salazar_ Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ωραια βρηκαμε εναν με Oppo!!Κανεις με Xiaomi και Meizu υπαρχει????Η κανενα αλλο εξωτικο κινητο??:) Καλυτερα Σκ και απο εμενα..Καθημερινες θα εχουμε μικρη προσελευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Προς Κυριακή πάμε απότι φαίνεται.Νομίζω αυτή την Κυριακή το πρωί θα ήταν σουπερ .Θα έχει και καλό καιρό και ζέστη. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Σαν moderator θα κάνω κατάχρηση της εξουσίας μου και οργανώνω doodle στο οποίο δηλώνουμε συμμετοχή για Τετάρτη απόγευμα 18:00 ή Κυριακή πρωί το βάζω 11:30 γιατί δεν μπορώ νωρίτερα εγώ :ΡΡ αλλά αν θέλετε νωρίτερα.. το βλέπουμε! Το μέρος, το βρίσκουμε στην συνέχεια, αλλά κάτι σε ανοιχτή καφετέρια, με χαμηλή μουσική και όχι και πολύ κόσμο... Εξάλλου, τα μάτια τα δικά μας, δεν θα είναι σε γυναίκες, αλλά θα γλυκοκοιτάζουμε τα κινητά των άλλων! http://doodle.com/mh286ikczv5f2gk4 Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον πρωινό καφέ. Χαχαχα αυτο που βολεύει εμενα χαχα. Πλακα κανω φυσικά. Απλα να ξέρετε οτι θα πρέπει να παμε κάπου και να βρούμε να κάτσουμε. Αρα Κυριακή πρωί βολεύει και σε αυτο το θέμα. Επίσης πρέπει να δούμε που μένουμε κλπ. Μπορούμε να κανονίσουμε μαρίνα να παμε και οποίος ειναι μακριά να μοιραστούμε και να έρθουν κάποιοι μαζί. Αλλιως κέντρο τώρα που χειμωνιαζει ωραια θα είναι. Το θέμα είναι να βρούμε χώρο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Κυριακή 20 ? Δεν μπορώ με τίποτα θα είμαι σε συνάντηση στην Αθήνα 19 και 20. Μήπως ήθελες να γράψεις Κυριακή 13? Η ΕΜΥ λέει ότι την Κυριακή 13 θα έχουμε καλό καιρό, το έγραψε και ένας φίλος ποιο πριν. Μπορώ να έρθω Σάββατο 12, Κυριακή 13 και Τετάρτη 16. Θα έχω μαζί μου της δυο κινεζες που έχω στην υπογραφή μου. Edit με την τοποθεσία δεν έχω πρόβλημα, οπού θέλετε. Edited October 10, 2013 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ναι μπερδεύτηκα, Κυριακή 13 ήθελα να πω. Το έφτιαξα τώρα. http://doodle.com/mh286ikczv5f2gk4 Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Κυριακη 13 το πρωί .ΟΚ . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Και γω μπορω Κυριακή πρωι.Να πω ενα μέρος έτσι για ξεκαρφωμα μιας κ είναι μεγαλο μαγαζί.στην τριων ναυάρχων το Νέον ;τι λέτε;πείτε καμια αλλη ιδέα βέβαια! είναι μεγαλο με WiFi και δεν έχει πολύ βαβουρα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Όπως φαίνεται για Κυριακή μας βλέπω. Πρέπει να είμαι ο μόνος που έχω εξωτικά τηλέφωνα :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Όπως φαίνεται για Κυριακή μας βλέπω. Πρέπει να είμαι ο μόνος που έχω εξωτικά τηλέφωνα :-P Γουστάρουμε εξωτικά τηλέφωνα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι έχω δυνατότητα να φέρω άνθρωπο από τη Sony για να μας δείξει το Sony ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι έχω δυνατότητα να φέρω άνθρωπο από τη Sony για να μας δείξει το Sony ultra. Γουστάρουμε και Sony ultra. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Νοτε 3. Φερτον οπωσδήποτε . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Γουστάρουμε και Sony ultra. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Νοτε 3. Φερτον οπωσδήποτε . Ωραία εγώ να τον φέρω αρκεί να μου πείτε που να τον φέρω και πότε.. Εγώ Κυριακή ψηφιακή ψήφησα.. :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Κυριακή ψήφισα και εγώ. Θα φέρω Νοτε 2 και Νοτε 8 3g. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Note 8, z ultra, oppo αντε και note 3 χωρίς τους πρηχτιδες των μαγαζιών; όνειρο ζω. Και εγω Κυριακή παίδες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Βλεπω θα απολαυσουμε πολλες κ διαφορετικες συσκευες!!αυτα ειναι! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Και στη veso μπορούμε να πάμε.. Αν και Κυριακή θα γίνεται παντού χαμός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πρωί ; μπα δεν νομίζω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Και εγω μεσα παιδια,δεν υπαρχει προβλημα με τη μερα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Για πείτε μέρος.κ να κλείσουμε ώρα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Να πούμε στο Διεθνές στην Όλγας; Είναι κέντρο, έχει μπόλικο χώρο μέσα και δεν νομίζω να έχει κόσμο τέτοια μέρα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Να πούμε στο Διεθνές στην Όλγας; Είναι κέντρο, έχει μπόλικο χώρο μέσα και δεν νομίζω να έχει κόσμο τέτοια μέρα. wi fi έχει να ,κανουμε κανα τεστ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Να πούμε στο Διεθνές στην Όλγας; Είναι κέντρο, έχει μπόλικο χώρο μέσα και δεν νομίζω να έχει κόσμο τέτοια μέρα.wi fi έχει να ,κανουμε κανα τεστ;Έχει.......... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν καλούμε και τον Eric Schmidt εάν θα είναι ακόμη Ελλάδα;!! Όσο για μέρος, καλό θα ήταν να είναι μεγάλη η καφετέρια. Το ΝΕΟΝ στην Τριών Ναυάρχων που προτάθηκε και πριν, μου φαίνεται ιδανικό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν καλούμε και τον Eric Schmidt εάν θα είναι ακόμη Ελλάδα;!! Όσο για μέρος, καλό θα ήταν να είναι μεγάλη η καφετέρια. Το ΝΕΟΝ στην Τριών Ναυάρχων που προτάθηκε και πριν, μου φαίνεται ιδανικό. Wi-Fi έχει; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts