Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω ειναι μπροστα η wind /Στο διάστημα Ιουλίου - Σεπτεμβρίου της φετινής χρονιάς, η Wind είχε έσοδα ύψους 321,6 εκατ. ευρώ (+8,1% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2006), ενώ τα προσαρμοσμένα κέρδη μετά φόρων, τόκων και αποσβέσεων (adjusted EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 146,3 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 45,5%

H Vodafone είχε και πρόστιμα της ΕΕΤΤ. Βάλε και τα έξοδα για το επιθετικότατο marketing. Έχεις ιδέα πόσο στοίχισε τη προηγούμενη εβδόμάδα μόνο η εκδήλωση στο Ζάππειο? Θέλω να πω πως από τα κέρδη δεν βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα για την επιτυχία σε εμπορικό επίπεδο μιας εταιρείας.:O Επίσης να τονίσουμε πως η Vodafone ανέκαθεν μετρούσε σαν ενεργές συνδέσεις καρτοκινητής αυτές που έχουν χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον μια φορά το τελευταίο εξάμηνο. ;)

Ότι και να πούμε η Cosmote έκανε για ακόμη μια φορά την έκπληξη.:wacko:

Eμένα πάντως δεν το'χει κάνει ποτέ. Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση στα ΝΟΚΙΑ κινητά? :wacko:
μαλλον το τηλεφωνο φταιει. μολις πριν λιγο επικοινωνησα με το 1260 και μου ειπαν οτι δεν εχει καταγραφει κατι αναλογο και να παω σε ενα καταστημα wind να δουν τις ρυθμισεις του τηλεφωνου.

Εδω ειναι μπροστα η wind /Στο διάστημα Ιουλίου - Σεπτεμβρίου της φετινής χρονιάς, η Wind είχε έσοδα ύψους 321,6 εκατ. ευρώ (+8,1% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2006), ενώ τα προσαρμοσμένα κέρδη μετά φόρων, τόκων και αποσβέσεων (adjusted EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 146,3 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 45,5%Ταυτόχρονα, υπήρξε αύξηση της κίνησης, με την εξερχόμενη να αυξάνεται κατά 21% στο γ τρίμηνο του 2007, στα 1.133,9 εκατ. λεπτά. Αύξηση 32% υπήρξε και στα έσοδα από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (π.χ. Wind Plus), που έφθασαν στα 16,1 εκατ. ευρώ, με τους χρήστες να ξεπερνούν κατά μέσο όρο τις 450.000 σε μηνιαία βάση.

Στο εξαμηνο η vf ειχε εσοδα 836.4869 εκ Ευρω

EBITDA 293.2592 εκ Ευρώ

Προσαρμοσμένα λειτουργικα κέρδη 181.5849 εκ Ευρώ

Και στο τριμηνο, συνολικη κινηση φωνης 2,282 εκ λεπτά

Στο εξαμηνο η vf ειχε εσοδα 836.4869 εκ Ευρω

EBITDA 293.2592 εκ Ευρώ

Προσαρμοσμένα λειτουργικα κέρδη 181.5849 εκ Ευρώ

Και στο τριμηνο, συνολικη κινηση φωνης 2,282 εκ λεπτά

ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ εξαμηνο vodafone με ΤΡΙΜΗΝΟ WIND

Δηλαδή σύνολο νέων συνδέσεων πλην τις αποσυνδέσεις είχε 60000? Και ARPU 23,1 euro? Δηλαδή τα αποτελέσματα της Vodafone (109000 νέες συνδέσεις -αποσυνδέσεις, 26,6 euro ARPU) τα οποία σπεύσατε οι περισσότεροι να σχολιάσετε αρνητικά ήταν καλύτερα?

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Πως ρε π@#$τη μου η Cosmote που δεν παρουσίασε τίποτα το αξιόλογο το καλοκαίρι είχε τόσες νέες συνδέσεις? Και μη μου πείτε για το Γερμανό. δεν δικαιολογεί τα νούμερα αυτά... Από ότι φαίνεται η Cosmote λόγω κάλυψης και ΟΤΕ , και δευτερευόντως Γερμανού έχει τη μερίδα του λέοντος στις αποσυνδέσεις-φορητότητες από άλλες εταιρείες. Και κυρίως από τη Vodafone η οποία ακολουθεί παρόμοια εμπορική πολιτική αλλά υστερεί σε κάλυψη στην επαρχία... O κόσμος που δεν το ψάχνει πολύ εμπιστεύεται τη Cosmote. Εξάλλου φάνηκε πως και Vodafone και Wind είχαν υψηλούς δείκτες churn...

Αν κρίνω από μένα, τότε ναι αυτό παίζει...:O

ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ εξαμηνο vodafone με ΤΡΙΜΗΝΟ WIND

Δεν συγκρινω γιατι αυτα ανακοινωσε η Vodafone.

Απλα στο εξαμηνο η Vodafone εχει παραπανω απο διπλασια εσοδα.

Το προηγούμενο 3μηνο ήταν το καλό της Βόντα...

Το τελευταίο τρίμηνο ήταν κάπως καλό λόγω βονταφον για το σπίτι...

Επομένως συγκρίνεις ένα όχι και τόσο καλό 3μηνο Wind με ένα καλό και με ένα μέτριο 3μηνο Βόντα!!!

Βρες τα αποτελεσματα wind εξαμηνου και μετα συγκρινε.Μην δημιουργεις απλα εντυπωσεις χωρις παραθεση δεδομενων:confused:

Το προηγούμενο 3μηνο ήταν το καλό της Βόντα...

Το τελευταίο τρίμηνο ήταν καλύτερο λόγω βονταφον για το σπίτι...

Επομένως συγκρίνεις ένα όχι και τόσο καλό 3μηνο Wind με ένα καλό και με ένα μέτριο 3μηνο Βόντα!!!

Γενικά είναι ανούσιο να συγκρίνουμε τη κερδοφορία της κάθε εταιρείας, αφενός γιατι επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες (π.χ η Vodafone είχε επιπλέον πρόστιμα από ΕΕΤΤ, πολλές επενδύσεις στο marketing, διακοπή συνεργασίας με Q) και αφετέρου δεν μπορείς να κρίνεις την εμπορική επιτυχία της κάθε εταιρείας από τα κέρδη αλλά από στοιχεία όπως ο αριθμός των νέων συνδέσεων ή το ARPU.

Eκτός αν είμαστε μέτοχοι τoυ Vodafone Group ή ξαδφέρφια του Naguib και μας ενδιαφέρει πόσα λεφτά βγάζουν (όπου στη πρώτη περίπτωση θα πρέπει να είμαστε υπερευχαριστημένοι, ο όμιλος είχε εξαιρετικά καλά αποτελέσματα).

Γενικά είναι ανούσιο να συγκρίνουμε τη κερδοφορία της κάθε εταιρείας, αφενός γιατι επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες (π.χ η Vodafone είχε επιπλέον πρόστιμα από ΕΕΤΤ, πολλές επενδύσεις στο marketing, διακοπή συνεργασίας με Q) και αφετέρου δεν μπορείς να κρίνεις την εμπορική επιτυχία της κάθε εταιρείας από τα κέρδη αλλά από στοιχεία όπως ο αριθμός των νέων συνδέσεων ή το ARPU.

Eκτός αν είμαστε μέτοχοι τoυ Vodafone Group ή ξαδφέρφια του Naguib και μας ενδιαφέρει πόσα λεφτά βγάζουν.

Συμφωνώ απόλυτα!!!!

Και δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται κάποιοι τόσο με τα αυτά τα νουμερα!

Εγώ ακόμα και στα επίσημα του myphone προσπερνάω τα έσοδα(βαριέμαι απίστευτα αυτά τα νούμερα,που ούτε καν τα δικά μου έσοδα-έξοδα δεν έχω καθίσει να βγάλω ποτέ) και ψάχνω να βρω νέες συνδέσεις και ΑRPU!

Βρες τα αποτελεσματα wind εξαμηνου και μετα συγκρινε.Μην δημιουργεις απλα εντυπωσεις χωρις παραθεση δεδομενων:confused:

Ευκολο

revenue 616 εκ ευρώ

Λειτουργικα έσοδα -143 χιλ ευρώ

Συμφωνώ απόλυτα!!!!

Και δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται κάποιοι τόσο με τα αυτά τα νουμερα!

Εγώ ακόμα και στα επίσημα του myphone προσπερνάω τα έσοδα(βαριέμαι απίστευτα αυτά τα νούμερα,που ούτε καν τα δικά μου έσοδα-έξοδα δεν έχω καθίσει να βγάλω ποτέ) και ψάχνω να βρω νέες συνδέσεις και ΑRPU!

Καταλαβαίνεις τον παραλογισμό; Αριθμός συνδρομητών επί ARPU δίνει στο περίπου τα έσοδα.

Εν τέλει το σημαντικότερο νούμερο είναι είτε αριθμός συνδρομητών μαζί με ARPU είτε τα έσοδα (και κυρίως ο ρυθμός αύξησης ή μείωσής τους). Από αυτά φαίνεται το πόσο καλά πάει η εταιρία σε σχέση με το παρελθό της.

Η κερδοφορία είναι το λιγότερο σημαντικό στοιχείο, αφού μπαίνουν μέσα διάφοροι εποχικοί/συγκυριακοί παράγοντες με αποτέλεσμα να μην βοηθάει να δεις ποιά είναι η πορεία της εταιρίας.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω πεταξει ολες τις εφαρμογες και συνεχιζει να με χρεωνει με καθε κληση ειτε εισερχομενη ειτε εξερχομενη με εισοδο στο wind plus. πηγα στο μητρωο κλησεων και μετα απο καθε κληση εχει και ενα wind plus ακριβως τον ιδιο χρονο με την κληση.

ποιά είναι η νέα πολιτική αποσυνδέσεων q-card;

Ο χρόνος διάρκειας της Q card εξαρτάται από το πακέτο σύνδεσης που έχεις αυτή τη στιγμή στη διάθεσή σου.

* Στην περίπτωση που έχεις αποκτήσει το πακέτο σύνδεσης Q card με €1 ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας, τότε η διάρκεια της σύνδεσης είναι 3 μήνες από τη στιγμή που ενεργοποιήσεις πρώτη φορά το πακέτο σύνδεσης.

* Στην περίπτωση που έχεις το πακέτο σύνδεσης Q card με €3 ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας, τότε η διάρκεια της σύνδεσης είναι 12 μήνες από την πρώτη ενεργοποίηση του πακέτου.

* Στην περίπτωση που έχεις αποκτήσει το πακέτο σύνδεσης Q card με €5 ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας (€1/μήνα για 5 μήνες), τότε η διάρκεια της σύνδεσης είναι 3 μήνες από τη στιγμή που ενεργοποιήσεις πρώτη φορά το πακέτο σύνδεσης.

Η σύνδεσή σου ανανεώνεται αυτόματα για 12 επιπλέον μήνες, από τη στιγμή που πραγματοποιείς ανανέωση χρόνου ομιλίας, ανεξαρτήτως του πακέτου σύνδεσης που έχεις στη διάθεσή σου.

Εάν στους επόμενους 12 μήνες δεν πραγματοποιήσεις καμία ανανέωση χρόνου ομιλίας, τότε το υπόλοιπό μηδενίζεται, αλλά η σύνδεσή διατηρείται για επιπλέον διάστημα 30 ημερών. Μέσα στο διάστημα των 30 ημερών μπορείς να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας. Αν όμως περάσει το επιπλέον αυτό διάστημα χωρίς να γίνει ανανέωση, τότε ο αριθμός κλήσης σου ακυρώνεται αυτόματα και η σύνδεσή σου στην Q card διακόπτεται.

Ρε παιδιά,έχω το ΣΕ W660 και μου λεει η υπηρεσία Tarckid δεν είναι διαθέσιμη!Γιατί?

Ρε παιδιά,έχω το ΣΕ W660 και μου λεει η υπηρεσία Tarckid δεν είναι διαθέσιμη!Γιατί?

Είναι συνδεδεμένο στο internet;:blink::blink::blink: Για να λειτουργήσει το track-id, χρειάζεται σύνδεση στο internet...:O:O:O

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

και εγώ το έχω δει, όχι βέβαια σε κάθε κλήση αλλά κάθε μήνα 2-3 φορές.

Αλλά επειδή ήταν από τον αριθμό της μάνας μου (που δεν έχει Plus nonstop) έλεγα "ε θα πάτησε κατά λάθος το κουμπί του browser και μέχρι να το κλείσει χρεώθηκε". Σε κινητό motorola.

ειναι δυνατο την ωρα που κανεις κληση το τηλεφωνο να ειναι συνδεμενο στο wind plus?

εχω 150 free sms απο την εφημεριδα το ΘΕΜΑ που δεν τα χρειαζομαι οποιος τα θελει Pm σε μενα αφου κανει πρώτα εδω ενα post reply:)

Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο.

Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις.

οκ σου στελνω με PM τον κωδικο

Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο.

Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις.

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked