sounik Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Λοιπον πηραμε τη 10b αλλα δεν αλλαξε τπτ.Παλι στην 4.2.2 ειμααστε και προστεθηκε και ενα προγραμμα,το drive.Αυτα! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Λοιπον πηραμε τη 10b αλλα δεν αλλαξε τπτ.Παλι στην 4.2.2 ειμααστε και προστεθηκε και ενα προγραμμα,το drive.Αυτα! Κάποια άλλη διαφορά στην όλη εμπειρία? Για να δούμε μήπως στρώσει και η κατανάλωση λίγο... Εμένα πάντως δεν μου χει έρθει κάτι ακόμα. ΥΓ :μόλις ήρθε.... γράφει πάντως όταν πας να την κάνεις ότι η ενημέρωση αφορά τις εφαρμογές... Edited January 24, 2014 by AntonisStaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ξεχασα να πω οτι ηρθε μεσω ota και το root δε χαθηκε.Για καταναλωση θα δουμε στην πορεια Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinelopi_stav Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 παιδια να ρωτησω κατι?? Τι τρομερο εχει η 4.4 κ πρεπει να την παρουμε οπωσδηποτε? Τι αλλαγες θα γινουν κ ποσο σημαντικες ειναι αυτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Καλησπέρα. Πήρα το tablet εδώ και τρεις μέρες και ήθελα να ρωτήσω και εγώ για την αναβάθμιση. Να την κάνω ή επειδή θέλω να το κάνω root να την αφήσω? Και μήπως υπάρχει κανα δωρεάν πληκτρολόγιο για να αλλάξει αυτό της LG; έχω το go keyboard τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmil Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Καλησπέρα. Πήρα το tablet εδώ και τρεις μέρες και ήθελα να ρωτήσω και εγώ για την αναβάθμιση. Να την κάνω ή επειδή θέλω να το κάνω root να την αφήσω? Και μήπως υπάρχει κανα δωρεάν πληκτρολόγιο για να αλλάξει αυτό της LG; έχω το go keyboard τώρα Το swiftkey να βάλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Για να αστειευτώ λιγάκι...απο bloat πάντως πάει καλά το ταμπλετάκι...φούλ!Ίσως να μου προκαλεί αρνητική εντύπωση γιατί εχω νεξους 7...αλλά πολύύύύύ bloat ρε παιδί μου!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Τελικα εχεις το νεξους και το g pad το εχεις δοκιμασει σε ξενο η μαγαζιου? Τα καταστηματος δεν ειναι αντιπροσωπευτικα δειγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Τελικα εχεις το νεξους και το g pad το εχεις δοκιμασει σε ξενο η μαγαζιου? Τα καταστηματος δεν ειναι αντιπροσωπευτικα δειγματα. Εχω το νεξους 2012,και πρόκειται να αλλάξω τάμπλετ τις επόμενες ημέρες.Είμαι μεταξύ του g pad και του καινούργιου νέξους,κατά 90% θα πάρω το g pad.Σε μαγαζί το εχω δεί,πάνω απο 3-4 φορές και μου έχει κάνει εντύπωση το bloat tis LG.Αλλά δεν τρέχει μια,συνήθεια είναι...εξάλλου λογικά θα μπορώ να τις απεγκαταστήσω με ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εχω το νεξους 2012,και πρόκειται να αλλάξω τάμπλετ τις επόμενες ημέρες.Είμαι μεταξύ του g pad και του καινούργιου νέξους,κατά 90% θα πάρω το g pad.Σε μαγαζί το εχω δεί,πάνω απο 3-4 φορές και μου έχει κάνει εντύπωση το bloat tis LG.Αλλά δεν τρέχει μια,συνήθεια είναι...εξάλλου λογικά θα μπορώ να τις απεγκαταστήσω με ρουτ Πέρνα μια custom και είσαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Πέρνα μια custom και είσαι ΟΚ Αν και δεν εχω τρελλές γνώσεις στο να το κάνω,σίγουρα θα προσπαθήσω.Καμμιά ιδέα για το ποιά είναι η πιο σταθερή-καλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Αν και δεν εχω τρελλές γνώσεις στο να το κάνω,σίγουρα θα προσπαθήσω.Καμμιά ιδέα για το ποιά είναι η πιο σταθερή-καλή? Εγώ την cmb χρησιμοποιώ και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σταθερότητας. Αφου σου αρέσουν οι nexus συσκευές θα σου αρέσουν αυτού του είδους οι roms. Έχει και άλλες παρόμοιες (cyanogen, mahdi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παιδια θελω μια υπευθυνη απαντηση απο καποιον που το εχει δοκιμασει!Αν περασω custom rom θα ειναι τοσο ομαλο σαν το optimus g ας πουμε;(sorry αλλα αυτο εχω και με αυτο μπορω να συγκρινω!) Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Με την αναβαθμιση σχεδον εξαφανιζονται τα προβολακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Με την αναβαθμιση σχεδον εξαφανιζονται τα προβολακια Πραγματικά! Εμφανίζονται σε χαμηλότερη φωτεινότητα και δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά ακόμα και με 0% φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παιδια θελω μια υπευθυνη απαντηση απο καποιον που το εχει δοκιμασει!Αν περασω custom rom θα ειναι τοσο ομαλο σαν το optimus g ας πουμε;(sorry αλλα αυτο εχω και με αυτο μπορω να συγκρινω!) Όχι δεν φτάνει το optimus g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Επιβεβαιώνω και γω ότι τα προβολάκια φαίνονται πλέον πολύ λιγότερο(τόσο λίγο, που δύσκολα το παρατηρείς αν δεν το ξέρεις) Βρε λες να εξαφάνισαν και τη μπλε γραμμή? :p Ας το τσεκάρει κάποιος με μπλε γραμμή ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Και μένα μου φαίνονται ακόμα λιγότερο τα προβολάκια! Εκτός και αν είναι placebo επειδή το είπατε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daftfunk Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Γεια σας και απο εμενα φιλοι μου.Και εμενα φαινονται λιγοτερο τα προβολακια, μετα το update, για τη μπλε γραμμη ακομα δεν το εχω τσεκαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Παιδία είναι πλέον 100% σίγουρο οτι πλέον τα προβολακια είναι σχεδόν ανύπαρκτα πρέπει να πας την φωτεινότητα στο 6% και εκεί ίσα που φαίνονται. Μπλε γραμμή και bleeding δεν είχα ποτέ αρα αυτην την στιγμή κρατάω το καλύτερο android tablet στην αγορά με την κακαλύτερη οθόνη !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinelopi_stav Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Σωστο αυτο με τα προβαλακια!!!!!! Πολυ πολυ καλυτερα αν κ για μενα δεν ηταν προβλημα αφου θα επρεπε να εισαι μαζοχιστης για να καθεσαι να βαζεις φωτεινοτητα απο 10% και κατω κ να δουλευεις το ταμπλετ..... the best tablet at 299€ !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Παιδιά έχω ένα θέμα....επειδή τα video στο YouTube πιξέλιαζαν στην 5 έκδοση αφαιρουσα τα update και πήγαινε στην 4 έκδοση και όλα παίζαν μια χαρά. Αλλά τώρα με το update του tablet αν αφαιρέσω τις ενημερώσεις του YouTube μένει στην 5 έκδοση η οποία έχει θέμα με το tablet ίσως λόγω ανάλυσης γιατί όπως είπα όταν τρέχεις το βίντεο σε full screen πιξελιαζει. κατέβασα apk της 4 έκδοσης αλλα δεν μπαίνει ίσως λόγο οτι είναι παλιά έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Πήγα να εγκαταστήσω την αναβάθμιση και δεν μου την περνάει γιατί καταλαβαίνει πώς έχω κάνει root. Το root το είχα κάνει με το kingo και έχω βάλει και busybox. Έχει συμβεί σε κανένα σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Πήγα να εγκαταστήσω την αναβάθμιση και δεν μου την περνάει γιατί καταλαβαίνει πώς έχω κάνει root. Το root το είχα κάνει με το kingo και έχω βάλει και busybox. Έχει συμβεί σε κανένα σας; Τι σου λεει δηλαδη? Εμενα μου κανε κανονικα update παρολο το ρουτ και το buzybox... και μαλιστα φαινεται να μη χαθηκε το ρουτ! βεβαια δεν ειχα βαλει το kingo... ισως να φταιει αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Πήγα να εγκαταστήσω την αναβάθμιση και δεν μου την περνάει γιατί καταλαβαίνει πώς έχω κάνει root. Το root το είχα κάνει με το kingo και έχω βάλει και busybox. Έχει συμβεί σε κανένα σας; Ολα οκ με kingo σε μενα.Κατι αλλο φταιει Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts