haritos14 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Πωλητή εννοείς? Ο συγκεκριμένος δεν μου φαίνεται ακριβός αν συνυπολογίσεις το ελάχιστο χρονικό διάστημα της παράδοσης. Υπάρχουν και πιό φτηνοί στο ebay αλλά δεν μπορούσα να περιμένω 3+βδομάδες να μου έρθει... Εν τω μεταξύ παρήγγειλα αυτή http://www.ebay.com/itm/111307112004?var=410298811791&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 και μετά από 3 μέρες από την παραγγελία δεν την έχει στείλει ακόμα. Μόλις παρέλαβε ενα περιποιημένο email! :p εγω τη πηρα απο δω παντως http://www.ebay.com/itm/370968094212?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παιδια ψαχνω για ενα αξιοπιστο και με καλη μπαταρια bluetooth.Θα το προτιμουσα να εχει καλωδιο απο το bluetooth στο αυτι,το οποιο ομως να μην ειναι σταθερο αλλα να μπαινει και να βγαινει με βυσμα ωστε να μην ανυσηχω σε περιπτωση που κοπει το καλωδιο του.Εχετε να προτινεται κατι καλο?? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παιδια ψαχνω για ενα αξιοπιστο και με καλη μπαταρια bluetooth.Θα το προτιμουσα να εχει καλωδιο απο το bluetooth στο αυτι,το οποιο ομως να μην ειναι σταθερο αλλα να μπαινει και να βγαινει με βυσμα ωστε να μην ανυσηχω σε περιπτωση που κοπει το καλωδιο του.Εχετε να προτινεται κατι καλο?? Sony mw 600, sony sbh50 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Thank's!!Αυτά τα είδα και μου άρεσαν αλλά δεν γνώριζα αν έχουν κάποιο πρόβλημα με την επικοινωνία. Σε ευχαριστώ Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) Χθες μου εφτασαν και εμενα απο το ebay τα παρακατω: http://www.ebay.com/itm/LUXURY-S-VIEW-Window-FLIP-LEATHER-Case-Cover-for-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-III-N9000-/171198558738?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item27dc3ab212 http://www.ebay.com/itm/Flexible-Mount-For-7-Tablet-or-Smart-Phone-Any-Position-Hold-With-Spider-Grip-/121191708849?pt=US_Mounts_Holders&hash=item1c3796b8b1 Η s view παρα πολυ καλη ποιοτικως και δουλευει αψογα. Βεβαια με το που την πηρα την εκανα crash test (οχι επίτηδες !) μου γλυστρησε και επεσε (για πρωτη φορα) απο μισο μετρο υψος το κινητο και η θηκη βγηκε και η μπαταρια επισης και απεκτησα ενα μικρο βαθουλωμα στο bezel ... Το αλλο, το σταντ το χρησιμοποιησα στο αυτοκινητο και ειναι πολυ καλο. ΚΜ, το μπροστά μέρος της θήκης κάθεται όταν την κλείνεις; Γιατί πήρα μια ιμιτασιόν από έναν τύπο εδώ και είναι τόσο τσίτα που δεν μπορεί να κάτσει πάνω στην οθόνη(θέλει μαγνήτη αλλά θα έχουμε άλλα θέματα μετά) όπως η γνήσια. Μάλλον πέτυχα γνήσια μεν αλλά κακή παρτίδα στα μέτρα.Κρίμα για το μπεζελ :( . Αν είναι τόσο καλές όπως λες, να πάρω 2 αν είναι. Πόσο καιρό έκαναν να έρθουν από την dispatch μέρα; Edited April 3, 2014 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Σήμερα πέρασα από τον Νίκο στο εξτρειμ μομπιλε του είπα να μου βάλει γυάλινη προστασία και μου είπε πως έχει κάτι καλύτερο είναι πλαστικό όχι σαν αυτά που ξέρουμε είναι χοντρό και του είπα να το βάλει ούτως ή άλλως θα το βγάλω σε λίγες μέρες και ο λόγος που το έβαλα είναι το τεστ. είναι πολύ καλό γλιστράει το χέρι άνετα και είναι πολύ φθηνό η μάρκα του είναι νομίζω χνοτε για όποιων θέλει . έχει λίγες δαχτυλιές αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα ότι μα ότι και να βάλεις την αισθηση της μαμάς οθόνης την χάνεις άρα ανάλογος τα γουστα ...πρατεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Χθες μου εφτασαν και εμενα απο το ebay τα παρακατω: http://www.ebay.com/itm/LUXURY-S-VIEW-Window-FLIP-LEATHER-Case-Cover-for-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-III-N9000-/171198558738?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item27dc3ab212 http://www.ebay.com/itm/Flexible-Mount-For-7-Tablet-or-Smart-Phone-Any-Position-Hold-With-Spider-Grip-/121191708849?pt=US_Mounts_Holders&hash=item1c3796b8b1 Η s view παρα πολυ καλη ποιοτικως και δουλευει αψογα. Βεβαια με το που την πηρα την εκανα crash test (οχι επίτηδες !) μου γλυστρησε και επεσε (για πρωτη φορα) απο μισο μετρο υψος το κινητο και η θηκη βγηκε και η μπαταρια επισης και απεκτησα ενα μικρο βαθουλωμα στο bezel ... Το αλλο, το σταντ το χρησιμοποιησα στο αυτοκινητο και ειναι πολυ καλο. όταν λες δουλεύει άψογα, την αναγνωρίζει δηλαδή κανονικά το κινητό όπως την original και βγάζει στο παραθυράκι την οθόνη s-view; Έχει nfc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 H κεραία NFC στο Note 3 είναι στην μπαταρία οπότε δεν έχει σημασία η θήκη. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Σήμερα πέρασα από τον Νίκο στο εξτρειμ μομπιλε του είπα να μου βάλει γυάλινη προστασία και μου είπε πως έχει κάτι καλύτερο είναι πλαστικό όχι σαν αυτά που ξέρουμε είναι χοντρό και του είπα να το βάλει ούτως ή άλλως θα το βγάλω σε λίγες μέρες και ο λόγος που το έβαλα είναι το τεστ. είναι πολύ καλό γλιστράει το χέρι άνετα και είναι πολύ φθηνό η μάρκα του είναι νομίζω χνοτε για όποιων θέλει . έχει λίγες δαχτυλιές αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα ότι μα ότι και να βάλεις την αισθηση της μαμάς οθόνης την χάνεις άρα ανάλογος τα γουστα ...πρατεις Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι καλύτερο το πλαστικό από το tempered glass. Η αίσθηση του glass είναι απίστευτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εχω κανει τις προσπαθειες της ζωης μου (για κινητο) για να μην πεταξω στα σκουπιδια τα 30+ ευρω του spigen tempered glass tr. Αφαιρεσα το τζαμακι και αρχισα με προσοχη με σελοτειπ να αφαιρω εναν εναν τους κοκκους σκονης που ειχα βρει. Αν μπορουσα να το κανω σε κανα εργαστήριο ειδικο πιθανως να εκανα τελεια δουλειά, το συστημα δλδ δουλευει. Το θεμα ειναι οτι δεν καταφερα περιμετρικα να φυγουν τα παντα και στις γωνιτσες υπαρχουν απειροελαχιστες φουσκαλες. 5-6 παρα πολυ μικρες δλδ. Η βλακεια σε σχεση με τη ζελατινα ειναι οτι δε μπορει να πιεσεις να φυγουν οι ακριανοι παγιδευμένοι κοκκοι. Σαν αισθηση συνολικα το προιον ειναι καλο και η οθονη πολυ καθαρή. Γλιστραει παρα πολυ το δαχτυλο, ισως και πιο πολυ αποτι θες. Δεν ξερω αν τριτη φορα μπορει να αφαιρεθεί για διορθωτικες κινησεις, παντως μια δευτερη ευκαιρια αν εισαι προσεκτικος την εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 H κεραία NFC στο Note 3 είναι στην μπαταρία οπότε δεν έχει σημασία η θήκη. Ναι εννοούσα αν την αναγνωρίζει η συσκευή την θήκη, όπως αναγνωρίζει την original...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ΚΜ, το μπροστά μέρος της θήκης κάθεται όταν την κλείνεις; Γιατί πήρα μια ιμιτασιόν από έναν τύπο εδώ και είναι τόσο τσίτα που δεν μπορεί να κάτσει πάνω στην οθόνη(θέλει μαγνήτη αλλά θα έχουμε άλλα θέματα μετά) όπως η γνήσια. Μάλλον πέτυχα γνήσια μεν αλλά κακή παρτίδα στα μέτρα.Κρίμα για το μπεζελ :( . Αν είναι τόσο καλές όπως λες, να πάρω 2 αν είναι. Πόσο καιρό έκαναν να έρθουν από την dispatch μέρα; Καθεται μια χαρα το πορτακι στην οθονη, δεν εχει θεμα. τρεις δβομαδες εκαναν να ερθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Σήμερα πέρασα από τον Νίκο στο εξτρειμ μομπιλε του είπα να μου βάλει γυάλινη προστασία και μου είπε πως έχει κάτι καλύτερο είναι πλαστικό όχι σαν αυτά που ξέρουμε είναι χοντρό και του είπα να το βάλει ούτως ή άλλως θα το βγάλω σε λίγες μέρες και ο λόγος που το έβαλα είναι το τεστ. είναι πολύ καλό γλιστράει το χέρι άνετα και είναι πολύ φθηνό η μάρκα του είναι νομίζω χνοτε για όποιων θέλει . έχει λίγες δαχτυλιές αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα ότι μα ότι και να βάλεις την αισθηση της μαμάς οθόνης την χάνεις άρα ανάλογος τα γουστα ...πρατεις Αν και δεν έχω δοκιμάσει προς το παρόν tampered glass ώστε να έχω μέτρο σύγκρισης, θα συμφωνήσω ότι αυτό το screen protector που φέρνει ο Νικόλας είναι όντως πάρα πολύ ποιοτικό και η τιμή του πολύ χαμηλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 όταν λες δουλεύει άψογα, την αναγνωρίζει δηλαδή κανονικά το κινητό όπως την original και βγάζει στο παραθυράκι την οθόνη s-view; Έχει nfc; Καθεται μια χαρα το πορτακι στην οθονη, δεν εχει θεμα. τρεις δβομαδες εκαναν να ερθουν. ήρθε και εμένα, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Την περίμενα χειρότερη! Πολύ καλή υφή, μαλακή, και λειτουργει άψογα το s-view. Δίνει καλό πιάσιμο, ακόμα και με το καπάκι διπλωμένο από πίσω. Το μόνο, αν είσαι ψείρας, είναι που δεν έχει κάτσει καλά το άνοιγμα στο "δέρμα" με το πλαστικό, στο πίσω καπάκι, στο σημείο της κάμερας (είναι το άνοιγμα off περίπου 2-3 δέκατα του χιλιοστού) Δεν το είδα με την πρώτη, θέλει "ψείρισμα" για να το δείς. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ήρθε σήμερα το Tempered glass, το πέρασα σχετικά εύκολα αν και κλασικά δεν γλίτωσα τη σκόνη. Έχω μείνει. Η αφή τέλεια και η οθόνη δείχνει υπέροχη! Δεν ξαναβάζω πλαστικό, πάει και τελείωσε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εννοειται :-) Δε θα ξαναβαλεις κατι αλλο πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Απο που το πηρες;;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Εγω παιδες μαζι με το κινητο πηρα και αυτην http://a.scdn.gr/images/sku_main_images/004243/4243706/14259252-orig.jpg Δεν το εψαξα σχεδον καθολου.Αλλα ευχαριστημενος ειμαι μεχρι στιγμης. Τωρα περιμενω μια καρτα sd απο eshop και μια ζελατινα για την οθονη και εκλεισα!! Edited April 4, 2014 by Geo_F1 Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Παιδια παιζει καμια εξτρα εφσρμογη για την s view η οι λιγες και χαζες ρυθμίσεις που υπαρχουν μεσα στο κινητο? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Παιδια παιζει καμια εξτρα εφσρμογη για την s view η οι λιγες και χαζες ρυθμίσεις που υπαρχουν μεσα στο κινητο? Παρη αν είσαι rooted υπάρχει ένα xposed module, s view mods λέγεται. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 θα ήθελα την βοήθεια σας θελω να παρω ενα καλωδιο usb host και ενα ανταπτορακι για να βγαλω εικονα σε hdmi. αν εχει παρει καποιος και αν εχετε δει κατι που αξιζει.. thanks αν μπορει καποιος που εχει λιγο γνωση επι του θέματος να μεβοηθησει λιγακι.. Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι καλύτερο το πλαστικό από το tempered glass. Η αίσθηση του glass είναι απίστευτη. δεν είπα ότι έχει καλύτερη αίσθηση αν και έχει την ίδια . μου είπε ότι το γυαλί δεν απορροφάει κραδασμό και αν σπάσει έτσι όπως είναι κολλημένο στην οθόνη η πιθανότητα να μεταφέρει το σπάσιμο στην οθόνη είναι μεγάλη και ακούγετε λογικότατο. Τώρα αυτό το πλαστικο είναι χοντρό σχεδόν πρόσωπο με το κεντρικό κουμπί και ένα ελάχιστο παραπάνω και έχει μεγάλη ελαστικότητα αντέχει χτυπήματα χωρίς να σπάσει κτλ. ξαναλέω πως εγώ σαν την μαμά οθόνη δεν βάζω τίποτα και θα το βγάλω τι γυαλιά τι πλαστικά τι λάστιχα σαν την οθόνη τίποτα. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Παρη αν είσαι rooted υπάρχει ένα xposed module, s view mods λέγεται. Σε ευχαριστω Πετρο.Δυστυχως ειμαι στοκ και δεν το βλεπω να το ρουταρω (ας όψεται η σαμυ...).Παντως δεδομενου του οτι καλυπτεται το ledακι ειδοποιησεων,θα επρεπε να υπηρχε επιλογη για παραμονη των μη αναγνωσμενων εισερχομενων στο παραθυρο. Edited April 4, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Για δοκίμασε αυτήν δεν την έχω δοκιμάσει απλά την βρήκα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobius.sviewplus ή αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mohammadag.sviewmodsfornotethreeunlockkey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Για δοκίμασε αυτήν δεν την έχω δοκιμάσει απλά την βρήκα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobius.sviewplus ή αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mohammadag.sviewmodsfornotethreeunlockkeyH πρωτη απ οτι βλεπω δεν δουλευει,την "καπακωνει" η στοκ.Η δευτερη πρεπει να ειναι καλη αλλα θελει root και xposed οπως ειχε αναφερει και ο Πετρος πριν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts