king2009 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Με αυτη την καρτα μνημης θα εχω κανενα προβλημα? http://www.skroutz.gr/s/2733292/Kingston-microSDXC-64GB-Class-10-with-Adapter.html Η 32αρα που εχω δεν μου φτανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 1. ναι απλα αργει να φορτωσει η μπαταρια. και εγω στο γραφειο το φορτωνω μεσω του υπολογιστη με καλωδιο απο σ3. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω διαβάσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι ο xρόνος φόρτισης δεν επηρεάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbull Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Έχω παραγγείλει και εγώ κάποιες θήκες και περιμένω παραλαβή 1.http://www.aliexpress.com/snapshot/6062979587.html 2.http://www.ebay.com/itm/LUXURY-S-VIEW-Window-FLIP-LEATHER-Case-Cover-for-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-III-N9000-/171198558738?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 3. http://www.ebay.co.uk/itm/SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-S-VIEW-COVER-FLIP-CASE-WITH-SVIEW-SLEEP-WAKE-FUNCTON-/380764607618?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 μόλις έρθουν θα γράψω εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Καλημέρα :) Έψαξα αλλά δεν έχω βρει Photo , για αυτό την περιέγραψα όσο ποιο αναλυτικά μπορούσα. Μπήκα κ στο site τους αλλα δεν βρίκα κάτι. Οπότε σύμφωνα με την περιγραφή μπορεί να βρεθεί κάτι ανάλογο :) Κάτι ανάλογο είναι αυτό : http://shop.golla.com/en/Phone-Wallet-DALTON-G1399 Μίλησα με το support της golla και μου πρότειναν κάποιες με τα κριτήρια που ήθελα. http://shop.golla.com/epages/Golla.sf/en_GB?ObjectID=60139 http://shop.golla.com/epages/Golla.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/Golla/Products/G1546 Τελικά διάλεξα την πρώτη κ περιμένω σε λίγες μέρες να έρθει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 καμοια προταση για θηκη με καλο grip και εφαρμογη οπως η Ισπανικη ?? αρχισα να την βαριεμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 προσωπικά έχω αυτή και είναι άψογη http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Galaxy-Hybrid-Dante-SGP10456/dp/B00DCIZOPI/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1397709200&sr=8-5&keywords=spigen+for+note+3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 προσωπικά έχω αυτή και είναι άψογη http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Galaxy-Hybrid-Dante-SGP10456/dp/B00DCIZOPI/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1397709200&sr=8-5&keywords=spigen+for+note+3 Και εγώ αυτήν έχω και είναι απλά τέλεια. Έβαλα και tempered glass και ησύχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλησπερα. Περασα πριν λιγο το nillkin glass... Πολυ καλη αισθηση στο χερι. Ομως στην πανω δεξια γωνια που εχει κανει σαν θαμπαδα κ δεν κολλαει καλα...σαν να την επιασα με το χερι φαινεται κ δεν το καταλαβα κ εχει σαν λιπαροτητα. Προσπαθησα με το αυτοκολλητο που εχει για αυτες τις περιπτωσεις να καθαρισω το σημειο αλλα τπτ.... Καμια ιδεα??? Το ματι παει κ πεφτει συνεχεια εκει ρε γμτ.... χαχα Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλησπερα. Περασα πριν λιγο το nillkin glass... Πολυ καλη αισθηση στο χερι. Ομως στην πανω δεξια γωνια που εχει κανει σαν θαμπαδα κ δεν κολλαει καλα...σαν να την επιασα με το χερι φαινεται κ δεν το καταλαβα κ εχει σαν λιπαροτητα. Προσπαθησα με το αυτοκολλητο που εχει για αυτες τις περιπτωσεις να καθαρισω το σημειο αλλα τπτ.... Καμια ιδεα??? Το ματι παει κ πεφτει συνεχεια εκει ρε γμτ.... χαχα Μήπως ξεκίνησες την τοποθέτηση από εκείνη την γωνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Το κατω μερος του glass ειναι οπως η ζελατινα. Εχει κατι σαν φιλμ σιλικονης για να "κολλαει" στην οθονη του κινητου. Αν το βγαλεις βαλεις η το ακουμπισεις χανει την ιδιοτητα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Οχι δεν ξεκκινησα απο εκει αλλα αυτη ειναι η γωνια που σηκωσα κ κολλησα αρκετες φορες για να μπει ισια.... Οποτε το παντρευτηκαμε το "προβλημα"..... οκ δεν πειραζει...μικρο το κακο... Ευχαριστω... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ε λογικα αυτο εφταιξε :-) Ανασηκωθηκε ελαχιστα ωστε μετα την τοποθετηση να μην φευγει ο αερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelius1 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά και από μένα. Έβαλα χτες και εγώ την nillkin. Πάρα πολύ καλή εφαρμογή. Και εύκολη τοποθέτηση. Μαζί με την ισπανική θήκη πολύ καλό σύνολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 παιδιά καλησπέρα!χθες προσπάθησα να βάλω την nillkin Και απέτυχα παταγωδώς...έχει κανείς καμια 2ρη κλειστή nillkin να μου στείλει με αντικαταβολή;μη δινω 20αρι τωρα για να παρω απο αγγλια,χρειάζομαι το συντομότερο..ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Εχει παρει κανενας αυτη τη θηκη απο το αυτο τον πωλητη; http://www.ebay.co.uk/itm/321293725177#&varId=510213503462 Edited April 19, 2014 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 παιδιά καλησπέρα!χθες προσπάθησα να βάλω την nillkin Και απέτυχα παταγωδώς...έχει κανείς καμια 2ρη κλειστή nillkin να μου στείλει με αντικαταβολή;μη δινω 20αρι τωρα για να παρω απο αγγλια,χρειάζομαι το συντομότερο..ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Μπορεις να βρεις nillkin ελλαδα ή μονο εξωτερικο?? Την κατεστρεψες δηλαδη? Τι εκανες? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 παιδιά καλησπέρα!χθες προσπάθησα να βάλω την nillkin Και απέτυχα παταγωδώς...έχει κανείς καμια 2ρη κλειστή nillkin να μου στείλει με αντικαταβολή;μη δινω 20αρι τωρα για να παρω απο αγγλια,χρειάζομαι το συντομότερο..ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Μένω Αθήνα, σε εξυπηρετεί για την παραλαβή της Nillkin; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Μπορεις να βρεις nillkin ελλαδα ή μονο εξωτερικο?? Την κατεστρεψες δηλαδη? Τι εκανες? την έβαλα φίλε μου,η κάτω μερια μπηκε 100% αψογα και η πάνω δεν μου άρεσε..την ξεκόλλησα και την ξανα κόλλησα και είχε 2 φούσκες που δεν έφευγαν παω να την ξεκολλήσω και βγήκε και το κάτω μέρος..ε στην τρίτη φορά ήταν ήδη αργά πηγε σκονη μου έφυγε απο τα χερια και μετα π@π@λα...δεν βρίσκω nillkin ελλαδα φίλε απλα απο ebay απο αγγλία θέλουν περίπου 10 ευρό μεταφορικά,παιρνω 2ρη απο κινα με αυτά τα λεφτά.. Μένω Αθήνα, σε εξυπηρετεί για την παραλαβή της Nillkin; καβάλα μένω φίλε,παίζει να μου την στείλεις αν σου κάνω κατάθεση;στείλε πμ για λεπτομεριες αν μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καβάλα μένω φίλε, παίζει να μου την στείλεις αν σου κάνω κατάθεση;στείλε πμ για λεπτομεριες αν μπορεις Έχεις πμ. Είχα πάρει 2 προ μηνός, σε περίπτωση που δεν "κάτσει" η μία να έχω για αντικατάσταση την άλλη, η οποία τελικά δεν χρειάστηκε και είναι διαθέσιμη. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους! Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) ^ ευχαριστώ φίλε! παιδιά κανενας έχει πάρει απο ebay ψευτο-sview που να του βγήκε καλη;;να λειτουργεί σωστά και να ναι σωστά κομένη δηλαδή.. ενα παλικάρι απο το φόρουμ μου έδωσε μια να κανω την δουλεια μου(ευχαριστώ spiros2021) και είναι απο εργοστάσιο λάθος κομένη,το s-pen μπενωβγένει με το ζόρι,και δεν την διαβάζει αν δεν κανω reboot η αν δεν την ξεκουμπώσω και την ξανακουμπώσω..το τελευταίο είναι θέμα software?στην τελευταία έκδοση είμαι,αν μπορεί κανεις ας ρίξει τα φώτα του γιατι μου άρεσε αρκετά η s-view και είμαι αναμεσα σε αυθενιτκη s-view και spigen neo hybrid ...απλα η s-view με φοβήζει γιατι σε βούτα θα καταστραφεί το δεξι bezel... EDIT: αυτό είναι το πιο διαδεδομένο σε πωλήσεις στο ebay.. EDIT 2: παιδιά όποιος έχει αγοράσει αυθεντική s-view είχε θεμα με το καλυμα; δεν εκλεινε σωστά κλπ μετα απο μηνα-2μηνο χρήσης; Edited April 20, 2014 by Mariosddd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Μάριε, ένα update μικρό που βγήκε μετά την Κιτ κατ το πήρες; Γιατί αυτό διόρθωνε την συμβατότητα με τις 3rd party θήκες (και τις ιμιτασιόν). Όσο για το αν κλείνουν οι αυθεντικές μετά από 1 ή 2 μήνες χρήσης, θα σε καθησυχάσω μιας και αυτή που πήρα την έχω από τα τέλη Νοεμβρίου του 13. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Το έκανα ήδη φίλε αλλά μου διαβάζει την θήκη και μετά από πεντάλεπτο είναι λες και δεν υπάρχει. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Έχω την spigen neo hybrid και την slim armor επειδή όμως θέλω μια θήκη πιο λεπτή σκέφτομαι την ultra fit smooth black της spigen. Την έχει κάποιος να μας πει δυο πράγματα; εφαρμογή, ποιότητα; Ευχαριστώ. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbull Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 ^ ευχαριστώ φίλε! παιδιά κανενας έχει πάρει απο ebay ψευτο-sview που να του βγήκε καλη;;να λειτουργεί σωστά και να ναι σωστά κομένη δηλαδή.. ενα παλικάρι απο το φόρουμ μου έδωσε μια να κανω την δουλεια μου(ευχαριστώ spiros2021) και είναι απο εργοστάσιο λάθος κομένη,το s-pen μπενωβγένει με το ζόρι,και δεν την διαβάζει αν δεν κανω reboot η αν δεν την ξεκουμπώσω και την ξανακουμπώσω..το τελευταίο είναι θέμα software?στην τελευταία έκδοση είμαι,αν μπορεί κανεις ας ρίξει τα φώτα του γιατι μου άρεσε αρκετά η s-view και είμαι αναμεσα σε αυθενιτκη s-view και spigen neo hybrid ...απλα η s-view με φοβήζει γιατι σε βούτα θα καταστραφεί το δεξι bezel... EDIT: αυτό είναι το πιο διαδεδομένο σε πωλήσεις στο ebay.. EDIT 2: παιδιά όποιος έχει αγοράσει αυθεντική s-view είχε θεμα με το καλυμα; δεν εκλεινε σωστά κλπ μετα απο μηνα-2μηνο χρήσης; Έχω αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-S-VIEW-COVER-FLIP-CASE-WITH-SVIEW-SLEEP-WAKE-FUNCTON-/380764607618?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 και δουλεύει άψογα. Εφαρμόζει τέλεια και δουλεύει ρολόι. Άσε που ήρθε γρήγορα σε περίπου 5 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Έχω αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-S-VIEW-COVER-FLIP-CASE-WITH-SVIEW-SLEEP-WAKE-FUNCTON-/380764607618?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 και δουλεύει άψογα. Εφαρμόζει τέλεια και δουλεύει ρολόι. Άσε που ήρθε γρήγορα σε περίπου 5 μέρες. Παιδιά με αυτές τις θήκες που δεν προστατεύουν το bezel υπάρχει περίπτωση να φθάρει σχετικά εύκολα; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts