pexths Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 παιδια οι παραξενεσ χρεωσεισ υπαρχουν, ειναι γεγονοσ αυτο. δεν κοιμομαστε ολοι ορθιοι κ δεν ξεχναμε αν εχουμε ενεργοποιησει καποιεσ υπηρεσιεσ. αν εξακολουθουμε να ειμαστε στην wind ειναι γιατι πολυ απλα μασ συμφερει, μιλαω προσωπικα παντα. αν αυριο αλλαξουν τα δεδομενα θα αλλαξουμε κ εταιρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ναι, η Wind κλεβει ευρω απο το υπολοιπο σας. Το κανει συστηματικα και κρυφα να μην το παρετε χαμπαρι. Οποιος το μυριστει και ζητησει τα ρεστα, του λενε οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι κανει λαθος. Υπαρχει ειδικος κωδικας στο συστημα που κλεβει 1-2 ευρω η και παραπανω αμα λαχει, συστηματικα. Κανεις δεν ξεφευγει απο τον κωδικα αυτον , εκτος απο λιγα ατομα - κραχτες, οπως ο stathis123, ετσι ωστε να υπαρχει και καμια θετικη αποψη να θολωνει τα νερα. Μη μασατε. The truth is out there.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 παιδια οι παραξενεσ χρεωσεισ υπαρχουν, ειναι γεγονοσ αυτο. δεν κοιμομαστε ολοι ορθιοι κ δεν ξεχναμε αν εχουμε ενεργοποιησει καποιεσ υπηρεσιεσ. αν εξακολουθουμε να ειμαστε στην wind ειναι γιατι πολυ απλα μασ συμφερει, μιλαω προσωπικα παντα. αν αυριο αλλαξουν τα δεδομενα θα αλλαξουμε κ εταιρια. Συμφωνω 100% με οσα λες. Αυτο λεω οτι πρεπει να συzηταμε σε ενα φορουμ οπως αυτο εδω και οχι ετσι απλα να λεμε "ελα μωρε τι αναγκη εχει η ταδε εταιρια να το κανει" (μην το παρει κανεις προσωπικα παρακαλω) η να το παιρνουμε αψηφηστα. Εφοσον συμβαινει και σε αλλους (εκτος απο εμενα που εφυγα με φορητοτητα) σημαινει κατα την γνωμη μου οτι ειναι πλεον πρακτικη τους και αυτο μονον καλο δεν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ναι, η Wind κλεβει ευρω απο το υπολοιπο σας. Το κανει συστηματικα και κρυφα να μην το παρετε χαμπαρι. Οποιος το μυριστει και ζητησει τα ρεστα, του λενε οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι κανει λαθος. Υπαρχει ειδικος κωδικας στο συστημα που κλεβει 1-2 ευρω η και παραπανω αμα λαχει, συστηματικα. Κανεις δεν ξεφευγει απο τον κωδικα αυτον , εκτος απο λιγα ατομα - κραχτες, οπως ο stathis123, ετσι ωστε να υπαρχει και καμια θετικη αποψη να θολωνει τα νερα. Μη μασατε. The truth is out there.... x-files. :) off - topic Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ναι, η Wind κλεβει ευρω απο το υπολοιπο σας. Το κανει συστηματικα και κρυφα να μην το παρετε χαμπαρι. Οποιος το μυριστει και ζητησει τα ρεστα, του λενε οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι κανει λαθος. Υπαρχει ειδικος κωδικας στο συστημα που κλεβει 1-2 ευρω η και παραπανω αμα λαχει, συστηματικα. Κανεις δεν ξεφευγει απο τον κωδικα αυτον , εκτος απο λιγα ατομα - κραχτες, οπως ο stathis123, ετσι ωστε να υπαρχει και καμια θετικη αποψη να θολωνει τα νερα. Μη μασατε. The truth is out there.... η ειρωνια δεν βοηθαει πουθενα. αν σε χαλαει η συζητηση κ η αντιθετη αποψη προβλημα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Δεν με χαλαει καθολου.Το αντιθετο μαλιστα.Την βρισκω αρκετα χιουμοριστικη πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Αυτο που επαναλαμβανω ειναι οτι ας μην σπευδουμε αβιαστα να υποστηριξουμε την οποια εταιρια και να μαθουμε να ακουμε και την γνωμη των αλλων που αν μη τι αλλο δεν ειναι ασχετοι να δεχονται ετσι απλα τις οποιες φθηνες δικαιολογιες των εταιριων. Σωστο αλλα με την ιδια λογικη να μην σπευδουμε αβιαστα παλι να κατηγορησουμε μια εταιρεια. Το να μου πεις οτι εχει μπ....λο συστημα η wind και μερικες φορες χρεωνει, μου φαινεται λογικο. Αλλα το οτι κλεβει μου φαινεται λιγο δυσκολο. Τεσπα, παντως εγω αν ημουνα σιγουρος 100% σε βαθος χρονου οτι με εκλεβε θα εφευγα την επομενη μερα. παιδια οι παραξενεσ χρεωσεισ υπαρχουν, ειναι γεγονοσ αυτο. δεν κοιμομαστε ολοι ορθιοι κ δεν ξεχναμε αν εχουμε ενεργοποιησει καποιεσ υπηρεσιεσ. αν εξακολουθουμε να ειμαστε στην wind ειναι γιατι πολυ απλα μασ συμφερει, μιλαω προσωπικα παντα. αν αυριο αλλαξουν τα δεδομενα θα αλλαξουμε κ εταιρια. Μα πως σε συμφερει αφου οπως λες σε κλεβει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Μα πως σε συμφερει αφου οπως λες σε κλεβει? μασ συμφερει με τα προγραμματα τησ, με το 50% μπονουσ, με το win club κ τισ τζαμπα συσκευεσ και αλλα διαφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactive8765487654 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Τι έγινε παιδιά? Μείναμε άφωνοι από την 3G Camera? Ε? :lol::p Δυστυχώς για τη Wind ήταν μια αποτυχία όλο αυτό... αν υπήρχε λίγη κάλυψη, μάλλον θα είχε σωθεί... :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Σωστο αλλα με την ιδια λογικη να μην σπευδουμε αβιαστα παλι να κατηγορησουμε μια εταιρεια. Το να μου πεις οτι εχει μπ....λο συστημα η wind και μερικες φορες χρεωνει, μου φαινεται λογικο. Αλλα το οτι κλεβει μου φαινεται λιγο δυσκολο. Τεσπα, παντως εγω αν ημουνα σιγουρος 100% σε βαθος χρονου οτι με εκλεβε θα εφευγα την επομενη μερα. Κοιτα να δεις κανεις δεν κατηγορει μια εταιρια χωρις αποδειξεις και δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αν εσυ το θεωρεις λαθος του συστηματος η καπως αλλιως το αποτελεσμα ομως ειναι οτι αυτο γινοταν γι"αυτο και εφυγα. Και επαναλαμβανω οτι τα παπαγαλακια της wind που γραφουν εδω δεν δινουν καμια πειστικη απαντηση αλλα λενε οτι μου ελεγαν επι δυο μηνες απο το cc της wind. Εσυ παλι αυτο που λεω μην το αποκαλεις κλοπη εγω ομως θα το αποκαλω μεχρι να υπαρχει απαντηση σε αυτο, Καμια εταιρια δεν θα ανεχομουνα να μου πει οτι απλα ελεγξε την γραμμη μου και οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ενω σε εναν αριθμο που δεν χρησιμοποιειται το υπολοιπο του απο 11 ευρω σε ενα βαθος χρονου 6 μηνων εγινε τελικα 4.88. Θα δεχομουνα οποιαδηποτε πραγματικα εξηγηση απο μερους τους εκτος του οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα με την γραμμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Κοιτα να δεις κανεις δεν κατηγορει μια εταιρια χωρις αποδειξεις και δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αν εσυ το θεωρεις λαθος του συστηματος η καπως αλλιως το αποτελεσμα ομως ειναι οτι αυτο γινοταν γι"αυτο και εφυγα. Και επαναλαμβανω οτι τα παπαγαλακια της wind που γραφουν εδω δεν δινουν καμια πειστικη απαντηση αλλα λενε οτι μου ελεγαν επι δυο μηνες απο το cc της wind. Εσυ παλι αυτο που λεω μην το αποκαλεις κλοπη εγω ομως θα το αποκαλω μεχρι να υπαρχει απαντηση σε αυτο, Καμια εταιρια δεν θα ανεχομουνα να μου πει οτι απλα ελεγξε την γραμμη μου και οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ενω σε εναν αριθμο που δεν χρησιμοποιειται το υπολοιπο του απο 11 ευρω σε ενα βαθος χρονου 6 μηνων εγινε τελικα 4.88. Θα δεχομουνα οποιαδηποτε πραγματικα εξηγηση απο μερους τους εκτος του οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα με την γραμμη μου Ε τοτε καλα εκανες και εφυγες, παντως θα εχω το νου μου να δω τι με χρεωνουνε απο εδω και περα. Το οτι δεν πιστευω οτι κλεβει μοναδες δεν σημαινει οτι δεν μπορει να γινει, απλα ειναι η γνωμη μου. Φιλε pexth αφου οπως ακουω ουτε το 50% δουλευει παντα, ενω και η vodafone εχει προσφορες με το Pointmania. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 πιστευω πως εχει την ιδια επιτυχια οπως και το αντιστοιχο conn-x με καμερα. :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 κατά 99% αποχωρώ και εγώ από την wind μετά από μόλις 7 μήνες συμβόλαιο! και μαζί με μένα αποχωρούν και ακόμα 4 αριθμοί συμβολαίου wind της οικογενειας μου! γιατί όλα έχουν ένα όριο! Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ε τοτε καλα εκανες και εφυγες, παντως θα εχω το νου μου να δω τι με χρεωνουνε απο εδω και περα. Το οτι δεν πιστευω οτι κλεβει μοναδες δεν σημαινει οτι δεν μπορει να γινει, απλα ειναι η γνωμη μου. Φιλε pexth αφου οπως ακουω ουτε το 50% δουλευει παντα, ενω και η vodafone εχει προσφορες με το Pointmania. Μα αυτο λεμε ολοι την γνωμη μας. Δεν σημαινει ουτε οτι συμβαινει σε ολους ουτε οτι θα συμβει σε ολους. Ομως το προβλημα ειναι υπαρχτο και θα ηταν βλακεια να μην το αναφερουμε επειδη αυτο δεν αρεσει σε μερικους που "θιγονται" για λογαριασμο της καθε εταιριας. Μπορει οντως να μην γινεται απο προθεση αλλα απο αμελεια..αλλα εναν πελατη δεν μπορει να τον ενδιαφερει. Συγνωμη αν σας κουρασα δεν ειχα προθεση να ξανασχοληθω με το θεμα εδω και 5 μηνες αλλα μολις διαβασα οτι το ιδιο προβλημα ειχε και καποιος αλλος ειπα να το αναφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ε τοτε καλα εκανες και εφυγες, παντως θα εχω το νου μου να δω τι με χρεωνουνε απο εδω και περα. Το οτι δεν πιστευω οτι κλεβει μοναδες δεν σημαινει οτι δεν μπορει να γινει, απλα ειναι η γνωμη μου. Φιλε pexth αφου οπως ακουω ουτε το 50% δουλευει παντα, ενω και η vodafone εχει προσφορες με το Pointmania. το ξερω για το pointmania. απλα στο win club παιρνεισ συσκευεσ με λιγοτερουσ ποντουσ. για τα δικα μου δεδομενα ειναι πιο συμφερον προγραμμα γιαυτο το προτιμω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyss Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 σημερα θα επικοινωνουσαν μαζι μου να μου πουν που υπαρχει το προβλημα... αλλα μαλλον το ξεχασαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 κατά 99% αποχωρώ και εγώ από την wind μετά από μόλις 7 μήνες συμβόλαιο! και μαζί με μένα αποχωρούν και ακόμα 4 αριθμοί συμβολαίου wind της οικογενειας μου! γιατί όλα έχουν ένα όριο! Δεν μας λες γιατί όμως!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Δεν μας λες γιατί όμως!:confused:, θα ενημερώσω σύντομα στο post καταγγελίες wind Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Θέμα: Προσφορά ΑΒ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ AB ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10€ BONUS ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΙΣΗ Ή ΑΝΩ ΤΩΝ 7€ - 1/4/2009 Η WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ A.E.B.E. ανακοινώνει τις νέες μειωμένες χρεώσεις για παλιούς και νέους συνδρομητές ΑΒ. Πιο αναλυτικά: * Εθνικές κλήσεις προς καρτοκινητά ΑΒ: 0,00167 €/δευτ.* * Εθνικές κλήσεις προς άλλα κινητά (εκτός ΑΒ) και σταθερά: 0,0035 €/δευτ.* Επιπλέον με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα ίση ή άνω των 7€ προσφέρεται 10€ επιπλέον χρόνος ομιλίας αυτόματα, για διάστημα 30 ημερών. Προϋπόθεση για το bonus είναι η αποστολή δωρεάν κενού SMS μία φορά στο 1295. Διευκρινίζεται ότι ο δωρεάν χρόνος ομιλίας ισχύει για κλήσεις και γραπτά μηνύματα που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας προς εθνικά δίκτυα. Η προσφορά ισχύει μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2009. Η WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ A.E.B.E. διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή διακοπής της ως άνω υπηρεσίας σύμφωνα με την εκάστοτε εμπορική πολιτική της. Οποιαδήποτε σχετική μεταβολή θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (http://www.wind.com.gr) και θα δύνανται να την πληροφορηθούν οι συνδρομητές και με κλήση στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 1260. Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%. ======= σχόλιο 0,21*7/17 = 0,086 το λεπτό . ή 10/0,21 = 47 λεπτά δώρο με κάθε ανανέωση των 7 ευρώ με ισχύ για 1 μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 καλη κινηση. αντε να κανει κατι και για το mo'mad Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Γνωριzει κανεις εαν καποιος μπορει να κανει φορητοτητα απο αλλο δικτυο σε ΑΒ η πρεπει να αγορασει καινουργιο αριθμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 δεν ξερω δοκιμασε. παντως οταν ειχα παρει για vodafone international απο cosmote μου ειπαν οτι δεν γινεται.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 δεν ξερω δοκιμασε. παντως οταν ειχα παρει για vodafone international απο cosmote μου ειπαν οτι δεν γινεται.. Δεν ενδιαφερομαι προσωπικα αλλα η αδελφη μου που πηρε τηλεφωνο στο cc της απαντησαν πως δεν ειναι εφικτο, αλλα ειπα μηπως επεσε στην περιπτωση και δεν ηξερε η συγκεκριμενη υπαλληλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Για vodafone International δεν υπάρχει πρόβλημα Το κάνεις a la carte και αμέσως μετά καλέις το 1266 και το μετατρέπεις σε International Πάντως σε Carrefour έχω κάνει φορητότητα , το διαφημίζουν εξάλου , πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο να μην γίνετε μεταφορά σε ΑΒ φτάνει να έρθεις από άλλη εταιρεία Από WIND δεν γίνετε , εκτός αν κάνεις διπλή φορητότητα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Για vodafone International δεν υπάρχει πρόβλημα Το κάνεις a la carte και αμέσως μετά καλέις το 1266 και το μετατρέπεις σε International Πάντως σε Carrefour έχω κάνει φορητότητα , το διαφημίζουν εξάλου , πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο να μην γίνετε μεταφορά σε ΑΒ φτάνει να έρθεις από άλλη εταιρεία Από WIND δεν γίνετε , εκτός αν κάνεις διπλή φορητότητα . Σε ευχαριστω για την ενημερωση. Θα δω αν εγω που εχω vodafone international μπορω να κανω φορητοτητα σε ΑΒ. Αν και δεν καταλαβαινω πως η αδελφη μου που εχει f2g (Wind) δεν μπορω να παει σε ΑΒ (Wind) και μπορω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts