Jump to content

Ποιά είναι η χειρότερη περιοχή/προάστιο κατα τη γνώμη σας;!

meleneevi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα κάνει λόγο σε προηγούμενο θέμα για τη καλύτερη περιοχή.Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα απ την αντίστροφη πλευρά. Που δεν θα μένατε ΠΟΤΕ και να σας χάριζαν σπίτι; Εγω δε πλησιάζω απ τον Αγιο Νικόλαο μέχρι Μεταξουργίο! Μια φορά έτυχε να παω κάπου και απορώ πως κατάφερα να βγώ απο εκεί χωρίς να με κλέψουν/βιάσουν/σκοτώσουν κτλ!!:wacko:

Εξάρχεια :p γραφική περιοχή :D, άλλα άμα είναι να βγαίνεις στο μπαλκόνι και να μυρίζεις καμμένο ή δακρυγόνα άστο καλύτερα.

Επίσης, Ασπρόπυργος για πολλούς και διαφόρους λόγους, με πρώτο τα διυλιστήρια και δεύτερο τους μαζεμένους καταυλισμούς αθιγγάνων.

Μετά τα Άνω Λιόσια, μόνο και μόνο για τη χωματερή και την ευωδία που αυτή αναδίδει, ειδικά καλοκαιρινούς μήνες :p

Αρκετές περιοχές στο κέντρο της Αθήνας!Μακριά και αγαπημένοι!!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

δεν ξερω πολλα γιατιςπεριοχες της αθηνας, αλλά....πιο το νοημα της ερωτησης?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

το χειροτερο προαστιο ειναι το κεντρο της Αθηνας. Και οταν λεω κεντρο εννοω ομονοια και οχι κυψελη ή πατησια, και νοτιοδυτικα της ομονοιας στο ενα με δυο περιπου χιλιομετρα.

Επεισης δεν μου αρεσουν οι περιοχες που εχουν πολλες πολυκατοικιες μαζι, οπως στην Βικτωρια ή πλατεια Αττικης. Πολυ αποξενωση.

Το νοημα της ερωτησης ειναι οτι στα δεκα πρωτα ποστ, θα δημιουργηθει τεταρτο θεμα με τιτλο την πιο μετρια περιοχη.

Εγω προτεινω να φτιαξετε ενα θεμα για το πια περιοχη ανα προαστιο μαζευει τον περισσοτερο κοσμο.

Πχ δυτικα αιγαλεω, ανατολικα ζωγραφου, νοτια γλυφαδα, βορεια αστερια :p

και το Μενίδι από κοντά:lol:

κοίτα όταν λες μενίδι φαντάζομαι εννοείς και θρακομακεδόνες? και βαρυμπόπη? και πανοραμα? και βγάζω έξω μπόσκιζα και ολυμπιακό χωριο που είναι πολύ όμορφα μέρη με αρκετή αστυνόμευση .. το μενίδι δεν έχει καμια σχέση με ζέφυρι .. το άσχημο μενίδι που εννοείς είναι λίγο πιο κάτω από την πλατιά του μενιδίου .. που έχει τα ναρκωτικά .. και κοντά στο τρένο ..που έχουν περίπου 8 χιλιόμετρα απόσταση από τα μέρη που ειπα

Edited by ns11

Επειδή έτυχε να περάσω Τρίτη από Μενίδι (το gps μου έβγαλε την συντομότερη διαδρομή), πέρασα και από ένα συνοικισμό που ήταν τρομερά υποβαθμισμένος.

Ο δρόμος ήταν κομμένος και κατεστραμμένος σε ΟΛΟ του το μήκος με τεράστιες τρύπες - κρατήρες (όχι λακουβίτσες) και μαύρα βοθρόνερα

Δυστυχώς δεν τράβηξα βίντεο όπως ήθελα, γιατί έπρεπε να πηγαίνω σούπερ αργά για να μην σπάσω το αμάξι

Αλλά θέλω να πω ρε παιδί μου, υπάρχει δήμαρχος στο Μενίδι;

Ξέρει ότι υπάρχει ολόκληρη περιοχή με δρόμους που είναι λες και έχουν σκάσει βόμβες επάνω;

Τώρα η δική μου περιοχή με τα λίγα σπασίματα στους δρόμους και τα φορτηγά - βυτιοφόρα που πηγαίνουν πάνω-κάτω και σπάνε καθρέφτες ή κοπανάνε τα πλαϊνά αν το αμάξι είναι πολύ έξω, μου φαίνεται τέλεια :p

Επειδή έτυχε να περάσω Τρίτη από Μενίδι (το gps μου έβγαλε την συντομότερη διαδρομή), πέρασα και από ένα συνοικισμό που ήταν τρομερά υποβαθμισμένος.

Ο δρόμος ήταν κομμένος και κατεστραμμένος σε ΟΛΟ του το μήκος με τεράστιες τρύπες - κρατήρες (όχι λακουβίτσες) και μαύρα βοθρόνερα

Δυστυχώς δεν τράβηξα βίντεο όπως ήθελα, γιατί έπρεπε να πηγαίνω σούπερ αργά για να μην σπάσω το αμάξι

Αλλά θέλω να πω ρε παιδί μου, υπάρχει δήμαρχος στο Μενίδι;

Ξέρει ότι υπάρχει ολόκληρη περιοχή με δρόμους που είναι λες και έχουν σκάσει βόμβες επάνω;

Τώρα η δική μου περιοχή με τα λίγα σπασίματα στους δρόμους και τα φορτηγά - βυτιοφόρα που πηγαίνουν πάνω-κάτω και σπάνε καθρέφτες ή κοπανάνε τα πλαϊνά αν το αμάξι είναι πολύ έξω, μου φαίνεται τέλεια :p

μάλλον πέρασες από τον καταυλισμό του καποτά .. από το σεισμό υπάρχει αυτός ο καταυλισμός 13~14 χρονια δηλαδή(πλέον μονο σεισμόπληκτοι δεν μένουν εκεί)....για αυτό και είναι έτσι.. δεν ασχολείται κανεις με το τι γίνετε εκεί .. την ώρα που στις περιοχές που ειπα πιο πάνω που είναι μέσα στο μενίδι αν άνοιξει μια λακκούβα κλίνη σχεδόν την ίδια μέρα .. γίνονται συνεχεια έργα και η αστυνόμευση είναι συνεχής..