pcexpert Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 ποιος ειναι ο σωστος τροπος φορτισης ετσι ωστε να μη χαλαει η μπαταρια?πρεπει να αδειαζει?στο ποσο % να το βαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μια φορα το μηνα κατω απο 20%. Κατω απο 80% φορτιζε οσο θελεις σε οτι ποσοστο και να ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Υπάρχει βέβαια κι ενα άλλο ζήτημα που δεν είδα κανένας να αναφέρει. Η σύνδεση μέσω USB σε λάπτοπ ή pc. Επηρεάζει αυτό τη μπαταρία; Εϊναι πες στο 90% κι εγώ θέλω να περάσω γρηγορα κάτι αρχεία κλπ. και το συνδέω έτσι. Αυτό ταυτόχρονα φορτίζει όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δεν έχεις κανένα πρόβλημα οι μπαταρίες έχουν τεχνολογία που μπορείς να τις φορτώνεις όποτε θες οπότε δεν έχεις θέμα με σύνδεση USB . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παρέλαβα το πρωί. Είχε Μπαταρια 30%. Το άφησα να ξεφορτισει και μόλις το έβαλα στο φορτιστη το δικό του και φορτίζει κλειστό. Ο φορτιστής απο S3 κάνει να φορτίσει το τηλέφωνο ? Σε πόσες ώρες φορτίζει τελείως όταν το έχεις σβηστω? γνωρίζει κανείς ; Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παρέλαβα το πρωί. Είχε Μπαταρια 30%. Το άφησα να ξεφορτισει και μόλις το έβαλα στο φορτιστη το δικό του και φορτίζει κλειστό. Ο φορτιστής απο S3 κάνει να φορτίσει το τηλέφωνο ? Σε πόσες ώρες φορτίζει τελείως όταν το έχεις σβηστω? γνωρίζει κανείς ; νομιζω οτι κανει ο φορτιστης αλλα δεν ξερω αν θα φορτιζει τοσο γρηγορα οπως ο δικος του! 1ωρα και 50 λεπτα με 2 ωρες κανει περιπου ειτε το φορτιζεις ανοιχτο(αρκει να μην παιζεις εκεινη την ωρα) ειτε κλειστο ;) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παρέλαβα το πρωί. Είχε Μπαταρια 30%. Το άφησα να ξεφορτισει και μόλις το έβαλα στο φορτιστη το δικό του και φορτίζει κλειστό. Ο φορτιστής απο S3 κάνει να φορτίσει το τηλέφωνο ? Σε πόσες ώρες φορτίζει τελείως όταν το έχεις σβηστω? γνωρίζει κανείς ; Περιπου 2μιση ωρες κανει με το μαμα φορτιστη (0-100) ο οποιος ειναι 2A.. Του S3 ειναι 1A,οποτε διπλος χρονος. Δεν εχεις προβλημα να φορτισεις με αυτον,σκεψου οτι η usb στο pc βγαζει 0,5Α. Edit:Παιδια sorry νομιζα οτι ειμαι στο τοπικ του g2.. Υποψηφιος αγοραστης note οπως καταλαβατε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πρώτη φόρτιση σήμερα. Όταν το άνοιξα το άφησα να ξεφορτίσει μέχρι 5% και μετά το έβαλα να φορτίσει κλειστό. Έκανε 2.5 ώρες. Όταν το έβγαλα και αρχισα να το περιεργάζομαι μετά απο κανά 5 λεπτο πήγε στο 94%. Ξέρεις κανείς τι γίνεται? Τώρα το έβαλα ανοιχτό πάλι να φορτίσει να πάει πάλι 100% Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Τα κινητά μου δεν τα αφήνω να πάνε κάτω από 40%. Καλό είναι να φορτίζονται πάντα πάνω από αυτό το ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πρώτη φόρτιση με την καινούργια μου μπαταρία και δηλώνω συγκινημένος... Anker 6400mah. Τα λόγια είναι περιττά. Και το καπάκι τέλειο. Αυτή η κούρμπα γεμίσει το χέρι και δε σου κακοφαίνεται καθόλου. Τέτοια μπαταρία έπρεπε να είχε από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πρώτη φόρτιση σήμερα. Όταν το άνοιξα το άφησα να ξεφορτίσει μέχρι 5% και μετά το έβαλα να φορτίσει κλειστό. Έκανε 2.5 ώρες. Όταν το έβγαλα και αρχισα να το περιεργάζομαι μετά απο κανά 5 λεπτο πήγε στο 94%. Ξέρεις κανείς τι γίνεται? Τώρα το έβαλα ανοιχτό πάλι να φορτίσει να πάει πάλι 100% Έπρεπε να το αφήσεις παραπάνω εγώ το αφήνω συνήθως πάνω από 6 ώρες ,πάντα κάθε 2 μέρες όταν κοιμάμαι φυσικά. Τώρα έχω 50% με 5 ωρες και 17 λεπτά ανοιχτή οθόνη , έτσι έχω καλύτερα αποτελέσματα έφτασα 10 ώρες οθόνη προχθές και τώρα από ότι βλέπω θα της περάσω.3g ανοιχτό και στο ίντερνετ η χρήση μου και με wifi κάμερα φωτογραφίες συγχρονισμό ανοιχτό email antivarius ανοιχτό κλήσεις εκτός παιχνίδια. Ίσως και να έτυχε σε λίγα κινητά δεν ξέρω. Πάντως το προηγούμενο που είχα δεν ήταν έτσι έτρωγε μπαταρία 13% την ώρα αλλά ήταν με την 4.3. Και το καλύτερο δεν έχω κανένα bug.για εμένα φόρτιση παραπάνω και κλειστό.και μερικοί που λένε δεν παίζει ρόλο λάθος κάνουν υπάρχει διαφορά. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρώτη φόρτιση με την καινούργια μου μπαταρία και δηλώνω συγκινημένος... Anker 6400mah. Τα λόγια είναι περιττά. Και το καπάκι τέλειο. Αυτή η κούρμπα γεμίσει το χέρι και δε σου κακοφαίνεται καθόλου. Τέτοια μπαταρία έπρεπε να είχε από την αρχή... ήθελα παλιότερα να πάρω αυτή την μπαταρία.προς το παρών με το νέο μου νότε 3 είμαι ικανοποιημενος στο μέλλον αν πέσει η απόδοση θα κοιτάξω να πάρω.ανεβασε στατιστικά να δούμε πως πάει.και κάτι ακόμη σε πόσες μέρες ήρθε? Είναι αξιόπιστο το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Προσπαθώ αλλά δε διαβάζει το URL από dropbox... Τα screenshot λένε : 1ημ 13 ώρες Οθόνη στο 40% Οθόνη 15 ώρες 6 λεπτά. Ήρθε σε 10 ημέρες. https://www.dropbox.com/sc/9rramh5wqywb0sa/KEhyGX_NKL https://www.dropbox.com/sc/o7nxsg3kdqhyl4h/6Z38ARbI67 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Πρώτη φόρτιση σήμερα. Όταν το άνοιξα το άφησα να ξεφορτίσει μέχρι 5% και μετά το έβαλα να φορτίσει κλειστό. Έκανε 2.5 ώρες. Όταν το έβγαλα και αρχισα να το περιεργάζομαι μετά απο κανά 5 λεπτο πήγε στο 94%. Ξέρεις κανείς τι γίνεται? Τώρα το έβαλα ανοιχτό πάλι να φορτίσει να πάει πάλι 100% Και σε μενα το ίδιο συμβαίνει..σκεφτομαι να το αφησω παραπανω στην πρίζα αφού έχει παει 100% όπως πρότεινε ένας φίλος παραπάνω. Απλα εχω διαβάσει κάπου ότι δεν είναι καλό να αφήνεις στην πρίζα για πολύ ώρα το κινητό που εχει φορτίσει.. Γνωρίζετε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Και σε μενα το ίδιο συμβαίνει..σκεφτομαι να το αφησω παραπανω στην πρίζα αφού έχει παει 100% όπως πρότεινε ένας φίλος παραπάνω. Απλα εχω διαβάσει κάπου ότι δεν είναι καλό να αφήνεις στην πρίζα για πολύ ώρα το κινητό που εχει φορτίσει.. Γνωρίζετε κάτι; Όταν το έβαλα μετά να φορτίσει αναμμένο το άφησα κανα μισάωρο πήγε στο 100% και όταν το έβγαλα η μπαταρία λειτουργούσε κανονικά. Σήμερα το βράδυ θα κάνω την 2η φόρτιση και αύριο θα το τσεκάρω πάλι....! Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Και σε μενα το ίδιο συμβαίνει..σκεφτομαι να το αφησω παραπανω στην πρίζα αφού έχει παει 100% όπως πρότεινε ένας φίλος παραπάνω. Απλα εχω διαβάσει κάπου ότι δεν είναι καλό να αφήνεις στην πρίζα για πολύ ώρα το κινητό που εχει φορτίσει.. Γνωρίζετε κάτι;[/QUOTΕ]. Εγω,το ειχα αφησει ολη τη νυχτα στην ασυρματη,και το πρωι ηταν στο 100.Μετα απο 5 λεπτα,ειχε παει στο 99. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Και σε μενα το ίδιο συμβαίνει..σκεφτομαι να το αφησω παραπανω στην πρίζα αφού έχει παει 100% όπως πρότεινε ένας φίλος παραπάνω. Απλα εχω διαβάσει κάπου ότι δεν είναι καλό να αφήνεις στην πρίζα για πολύ ώρα το κινητό που εχει φορτίσει.. Γνωρίζετε κάτι; Αντίστοιχα εγώ έχω διαβάσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να το αφήνεις παραπάνω στην πρίζα όταν έχει φορτίσει. ;) Edited March 15, 2014 by enterhere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Και εδώ έρχεται να σπάσει ο μύθος όταν υπερχονίζουμε τον επεξεργαστή έχουμε μεγάλη κατανάλωση και οχι καλή αναμονή. Τα συμπεράσματα δικά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Καλησπερα. Εγω με πανω απο 5 ωρες οθονη ειμαι στο 17 τις 100 με 2 μερες και 12 ωρες χωρις φορτιση! Δε μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενος :-) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδια εχετε κ τα δεδομενα ανοιχτα? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Καλησπερα. Εγω με πανω απο 5 ωρες οθονη ειμαι στο 17 τις 100 με 2 μερες και 12 ωρες χωρις φορτιση! Δε μπορω να πω πως δεν ειμαι ευχαριστημενος :-)Εντάξει είσαι σε σχέση αναμονής κατανάλωσης. Παιδια εχετε κ τα δεδομενα ανοιχτα?Πολύ σπάνια έως καθόλου. Να φανταστείς έχω 500mb free και μπορεί να φάω τα 5mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 To σωστό ''μέτρημα'' της μπαταρίας γίνεται/λέγεται, για να μην μπερδεύονται και οι υπόλοιποι, όταν είναι ανοιχτά τα πάντα όλα(εκτός GPS) π.χ. τι να το κάνω όταν έχω κλειστά 3G, συγχρονισμούς, δεν μιλάω στο τηλέφωνο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και να έχω μπαταρία για δυο και τρεις ημέρες. Προσωπικά, έχοντας ανοιχτά τα πάντα και με σκίσιμο στα τηλέφωνα ίσα ίσα που με βγάζει μια ήμερα. Φυσικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό, όταν με το iPhone που έχω, με την ίδια ακριβώς χρήση, θα χρειαζόταν και δεύτερη φόρτιση μέσα στην ημέρα. ΣΚ, επειδή είμαι cool, το βγάζω με μια φόρτιση άνετα και περισσεύει. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 To σωστό ''μέτρημα'' της μπαταρίας γίνεται/λέγεται, για να μην μπερδεύονται και οι υπόλοιποι, όταν είναι ανοιχτά τα πάντα όλα(εκτός GPS) π.χ. τι να το κάνω όταν έχω κλειστά 3G, συγχρονισμούς, δεν μιλάω στο τηλέφωνο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και να έχω μπαταρία για δυο και τρεις ημέρες. Προσωπικά, έχοντας ανοιχτά τα πάντα και με σκίσιμο στα τηλέφωνα ίσα ίσα που με βγάζει μια ήμερα. Φυσικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό, όταν με το iPhone που έχω, με την ίδια ακριβώς χρήση, θα χρειαζόταν και δεύτερη φόρτιση μέσα στην ημέρα. ΣΚ, επειδή είμαι cool, το βγάζω με μια φόρτιση άνετα και περισσεύει. ΚΑΛΑ εχω δει κιαλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ κινητακια.. να τα εχουν αλλοι ολα κλειστα κ να μη βγαζει παλι ουτε 1 μερα... οσο για το τερμα ανοιχτα... δωσε μου το κινητο σου για μια μερα να σου δειξω πως μπορω να τελειωσω την μπαταρια σου σε καμια 10αρια ωρες το πολυ για να μη πω 8 συνολο... μαζι με την αναμονη... ;) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλά ναι, και εγώ δεν έβγαζα 8 ώρες με το κινητό... Τώρα που πήρα την Anker 6400 στάθηκα λίγο στα πόδια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλά βρε παιδιά αν είναι να έχουμε ένα τέτοιο τηλέφωνο και να έχουμε τα πάντα κλειστά ένα νοκια 3310 και ένα σημειωματαριο μας ερχόταν πιο φθηνά πάντως με κανονική χρήση smartphone την μέρα μου τη βγάζει και είμαι ικανοποιημενος Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλά βρε παιδιά αν είναι να έχουμε ένα τέτοιο τηλέφωνο και να έχουμε τα πάντα κλειστά ένα νοκια 3310 και ένα σημειωματαριο μας ερχόταν πιο φθηνά πάντως με κανονική χρήση smartphone την μέρα μου τη βγάζει και είμαι ικανοποιημενος ΜΑ ΔΕΝ ειπε κανενας οτι δε μας βγαζει με κανονικη χρηση χαλλαρα μια μερα.... απλα οταν θελησεις να το σκισεις σε αφηνει οπως ολα... η τερμα φωτεινοτητα π.χ τρωει την μπαταρια σαν νερο :X Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts