Da_rudakos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Για καθε μερα το 5000 ειναι κορυφή..Εχω ενα τετοιο και ενα 10αρι,αλλα η ευκολια του 5000 δεν παίζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Έχω το Tp-link 10400 και είναι μια χαρά μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Θεοβαρα και πανάκριβα. Ποιος χρειάζεται να κουβαλάει 20.000mah power bank . Τα μικρα 5000-10000mah για μενα ειναι μπελάς πρέπει να θυμαμαι να τα φορτιζω, ενω το 20000 το εχω στην τσαντα και το φορτιζω μια φορά τη βδομάδα και ας εχω φορτισει 3-4 φορες το Ζ3 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Έχει ακούσει κανείς την μαρκα Platinet; Την βρήκα στο κατάστημα Saturn σε μια Πολωνική πόλη. 8.000mAh, 2 εξόδους (1Α + 2.4Α): 18€ Έχει και φακό Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μόλις έφαγα άκυρο σε μια παραγγελία για xiaomi 10000 PowerBank από Banggood. Η παραγγελία έγινε 26/2 και το τρακινγκ δεν έδειχνε τίποτα μέχρι πριν 5 μέρες. Πριν 5 μέρες έδειξε "Warning Message" με ημερομηνία 15/03. Έστειλα χθες μειλ στο Banggood και μου απάντησαν ότι το τελωνείο τους κάνει αυστηρούς ελέγχους σε ότι έχει σχέση με μπαταρίες και τελικά δεν στάλθηκε, τους το γύρισαν πίσω. Έγινε refund κανονικά στο paypal. Πιο συγκεκριμένα μου είπανε We are sorry to inform you that we cannot proceed with the shipment of your order *********** due to some limitations and new rules regarding the transportation of battery products. The Customs Authorities are performing strict controls on this kind of products and there is momentarily no shipping method that makes an exception. Unfortunately your order has been returned by customs ,we need to cancel your order and automatically refund the amount of money that you paid. Τι γίνεται τώρα?? Αν παραγγείλω από το gearbest θα φάω και από κει άκυρο? Κανείς άλλος τώρα τελευταία είχε παρόμοια περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ωχ. Λεγε μας τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μιας και δεν το καίγομαι ιδιαίτερα θα δοκιμάσω και με gearbest και σε κανά μήνα θα ποστάρω αποτελέσματα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μαλλον το 10400 χιαομι που εχω, εχει χασει τη δυναμη του. Βασικα το χω απο χτες βράδυ(κατα τη μια) στη φορτιση. Το ειδα 1 το μεσημέρι και ακομη φορτιζε! Αναβοσβηνε το 3ο λαμπακι... Ακομη δεν ειδα αν φορτισε πληρως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εξαρτάται το φορτιστή που του έχεις. Επίσης επειδή εγώ έχω πολυμπριζο με πολλά πάνω, βάζω κινητό και ταμπλετ να φορτίζουν το βράδυ και καμιά φορά το ταμπλετ δεν έχει φορτίσει σχεδόν καθόλου, με ίδιες συνθήκες, κάτι γίνεται και με τα ρεύματα, μην κρίνεις από μια φορά.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 oxi, δεν ειναι πρωτη φορα που το παρατηρω. το ειχα αναφερει και πριν λιγο καιρο εδω περα. φορτιστη χρησιμοποιω τοu htc desire z, με τον οποιο φορτιζω και το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 oxi, δεν ειναι πρωτη φορα που το παρατηρω. το ειχα αναφερει και πριν λιγο καιρο εδω περα. φορτιστη χρησιμοποιω τοu htc desire z, με τον οποιο φορτιζω και το κινητο είναι πολύ μικρός ο φορτιστής αυτός. πόσα ampere βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 αν θυμαμαι καλα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μαλλον το 10400 χιαομι που εχω, εχει χασει τη δυναμη του. Βασικα το χω απο χτες βράδυ(κατα τη μια) στη φορτιση. Το ειδα 1 το μεσημέρι και ακομη φορτιζε! Αναβοσβηνε το 3ο λαμπακι... Ακομη δεν ειδα αν φορτισε πληρως Και εμένα σαν να κάνει τα ίδια. 12 ώρες φορτιση και ακόμα αναβόσβηνε το 3ο λαμπάκι. Στο ενδιάμεσο δοκίμασα και δεύτερο φορτιστή αλλά έμεινε στο ίδιο ρυθμό φόρτισης. Βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Το κοιταξα στις 7 παρα και ακομη αναβοσβηνε το 4ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Το κοιταξα στις 7 παρα και ακομη αναβοσβηνε το 4ο δεν δοκιμάζεις με κανέναν άλλον φορτιστή? κατα προτίμηση 2a, του note σου θα είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Θα το κοιταξω. Ακομη δεν εχω χρησιμοποιήσει τον φορτιστη του τηλεφώνου! Με του htc κανω τη δουλειά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μαλλον το 10400 χιαομι που εχω, εχει χασει τη δυναμη του. Βασικα το χω απο χτες βράδυ(κατα τη μια) στη φορτιση. Το ειδα 1 το μεσημέρι και ακομη φορτιζε! Αναβοσβηνε το 3ο λαμπακι... Ακομη δεν ειδα αν φορτισε πληρως Ίσως το αναφέρεις πιο πίσω αλλά πόσο καιρό το έχεις; Και τι χρήση του έκανες; Το άφηνες πολύ καιρό αχρησιμοποίητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Αν θυμαμαι καλα το πηρα καλοκαιρι του 14. Για ενα διάστημα δε το πολύ χρησιμοποιούσα ειναι η αληθεια. Πριν τα χριστούγεννα ομως το ξεφτυλισα στην χρηση. Οπως και απο μεσα ιανουαριου μεχρι πριν κανα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Το10000 ειναι πολυ ελαψρυ κ βολικο σε σχεση με το 10400 τα εχω κ τα δυο κ το 10αρι ειναι πιο χρηστικο για να το κουβαλας το αλλο ειναι για σπιτι αυτοκινητο Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Το 10αρι είναι απίστευτο. Οποτε το περνω εξω μου το ζητάνε αρκετά παιδιά να φορτισουν τα κινητά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 σιγουρα θα παρω το 10αρι καποια στιγμη. εχει κανεις το redmi note 2 να με πει ποσες φορτισεις του βγαζει το 10400? το εβαλα χτες βραδυ να φορτισει. 0%-100% (το αφησα παραπανω) ειναι τωρα το δευτερο λαμπακι αναμενο. δε θα επρεπε να με βγαζει ~3 φορτισεις; ετσι οπως το εκοψα, θα με βγαλει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μπα δε νομιζω να γινεται να βγαλει 3 φορτισεις. Εγω που τα εχω ολα, δεν εχω φορτισει ομως ποτε αποκλειστικα το RN2 με το 10400 συνεχομενα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 το ζτε με μπαταρια 2500 εβγαζε 4 φορτισεις νομιζω. αν οχι 4, τοτε 3 πληρεις και 4η παρα κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Μετά το άκυρο που έφαγα από Banggood με έκαιγε ο κ**** μου να δοκιμάσω και από αλλού. 22 Μαρτίου παραγγελία από Gearbest το Xiaomi 10k. Ο Κινέζος είχε τη φαεινή ιδέα να το στείλει με Βελγικό Ταχυδρομείο :( δύο μέρες πριν την επίθεση. Σήμερα έφτασε στις Βρυξέλλες στο Αεροδρόμιο και περιμένει έγκριση από customs. Καλά κρασιά , σιγά μην έρθει ποτέ. Ή θα κολλήσει εκεί για πάντα, ή θα το στείλουν πίσω πάραυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Τελικα το 10400 εβγαλε 2 πληρης φορτισεις στο rn2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts