Jump to content

Συνάντηση μελών στην Πάτρα 13-19 Οκτ

jastonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την επόμενη φορά πιστεύω θα το κάνουμε πιο οργανωμένα με περισσότερα άτομα. Θα βρούμε καλύτερο μέρος γιατί αν σκεφτητε ότι θα είμαστε είκοσι άτομα σε μια καφετέρια και μιλήσουμε πιο πριν με τον ιδιοκτήτη του χώρου θα γελάσουν και τα αυτιά του. Ας κάνουμε λοιπόν την αρχή σήμερα να ώστε να γίνει και η πρώτη επαφή.. :-P

• Απαντήσεις 113
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά μη φύγετε νωρίς να σας προλάβω. Καθυστερήστε το όσο μπορείτε.

Συνφορουμίτες τι γίνεται, μαζευτήκατε; Βάλτε και μένα στην παρέα, έστω και εξ αποστάσεως μέχρι να έρθω.

Συνφορουμίτες τι γίνεται, μαζευτήκατε; Βάλτε και μένα στην παρέα, έστω και εξ αποστάσεως μέχρι να έρθω.

Εδω είμαστε ρε συ. Αντε ελα.

Θοδωρής

Επερασαμε όμορφα όμορφα, όμορφα. Επερασαμε όμορφα όμορφα παιδιά.

Τραγουδιστά.

Περιμενουμε φωτογραφίες Jason.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Mπραβο μαγκες!Πολυ καλη η πρωτη μας συναντηση!Χαρηκα που σας γνωρισα εναν εναν!Περιμενουμε και φωτο ..!
Δημήτρης

Μάγκες είμαστε ακόμα εδω. Τα έχουμε αναλύσει ολα. Ηρθε και ο φίλος ο Τάσος giachtas και τα λέμε. Πολυ καλα ηταν. Αντε την άλλη φορά ειπαμε να έρθουν και iphones στην παρέα
Θοδωρής

Μάγκες είμαστε ακόμα εδω. Τα έχουμε αναλύσει ολα. Ηρθε και ο φίλος ο Τάσος giachtas και τα λέμε. Πολυ καλα ηταν. Αντε την άλλη φορά ειπαμε να έρθουν και iphones στην παρέα

Όχι ρε ****το. Άμα το ήξερα θα ξαναερχομουν.

Όχι ρε ****το. Άμα το ήξερα θα ξαναερχομουν.

Ε δεν πειράζει την άλλη φορά. Πάντως πέρασα πολυ ωραία και επιτέλους ειδα το καφε noye 8 και το oppo. Respect

Θοδωρής

Νομίζω έπρεπε να έχουμε βγάλει περισσότερες φωτογραφίες! Τόσες κινητάρες είχαμε!

https://db.tt/mFLLRoSO

https://db.tt/3gg0HxdE

Νομίζω έπρεπε να έχουμε βγάλει περισσότερες φωτογραφίες! Τόσες κινητάρες είχαμε!

https://db.tt/mFLLRoSO

https://db.tt/3gg0HxdE

Πω αυτά είναι. Δε περίμενα να είστε τόσα άτομα. Μπράβο :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Πω αυτά είναι. Δε περίμενα να είστε τόσα άτομα. Μπράβο :)

Πάμε για διπλασιασμό στο επόμενο!

Πάντως, εντάξει ωραία περάσαμε, ένα παράπονο έχω. Ένας με Apple συσκευή δεν μπορούσε να έρθει;; :D

Ωραιες οι φωτο!Θα βρω εγω με apple γτ εχω κανα 2 με iphone 4s k iphone 5.Δεν ξερω αν θαρθουν βεβαια χαχα
Δημήτρης

Ωραιες οι φωτο!Θα βρω εγω με apple γτ εχω κανα 2 με iphone 4s k iphone 5.Δεν ξερω αν θαρθουν βεβαια χαχα

Ευχαρίστως και κατόχους κινητών Apple δεχόμαστε. Δεν είμαστε τίποτα κολλημένοι. Καφέ και παρέα κάνουμε.

Πολύ καλή η συνάντηση, χάρηκα που ανταλλάξαμε απόψεις !

Μέσα σε τέσσερις ημέρες μαζευτήκαμε δέκα άνθρωποι, την επόμενη φορά να το οργανώσουμε 2-3 εβδομάδες ποίο πριν για να ενημερωθούν και να έρθουν περισσότεροι :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ωραία η σημερινή εμπειρία παιδιά, ευχαριστώ για την παρέα σας! Άντε και την επόμενη φορά κι εγώ με κανένα Zoppo/THL/ZTE...:p

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Στην φωτογραφία ξεκινόντας από αριστερά έχουμε:

rioener - prioxxx - JeisBlack - tpal - giorgosr1 - nnik_1969 - jastonas - Karthan7 - tsiffos

και εδώ: Sony Smartwatch 2 - Nexus 4 - Alcatel...??? - Sony Xperia Neo V - Galaxy Note 2 - Sony Xperia Z1 - THL W8S ?? - Google Nexus 7 (2013) - Galaxy S4 - Oppo Find 5 - Oppo R819 - Galaxy Note 3 - Sony Ericsson K810i - Zoppo...? - Zoppo...? - Galaxy Note 2- Galaxy Note 8

edit: και εδώ: Sony Smartwatch 2 - Nexus 4 - Alcatel...??? - Sony Xperia Neo V - Galaxy Note 2 - Sony Xperia Z1 - THL W7S - Google Nexus 7 (2013) - Galaxy S4 - Oppo Find 5 - Oppo R819 - Galaxy Note 3 - Sony Ericsson K810i - ZTE V967S - Zoppo C2 Platinum - Galaxy Note 2- Galaxy Note 8

???

Εννοείται! Άσε που με την τρέλα που έχουμε με το Android, έχουμε χάσει τελείως τις εξελίξεις του iOS. Καλό είναι να μας δείξουνε τι γίνεται.

Edited by jastonas

Thl w7s (όχι thl w8)

Sony Ericsson k810i > zte v967s >(zte είναι, όχι zopo)

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα και εγώ, αν και πήγα αργότερα το μεσημέρι, πέρασα πολύ ωραία. Δεν πρόλαβα βέβαια το OPPO, αλλά πρόλαβα το ZOPO (κοίτα τι έχασα για ένα z)και το THL. Πάντως θα ήθελα πολύ να το οργανώσουμε πάλι και αυτή τη φορά να είμαστε περισσότεροι. Edited by giachtas

Παίδες ήταν φοβερή συνάντηση μας.. πραγματικα αν την επομενη φορα το κανονίσουμε 2 με 3 βδομαδες πιο πριν θα μαζευτουν περισσοτεροι!

Λοιπόν. Αυτό που θυμάμαι και γελάω είναι που θαύμασα τον jastona να χρησιμοποιεί το swype. Απίστευτο θέαμα, όσοι δεν το απολαύσατε χάσατε. Απίστευτη ταχύτητα. Την άλλη φορά θα κάνει πλήρη επίδειξη και θα το γράψω σε βίντεο.