afrodith2 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν με καίει αν αλλάζουν οι μπαταρίες. Απλά δεν ήξερα ότι υπήρχε και τέτοια επιλογή. Είμαι μεταξύ δυο 1) xiaomi 10400 απο εδώ 2) αυτό που θα πάρεις εσύ. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Νομίζω ότι τα 20.000 mha είναι πολλά για μένα. Αλλά και η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν με καίει αν αλλάζουν οι μπαταρίες. Απλά δεν ήξερα ότι υπήρχε και τέτοια επιλογή. Είμαι μεταξύ δυο 1) xiaomi 10400 απο εδώ 2) αυτό που θα πάρεις εσύ. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Νομίζω ότι τα 20.000 mha είναι πολλά για μένα. Αλλά και η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη. δεν ξέρω αν έχουν βγει διαφορετικές εκδόσεις αλλά το 10000 σε σχέση με το 10400 ήταν πιο "κομψό" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το 10000 είναι ποιο νέα έκδοση του 10400 και σε μικρότερες διαστάσεις δες και βιντεακια στο YouTube. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το 10000 είναι ποιο νέα έκδοση του 10400 και σε μικρότερες διαστάσεις δες και βιντεακια στο YouTube. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Και κανει μονο 12€. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Εγω εχω το 10000 της xiaomi και ειναι πολυ κομψο . Μπορω να το φορτιζω οποτε θελω ,οπως τα κινητα ή το αφηνω να αδειασει τελειως και μετα το φορτιζω ? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Εγω εχω το 10000 της xiaomi και ειναι πολυ κομψο . Μπορω να το φορτιζω οποτε θελω ,οπως τα κινητα ή το αφηνω να αδειασει τελειως και μετα το φορτιζω ? Ναι έτσι το φορτίζεις. Δες και τον anker το έχω, είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και δες μερικές σελίδες πίσω που έχω γράψει στατιστικά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Ναι έτσι το φορτίζεις. Δες και τον anker το έχω, είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και δες μερικές σελίδες πίσω που έχω γράψει στατιστικά. Δεν καταλαβα την απαντηση σου , πως το φορτιζω δηλαδη ? Το αφηνω να αδειαζει τελειως και μετα ? ή οποτε θελω οπως τα κινητα? Edited June 20, 2016 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Solar power bank. Έχω ένα Solar power bank (φορτίζει με ηλιακή ενέργεια). Η χωρητικότητα του είναι 30.000 mAh. Φορτίζει και κανονικά με ρεύμα σε 3.5 ώρες. Ξέρει κάποιος πόσες ώρες θέλει να φορτίσει με τα ηλιακά πάνελ που έχει; Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Solar power bank. Έχω ένα Solar power bank (φορτίζει με ηλιακή ενέργεια). Η χωρητικότητα του είναι 30.000 mAh. Φορτίζει και κανονικά με ρεύμα σε 3.5 ώρες. Ξέρει κάποιος πόσες ώρες θέλει να φορτίσει με τα ηλιακά πάνελ που έχει; 30000mAh σε 3.5 ωρες; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Δεν καταλαβα την απαντηση σου , πως το φορτιζω δηλαδη ? Το αφηνω να αδειαζει τελειως και μετα ? ή οποτε θελω οπως τα κινητα? όπως θες φόρτιζε το. το καλύτερο είναι να μην το αδειάζεις τελείως, στο ένα λαμπάκι βάζε το να φορτίσει Solar power bank. Έχω ένα Solar power bank (φορτίζει με ηλιακή ενέργεια). Η χωρητικότητα του είναι 30.000 mAh. Φορτίζει και κανονικά με ρεύμα σε 3.5 ώρες. για να σου φορτίζει σε 3.5 ώρες αν η πραγματική του χωρητικότητα του είναι 5000mah θα είσαι τυχερός. Ξέρει κάποιος πόσες ώρες θέλει να φορτίσει με τα ηλιακά πάνελ που έχει; ανάλογα τι ποιότητας πάνελ είναι. λογικά θα είναι και αυτά χαμηλής ποιότητας οπότε υπολόγισε πάνω κάτω την τριπλάσια ώρα μπορεί και παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Τελικά πήρα το xiaomi 10.000 απο το amazon uk (αν και δυσκολεύτηκα αρκετά για να διαλέξω) Θα επανέλθω με εντυπώσεις :) Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Προτάσεις (όχι δεν αλλάζουν οι μπαταρίες των συγκεκριμένων): To 1 που έχει quick charge 2.0 λέει ότι υποστηρίζει το asus zenfone 2 To 2 έχει quick charge 2.0 To 3 υποστηρίζει και quick charge 2.0 και 3.0 1. 10400mah https://www.amazon.co.uk/Aukey-10000mAh-Portable-External-Supported/dp/B00UL6MUMY/ref=cm_cr_arp_d_product_sims?ie=UTF8 2. 10050 mah https://www.amazon.co.uk/Powerful-10000mAh-Anker-PowerCore-Technology/dp/B012SNMWCK/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1466360208&sr=8-9&keywords=quick+charge+power+bank 3. 20100mah. Αυτό το έχω παραγγείλει κι εγώ, για να δούμε https://www.amazon.co.uk/Upgraded-RAVPower-20100mAh-Portable-Technology/dp/B01CHZMFUS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1466359377&sr=8-1&keywords=ravpower+20100 Πως τα παραγγέλνεις αυτά? Γιατί κοιτούσα και το Anker powercore+ 20100 και πάλι δεν μπορώ γιατί για Ελλάδα δεν στέλνουν! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1ann1s Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Πως τα παραγγέλνεις αυτά? Γιατί κοιτούσα και το Anker powercore+ 20100 και πάλι δεν μπορώ γιατί για Ελλάδα δεν στέλνουν! Δεν ξέρω γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα. Έχω ανθρώπους εκεί οπότε.. Υπάρχει κι άλλος τρόπος να έρθει Ελλάδα ( πχ forward2me ) αλλά κοστίζει. Μόλις παρέλαβα το ravpower, θα γράψω ενα review κάποια στιγμή. Tο quick charge πολύ χρήσιμο, σαν μια πρώτη εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Πολύ καλή και η καινούργια πρόταση της BlitzWolf με qc 3.0 και δύο θύρες φόρτισης. http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-P3-10000mAh-18W-QC3_0-Quick-Charge-Dual-USB-Port-Power-Bank-p-1062286.html Με δύο αρνητικά για μένα: 1. Δεν έχει type c θύρα 2. Το ίδιο το powerbank δεν φορτίζει με qc. Αν δεν είχα παραγγείλει ήδη το xiaomi το 10 το Pro θα το χτυπαγα γιατί είναι πολύ οικονομικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Πολύ καλή και η καινούργια πρόταση της BlitzWolf με qc 3.0 και δύο θύρες φόρτισης. http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-P3-10000mAh-18W-QC3_0-Quick-Charge-Dual-USB-Port-Power-Bank-p-1062286.html Με δύο αρνητικά για μένα: 1. Δεν έχει type c θύρα 2. Το ίδιο το powerbank δεν φορτίζει με qc. Αν δεν είχα παραγγείλει ήδη το xiaomi το 10 το Pro θα το χτυπαγα γιατί είναι πολύ οικονομικό. QC 3.0 όμως γιατί να επιλέξεις? Είναι συμβατή η συσκευή σου με τέτοια φόρτιση? Το λέω γιατί μέχρι και το καινούργιο σχετικά S7 δεν υποστηρίζει QC 3.0 Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 QC 3.0 όμως γιατί να επιλέξεις? Είναι συμβατή η συσκευή σου με τέτοια φόρτιση? Το λέω γιατί μέχρι και το καινούργιο σχετικά S7 δεν υποστηρίζει QC 3.0 @geokostas Μόλις σήμερα παρέλαβα και γώ όλο το set:p:p...Τα λόγια είναι περιττά!! :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 QC 3.0 όμως γιατί να επιλέξεις? Είναι συμβατή η συσκευή σου με τέτοια φόρτιση? Το λέω γιατί μέχρι και το καινούργιο σχετικά S7 δεν υποστηρίζει QC 3.0 Υπάρχουν κινητά που το υποστηρίζουν (πχ g5) όμως πέρα από αυτό είναι συμβατό και με qc 2 οπότε το παίρνεις και το έχεις και για το μέλλον που κάποια συσκευή μπορεί να υποστηρίζει το 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 λοιπον ρε παιδια ενα περιεργο.ειδα την αγγελια απο πιο πανω και το παρηγγειλα.πληρωμη μεσω paypal δεν γινοταν με εστελνε πισω,ενω οταν διαλεξα σκετη την πληρωμη με την προπληρωμενη φυσικα πιστωτικη μου το δεχτηκε.......... Τωρα εγω θα συμφωνησω με τον φιλο.γιατι να παρω κατι που δεν θα υποστηριζει μελλοντικο κινητο μου?αν και ηδη εχω παραγγελια το g5 .και εφοσον εχει συμβατοτητα προς τα πισω τοτε ολα καλα! Ναι είναι γνωστό ότι απευθείας οι κάρτες περνάνε στο banggood. Πολύ ωραία, όταν με το καλό παραλάβεις (λογικά θα αργήσει λίγο γιατί είναι preorder) κάνε μας και καμιά παρουσίαση με φώτο χρόνους φόρτισης κτλ. Να το χαρείς εύχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 @geokostas Μόλις σήμερα παρέλαβα και γώ όλο το set:p:p...Τα λόγια είναι περιττά!! :D:D:D Χα χα εισαι ωραιος!! :p:p Καλοδουλευτα! Ο Anker ειναι οπως τα ειχα πει? Εμενα με βολεψε πολυ παντως, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Δεν ξέρω γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα. Έχω ανθρώπους εκεί οπότε.. Υπάρχει κι άλλος τρόπος να έρθει Ελλάδα ( πχ forward2me ) αλλά κοστίζει. Μόλις παρέλαβα το ravpower, θα γράψω ενα review κάποια στιγμή. Tο quick charge πολύ χρήσιμο, σαν μια πρώτη εντύπωση Το ravpower κοιτούσα και εγώ... αλλά δυστυχώς θα πρέπει να βρω τρόπο να το φέρω από Αγγλία ή Γερμανία! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 υπαρχει καποιο power bank τυπου μπρελοκ; να ειναι σχετικα μικρο (μπρελοκ για να μπει στα κλειδια)και χωρητικοτητα 2000mah ειναι οκ (για λυση αναγκης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 υπαρχει καποιο power bank τυπου μπρελοκ; να ειναι σχετικα μικρο (μπρελοκ για να μπει στα κλειδια)και χωρητικοτητα 2000mah ειναι οκ (για λυση αναγκης) Η γυναίκα μου έχει αυτο εδώ μαζι της παντα,ειναι οσο ο δείκτης του χεριού σου σε μέγεθος. https://www.skroutz.gr/s/5084295/Puro-Power-Bank-2200mAh-BB22C1.html Το έχει 2 χρόνια και δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Η γυναίκα μου έχει αυτο εδώ μαζι της παντα,ειναι οσο ο δείκτης του χεριού σου σε μέγεθος. https://www.skroutz.gr/s/5084295/Puro-Power-Bank-2200mAh-BB22C1.html Το έχει 2 χρόνια και δουλεύει μια χαρά Το 2200 που λεει εχει καποια σχεση με την πραγματικοτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Στο ίδιο μέγεθος υπάρχει και αυτό http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-P2-3350mAh-Mini-Portable-Power-Bank-p-1051556.html με καλύτερα χαρακτηριστικά και τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Στο ίδιο μέγεθος υπάρχει και αυτό http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-P2-3350mAh-Mini-Portable-Power-Bank-p-1051556.html με καλύτερα χαρακτηριστικά και τιμή Το περιμένω από μέρα σε μέρα, φαίνεται πολύ καλό. Ειδωμεν. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts