testatos Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Γεια σας, έχω ένα power bank intenso το οποίο δεν φορτίζει με σύνδεση με καλώδιο σε πρίζα αλλά μόνο με υπολογιστή (στην αρχή φόρτιζε κανονικά).Γνωρίζετε τι είδους βλάβη είναι αυτή και αν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί γιατί δεν έχω ούτε απόδειξη ούτε χαρτιά εγγυήσεως και τα σχετικά.Ευχαριστώ πολύ. Μπορει να ειναι χαλασμενος ο φορτιστης.Δοκιμασες με αλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpi100 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Μπορει να ειναι χαλασμενος ο φορτιστης.Δοκιμασες με αλλον; με αρκετούς! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καλημέρα. Έχω αγοράσει ένα power bank της Xiaomi με τύπο φορτίσεις type c για να επαναφορτιζει γρήγορα. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν το βάζω για να φορτισω το κινητό μου μου φορτίζει από το 35% για παράδειγμα μέχρι το 85% και Μετς σταματάει. Δεν κάνει ποτέ πλήρη φόρτιση.Τι μπορεί να φάει για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καλημέρα. Έχω αγοράσει ένα power bank της Xiaomi με τύπο φορτίσεις type c για να επαναφορτιζει γρήγορα. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν το βάζω για να φορτισω το κινητό μου μου φορτίζει από το 35% για παράδειγμα μέχρι το 85% και Μετς σταματάει. Δεν κάνει ποτέ πλήρη φόρτιση.Τι μπορεί να φάει για αυτό; Από πού τον πήρες τον φορτιστή; Πόσο καιρό το έχεις; Τι μέγεθος έχει; Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisSX1 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καλημέρα. Έχω αγοράσει ένα power bank της Xiaomi με τύπο φορτίσεις type c για να επαναφορτιζει γρήγορα. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν το βάζω για να φορτισω το κινητό μου μου φορτίζει από το 35% για παράδειγμα μέχρι το 85% και Μετς σταματάει. Δεν κάνει ποτέ πλήρη φόρτιση.Τι μπορεί να φάει για αυτό; Ποιο κινητό φορτιζεις; Υποστηρίζει QC; Sent from my Le X507 using Tapatalk Παράθεση It's a progressive world, why not listen to progressive music? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Ποιο κινητό φορτιζεις; Υποστηρίζει QC; Sent from my Le X507 using Tapatalk Το Meizu M2 mini έχω.Απλα να σου διευκρίνησω ότι έχει βύσμα με ανταπτορα για να γίνεται Type c για να φορτίζει το power bank και αυτό βγαίνει και έχει το κανονικό που φορτίζουν όλα τα smartphone. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από πού τον πήρες τον φορτιστή; Πόσο καιρό το έχεις; Τι μέγεθος έχει; Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Το power bank που πήρα είναι το παρακάτω και το πήρα από το Gearbest http://www.gearbest.com/power-banks/pp_343014.html Edited May 6, 2016 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Ψαχνω για μικρο σε διαστασεις power bank 2300-5000 mAh και σχετικα οσο πιο φθηνο γινεται. Εχετε να προτεινεται καποιο αξιοπιστο εξ ανατολής?? Ευχαριστω. :) Edited May 6, 2016 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ψαχνω για μικρο σε διαστασεις power bank 2300-5000 mAh και σχετικα οσο πιο φθηνο γινεται. Εχετε να προτεινεται καποιο αξιοπιστο εξ ανατολής?? Ευχαριστω. :) http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5000mAh-Ultra-thin-9_9mm-Power-Bank-For-Mobile-Phone-p-957081.html Έχει και κωδικό στην περιγραφή για να πάει στα 13$ η τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5000mAh-Ultra-thin-9_9mm-Power-Bank-For-Mobile-Phone-p-957081.html Έχει και κωδικό στην περιγραφή για να πάει στα 13$ η τιμή Ευχαριστω φιλε μου, το εχω αυτο, ψαχνω κατι σε μικροτερο ογκο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Κάτι τέτοιο; βέβαια είναι προπαραγγελια ακόμα. Η μάρκα πάντως είναι πολύ καλή http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-P2-3350mAh-Mini-Portable-Power-Bank-p-1051556.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Κάτι τέτοιο; βέβαια είναι προπαραγγελια ακόμα. Η μάρκα πάντως είναι πολύ καλή http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-P2-3350mAh-Mini-Portable-Power-Bank-p-1051556.html Αυτο μου φαινεται μια χαρα. Θα το προπαραγγειλω. Ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisSX1 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Το Meizu M2 mini έχω.Απλα να σου διευκρίνησω ότι έχει βύσμα με ανταπτορα για να γίνεται Type c για να φορτίζει το power bank και αυτό βγαίνει και έχει το κανονικό που φορτίζουν όλα τα smartphone. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το power bank που πήρα είναι το παρακάτω και το πήρα από το Gearbest http://www.gearbest.com/power-banks/pp_343014.html Με μπέρδεψες. Το power bank έχει μία είσοδο type-c και μία έξοδο type-a. Το κινητό έχει μία είσοδο micro-b. Αναφέρει ότι όταν συνδέσεις την έξοδο του power bank με την είσοδο του κινητου, το κινητό δεν φορτίζει μέχρι το 100%, σωστά κατάλαβα; Το power bank είναι φορτισμένο πλήρως; Με τι φορτιστής το φορτιζεις; Τον μετατροπέα που ανέφερες που ακριβώς τον χρειαζεσαι; Sent from my Le X507 using Tapatalk Παράθεση It's a progressive world, why not listen to progressive music? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ψαχνω για μικρο σε διαστασεις power bank 2300-5000 mAh και σχετικα οσο πιο φθηνο γινεται. Εχετε να προτεινεται καποιο αξιοπιστο εξ ανατολής?? Ευχαριστω. :) Επειδή το χω ψάξει πολύ και έχω δεί και πραγματικό εργαστηριακό test των συγκεκριμένων powerbanks Το καλύτερο απο άποψη μεγέθους χωρητικότητας και απωλειών είναι της anker . Στα 5000 mAh το powercore όπου 99 % έχει output 2 A ψάχνοντας αριστερά και δεξιά βρίσκοντας λίγα πράγματα για αυτό επειδή είναι εβδομάδων μοντέλο και ούτε και η ίδια η anker έχει βάλει χαρακτηριστικά στο site της. https://www.anker.com/products/A1109011 και στα 3350 mah με 1Α output . όπου είναι με διαφορά μικρότερο απο το πρώτο https://www.anker.com/products/A1104011 Καλά η τιμή δεν είναι απλά καλή είναι τέλια ! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το βρίσκεις μόνο απο amazon και δυστυχώς κανένα amazon δεν το κάνει αποστολή Ελλάδα. Το δεύτερο το έχω πάρει δώρο στην κοπέλα μου. Πραγματικά ποιοτικό σε όλα του . Μπαταρία, κυκλωμα , υλικά συναρμολόγησης (αλουμίνιο) Για το πρώτο δεν ξέρω πολλά ακόμα γιατί κανένας στο youtube δεν έχει κάνει revieiw και απο sites βρήκα 2 review που δεν δίναν πολλές πληροφορίες. Όμως το έχω παραγγείλει για μένα (λόγω στρατού που φεύγω :P ) και θα κάνω ένα review στα αγγλικά στο youtube channel μου μόλις το παραλάβω Δευτέρα ή Τρίτη . Αν έχεις φίλο εξωτερικό να σου το στείλει αυτός Ελλάδα τότε αξίζει και για μένα αν το μεγεθος τον xiaomi δεν σου αρέσει τότε πας σε Anker χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς ανταγωνισμό ούτε σε τιμή ούτε σε ποιότητα ούτε τίποτα. Για μένα μόνο 2 μάρκες Xiaomi και Anker (η anker είναι αμερικάνικη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Με μπέρδεψες. Το power bank έχει μία είσοδο type-c και μία έξοδο type-a. Το κινητό έχει μία είσοδο micro-b. Αναφέρει ότι όταν συνδέσεις την έξοδο του power bank με την είσοδο του κινητου, το κινητό δεν φορτίζει μέχρι το 100%, σωστά κατάλαβα; Το power bank είναι φορτισμένο πλήρως; Με τι φορτιστής το φορτιζεις; Τον μετατροπέα που ανέφερες που ακριβώς τον χρειαζεσαι; Sent from my Le X507 using Tapatalk Το power bank το φορτίζω πλήρως. Το φορτίζω με το φορτιστή του κινητού βάζοντας το καλώδιο με τον ανταπταπτορα που έχει για να φορτίσει. Απλά μου φαίνεται περίεργο ότι φορτίζει μόνο το 85% και μετά σταματάει. Ο μετατροπές είναι ο ανταπτορας που μπαίνει μπροστά στο micro USB και γίνεται type c για να μπορείς να φορτίζεις το power bank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Επειδή το χω ψάξει πολύ και έχω δεί και πραγματικό εργαστηριακό test των συγκεκριμένων powerbanks Το καλύτερο απο άποψη μεγέθους χωρητικότητας και απωλειών είναι της anker . Στα 5000 mAh το powercore όπου 99 % έχει output 2 A ψάχνοντας αριστερά και δεξιά βρίσκοντας λίγα πράγματα για αυτό επειδή είναι εβδομάδων μοντέλο και ούτε και η ίδια η anker έχει βάλει χαρακτηριστικά στο site της. https://www.anker.com/products/A1109011 και στα 3350 mah με 1Α output . όπου είναι με διαφορά μικρότερο απο το πρώτο https://www.anker.com/products/A1104011 Καλά η τιμή δεν είναι απλά καλή είναι τέλια ! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το βρίσκεις μόνο απο amazon και δυστυχώς κανένα amazon δεν το κάνει αποστολή Ελλάδα. Το δεύτερο το έχω πάρει δώρο στην κοπέλα μου. Πραγματικά ποιοτικό σε όλα του . Μπαταρία, κυκλωμα , υλικά συναρμολόγησης (αλουμίνιο) Για το πρώτο δεν ξέρω πολλά ακόμα γιατί κανένας στο youtube δεν έχει κάνει revieiw και απο sites βρήκα 2 review που δεν δίναν πολλές πληροφορίες. Όμως το έχω παραγγείλει για μένα (λόγω στρατού που φεύγω :P ) και θα κάνω ένα review στα αγγλικά στο youtube channel μου μόλις το παραλάβω Δευτέρα ή Τρίτη . Αν έχεις φίλο εξωτερικό να σου το στείλει αυτός Ελλάδα τότε αξίζει και για μένα αν το μεγεθος τον xiaomi δεν σου αρέσει τότε πας σε Anker χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς ανταγωνισμό ούτε σε τιμή ούτε σε ποιότητα ούτε τίποτα. Για μένα μόνο 2 μάρκες Xiaomi και Anker (η anker είναι αμερικάνικη) Το πρωτο το μεγάλο το πηρες απ ευθείας απο το site της Anker? Θελω και εγω να το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Το πρωτο το μεγάλο το πηρες απ ευθείας απο το site της Anker? Θελω και εγω να το παρω. Όχι ! Η Anker τα πουλάει αποκλειστικά μέσω amazon . Το θέμα είναι οτι κανένα amazon δεν στέλνει Ελλάδα (πλέον) τα προιόντα της anker τουλάχιστον αυτά τα 2 που πρότεινα . Εγώ το κανα αλλιώς. Εχω φίλο Γερμανία . Αγόρασα το anker το 5000 mah (πήρα 2 ένα για μένα ένα για την αδερφή μου) και τα έστειλα στο σπίτι του στην Γερμανία χωρίς έξοδα αποστολής λόγω amazon prime όπου μπορείς για λίγες μέρες να το χρησιμοποιήσεις δοκιμαστικά αλλά να την ακυρώσεις σύντομα την υπηρεσία γιατί μετά σε χρεώνει αυτόματα κανα 40άρι για ένα έτος . Αν την ακυρώσεις πριν λήξει η δοκιμαστική έκδοση τότε δεν πληρώνεις τίποτα και πάλι χωρίς την υπηρεσία είναι λίγα τα μεταφορικά εντός Γερμανίας. Αφού το παρέλαβε ο φίλος μου μου το στειλε με DHL mail με 6 ευρώ μεταφορικά και tracking number . Λογικά αύριο παραλαμβάνω επειδή το δέμα είναι είδη στο αεροδρόμιο στα Σπάτα απο την Παρασκευή . Έκανε 3 εργάσιμες να έρθει Ελλάδα και συνολικά αν παραλάβω αύριο θα κάνει 6 μέρες Edited May 8, 2016 by Bananas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo_Dous Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Πηρα αυτο το ηλιακο powerbank https://www.skroutz.gr/s/8549156/OEM-ES500-5000mAh.html απο Ελλαδα 12.50 ευρω συνολικα, δεν πολυασχοληθηκα με αυτο αν και το χω 2-3 μερες, θα ηθελα να ρωτησω, χρειαζεται να ειναι στον ηλιο για να φορτισει η απλα σε φως; Παρατηρησα οτι το λαμπακι της φορτισης αναβει και σε φως... :help: Αν και θα το δοκιμασω καποια στιγμη στον ηλιο, προς το παρον το φορτιζω μονο απο πριζα Edited May 8, 2016 by Teo_Dous Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64 (Black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisSX1 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Το power bank το φορτίζω πλήρως. Το φορτίζω με το φορτιστή του κινητού βάζοντας το καλώδιο με τον ανταπταπτορα που έχει για να φορτίσει. Απλά μου φαίνεται περίεργο ότι φορτίζει μόνο το 85% και μετά σταματάει. Ο μετατροπές είναι ο ανταπτορας που μπαίνει μπροστά στο micro USB και γίνεται type c για να μπορείς να φορτίζεις το power bank OK σωστά την κάνεις όλη την διαδικασία. Φαντάζομαι ότι υπάρχει κάποια ασυμβατότητας που μπορεί να οφείλεται στο quick charge που υποστηρίζει το power bank αλλά δεν υποστηρίζει το κινητό. Αν έχεις συσκευή που μετράει το ρεύμα στην USB, βάλτο πάνω από περιέργεια να δεις τι μετράει όταν φορτίζει πριν το 85% και πόσο ρεύμα δίνει όταν φτάνει στο 85! Sent from my Le X507 using Tapatalk Παράθεση It's a progressive world, why not listen to progressive music? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highsky Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλημέρα. Έχω αγοράσει ένα power bank της Xiaomi με τύπο φορτίσεις type c για να επαναφορτιζει γρήγορα. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν το βάζω για να φορτισω το κινητό μου μου φορτίζει από το 35% για παράδειγμα μέχρι το 85% και Μετς σταματάει. Δεν κάνει ποτέ πλήρη φόρτιση.Τι μπορεί να φάει για αυτό; Δοκιμασε με αλλο καλωδιο αν γινετε. Στο απλο 10000 μου εκανε κατι αντιστοιχο με το δικο του καλωδιο. Παράθεση kabbat zin @ google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Δοκιμασε με αλλο καλωδιο αν γινετε. Στο απλο 10000 μου εκανε κατι αντιστοιχο με το δικο του καλωδιο. Το δοκίμασα αλλά δεν έχει διαφορά με άλλο καλώδιο. Τα ίδια κάνει. Μάλλον φταίει η συσκευή του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 παιδια αγορασα το 10000 της xiaomi Και μου φάνηκε οτι ειχε ανοιχτεί η συσκευασία( το αυτοκολητο ηταν ξεκολλημένο σχεδον) και στον ελεγχο μετα για γνησιοτητα μου εβγαλε οτι ο συγκεκριμενος κωδικος εχει ξαναπεραστει στον ελεγχο. το αυτοκλητο ομως δεν ειχε ξυθει απο πριν και ολα τα αλλα που δειχνουν αν ειναι fake ειναι ενταξει. αγορα απο ελλαδα απο skroutz . Τι λετε;http://prntscr.com/b260l4http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/XEhLvnZ.png Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 παιδια αγορασα το 10000 της xiaomi Και μου φάνηκε οτι ειχε ανοιχτεί η συσκευασία( το αυτοκολητο ηταν ξεκολλημένο σχεδον) και στον ελεγχο μετα για γνησιοτητα μου εβγαλε οτι ο συγκεκριμενος κωδικος εχει ξαναπεραστει στον ελεγχο. το αυτοκλητο ομως δεν ειχε ξυθει απο πριν και ολα τα αλλα που δειχνουν αν ειναι fake ειναι ενταξει. αγορα απο ελλαδα απο skroutz . Τι λετε;http://prntscr.com/b260l4http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/XEhLvnZ.png Την πάτησες. Μαγαζί και τιμή; Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Την πάτησες. Μαγαζί και τιμή; Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk οταν λεω το αυτοκολητο ηταν ξεκολλημένο δεν εννοώ το αυτοκόλλητο γνησιότητας(αυτο που ανοιγει την συσκευασια εννοούσα)... το αυτ. γνησιιοτητας ηταν οπως επρεπε με τα κινεζικα απο πανω και αφου το εξησα εμφανιστικε ο αριθμος... Δηλ μιλαμε για fake? η οτι το μαγαζι πχ το τσεκαρε πχ ποιο πριν; Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Το ότι είναι μόλις 2 και όχι μεγάλο νούμερο είναι ένδειξη ότι δεν είναι προϊόν μαζικής απάτης. Από την άλλη δεν πιστεύω ότι υπάρχει γνησιο xiaomi από ελληνικό μαγαζί.. Εγώ θα το ανοιγα. Ζελατινα εξωτερική δεν έχουν έτσι κιαλλιως, το μαγαζί την έβαλε. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Το ότι είναι μόλις 2 και όχι μεγάλο νούμερο είναι ένδειξη ότι δεν είναι προϊόν μαζικής απάτης. Από την άλλη δεν πιστεύω ότι υπάρχει γνησιο xiaomi από ελληνικό μαγαζί.. Εγώ θα το ανοιγα. Ζελατινα εξωτερική δεν έχουν έτσι κιαλλιως, το μαγαζί την έβαλε. Δεν ειχε ζελατινα ενα αυτοκολητο ειχε για την σφραγιση της συσκευασιας... οπως θα επρεπε να εχει.. Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts