Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν το συνδεεις στο κινητο φορτιζει αυτοματως και αυτο ειναι ενα απο τα κριτήρια αυθεντικοτητας, αλλιως θελει πατημα το κουμπί power. Τα κριτήρια αλήθεια υπαρχουν παντου αν το ψαξεις λιγακι. Τα λαμπακια θα σταματησουν να αναβοσβηνουν οταν εχει φορτισει φουλ

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τα λαμπακια θα σταματησουν να αναβοσβηνουν οταν εχει φορτισει φουλ

Το κινητό εννοείς; Γιατί έφτασε 100% και ακόμα αναβοσβήνει 1 λαμπάκι από το power bank.

Οταν το συνδεεις στο κινητο φορτιζει αυτοματως και αυτο ειναι ενα απο τα κριτήρια αυθεντικοτητας, αλλιως θελει πατημα το κουμπί power. Τα κριτήρια αλήθεια υπαρχουν παντου αν το ψαξεις λιγακι. Τα λαμπακια θα σταματησουν να αναβοσβηνουν οταν εχει φορτισει φουλ

Όταν είναι φουλ, σταματάνε να αναβοσβήνουν και μένουν συνέχεια αναμμένα, έτσι;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι, αυτο.

Μια πλήρης φόρτιση.

Μαλλον την πατησα. Το xiaomi το αφησα να φορτισει ως που να μεινουν σταθετα και αναμμενα ολα τα κουμπακια. Μοιαζει αυθεντικο, ο κωδικος οκ, χρωμα ασημι, τα USB εσωτερικα λευκα και το λευκο καλωδιο με μια γραμμουλα σαν παυλα. Ολα οκ αλλα δεν φορτιζει!!!! Δοκιμασα σε 3 κινητα. Τι κανω λαθος? Δοκιμασα και μεαλλο καλωδιακι αλλα τιποτα. ΔοΚιμασα σε κινητα tho, coolpad kai Samsung. Λογικα παταμε το κουμπι να ανοιξει και απλΑ το συνδεουμε, ετσι δεν ειναι?. Αγορα απο vickmall.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγνωμη αλλα δουλευει, μαλλον ειμαι ηλιθιος!!! Χιλια συγνωμη, ηθελε λιγο πιεση το USB. Και το φοβηθηκα. Αν θελετε σβηστε τα ποστ μου. Συγνωμη ξανα.

Δεν πατας τπτ, μολις το συνδεεις φορτιζει (αναβοσβηνουν τα φωτακια)

Μια πλήρης φόρτιση.

Μαλλον την πατησα. Το xiaomi το αφησα να φορτισει ως που να μεινουν σταθετα και αναμμενα ολα τα κουμπακια. Μοιαζει αυθεντικο, ο κωδικος οκ, χρωμα ασημι, τα USB εσωτερικα λευκα και το λευκο καλωδιο με μια γραμμουλα σαν παυλα. Ολα οκ αλλα δεν φορτιζει!!!! Δοκιμασα σε 3 κινητα. Τι κανω λαθος? Δοκιμασα και μεαλλο καλωδιακι αλλα τιποτα. ΔοΚιμασα σε κινητα tho, coolpad kai Samsung. Λογικα παταμε το κουμπι να ανοιξει και απλΑ το συνδεουμε, ετσι δεν ειναι?. Αγορα απο vickmall.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγνωμη αλλα δουλευει, μαλλον ειμαι ηλιθιος!!! Χιλια συγνωμη, ηθελε λιγο πιεση το USB. Και το φοβηθηκα. Αν θελετε σβηστε τα ποστ μου. Συγνωμη ξανα.

Μια παρέμβαση εδώ: το original, όπως έχει ειπωθεί δεκάρες φορές, δίνει ρεύμα κατευθείαν με την σύνδεση, χωρίς να πατήσουμε το κουμπί.

Amazon Fire stick 4k max

Γεια σας παιδια. Ακόμα να βγάλω άκρη με τ merimobiles. Δεν ήθελε να μου επιστρέψει τα μεταφορικά που είχα πληρώσει γιατι και καλα τα είχαν στείλει όντως με signpost. Τωρα το άλλαξαν και λένε οτι αν το έστελναν με free delivery δεν θα είχε tn και οτι αφού έχει tracking number πρέπει να πληρώσω.

Θυμάμαι πως πολλοί επιλέξατε free και είπα μηπως μπορει κάποιος να μοιραστεί το tracking number του, για να έχω να τους τα τριψω στη μούρη.

HK20140809017

Μια πλήρης φόρτιση.

HK20140809017

Αυτό δεν είναι tracking number. Απλά το confirmation number της αποστολής του αντικειμένου.

Ναι, ελεγε tracking link και μονο αυτο, δε δινω βαση στα tn γιατι μπορει να ειναι χειροτερα..

Μια πλήρης φόρτιση.

ΕΥχαριστω και παλι! Ψαχνω κατι σαν το δικο μου, RS140800126NL. @Roid_rage το πηρες απο meri με free delivery;

ΕΥχαριστω και παλι! Ψαχνω κατι σαν το δικο μου, RS140800126NL. @Roid_rage το πηρες απο meri με free delivery;

Εγώ παραλαμβάνω Δευτέρα 2 power banks από merimobiles. Είχα διαλέξει Free shipping και τα στειλανε με Netherlands post με tracking number.

έχω το xiaomi note.

βάζοντας το power bank να το φορτίσει, το φτάνει μέχρι το 98% και μετά σταματά η φόρτιση.

του πατάω το κουμπί και ξεκινάει πάλι, αλλά μετά απο κάποια ώρα ξανά τα ίδια.

φαντάζομαι οτι συμβαίνει γιατί στο 98% 99% τραβάει πάρα πολύ μικρό ρεύμα το κιν και το power bank νομίζει οτι έχει τελείωσει η φόρτιση και κλείνει αυτόματα μετά απο κάποιο χρόνο.

το ερώτημα μου είναι αν συμβαίνει και σε άλλους αυτό.

ΥΓ το power bank είναι 99.99999% γνήσιο.

Εγώ παραλαμβάνω Δευτέρα 2 power banks από merimobiles. Είχα διαλέξει Free shipping και τα στειλανε με Netherlands post με tracking number.

Αν μπορεις να μου τα δωσεις σε ευχαριστω πολυ!:D:D Η στειλτα με πμ ή οπως σε βολευει.

Θα μου χρησιμευσουν για μαιλ σε αυτους ή για dispute στο Paypal.

Edited by georgegr3

κάτι καλό και δοκιμασμένο με χωρητικότητα 3000-3200mAh και όσο το δυνατόν πιο βολικό σε μέγεθος;

http://www.ianker.com/product/79AN7902-B2A

Το έχω, είναι πολύ βολικό σε μέγεθος, ποιοτικό και 6400mAh! ;)

Παρέλαβα σήμερα 2 xiaomi power banks (10400mah και 5200mah) από Merimobiles. Έκανα όλα τα τεστς γνησιότητας εκτός από να τα ανοίξω και είναι αυθεντικά. Μου έκανε εντύπωση η φοβερή ποιότητα κατασκευής!

σκέφτομαι να πάρω ένα από αυτά....

http://www.amazon.de/12000mAh-3-Smart-Port-Ladeger%C3%A4t-Technologie-Smartphones-Schwarz/dp/B00DQ27BDS/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1410806359&sr=8-7&keywords=anker

http://www.amazon.de/15000mAh-Externer-Ladeger%C3%A4t-Smartphones-Powerversion-Schwarz/dp/B00D6980WM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410806359&sr=8-1&keywords=anker

το πρώτο νέο μοντέλο με έξτρα θύρα!

το δεύτερο το πιο παλιό με φως!

ποια η γνώμη σας????

http://www.amazon.de/12000mAh-3-Smart-Port-Ladeger%C3%A4t-Technologie-Smartphones-Schwarz/dp/B00DQ27BDS/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1410806359&sr=8-7&keywords=anker

http://www.amazon.de/15000mAh-Externer-Ladeger%C3%A4t-Smartphones-Powerversion-Schwarz/dp/B00D6980WM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410806359&sr=8-1&keywords=anker

ποια η γνώμη σας????

Καλές οι πιο πολλές θύρες usb, αλλά εγώ δεν θα έδινα πάνω από τα διπλά χρήματα που κοστίζει σε σχέση με το Xiaomi.

Amazon Fire stick 4k max

ποια η γνώμη σας????

Μεταξύ των δύο οπωσδήποτε το πρώτο! Σκέψου και αυτό http://www.ianker.com/product/79AN13K2-BA ;) Θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος εγώ έχω την 6400 της Anker και δύο φίλοι την 9000 δεν συγκρίνετε η ποιότητα τους με τις κινέζικες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Καλές οι πιο πολλές θύρες usb, αλλά εγώ δεν θα έδινα πάνω από τα διπλά χρήματα που κοστίζει σε σχέση με το Xiaomi.

έχεις κάποιο link ??

ευχαριστώ!

έχεις κάποιο link ??

ευχαριστώ!

Αναφέρομαι στο 10400 Xiaomi που έχει σχεδόν τα μισά ποστ εδώ μέσα.

Amazon Fire stick 4k max

Τελικά παιδιά από που είναι πιο οικονομικά να πάρουμε ΓΝΗΣΙΟ Xiaomi Power Bank 10400mAh?

ΥΓ:Το κουπόνι στο Pandawill των 5$ δεν ισχύει πλέον....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Geekbuying και ibuygou ειναι τα πιο στανταρ, αμα εισαι ιδιαιτερα ανασφαλης. Μετα και απο merimobiles μπορεις να το παρεις..

Μια πλήρης φόρτιση.

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank