είναι καθοριστικός παράγοντας αυτό που αναφέρεις. Δεν είναι τόσο πολλοί αυτοί που μιλάω και είναι vodafone, λίγοι είναι, απλά μιλάω πολύ (γενικά κάνω προσεκτική χρήση, όποτε μπορώ το αποφεύγω), ενώ από τους άλλους οι πιο πολλοί έχουν συμβόλαιο με δωρεάν λεπτά προς όλους. Αλλά τα λεπτά υπερκαλύπτονται με τα δωρεάν λεπτά του F2G. Το θέμα είναι πχ αν ξεπεράσω τα λεπτά και δεν το πάρω χαμπάρι, μήπως πχ οι κανονικές χρεώσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από ό,τι σε άλλες εταιρίες. δυσκολο να μην το παρεις οπως λες χαμπαρι γιατι... σου ερχετε μνμ μολις τελιωσουν τα λεπτα και επισης υπαρχει και εφαρμογη στο κινητο για ελεγχο υπολοιπου αλλα και απο υπολογιστη. Επισης μετα τα 300 λεπτα μπορεις να κανεις αγορα με 5 ευρω ακομα 200 λεπτα. Το ακομα καλυτερο ειναι ο συνδιασμος καρτοκινητου με σταθερο που δεν εχει η vodafone που δινει 5 ευρω ακομα στα 10 ευρω ανανεωσης... αρα... βαζεις 10 ευρω. σου ερχονται 15! με αυτα... εχεις 300 λεπτα και σου μενουν ακομα 15 ευρω που μπορεις ειτε να βαλεις με 5 ευρω ενα giga ειτε να βαλεις με 5 ευρω ακομα 200 λεπτα. Συνολο δλδ... με 10 ευρω ανανεωση μπορεις να εχεις 600+300=900 λεπτα προς ΟΛΟΥΣ! Εαν δε παρεις και νεο αριθμο απο καταστημα θα εχεις ακομα 5 ευρω καθε μηνα τσαμπα για τους πρωτους 6 μηνες. Αρα με 10 ευρω θα εχεις 20 ευρω υπολοιπο+300 λεπτα! Νομιζω καμια εταιρια δεν σου δινει κατι τετοιο... Παράθεση ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 420 x 150 pixels και 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 δυσκολο να μην το παρεις οπως λες χαμπαρι γιατι... σου ερχετε μνμ μολις τελιωσουν τα λεπτα και επισης υπαρχει και εφαρμογη στο κινητο για ελεγχο υπολοιπου αλλα και απο υπολογιστη. Επισης μετα τα 300 λεπτα μπορεις να κανεις αγορα με 5 ευρω ακομα 200 λεπτα. Το ακομα καλυτερο ειναι ο συνδιασμος καρτοκινητου με σταθερο που δεν εχει η vodafone που δινει 5 ευρω ακομα στα 10 ευρω ανανεωσης... αρα... βαζεις 10 ευρω. σου ερχονται 15! με αυτα... εχεις 300 λεπτα και σου μενουν ακομα 15 ευρω που μπορεις ειτε να βαλεις με 5 ευρω ενα giga ειτε να βαλεις με 5 ευρω ακομα 200 λεπτα. Συνολο δλδ... με 10 ευρω ανανεωση μπορεις να εχεις 600+300=900 λεπτα προς ΟΛΟΥΣ! Εαν δε παρεις και νεο αριθμο απο καταστημα θα εχεις ακομα 5 ευρω καθε μηνα τσαμπα για τους πρωτους 6 μηνες. Αρα με 10 ευρω θα εχεις 20 ευρω υπολοιπο+300 λεπτα! Νομιζω καμια εταιρια δεν σου δινει κατι τετοιο... Πως συνδυαζεται καρτοκινητο με σταθερό στη wind? Εχεις καποιο link γιατι στο site της wind δεν βρήκα κατι Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Όλο αυτό ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.. Αλλά μακάρι να είναι (και να ισχύει για πάντα, ή έστω για μεγάλο χρονικό διάστημα).. Οπότε μοναδικό δίλημμα παραμένει η ποιότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Wind. Για mobile internet έτυχε να ακούσω κανά 2 αρνητικά σχόλια, αλλά δεν το θεωρώ επαρκές δείγμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teof95 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Πως συνδυαζεται καρτοκινητο με σταθερό στη wind? Εχεις καποιο link γιατι στο site της wind δεν βρήκα κατι νομιζω εδω και ενα μηνα περιπου ισχυει. εχω γνωστο εδω στο καταστημα στην κοζανη κ μου το ειπε και το εκανα. Εχω 5 ευρω επιπλεον ανανεωση καθε μηνα με υποχρεωση ανανεωσης 10 ευρω το μηνα κ επειδη εχω νεο αριθμο, εχω ακομα 5ευρω για 6 μηνες. Παράθεση ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 420 x 150 pixels και 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Μήπως γνωρίζεις αν πρέπει το όνομα στο οποίο είναι το καρτοκινητό να είναι το ίδιο με το όνομα στον λογαριασμό του σταθερού; Γιατί το σταθερό είναι στον πατέρα μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Χθες μου ηρθε λογαριασμος απο την wind για το κινητο και ετριβα τα ματια μου.Εκει που πληρωνα απλως το παγιο και ουτε καν τον δωρεαν ελευθερο χρονο του πακετου δεν καταναλωνα (ειμαι πολλα χρονια συνδρομητης τους χωρις κανενα προβλημα μεχρι τωρα...) ξαφνικα μου εμφανιζεται να καταναλωσα επιπλεον χρονο του παγιου. Ενταξει λεω,ας ριξω μια ματια στον αναλυτικο λογαριασμο να δω τι παιζει. Λοιπον η εκπληξη μου ηταν μεγαλη οταν διαπιστωσα οτι οι επιπλεον χρεωσεις (γυρω στα 23 ευρω) αφορουσαν υποτιθεμενες κλησεις μου "προς εθνικα δικτυα" (ετσι το παρουσιαζει) με αριθμους οπως 1269 και 1237.Τι ειναι αυτοι οι αριθμοι; Εδω να πω οτι οταν κανω μια οποιαδηποτε κληση σε κανονικο αριθμο ειτε αυτη απαντηθει ειτε οχι,μετα απο δευτερολεπτα μου ερχονται παντα δυο μηνυματα απο αυτους τους αριθμους που λενε οτι ο αριθμος που επελεξες δεν υπαρχει και η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη προσωρινα. Και χρεωνομαι ακριβως για αυτα τα μηνυματα!!! Οπως ξαναειπα,ειμαι συνδρομητης τους εδω και χρονια και αυτη η ιστορια ξεκινησε εδω και ενα μηνα περιπου που αλλαξα κινητο και πηρα smartphone (LG optimus E3 E450 Dual).Tην δευτερη sim την εχω μονο για ιντερνετ με καρτα παλι της wind,δεν εχει σχεση. Τι μπορει να συμβαινει;Τι ειναι αυτοι οι αριθμοι και γιατι αρχισε να συμβαινει με το smartphone ; Τις ρυθμισεις του τις εχω ξεψαχνισει ολες.Το κατεβασμα δεδομενων ειναι φυσικα απενεργοποιημενο-μονο wifi για ιντερνετ χρησιμοποιω απο αυτη τη sim.Φοραω android 2.3 και η συσκευη ειναι ρουταρισμενη.Μπορει μεσω καποιων εφαρμογων που εχω περασει ("ανεπισημες" ας πουμε εφαρμογες...) να γινεται καποιου ειδους χακινγκ ; Μπορει αυτο που σκεφτομαι να ειναι εντελως ανοητο αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να υποθεσω.Απο Δευτερα βεβαια θα παω στη wind να δω τι τρεχει αλλα αν κανενας φιλος εχει καμια ιδεα,ας κανει τον κοπο να μου απαντησει.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Φιλε μου τα πακέτα του F2G είναι σαφώς πολύ καλύτερα και οικονομικά, όσο για την κάλυψη η κατάσταση έχει διορθωθεί πάρα πολύ σε σχέση με παλιότερα και συνεχίζει να διορθώνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teof95 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Μήπως γνωρίζεις αν πρέπει το όνομα στο οποίο είναι το καρτοκινητό να είναι το ίδιο με το όνομα στον λογαριασμό του σταθερού; Γιατί το σταθερό είναι στον πατέρα μου.. ναι πρεπει να ειναι στο ιδιο ονομα αλλα σιγα το προβλημα! κανε το καρτοκινητο στο ονομα του πατερα σου! Παράθεση ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 420 x 150 pixels και 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 λιτή απάντηση στο ερώτημα : ΝΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 λιτή απάντηση στο ερώτημα : ΝΑΙ :lol: Θα προσθέσω μερικές λέξεις ακόμη: αξίζει με τα χίλια η μετάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Φίλε μου θα σου πρότεινα να κάνεις ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Wind, στο 1260 και να τους εξηγήσεις τι συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Το εχω κανει ηδη και θα εχω μια απαντηση την παρασκευη:p Ειναι αυτο που λενε αμεση εξυπηρετηση...Σ' ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπερα σας και καλη χρονια!! Μολις μου τηλεφωνησαν απο Wind και μου ειπαν οτι υπαρχει 1 νεο προγραμμα στα F2G που με 23ε/μήνα μπορείς να μιλας για 8,5 ωρες σε ολα τα δικτυα κινητης και σταθερης τηλεφωνιας, επισης 1000 μηνυματα προς ολα τα δικτυα και 500mb! Mπορεις να το διακοψεις οποτε θέλεις, δεν υπαρχει δεσμευση και καθε φορα που βαζεις 23 ευρω σου κανει δωρο αλλα 10 στην καρτα. Τι λετε...μουφα το θεμα;; Δεν συμφωνησα γιατι πραγματικα το F2G2 που εχω, το χρησιμοποιω ελαχιστα και καρτα 10ε βαζω καθε 4 μηνες οποτε θα μου ηταν χαμενα λεφτα!! Ετυχε σε κανεναν αλλον; Το free2go είναι καρτοκινητό δε θα μπορούσες να πληρώνεις 23€ το μήνα σκέψου... Αυτο που σου πρότειναν είναι η wind καρτοσύνδεση και μάλλον την 28 εννοούν που δίνει τα 500 λεπτά πρός όλους απλά σου δινουν παραπανω ιντερνετ και μηνυματα και οντως σου μενουν 10€ στη καρτοσυνδεση Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Δεν συμφωνησα γιατι πραγματικα το F2G2 που εχω, το χρησιμοποιω ελαχιστα και καρτα 10ε βαζω καθε 4 μηνες οποτε θα μου ηταν χαμενα λεφτα!! απάντησες μόνος σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Εγώ απενεργοποίησα τον τηλεφωνητή στο f2g με ##002#, αλλά δεν λάμβανα ειδοποίηση κλήσεων. Μετά ενεργοποίησα την ειδοποίηση κλήσεων στέλνοντας 'ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ' στο 1265, λειτουργεί κανονικά όταν κλείνω το κινητό μου και το καλώ, αλλά όταν είναι κλειστό και το καλώ αντί να λέει ότι είναι κλειστό ή ότι δεν είμαι διαθέσιμος, αυτό καλεί κανονικά 2-3 φορές και μετά κλείνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vageco Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Έκανα το ίδιο με τον DxL μόλις τώρα και λειτουργεί... Edited January 16, 2013 by vageco Παράθεση den eperna egw ena Datsun na kanw th doulia mou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Τελικά πως απενεργοποιείται στη κοσμοτε αλλά να λαμβάνουμε το τσάμπα. Sms. Επίσης υπάρχει τρόπος να ορίζουμε στα ποσα χτυπήματα σταματά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Βαλε Bonus εισερχομενων κλησεων, και ετσι θα γελας καθε φορα που θα σε καλουν, κ θα κερδιζεις λεφτα. Εγω κερδιζω 15 ευρω καθε μηνα απο τις εισερχομενες κλησεις. Βεβαια πρεπει να το γυρισεις σε cosmocarta γιατι νομιζω μονο αυτη εχει βοnus. Μακαρι να το ειχαν κ οι αλλες, Ειναι οτι πιο εξυπνο. Κερδιζει και ο πελατης και η εταιρεια. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Βαλε Bonus εισερχομενων κλησεων, και ετσι θα γελας καθε φορα που θα σε καλουν, κ θα κερδιζεις λεφτα. Εγω κερδιζω 15 ευρω καθε μηνα απο τις εισερχομενες κλησεις. Βεβαια πρεπει να το γυρισεις σε cosmocarta γιατι νομιζω μονο αυτη εχει βοnus. Μακαρι να το ειχαν κ οι αλλες, Ειναι οτι πιο εξυπνο. Κερδιζει και ο πελατης και η εταιρεια. Αυτό που είπες μόλις τώρα είναι κάτι σοβαρό; ή να το πάρουμε ως πλάκα, θες να μας πεις να βάλουμε κοσμοκάρτα να χάσουμε τα πακέτα του F2G για να βάλουμε bonus εισερχόμενων και να γελάμε κάθε φορά που μας καλούν γιατί κερδίζουμε λεφτά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Με σώσατε, η επιλογή για "κρυφά ΝΑΙ" κορυφαία και δεν την ήξερα τόσο καιρό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 επειδή καλούν πάντα με απόκρυψη κάνε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4497014#post4497014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Αν εχεις android βαλε το blacklist , ειναι free απο το market και θα ησυχασεις. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Για βοηθηστε λιγο παιδες , οταν εχω κλειστο το τηλεφωνο και με καλουν , οταν το ανοιγω δεν βλεπω τις κλησεις αυτες.Πως διορθωνεται αυτο; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εδω και δυο εβδομαδες τους εχω στειλει εμαιλ για πιθανη λανθασμενη χρεωση και περαν απο το αυτοματοποιημενο email που μου λεει οτι θα το κοιταξουν, δεν μου εχουν απαντησει. Πριν 3-4 μερες τους εστειλα και δευτερο εμαιλ αλλα παλι τιποτα. Τους εχω παρει και τηλ στο 1260 και τη μια φορα μου ελεγε το συστημα οτι λογω φορτου δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν και τη δευτερη φορα περιμενα 35min για να μιλησω με καποιον διαθεσιμο και μετα απο τοση αναμονη... επεσε η γραμμη. Θα περιμενω να κλεισει χρονο το ανανεωμενο συμβολαιο μου και μετα τους χαιρετω. :rolleyes: Η εξυπηρετηση τους και ειδικα στο email ειναι σαν να μην υπαρχει. http://i48.tinypic.com/w0t8oi.jpg Μου απαντησαν τελικα μετα απο 25 μερες. Δεν λεω ταχυτατα. :rolleyes: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Στη δική μου περίπτωση όταν τους στέλνω mail με καλούν αυτοί συνήθως μετά από το πολύ μια βδομάδα.απλά γράφω το πρόβλημα και περιμένω. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts