Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το σκεφτηκα κι εγω το gear αλλα πολλα λεφτα ρε σεις αν εκανε μεχρι 150 ευρω πιστευω θα εκανε πάταγο ......

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει κανείς υπόψη του τι λέει αυτή η υπηρεσία? Αφορά μόνο εργασία (π.χ για οθόνη)? Αν ναι τα ανταλλακτικά πως χρεώνονται και ποιος τα προμηθεύεται? Ο πελάτης ή το μαγαζί?

Έχει κανείς υπόψη του τι λέει αυτή η υπηρεσία? Αφορά μόνο εργασία (π.χ για οθόνη)? Αν ναι τα ανταλλακτικά πως χρεώνονται και ποιος τα προμηθεύεται? Ο πελάτης ή το μαγαζί?

Mε βαση αυτο, το μαγαζι τα προμηθευεται.

Τα χρησιμοποιούμενα προϊόντα ή υλικά χρεώνονται βάσει τιμοκαταλόγου και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ίσως δεν αγοράζεις συχνά από ebay γιατί είναι κάτι πολύ συνηθισμένο πλέον να βάζουν οι πωλητές σε μία καταχώρηση αρκετά συναφή προιόντα και να γράφουν στο listing ότι η τιμή είναι από .... μέχρι ..... Στη συγκεκριμένη περίπτωση δες πως φαίνεται η καταχώρηση αν κάνεις search ----> έτσι (είναι το πρώτο αποτέλεσμα)

Εμφανίζει δηλάδή ένα εύρος τιμών από 7.41 έως 29.36 ευρώ. Τα 10.09 ευρώ αν προσέξεις αφορούν κάποια μόνο προιόντα από την καταχώρηση και συγκεκριμένα τους receivers. Είναι βεβαίως παραπλανητικό κατά κάποιο τρόπο το listing από τη στιγμή που γράφει ότι αφορά pad αλλά πλέον όλα αυτά είναι πρακτικές που χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο οι πωλητές για διάφορους (προφανείς και μη σε εμάς) λόγους που ίσως να σχετίζονται και με την προμήθεια που καταβάλει ένας πωλητής στο ebay για την ανάρτηση ενός listing.

Εχω αγορασει 98 προιοντα απο το eBay,αρα κατι ξερω,αλλα τετοιο κολπο,πρωτη φορα το βλεπω.

Και κατι αλλο τωρα,που με στενοχωρησε.

Σημερα,πηγα σε φιλο,και ανοιξαμε το Nillkin 9H,για να το βαλω στο τηλςφωνο,αλλα τοτε με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη.Το γυαλακι,ηταν ραισμενο,απο τη μια ακρη μεχρι την αλλη στο κατω του μερος.Απο αριστερα μεχρι τερμα δεξια.

Τι μπορω να κανω τωρα;

Υπ οψιν,οτι του εβγαλα μια καταπληκτικη φωτογραφια με το κινητο,που δειχνει με εκπληκτικη λεπτομερεια τη ζημά.

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εχω αγορασει 98 προιοντα απο το eBay,αρα κατι ξερω,αλλα τετοιο κολπο,πρωτη φορα το βλεπω.

Και κατι αλλο τωρα,που με στενοχωρησε.

Σημερα,πηγα σε φιλο,και ανοιξαμε το Nillkin 9H,για να το βαλω στο τηλςφωνο,αλλα τοτε με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη.Το γυαλακι,ηταν ραισμενο,απο τη μια ακρη μεχρι την αλλη στο κατω του μερος.Απο αριστερα μεχρι τερμα δεξια.

Τι μπορω να κανω τωρα;

Υπ οψιν,οτι του εβγαλα μια καταπληκτικη φωτογραφια με το κινητο,που δειχνει με εκπληκτικη λεπτομερεια τη ζημά.

Ενημέρωσε τον πωλητή. Λογικά με την "απειλή" του αρνητικού feedback θα πρέπει να σου κάνει refund. Αλλιώς ξανά αγορά από άλλον.

Χρησιμοποιει κανεις power bank ?

Καμοια προταση ?

Για δες αυτό,

http://www.ebay.com/itm/231018689809?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Έχω ένα 2600mah και ένα 5200mah από τον ίδιο πωλητή και είμαι

Αρκετά ευχαριστημένος, τώρα ζαχαρώνω αυτό...

:ninja:

Πολυ καλο ευχαριστω. Φανταζομαι οτι μπορω να χρησιμοποιησω το καλωδιο usb3 της συσκευης και για να φορτισω το bank και απο το bank στο note. Απλα παρεχει και το micro για αλλα κινητα.

Επισης μαρεσε που εχει ενδειξη για πληρη φορτιση

Το bank το φορτιζεις στη πριζα με το φορτιστη του note ή σε υπολογιστη ?

Με το καλώδιο του note δεν μπορείς να φορτίσεις το power bank γιατί είναι

Διαφορετικό το Βύσμα του καλωδίου λόγω usb3.

Εγώ χρησιμοποιώ το καλώδιο USB που ήρθε μαζί με το power bank, και το φορτιζω είτε με τον φορτιστή του note είτε από το PC, και πάλι με το ίδιο καλώδιο φορτιζω όταν χρειαστεί το note από το power bank.

Στην δεξιά μεριά της υποδοχής στο note μπορείς να κουμπωσεις κανονικά και ένα απλό micro USB καλώδιο.:happy:

:ninja:

Nαι, φυσικά μπορείς και να το φορτίζεις με το δικό του καλώδιο από το power bank το Νote

Το USB 3 δεν έχει διαφορά στο ρεύμα αλλά στην ταχύτητα δεδομένων.

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ναι αφου τα output ειναι κανονικα usb. Η φορτιση στο input ειναι micro

Σωστός ο παίκτης!! :)

Πιο θα αγοράσεις τελικά?

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

The quieter you become, the more you are able to hear...

Χρησιμοποιει κανεις power bank ?

Καμοια προταση ?

Όπως έγραψα και στο κομμάτι για τα power banks, τα πιο πολλά τα θεωρώ αναξιόπιστα, ότι γράφουν ψεύδη mah, ή ορισμένα είναι πολύ ακριβά για τα πραγματικά mah τους. Γενικά τους no name Κινέζους δεν τους εμπιστεύομαι.

Για αυτό στράφηκα σε μια άλλη λύση, φτηνή και αξιόπιστη. Θα φτιάξω μόνος μου ένα power bank με δικές μου μπαταρίες. Αρχικά έχω αγοράσει αυτό εδώ http://m.ebay.com/itm/321134061654?nav=SEARCH

Η συσκευή αυτή ΚΑΙ φορτίζει ΚΑΙ φορτίζεται. Από κει και πέρα αγοράσω 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ και έχω φτιάξει το power bank. Ενδεικτικά αναφέρω ότι 1 μπαταρία ΑΑ το 2700 mah κοστίζει 6 ευρώ. Άρα θέλω 24 ευρώ για 10800 mah. Καθόλου άσχημα.

Όσον αφορά το power bank έχει η anker προσφορές στο amazon. Τουλάχιστον οι μπαταρίες της είναι από τις πιο ποιοτικές.

Οποιος ενδιαφερεται για θηκη αλουμινιου εγω πειρα αυτην εδω http://www.ebay.com/itm/141108064755?var=440204315221&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Και ειναι παρα πολυ καλη,χωρις κενα χωρις να βγαινει το καπακι χωρις βιδες σχετικα μικρη σε ογκο και δεν ειδα να χανει σε σημα η σε wifi.

Την τσίμπησα δεν αντεξα.... Ελπιζω να μην εχει μεγαλο ογκο

technoholic maniac reviewer

Βρηκα αυτο το μαγαζι,που βλεπω οτι εχει καλες τιμες,πχ το receiver για wireless charging,εχει τα μισα λεφτα,αλλα δεν ξερω κατι αλλο.

Ριξτε κι εσεις καμια ματια.

http://www.tinydeal.com/qi-wireless-charging-receiver-adapter-for-samsung-galaxy-note3-p-114888.html?gclid=CLHupsKdwbwCFRDLtAodf1YAUg

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

γεια σας παιδια. έχω παραγγείλει αυτα

http://www.ebay.com/itm/Slim-Metal-Aluminum-Frame-Bumper-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-/200987747856?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item2ecbcda610

http://www.ebay.com/itm/Premium-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-Samsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-/370980507767?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item5660295077

και θελω να ρωτησω για καλωδιο otg αξίζει to 9 pin usb 3 ή δεν εχει τρελη διαφορα με τα κλασσικα?

τελος αυτο το power bank τι σας λέει?

http://www.ebay.com/itm/12000mAh-LCD-External-Power-Bank-Backup-Battery-Charger-For-Cell-Phone-Tablet-PC-/350950713636?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item51b64ae924

το απλό δεν παίζει στην συσκευή μας θέλει 9πιν . αν έχεις το παλιό πάρε μόνο ένα ανταπτορακι με 2-3 €

Μου ηρθε το tempered glass απο ebay. Απορω πως δεν εχω παρει ξανα μεχρι τωρα. Η αισθηση φανταστικη.... Κανονικό γυαλι... Δυσκολεύτηκα να ευθυγραμμισω λιγο αλλα ολα οκ. Λιγο bubble μονο πανω δεξια στην άκρη αλλα οκ μπορει να φυγει μονο του αργότερα....

Μου ηρθε το tempered glass απο ebay. Απορω πως δεν εχω παρει ξανα μεχρι τωρα. Η αισθηση φανταστικη.... Κανονικό γυαλι... Δυσκολεύτηκα να ευθυγραμμισω λιγο αλλα ολα οκ. Λιγο bubble μονο πανω δεξια στην άκρη αλλα οκ μπορει να φυγει μονο του αργότερα....

μπήκε εύκολα δλδ την περιμένω και εγώ από μέρα σε μέρα.

Το μπουμπλε με ξενίζει λίγο. ...

μπήκε εύκολα δλδ την περιμένω και εγώ από μέρα σε μέρα.

Το μπουμπλε με ξενίζει λίγο. ...

Ευκολα μπαινει απλα να το πιάνεις απο τις άκρες και αρκετα αργά να το βαλεις ευθυγραμμισμενο γιατι κολλαει μετα σαν βεντουζα.

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)