nnik_1969 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Με αυτό: http://towelroot.com/ Δες εδώ: How To ROOT ATT Verizon Galaxy S5, Note 3 and ANY…: Έχεις Αμερικάνικο Note 3 ;;;; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Έχεις Αμερικάνικο Note 3 ;;;; Δουλεύει και στα international . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 μολις ακολουθησα την διαδικασια και εγινα ροοτ σε λιγα δευτερα . κατεωασα το s.u και εκανα επανεκινηση . εχω μακ υπολογιστη πως θα κατεωασω τωρα ροομ κ κερνελ ? σορρυ αλλα δεν το κατεχς ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 μολις ακολουθησα την διαδικασια και εγινα ροοτ σε λιγα δευτερα . κατεωασα το s.u και εκανα επανεκινηση . εχω μακ υπολογιστη πως θα κατεωασω τωρα ροομ κ κερνελ ? σορρυ αλλα δεν το κατεχς ! φαντάζομαι πως γνωρίζεις ότι αν αλλάξεις ρομ ή κερνελ πως θα γράψει το κνοξ ε; συνέχεια της συζήτησης στο σωστό θέμα εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373965 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 SkyHigh πρώτη φόρτιση. Τα συμπεράσματα δικά σας. Οθόνη -2 auto μόνο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 SkyHigh πρώτη φόρτιση. Τα συμπεράσματα δικά σας. Οθόνη -2 auto μόνο wifi. ουαου......:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Να και η δική μου :( Edited June 29, 2014 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 SkyHigh 3.2 στοκ ρυθμίσεις. Έβγαλε την ημέρα χαλαρά. Που να κάνεις και τις ρυθμίσεις για οικονομία μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 X-note 18 με civato 1.2[ATTACH]47285[/ATTACH][ATTACH]47286[/ATTACH][ATTACH]47287[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Τεράστιος civato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Πραγματικά μαμαει και δέρνει ο civato... Έχω πάθει την πλάκα μου Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Έτσι για να σπάσω λίγο την μονοτονία. Cm m8 και temasek kernel πρωτος κυκλος. Βέβαια θα μπορούσε και καλύτερα γιατί στην αρχή είχα τον stock kernel της cm ο οποίος δεν έμπαινε deep sleep και είχε min frequency τα 1,7.μόλις αλλαξα και απενεργοποιησα google now και location reporting είδα μεγάλη διαφορά. Φωτεινότητα συνέχεια στο 70%-80% και μικτή χρηση WiFi/3g 70/30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Αψογα. Για καποιον που δεν θελει τις extra λειτουργιες που προσφερει το note 3 η cm based rom ειναι δυναμιτες. Pure android με τρομερη μπαταρια. Μετα την 2η φορτιση θα δεις ποσο βραχος ειναι η μπαταρια. Ποια ρομ εβαλες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Αψογα. Για καποιον που δεν θελει τις extra λειτουργιες που προσφερει το note 3 η cm based rom ειναι δυναμιτες. Pure android με τρομερη μπαταρια. Μετα την 2η φορτιση θα δεις ποσο βραχος ειναι η μπαταρια. Ποια ρομ εβαλες ?? Αφού γράφω ρέι snapshot m8 :) είχα ξανά δοκιμάσει και cm και slim αλλά είχα πολλά reboot και γενικά ήτανε αρκετά laggy. Πλεον η m8 είναι βράχος. Και με lenovo camera το μονο που μου λείπει πλεον είναι το 4k video αν και πρακτικά είναι άχρηστο και ίσως λίγο το scrapbook. Αλλά είναι αλλη φαση να δουλευεις παντα μς 1.8 GB ελεύθερα. Κάποια στιγμη θα κάμω την δοκιμή με art αλλά πρεπει να δω πως θα ζήσω χωρίς xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ναι η υποστήριξη στο xposed για CΜ ειναι ουσιαστικά μηδαμινή. Εγω όσο περνάει ο καιρός προσθέτω modules στο xposed και αυτό με κρατάει να μην δοκιμάσω CM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Όταν λες μηδαμινή τι εννοεις? Τα παντα υπάρχουν με πρωτο και καλύτερο το gravity box ,το οποίο σε συνδυασμό με το gel xposed settings αλλάζει όλο το κινητό. Βάλε και κάτι xhalo floating window και ποσα ακόμα και εχεις τα πάντα. Απλα το art δεν ειναι συμβατο με το xposed ακόμα οποτε εχεις η dalvik και xposed η art μόνο. Αν είναι λάθος topic ας μεταφερθεί στις τροποποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Σε art εννουσα κωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Πες έτσι. Mea culpa λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πρώτη φορά βγάζω τόσο καλή μπαταρία! Να ναι καλά ο civato! [ATTACH]47704[/ATTACH][ATTACH]47705[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μονο civato λεμε. 4η φορτιση και εστρωσε το εργαλειο. Στην ιδια χρηση σχεδον 2 μερες και 4 ωρες οθονη στο 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Πρώτη φορά βγάζω τόσο καλή μπαταρία! Να ναι καλά ο civato! [ATTACH]47704[/ATTACH][ATTACH]47705[/ATTACH]Ο civato είναι τεράστιος. Πάγωσε με TB και αυτά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470862 και θα δεις τρελά νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Το my magazine που λεει αυτος να παγωσεις αν το παγωσεις δε δουλεύει καλα το mail app. Κρασαρει και μπαινεις με τη δευτερη καμια φορα. Το δοκιμασα και το ξαναεβαλα μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Omega v21 και civato 1.5 πρώτος κύκλος φόρτισης. Καλά πάμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εγώ ξέχασα:lol: που έβαλα τον φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εγώ ξέχασα:lol: που έβαλα τον φορτιστή. Εγω τον έχω:p:p:p Πλάκα πλάκα τι ρυθμίσεις έχεις:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts