varitimos84 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Μια χαζη ερωτηση.. μπορουμε να αλλαξουμε τις μπαταριες που υπαρχουν μεσα στο powerbank? ας πουμε το δικο μου no-brand απο ebay εχει υποτιθεται χωριτηκοτητα 12000mah... κ οταν το ανοιξα ειχε μεσα 4 μπαταριες οι οποιες ειναι δεμενες με ταινια μεταξυ τους.. με ποια κωδικη ονομασια μπορω να τις ψαξω? ειναι συγκεκριμενου τυπου? κ 2ον μπορω να βαλω μεγαλυτερα mah ? πχ κ να το αυξησω στα 15000mah η στα 20000mah... ευχαριστω Edited December 24, 2014 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 ναι μπορεις. βαζεις οσα mah θελεις. ποιο Power bank εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 αυτά τα no name πάντως εγώ τα ψιλοφοβάμαι.. και θες να χαλάσεις και ακόμα περισσότερα λεφτά πάνω του.. καλύτερα από εκεί που θα δώσεις 10-15 ευρώ για καινούργιες μπαταρίες καλύτερα βάλε 4 ευρώ παραπάνω και χτύπα αυτό, που είναι αξιόπιστο και βγάζει 2a ρεύμα για γρήγορη φόρτιση κάτι που αποκλείεται να υποστηρίζει αυτό που έχεις τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 κοιτα.. σιγουρα τα nobrand ειναι επιφοβα... το συγκεκριμενο που εχω εχει 2 εξοδους.. 5V/2.1A & 5V/1A... αλλα ουτως η αλλως καποια στιγμη ολα τα powerbank δε χρειαζονται αλλαγη στις μπαταριες τους? σιγα σιγα με τον καιρο δεν πεφτει η αποδοση τους..? γιαυτο λεω..μηπως μπορεις να αλλαξεις τις μπαταριες κ να βαλεις καινουριες.. κ μεγαλυτερης χωριτηκοτητας.... οσο για το xiaomi.. το σκεφτομουν να σου πω την αληθεια.. αυτο εχω http://www.owl-tech.pl/allegro/owl1/12a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissta Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 κοιτα.. σιγουρα τα nobrand ειναι επιφοβα... το συγκεκριμενο που εχω εχει 2 εξοδους.. 5V/2.1A & 5V/1A... αλλα ουτως η αλλως καποια στιγμη ολα τα powerbank δε χρειαζονται αλλαγη στις μπαταριες τους? σιγα σιγα με τον καιρο δεν πεφτει η αποδοση τους..? γιαυτο λεω..μηπως μπορεις να αλλαξεις τις μπαταριες κ να βαλεις καινουριες.. κ μεγαλυτερης χωριτηκοτητας.... οσο για το xiaomi.. το σκεφτομουν να σου πω την αληθεια.. αυτο εχω http://www.owl-tech.pl/allegro/owl1/12a.jpg Να ρωτήσω, πόση ώρα κάνει να φορτίσει στο ΜΑΧ; Παράθεση “I think therefore I am – don’t bet on it!” What’s his point? :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) αναλογα με τον φορτιστη που εχεις....με τον μαμισιο της huawei.. κανει καμμια 6 ωρες απλως εχω ενα θεμα... υποτιθεται με 12.000mah κανονικα θα επρεπε να μου δινει 4 φουλ φορτισεις στο κινητο στο ανετο.. αλλα με το ζορι μου δινει 1,5... οποτε μαλλον λεω οτι φταινε οι μπαταριες του.. κ θελω να τις αλλαξω.. Edited December 24, 2014 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 αναλογα με τον φορτιστη που εχεις....με τον μαμισιο της huawei.. κανει καμμια 6 ωρες απλως εχω ενα θεμα... υποτιθεται με 12.000mah κανονικα θα επρεπε να μου δινει 4 φουλ φορτισεις στο κινητο στο ανετο.. αλλα με το ζορι μου δινει 1,5... οποτε μαλλον λεω οτι φταινε οι μπαταριες του.. κ θελω να τις αλλαξω.. Μάλλον είναι μούφα το προϊόν. Μην αλλάξεις μπαταρίες, απλά πάρε άλλο. Λογικά θα έχει θέματα και σε άλλα σημεία της συσκευής. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα ένα powerbank από to lidl και λέει ότι δέχεται ρέυμα 5v 0.5A. Μπορώ να το φορτίζω με τον φορτιστή του κινητού, που είναι 5V 1Α η θα χαλάσω την μπαταρία του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα ένα powerbank από to lidl και λέει ότι δέχεται ρέυμα 5v 0.5A. Μπορώ να το φορτίζω με τον φορτιστή του κινητού, που είναι 5V 1Α η θα χαλάσω την μπαταρία του? Μπορείς άνετα. Θα παίρνει όσο θέλει. Τα Volt δεν πρέπει να είναι διαφορετικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Kαι ο φορτιστής και το power bank είναι 5v όποτε είμαι οκ ευχαριστώ. Edited December 25, 2014 by drivth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 http://www.ibuygou.com/p-pre-order-one-plus-one-10000mah-portable-power-bank-with-dual-usb-ports-6439.html Δεν το βλεπω για 15$ που ειπωθηκε Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) http://www.ibuygou.com/p-pre-order-one-plus-one-10000mah-portable-power-bank-with-dual-usb-ports-6439.html Δεν το βλεπω για 15$ που ειπωθηκε στο site της oneplus έχει 15 δολλάρια που ισούται με 16 ευρώ.. τώρα οι resellers ποτέ δεν έχουν τις επίσημες τιμές.. πρέπει να βγάλουν κέρδος και αυτοί + το ότι εκμεταλλεύονται ότι δεν μπορούμε να το πάρουμε όλοι από το επίσημο site https://oneplus.net/de/oneplus-power-bank Μαζι με τα μεταφορικά νομιζω στο tinydeals βγαινει πιο οικονομικο.Το'χω παραγγειλει απο κει. Σου ήρθε τελικά το powerbank? Edited December 26, 2014 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ναι, 16 ευρω (20$). Βασικα οι reselers εχουν πιο χαμηλες τιμες, αλλιως δε θα ειχαν λογο να πουλανε, ολοι θα επαιρναν απο τη μαμα εταιρια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Παρέλαβα σήμερα το xiaomi slim 5000.Εντυπωσεις το βραδάκι καθως το πηγε ο ταχυδρόμος σπίτι και επιστρέφω απόγευμα. Τι τεστακια λετε να κανω για να δω αν είναι γνήσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Παρέλαβα σήμερα το xiaomi slim 5000.Εντυπωσεις το βραδάκι καθως το πηγε ο ταχυδρόμος σπίτι και επιστρέφω απόγευμα. Τι τεστακια λετε να κανω για να δω αν είναι γνήσιο; Καταρχήν η ποιότητα κατασκευής θα είναι καλή αν είναι αυθεντικό... Λογικά θα αρχίζει η φόρτιση αυτόματα μόλις το συνδέσεις, ακόμα και κλειστό να είναι. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Καταρχήν η ποιότητα κατασκευής θα είναι καλή αν είναι αυθεντικό... Λογικά θα αρχίζει η φόρτιση αυτόματα μόλις το συνδέσεις, ακόμα και κλειστό να είναι. δεν έχει κλειστό ανοικτό.. στα ψεύτικα για να αρχίσει να φορτίζει πατάς το κουμπί.. στα αυθεντικά το κουμπί είναι για να ανάβουν τα led για να βλέπεις πόση μπαταρία έχει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 δεν έχει κλειστό ανοικτό.. στα ψεύτικα για να αρχίσει να φορτίζει πατάς το κουμπί.. στα αυθεντικά το κουμπί είναι για να ανάβουν τα led για να βλέπεις πόση μπαταρία έχει ακόμα Ναι αυτό εννοώ... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 (edited) Άψογο παιδιά, παναλαφρο και πολύ λεπτό! Φορτίζει αμέσως στη σύνδεση και δείχνει εξαιρετικό! Ζυγίζει 155gr ακριβώς και δείχνει κατασκευαστικα προσεγμένο. Edited December 30, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Άντε να έρθει και το δικό μου, με γεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ευχαριστώ αγορινα, με το καλό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλορίζικο. Πάντως νομίζω ότι το xiaomi 10400 πως φορτίζει γρηγορότερα από το tp-link. Εννοώ το κινητό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλορίζικο. Πάντως νομίζω ότι το xiaomi 10400 πως φορτίζει γρηγορότερα από το tp-link. Εννοώ το κινητό. Πόσα ampere δίνει το tp link? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 καλημερα . Ειμαι σε αναζητηση power bank στα >10000mAh . Εχει δει καποιος καμμια καλη προσφορα-κουπονι etc ? Εχω δει αυτο μεχρι στιγμης ARUN Y615 10000mAh το ξερει καποιος ? Αυτο που ειχα πιο παλια και ειμουν απολυτα ικανοποιημενος απο ποιοτητα ηταν το Romoss 10400mah αλλα δεν το βρισκω καπου τωρα Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 καλημερα . Ειμαι σε αναζητηση power bank στα >10000mAh . Εχει δει καποιος καμμια καλη προσφορα-κουπονι etc ? Εχω δει αυτο μεχρι στιγμης ARUN Y615 10000mAh το ξερει καποιος ? Αυτο που ειχα πιο παλια και ειμουν απολυτα ικανοποιημενος απο ποιοτητα ηταν το Romoss 10400mah αλλα δεν το βρισκω καπου τωρα Και γιατί δεν παίρνεις το xiaomi 10.400 που το έχουμε αγοράσει οι περισσότεροι από εδώ μέσα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Και γιατί δεν παίρνεις το xiaomi 10.400 που το έχουμε αγοράσει οι περισσότεροι από εδώ μέσα; Γιατι κυκλοφορει πολυ μουφα και με εχει φοβισει ... απο που ειναι καλα ? ( μαγαζι ) Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts