my7650 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ισχύει και προσφορά για δωροεπιταγή 50ευρώ με καινούργια σύνδεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την συσκευή?έτσι μου είπαν σε κατάστημα της Θεσ/νίκης αλλά δε το είδα πουθενά αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ισχύει και προσφορά για δωροεπιταγή 50ευρώ με καινούργια σύνδεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την συσκευή?έτσι μου είπαν σε κατάστημα της Θεσ/νίκης αλλά δε το είδα πουθενά αλλού. Ισχύει, αλλά για συγκεκριμένα καταστήματα. Αναφέρει επάνω το διαφημιστικό τα καταστήματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ισχύει, αλλά για συγκεκριμένα καταστήματα. Αναφέρει επάνω το διαφημιστικό τα καταστήματα. Που βρίσκεταΙ το διαφημιστικό; Δεν το βρίσκω.. Ενδιαφέρομαι για Γιάννενα αν υπάρχει η συγκεκριμένη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Το διαφημηστικό του Δεκεμβρίου ή υπάρχει εξτρά φυλλάδιο?από που αλλού μπορώ να μάθω για τα καταστήματα Θεσ/νικης που υπάρχει η προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Που βρίσκεταΙ το διαφημιστικό; Δεν το βρίσκω.. Ενδιαφέρομαι για Γιάννενα αν υπάρχει η συγκεκριμένη προσφορά. Το διαφημηστικό του Δεκεμβρίου ή υπάρχει εξτρά φυλλάδιο?από που αλλού μπορώ να μάθω για τα καταστήματα Θεσ/νικης που υπάρχει η προσφορά? Είναι ένα μονοσέλιδο φυλλάδιο και το είδα έξω από κατάστημα που συμμετείχε στην προσφορά. Και αφορούσε μόνο σε ιδιόκτητα καταστήματα, οπότε σίγουρα δεν ισχύει για τα καταστήματα των Ιωαννίνων όπου όλα είναι franchise. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 1000 thanks για την άμεση ενημέρωση.Ενδιαφέρομαι για καταστήματα Θεσ/νικης.Οχι Ιωαννίνων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 1000 thanks για την άμεση ενημέρωση.Ενδιαφέρομαι για καταστήματα Θεσ/νικης.Οχι Ιωαννίνων Μητροπόλεως 14 Τσιμισκή 99-101 Εγνατία με Ι. Δραγούμη Αγ. Σοφίας με Μητροπόλεως Μέγαρο Εγνατία, Βαρδάρης Εμπορικό κέντρο City Gate Εμπορικό κέντρο Μακεδονία - Carrefour Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Άπαιχτος φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ.Καλές γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Άπαιχτος φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ.Καλές γιορτές. Δεν κάνει τίποτα. Καλές γιορτές :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Είναι ένα μονοσέλιδο φυλλάδιο και το είδα έξω από κατάστημα που συμμετείχε στην προσφορά. Και αφορούσε μόνο σε ιδιόκτητα καταστήματα, οπότε σίγουρα δεν ισχύει για τα καταστήματα των Ιωαννίνων όπου όλα είναι franchise. Κρίμα.. και ήθελα να κάνω σύνδεση Wind flexy αλλά με τα 50 ευρώ επιδότηση συν που δίνει η Vodafone στο Nokia E65, που θέλω να πάρω, συμφέρει περισσοτέρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Δεν εχει τρυπα το συστημα. Οι ενεργοποιησεις γινονται χειροκινητα και εν γνωσει του 1231 που εχει καταγεγραμμενες τις πολλαπλες ενεργοποιησεις στην ιδια γραμμη. Για να επιμένεις έτσι θα είναι. Τότε όμως για ποιό λόγο γράφουν στους όρους ότι γίνεται δεκτή μόνο 1 ενεργοποίηση ανά αριθμό? Δεν μπορώ να τους καταλάβω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Από σήμερα εώς 05/01/2008 για κάθε 1ευρώ ανανέωσης κερδίζετε 3 πόντους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Δεν εχει τρυπα το συστημα. Οι ενεργοποιησεις γινονται χειροκινητα και εν γνωσει του 1231 που εχει καταγεγραμμενες τις πολλαπλες ενεργοποιησεις στην ιδια γραμμη. δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δηλαδή μας κάνουν χάρη? αυτό λες? εγώ έχω βάλει τρεις φορές. Τι εν γνώσει τους γίνετε? Η προσφορά με το mio gps ισχύει με δύο γραμμές flexy σε family πακέτο. Αλλά δεν είναι ανάγκη να πάρεις δύο συσκευές. Ο αδελφός μου έκανε 2 συνδέσεις και πήρε δωρεάν το κ810 (είχε εξτρα επιδότηση 100€) και πήρε και το gps. Επιπλέον oi προσφορές τις samsung και της motorola ισχύουν ακόμα και για αγορά σκέτης συσκευής (άρα και σε επιδότηση). Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Επιπλέον oi προσφορές τις samsung και της motorola ισχύουν ακόμα και για αγορά σκέτης συσκευής (άρα και σε επιδότηση). Μην τα μπερδεύεις. Άλλο η αγορά σκέτης συσκευής και άλλο η ανανέωση συμβολαίου με χρήση επιδότησης. Π.χ. και οι πραγματικές συσκευές που βγαίνουν από την πλάτη, πωλούνται με 50% έκπτωση αλλά μόνο σκέτες. Ούτε με σύνδεση, ούτε με επιδότηση. Για επιδοτήσεις υπάρχουν συγκεκριμένες προσφορές και ισχύουν μόνο αυτές. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Μην τα μπερδεύεις. Άλλο η αγορά σκέτης συσκευής και άλλο η ανανέωση συμβολαίου με χρήση επιδότησης. Π.χ. και οι πραγματικές συσκευές που βγαίνουν από την πλάτη, πωλούνται με 50% έκπτωση αλλά μόνο σκέτες. Ούτε με σύνδεση, ούτε με επιδότηση. Για επιδοτήσεις υπάρχουν συγκεκριμένες προσφορές και ισχύουν μόνο αυτές. Δεν τα μπερδεύω. Εσυ τα μπέρδεψες. Δεν μιλάω για τις demo συσκευές. Εγώ λέω για την προσφορά της motorola με το bluetooth και την κάρτα μνήμης με τα τραγούδια "color" και για την προσφορά της samsung που έχει δώρο την κάρτα μνήμης με την Βανδή "10 χρόνια μαζί". Κάποιος ρώτησε αν παίρνει τα δώρα μόνο με σύνδεση ή και με επιδότηση. Και γω απαντώ ότι τα δώρα τα παίρνει και με αγορά σκέτης συσκευής. Δηλαδή χωρίς σύνδεση και χωρίς επιδότηση. Πάω αγοράζω συσκευή και παίρνω και τα δώρα. Διότι τα δώρα είναι πακέτο. Δεν είναι χωριστα. Σε μία συσκευασία. Οπότε φίλε μου Πέτρο δεν μπέρδεψα κάτι.:p Όπως επίσης το ίδιο συμβαίνει και με την κάρτα μνήμης με τα τραγούδια με τους goin throu που έχει δώρο μαζί με συσκευή sony/ericsson. Mε σύνδεση δίνονται τα εξής δώρα : το gps mio σε family με συγκεκριμένες συσκευες s/e και το ipod shuffle σε σύνδεση με συγκεκριμένες συσκευές motorola. Επίσης με κάθε νέα σύνδεση έχει δώρο το bluetooth samsung wep 300. Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Δεν τα μπερδεύω. Εσυ τα μπέρδεψες. Δεν μιλάω για τις demo συσκευές. Εγώ λέω για την προσφορά της motorola με το bluetooth και την κάρτα μνήμης με τα τραγούδια "color" και για την προσφορά της samsung που έχει δώρο την κάρτα μνήμης με την Βανδή "10 χρόνια μαζί". Κάποιος ρώτησε αν παίρνει τα δώρα μόνο με σύνδεση ή και με επιδότηση. Και γω απαντώ ότι τα δώρα τα παίρνει και με αγορά σκέτης συσκευής. Δηλαδή χωρίς σύνδεση και χωρίς επιδότηση. Πάω αγοράζω συσκευή και παίρνω και τα δώρα. Διότι τα δώρα είναι πακέτο. Δεν είναι χωριστα. Σε μία συσκευασία. Οπότε φίλε μου Πέτρο δεν μπέρδεψα κάτι.:p Όπως επίσης το ίδιο συμβαίνει και με την κάρτα μνήμης με τα τραγούδια με τους goin throu που έχει δώρο μαζί με συσκευή sony/ericsson. Mε σύνδεση δίνονται τα εξής δώρα : το gps mio σε family με συγκεκριμένες συσκευες s/e και το ipod shuffle σε σύνδεση με συγκεκριμένες συσκευές motorola. Επίσης με κάθε νέα σύνδεση έχει δώρο το bluetooth samsung wep 300. Τα δώρα που αναφέρεις είναι στη συσκευασία μαζί με τη συσκευή. Οπότε για να σου το πω πιο απλά, και να την κλέψεις τη συσκευή θα πάρεις μαζί και τα δώρα. Απλά σου είπα να μην μπερδεύεις (γενικά) τον όρο σκέτη συσκευή με την επιδότηση. Ότι ισχύει για το ένα δεν ισχύει και για το άλλο. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Τα δώρα που αναφέρεις είναι στη συσκευασία μαζί με τη συσκευή. Οπότε για να σου το πω πιο απλά, και να την κλέψεις τη συσκευή θα πάρεις μαζί και τα δώρα. Απλά σου είπα να μην μπερδεύεις (γενικά) τον όρο σκέτη συσκευή με την επιδότηση. Ότι ισχύει για το ένα δεν ισχύει και για το άλλο. :) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά τέσπα......:confused: Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Ρε παιδιά έκανα σύνδεση flexy 25 και δεν μου έδωσαν δώρο το bluetooth Samsung, που διαβαζω εδω μέσα! Η σύνδεςση έγινε απόγευμα Παρασκευής. Που μπορώ τώρα να βρω το δίκιο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Ρε παιδιά έκανα σύνδεση flexy 25 και δεν μου έδωσαν δώρο το bluetooth Samsung, που διαβαζω εδω μέσα! Η σύνδεςση έγινε απόγευμα Παρασκευής. Που μπορώ τώρα να βρω το δίκιο μου; Μάλλον δεν θα το βρεις. Η προσφορά ίσχυε μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων και στα καταστήματα πήγαν ελάχιστα κομμάτια τα οποία έφυγαν αμέσως... Οπότε εσύ μάλλον άργησες... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Καλά τότε τη διαφήμιση τι την παίζουν ακόμη; Μήπως απλά τα έχουν κρατήσει για τους γνωστούς και αν δεν τους πεις τίποτα, όπως στην περίπτωσή μου που δεν το ήξερα, κάνουν το κορόιδο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Καλά τότε τη διαφήμιση τι την παίζουν ακόμη; Μήπως απλά τα έχουν κρατήσει για τους γνωστούς και αν δεν τους πεις τίποτα, όπως στην περίπτωσή μου που δεν το ήξερα, κάνουν το κορόιδο; Μπορεί να έχεις και λίγο δίκιο. Αλλά η διαφίμιση αφορά όλη την ελλάδα. Εδώ στο Βόλο πχ που ρώτησα την δευτέρα έχουν πολλά μου είπαν. Γενικά σε τέτοιες προσφορές πρέπει να ζητάς από μόνο σου το δώρο διότι πολλά γίνονται. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να ξέχασαν να στο δώσουν. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα αμά πας στο κατάστημα και ρωτήσεις. Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkerest Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Πρόσφατα μετέβησα στη WIND με φορητότητα. Είμαι κάτοικος Θεσσαλονικής. Σε μια περίπτωση όπου έπρεπε να καλέσω την πυροσβεστική, συνδέθηκα με Αθήνα. Ξαναπροσπάθησα μήπως και έγινε κάποια εκτρωπή από τη πυροσβεστική, και πάλι το ίδιο... Αμέσως τηλεφώνησα το 100, αστυνομία, αλλά και πάλι συνδέθηκα με το 100 Αθηνών... (δεν δοκίμασα το 166). Τελικά αναγκάστικα να πάρω το 112, και να του πω αυτούς να με συνδέσουν με πυροσβεστική Θεσσαλονίκης. Το έχετε το ίδιο πρόβλημα και άλλοι, από άλλες πόλεις της Ελλάδας? Ξέρετε γιατί μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Πρόσφατα μετέβησα στη WIND με φορητότητα. Είμαι κάτοικος Θεσσαλονικής. Σε μια περίπτωση όπου έπρεπε να καλέσω την πυροσβεστική, συνδέθηκα με Αθήνα. Ξαναπροσπάθησα μήπως και έγινε κάποια εκτρωπή από τη πυροσβεστική, και πάλι το ίδιο... Αμέσως τηλεφώνησα το 100, αστυνομία, αλλά και πάλι συνδέθηκα με το 100 Αθηνών... (δεν δοκίμασα το 166). Τελικά αναγκάστικα να πάρω το 112, και να του πω αυτούς να με συνδέσουν με πυροσβεστική Θεσσαλονίκης. Το έχετε το ίδιο πρόβλημα και άλλοι, από άλλες πόλεις της Ελλάδας? Ξέρετε γιατί μπορεί να συμβαίνει? Θυμασαι αν ησουν σε 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yamakorg Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 to idio problhma eixa ki ego.tora ok!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Θυμασαι αν ησουν σε 3G?Τι σχεση μπορεί να έχει αυτο? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts