GreekMu Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 οκ σου στελνω με PM τον κωδικο thanks. Επηδει δεν εχω ξανα χρησημοποιηση τετοια καρταα, να ρωτησω κατι Τα 150 sms υσχυουν προς ολα τα δυκτια και για 1 μηνα, σωστα ? Η για 1 βδομαδα? Η καρτα απο την εφημεριδα μεχρη ποτε μπορεις να την ενεργοποιησης ? Και για καθε f2g μπορεις να βαλεις μονο μια καρτα (Ακομα και αν τελειωσεις τα 150 sms) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manvol Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει online games μέσω ADSM ώστε να μας πει που κινούνται τα pings κι αν είναι εφικτή η χρήση του ασύρματου internet για gaming, όσον αφορά την Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Έχω 150 Free sms από την εφημερίδα το ΘΕΜΑ.. όποιος τα θέλει Pm σε μένα αφού κάνει πρώτα εδώ ένα post reply :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Έχω 150 Free sms από την εφημερίδα το ΘΕΜΑ.. όποιος τα θέλει Pm σε μένα αφού κάνει πρώτα εδώ ένα post reply :). Μπορώ να τα έχω; :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 οκ σου στελνω με PM τον κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 οκ σου στελνω με PM τον κωδικο. Ευχαριστώ και δημοσίως. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Επηδει δεν εχω ξανα χρησημοποιηση τετοια καρταα, να ρωτησω κατι Τα 150 sms υσχυουν προς ολα τα δυκτια και για 1 μηνα, σωστα ? Η για 1 βδομαδα? Η καρτα απο την εφημεριδα μεχρη ποτε μπορεις να την ενεργοποιησης ? Και για καθε f2g μπορεις να βαλεις μονο μια καρτα (Ακομα και αν τελειωσεις τα 150 sms) ? Από ότι λέει το διαφημιστικό χαρτί της wind… "Τα 150 δωρεάν sms είναι διαθέσιμα σε συνδρομητές καρτοκινητής Wind και ισχύουν έως 23/11/07" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εάν και δεν έχω το πακέτο της wind αλλά της vodafone το ping είναι περίπου 240-300 για server στην Ελλάδα και Ευρώπη. Δηλ. wow στο όριο και για cs ή team fortres ξέχνα το :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 exw edw kai 8 xronia telestet tim wind.Prin liges meres apofasisa na allaksw to kartokinito mou se sundesi wind pada.apo ekei arxizei i talaipwria. piga sto katastima wind tis perioxis mou kai ekana aitisi gia sundesi to savvato 17/11.omws to sustima eixe provlima etsi piga ksana ti deutera. mou edwsan ti suskeui kai tin usim kai pira to nokia 6120 classic. xtes mou evalan monoi tous tilephoniti,enw eixa eidopoiisi klisewn stin palia grammi.pira tilefwno sti ekuipiretisi kai mou eipan oti tha mou valoun tilephwniti kai eidopoisi klisewn. gegonos pou de sunevi ,giati opote to thumotan ti diktuo mou estelne mia klisi apo tis toses.Meta mou edwsan mia karta kai gia dwrean upiresies 3g.esteila ton kwdiko kai kamia apantisi. to vradu ola fainontan kala sto kinito, wspou to kinito trwei to prwto tou flasaki (kleinei anoigei mono tou), den edwsa polu simasia nokia einai allwste.omws to prwi me epairnan tilephwno kai de me akougan.opws eimai pigainw sti wind kai to diapistwnoun.mou lene omws de ginetai na s'to allaksoume giati exeis milisei panw apo 30' gegonos pou de mou eixan anaferei.mou eftiaksan tin eidopoiisi klisewn, mou edwsan tin apodeiksi agoras pou de mou tin eixan dwsei toses mers logw provlimatos. aneferan pws i dwrean upiresies 3g eixan provlima. oso gia to provlima tou kinitou ,to opoio eftiakse afou mou ekleisan k anoiksan to kinito, kati pou iksera k o idios mou eipan oti de ginetai allagi.an thelw na to steiloun sti nokia na kanei mia vdomada gia anavathmisi, alliws pigaine o idios sta kentrika kai dwse to. to piga sti glufada sta kentrika tous eipa ti sumvainei me to kinito kai mou lene ,afou to pigan stous texnikous pws leitourgei kanonika apla to diktuo 3g exei provlima stin ellada kai na mi xrisimopoiw ti kinito mou se 2 suxnotes, mono gia video klisi kai meta na to allazw se gsm,kati pou thewrw asxeto me to kollima tou tilephonou.tous eipa gia anavathmisi k mou anferan pws de xreiazetai.pira metepeita,pira sto katastima tis wind kai tous eipe gia to nokia k to 3g. mou apantisan autoi thas kseroun kai malista gelousan eirwnika. auto ithela na sas grapsw kai elpizw kapoia pragmata na veltiwthoun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι σε 3G κάλυψη και κάνω ή δέχομαι κλήση, αν δεν με πετάξει σε gsm και παραμείνει σε 3G, τότε το εικονίδιο του 3G φαίνεται σαν να υπάρχει ενεργή σύνδεση δεδομένων. Αν στη συνέχεια πάω στο μητρώο, βλέπω την ίδια ώρα με την κλήση και μια σύνδεση δεδομένων αλλά όσες φορές το πρόσεξα ήταν 0 kb. Δεν το έχω κοιτάξει καθόλου στον αναλυτικό μου όμως... πετρο ειδα σημερα την ερωτηση που ειχες κανει τον ιουλιο με το ιδιο προβλημα. ειδα επισης οτι μιλαμε για το ιδιο κινητο Ν73.μηπως ειχες κανει αναβαθμιση στο κινητο απο Ν73 σε Ν73music edition? μετα απο συζητηση που ειχα με τεχνικο στο 1231 μαλλον εκει καπου ειναι το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 πετρο ειδα σημερα την ερωτηση που ειχες κανει τον ιουλιο με το ιδιο προβλημα. ειδα επισης οτι μιλαμε για το ιδιο κινητο Ν73.μηπως ειχες κανει αναβαθμιση στο κινητο απο Ν73 σε Ν73music edition? μετα απο συζητηση που ειχα με τεχνικο στο 1231 μαλλον εκει καπου ειναι το προβλημα. Α το είχα αναφέρει το πρόβλημα; δεν το θυμόμουν :O Ναι, Ν73 είχα αλλά δεν το είχα μετατρέψει σε ΜΕ. Επίσης μου το κάνει τελευταία με 6290 και 6110 άρα δεν είναι θέμα του Ν73. Ίσως κάτι παίζει γενικά με τα s60 nokia... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 exw edw kai 8 xronia telestet tim wind.. Δηλαδή έχεις κινητό από 10 χρονών; :blink: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 μαλιστα. ευχαριστω για την απαντηση. εγω προς το παρων το γυρισα μονιμα σε 2g γιατι στο τελος τον λογαριασμο θα τον φερουν δεκα και εμενα θα με πανε τεσσερις απο το εγκεφαλικο που θα παθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 καλη η παρατηρηση σου hostis.σχετικα με το προβλημα σε ολα τα καταστηματα οντως υπηρχε μεχρι και την δευτερα.επισης για τα 30 λεπτα σχετικα με την εγγυηση στην νοκια και αυτο ισχυει και ως συνηθως σου δινουν ενα φυλλο απου αναγραφει ολες τις προυποθεσεις ωστε να μπορουν να στο αλλαξουν.ολα μου φαινοντα καλα φιλε εκτος απο την λαθος ενημερωση για τον τηλεφωνητη και την ειδοποιηση κλησεων.και τελος εφοσον πηρες νοκια με symbian λογισμικο ειναι λογικο εχεις τετοιες περιεργες συμπεριφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 .επισης για τα 30 λεπτα σχετικα με την εγγυηση στην νοκια και αυτο ισχυει και ως συνηθως σου δινουν ενα φυλλο απου αναγραφει ολες τις προυποθεσεις ωστε να μπορουν να στο αλλαξουν Δηλαδή είναι επίσημη πολιτική της εταιρίας αυτό; :blink: Όπως το διάβασα, νόμιζα ότι ήταν μπούρδα που σκαρφίστηκαν εκείνη τη στιγμή για να τον διώξουν! Αυτό είναι παράνομο...:mad: Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Ειναι της νοκια πραγμα αυτο με τα 30 λεπτα...τι να πω...χαζομαρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 nai exw kinito apo 10 xronwn. epipleon de mou edwsan kanena xarti ti deutera pou pira ti suskeui ,oute kan tin apodeiksi ,giati opws mou eipan eixan provima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Κάθε εταιρεία έχει τα δικά της όρια για άμμεση αλλαγη της συσκευής. Η ΝΟΚΙΑ έχει 30 λεπτά ομιλία και 7 μέρες. Παλιά είχε 5 λεπτά και μία μέρα!!!! Νομίζω ότι είναι η μοναδική που συνεχίζει να έχει όριο στα λεπτά ομιλίας. Τώρα αν είναι παράνομο ή οχι δεν το γνωρίζω αλλά έτσι είναι.... Κινητό symbian=κολλήματα. Και αν δεν το σβήνεις το βράδυ το κινητό σου, τότε καλό είναι ένα reset κάθε 2 μέρες. Πάντως έτσι όπως τα λες δεν είναι και η απίστευτη ταλαιπωρία..!!! Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 tous eipa ti sumvainei me to kinito kai mou lene ,afou to pigan stous texnikous pws leitourgei kanonika apla to diktuo 3g exei provlima stin ellada kai na mi xrisimopoiw ti kinito mou se 2 suxnotes, mono gia video klisi kai meta na to allazw se gsm,kati pou thewrw asxeto me to kollima tou tilephonou.tous eipa gia anavathmisi k mou anferan pws de xreiazetai.pira metepeita,pira sto katastima tis wind kai tous eipe gia to nokia k to 3g. mou apantisan autoi thas kseroun kai malista gelousan eirwnika. . Συγγνώμη τι φοβερή απάντηση είναι αυτή που σου δώσαν απο την ΝΟΚΙΑ! :lol: Καλά έχουν χαζέψει εντελώς??????:!: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Κάθε εταιρεία έχει τα δικά της όρια για άμμεση αλλαγη της συσκευής. Η ΝΟΚΙΑ έχει 30 λεπτά ομιλία και 7 μέρες. Παλιά είχε 5 λεπτά και μία μέρα!!!! Νομίζω ότι είναι η μοναδική που συνεχίζει να έχει όριο στα λεπτά ομιλίας. Τώρα αν είναι παράνομο ή οχι δεν το γνωρίζω αλλά έτσι είναι.... :mad::mad::mad: http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=77 Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Εχω μαζεψει περιπου 2500 ποντους...σκεφτομαι να τους εξαργυρωσω σε δωροεπιταγη WIND ωστε να την εκμεταλλευτω με την επιδοτηση που εχω... Η απορια μου ειναι, μου ερχεται η δωροεπιταγη ταχυδρομικα ή με sms? Εαν εξαργυρωσω ολους τους ποντους μου θα συνεχισω να ειμαι μελος στην υπηρεσια avantage, σωστα? Οσον αφορά δωροεπιταγή για χρήση σε καταστήματα Wind σου έρχεται σε sms με ενα κωδικό avantage τον οποιο εξαργυρώνον στο κατάστημα,και φυσικά οσους πόντους και εαν εξαργυρώσεις συνεχίζεις να είσαι μέλος στην υπηρεσία.! Γνωρίζεις τον κωδικό avantage σου?Κάλεσε να στον πουν στο 1260. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 1.Ο τηλεφωνητής μπαίνει αυτόματα απο το σύστημα όταν περνάει η σύνδεση,με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών το απενεργοποιείς άμεσα. 2.Οσον αφορά την εγγύηση και την περίπτωση άμεσης αντικατάστασης οι περιορισμοί τίθενται απο την κατασκευάστρια εταιρία.Σε αντίθετη περίπτωση που γίνει θέμα το χρεώνεται τo κατάστημα... 3.Το θέμα με τις αποδείξεις υπήρξε λόγω γενικου προβλήματος στα συστήματα. 4.Το κινητό είναι Symbian,τα κολλήματα και τα restart καλό είναι να μην σε ενοχλούν... 5.Οσον αφορά το θέμα με το 3G λογικό είναι να κάνει αίσθηση η απάντηση της ΝΟΚΙΑ και η αποποίηση ευθυνων της εις βάρος του δικτύου,έχω δει πολλά 6120 να λειτουργούν άψογα με το UMTS ενεργοποιημένο... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 thank you:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 kati mou eipane apo wind pti me to pou kaneis nea sindesi,meta apo treis mhnes entasese sto programa avantage!einai alithia?:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 :mad::mad::mad: http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=77 kai ti σημαίνουν αυτα? δηλαδή όλες οι εταιρειες παρανομούν? μπορει και ναι αλλα μου φαινετε παραξενο. Δηλαδή δεν έγινε σε καποιον δικηγόρο? ή καποιος να παει σε δικηγόρο? όλοι το ανέχτηκαν.... υπάρχει κάποια καταδικαστική απόφαση? Το κακό όμως είναι ότι αυτές τις μαλ@@@ιες τις αντιμετωπίζουν τα καταστήματα. και όχι η νοκια ή η κάθε νόκια.... Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts