Roid_rage Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Οταν το συνδεεις στο κινητο φορτιζει αυτοματως και αυτο ειναι ενα απο τα κριτήρια αυθεντικοτητας, αλλιως θελει πατημα το κουμπί power. Τα κριτήρια αλήθεια υπαρχουν παντου αν το ψαξεις λιγακι. Τα λαμπακια θα σταματησουν να αναβοσβηνουν οταν εχει φορτισει φουλ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τα λαμπακια θα σταματησουν να αναβοσβηνουν οταν εχει φορτισει φουλ Το κινητό εννοείς; Γιατί έφτασε 100% και ακόμα αναβοσβήνει 1 λαμπάκι από το power bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Οταν το συνδεεις στο κινητο φορτιζει αυτοματως και αυτο ειναι ενα απο τα κριτήρια αυθεντικοτητας, αλλιως θελει πατημα το κουμπί power. Τα κριτήρια αλήθεια υπαρχουν παντου αν το ψαξεις λιγακι. Τα λαμπακια θα σταματησουν να αναβοσβηνουν οταν εχει φορτισει φουλ Όταν είναι φουλ, σταματάνε να αναβοσβήνουν και μένουν συνέχεια αναμμένα, έτσι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ναι, αυτο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μαλλον την πατησα. Το xiaomi το αφησα να φορτισει ως που να μεινουν σταθετα και αναμμενα ολα τα κουμπακια. Μοιαζει αυθεντικο, ο κωδικος οκ, χρωμα ασημι, τα USB εσωτερικα λευκα και το λευκο καλωδιο με μια γραμμουλα σαν παυλα. Ολα οκ αλλα δεν φορτιζει!!!! Δοκιμασα σε 3 κινητα. Τι κανω λαθος? Δοκιμασα και μεαλλο καλωδιακι αλλα τιποτα. ΔοΚιμασα σε κινητα tho, coolpad kai Samsung. Λογικα παταμε το κουμπι να ανοιξει και απλΑ το συνδεουμε, ετσι δεν ειναι?. Αγορα απο vickmall. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη αλλα δουλευει, μαλλον ειμαι ηλιθιος!!! Χιλια συγνωμη, ηθελε λιγο πιεση το USB. Και το φοβηθηκα. Αν θελετε σβηστε τα ποστ μου. Συγνωμη ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Δεν πατας τπτ, μολις το συνδεεις φορτιζει (αναβοσβηνουν τα φωτακια) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μαλλον την πατησα. Το xiaomi το αφησα να φορτισει ως που να μεινουν σταθετα και αναμμενα ολα τα κουμπακια. Μοιαζει αυθεντικο, ο κωδικος οκ, χρωμα ασημι, τα USB εσωτερικα λευκα και το λευκο καλωδιο με μια γραμμουλα σαν παυλα. Ολα οκ αλλα δεν φορτιζει!!!! Δοκιμασα σε 3 κινητα. Τι κανω λαθος? Δοκιμασα και μεαλλο καλωδιακι αλλα τιποτα. ΔοΚιμασα σε κινητα tho, coolpad kai Samsung. Λογικα παταμε το κουμπι να ανοιξει και απλΑ το συνδεουμε, ετσι δεν ειναι?. Αγορα απο vickmall. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη αλλα δουλευει, μαλλον ειμαι ηλιθιος!!! Χιλια συγνωμη, ηθελε λιγο πιεση το USB. Και το φοβηθηκα. Αν θελετε σβηστε τα ποστ μου. Συγνωμη ξανα. Μια παρέμβαση εδώ: το original, όπως έχει ειπωθεί δεκάρες φορές, δίνει ρεύμα κατευθείαν με την σύνδεση, χωρίς να πατήσουμε το κουμπί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Γεια σας παιδια. Ακόμα να βγάλω άκρη με τ merimobiles. Δεν ήθελε να μου επιστρέψει τα μεταφορικά που είχα πληρώσει γιατι και καλα τα είχαν στείλει όντως με signpost. Τωρα το άλλαξαν και λένε οτι αν το έστελναν με free delivery δεν θα είχε tn και οτι αφού έχει tracking number πρέπει να πληρώσω. Θυμάμαι πως πολλοί επιλέξατε free και είπα μηπως μπορει κάποιος να μοιραστεί το tracking number του, για να έχω να τους τα τριψω στη μούρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 HK20140809017 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 HK20140809017 Αυτό δεν είναι tracking number. Απλά το confirmation number της αποστολής του αντικειμένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ναι, ελεγε tracking link και μονο αυτο, δε δινω βαση στα tn γιατι μπορει να ειναι χειροτερα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 ΕΥχαριστω και παλι! Ψαχνω κατι σαν το δικο μου, RS140800126NL. @Roid_rage το πηρες απο meri με free delivery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 ΕΥχαριστω και παλι! Ψαχνω κατι σαν το δικο μου, RS140800126NL. @Roid_rage το πηρες απο meri με free delivery; Εγώ παραλαμβάνω Δευτέρα 2 power banks από merimobiles. Είχα διαλέξει Free shipping και τα στειλανε με Netherlands post με tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 έχω το xiaomi note. βάζοντας το power bank να το φορτίσει, το φτάνει μέχρι το 98% και μετά σταματά η φόρτιση. του πατάω το κουμπί και ξεκινάει πάλι, αλλά μετά απο κάποια ώρα ξανά τα ίδια. φαντάζομαι οτι συμβαίνει γιατί στο 98% 99% τραβάει πάρα πολύ μικρό ρεύμα το κιν και το power bank νομίζει οτι έχει τελείωσει η φόρτιση και κλείνει αυτόματα μετά απο κάποιο χρόνο. το ερώτημα μου είναι αν συμβαίνει και σε άλλους αυτό. ΥΓ το power bank είναι 99.99999% γνήσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Εγώ παραλαμβάνω Δευτέρα 2 power banks από merimobiles. Είχα διαλέξει Free shipping και τα στειλανε με Netherlands post με tracking number. Αν μπορεις να μου τα δωσεις σε ευχαριστω πολυ!:D:D Η στειλτα με πμ ή οπως σε βολευει. Θα μου χρησιμευσουν για μαιλ σε αυτους ή για dispute στο Paypal. Edited September 12, 2014 by georgegr3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 κάτι καλό και δοκιμασμένο με χωρητικότητα 3000-3200mAh και όσο το δυνατόν πιο βολικό σε μέγεθος; http://www.ianker.com/product/79AN7902-B2A Το έχω, είναι πολύ βολικό σε μέγεθος, ποιοτικό και 6400mAh! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Παρέλαβα σήμερα 2 xiaomi power banks (10400mah και 5200mah) από Merimobiles. Έκανα όλα τα τεστς γνησιότητας εκτός από να τα ανοίξω και είναι αυθεντικά. Μου έκανε εντύπωση η φοβερή ποιότητα κατασκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 σκέφτομαι να πάρω ένα από αυτά.... http://www.amazon.de/12000mAh-3-Smart-Port-Ladeger%C3%A4t-Technologie-Smartphones-Schwarz/dp/B00DQ27BDS/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1410806359&sr=8-7&keywords=anker http://www.amazon.de/15000mAh-Externer-Ladeger%C3%A4t-Smartphones-Powerversion-Schwarz/dp/B00D6980WM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410806359&sr=8-1&keywords=anker το πρώτο νέο μοντέλο με έξτρα θύρα! το δεύτερο το πιο παλιό με φως! ποια η γνώμη σας???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 σκέφτομαι να πάρω ένα από αυτά.... http://www.amazon.de/12000mAh-3-Smart-Port-Ladeger%C3%A4t-Technologie-Smartphones-Schwarz/dp/B00DQ27BDS/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1410806359&sr=8-7&keywords=anker http://www.amazon.de/15000mAh-Externer-Ladeger%C3%A4t-Smartphones-Powerversion-Schwarz/dp/B00D6980WM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410806359&sr=8-1&keywords=anker το πρώτο νέο μοντέλο με έξτρα θύρα! το δεύτερο το πιο παλιό με φως! ποια η γνώμη σας???? Καλές οι πιο πολλές θύρες usb, αλλά εγώ δεν θα έδινα πάνω από τα διπλά χρήματα που κοστίζει σε σχέση με το Xiaomi. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 σκέφτομαι να πάρω ένα από αυτά.... http://www.amazon.de/12000mAh-3-Smart-Port-Ladeger%C3%A4t-Technologie-Smartphones-Schwarz/dp/B00DQ27BDS/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1410806359&sr=8-7&keywords=anker http://www.amazon.de/15000mAh-Externer-Ladeger%C3%A4t-Smartphones-Powerversion-Schwarz/dp/B00D6980WM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410806359&sr=8-1&keywords=anker το πρώτο νέο μοντέλο με έξτρα θύρα! το δεύτερο το πιο παλιό με φως! ποια η γνώμη σας???? Μεταξύ των δύο οπωσδήποτε το πρώτο! Σκέψου και αυτό http://www.ianker.com/product/79AN13K2-BA ;) Θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος εγώ έχω την 6400 της Anker και δύο φίλοι την 9000 δεν συγκρίνετε η ποιότητα τους με τις κινέζικες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλές οι πιο πολλές θύρες usb, αλλά εγώ δεν θα έδινα πάνω από τα διπλά χρήματα που κοστίζει σε σχέση με το Xiaomi. έχεις κάποιο link ?? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 έχεις κάποιο link ?? ευχαριστώ! Αναφέρομαι στο 10400 Xiaomi που έχει σχεδόν τα μισά ποστ εδώ μέσα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Τελικά παιδιά από που είναι πιο οικονομικά να πάρουμε ΓΝΗΣΙΟ Xiaomi Power Bank 10400mAh? ΥΓ:Το κουπόνι στο Pandawill των 5$ δεν ισχύει πλέον.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Geekbuying και ibuygou ειναι τα πιο στανταρ, αμα εισαι ιδιαιτερα ανασφαλης. Μετα και απο merimobiles μπορεις να το παρεις.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 έχω πάρει δύο. 1 απο merimobiles και 1 απο dx.com και τα δύο γνήσια μου βγήκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts