stako Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ξαναδές προσεκτικά το link που παρέθεσα. Τη flip του Note II αν τη δεις κλειστή από πίσω δεν καταλαβαίνεις ότι η συσκευή φοράει θήκη (μηδέν εξογκώματα περιμετρικά και στρογγυλεμένες γωνίες που ακολουθούν πιστά το bezel). Αν την ανοίξεις, το δεξί μέρος (η συσκευή) είναι σαν να μην έχει καθόλου θήκη. Ουσιαστικά το μόνο που προστίθεται είναι το flip κομμάτι που καπακώνει την οθόνη, τίποτε άλλο. Η wallet του Note 3 έχει εξογκώματα που καλύπτουν το bezel με αποτέλεσμα να φαίνεται μεγαλύτερη περιμετρικά. Επίσης η σύνδεση του flip κομματιού με το κυρίως σώμα εκτείνεται από πάνω έως κάτω με αποτέλεσμα να κάνει γωνίες στο αριστερό πάνω-κάτω μέρος. Δες τις εικόνες στο link και σύγκρινε, θα καταλάβεις τι εννοώ. Έχεις απόλυτο δίκιο, έχει αυτές τις μικρές αλλά σημαντικές διαφορές...! Και πράγματι, αν είχε μόνο το flip μπροστά κομμάτι σαν έξτρα θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερα... Νομίζω είναι πιο χοντρή πίσω επειδή έχει αυτό το σαν τσιπάκι? Ίσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Αν κάποιος ενδιαφέρεται για δέρμα και κάποιο (διακοσμητικό) customization ας δει και αυτές (δεν είμαι σίγουρος αν στέλνουν Ελλάδα, αλλά όποιος θέλει κάνει ερώτηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 ρε παιδιά, το gear φορτίζει μόνο από την βάση του? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Σκέφτομαι αύριο να παραγγείλω αυτήν http://m.ebay.com/itm/261286359233?nav=SEARCH&sbk=1&varId=560225999299 Μήπως έχετε να προτείνετε να την πάρω από αλλού? Ψάχνω για αγορά από Ελλάδα για άμεση αγορά αλλά δεν βρήκα κάτι. Την θέλω σε κόκκινο όσοι την έχετε είναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Έχουν το ενδιαφέρον τους και αυτές. http://www.ebay.co.uk/itm/genuine-vintage-leather-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-book-wallet-handmade-III-/360798251798?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5401406b16 http://www.ebay.co.uk/itm/genuine-vintage-leather-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-book-wallet-handmade-skin-/200991330777?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2ecc0451d9 http://www.ebay.co.uk/itm/genuine-vintage-leather-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-book-wallet-handmade-new-/360797357783?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item540132c6d7 http://www.ebay.co.uk/itm/genuine-leather-Case-Fit-Samsung-Galaxy-Note-3-2-book-wallet-handmade-two-three-/350906616501?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item51b3aa0ab5 (νομίζω ότι αυτή θα την παραγγείλω) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Αρκετά ενδιαφέρον βίντεο για να λειτουργείς το κινητό με δύο κάρτες και με κόστος 5€ https://www.youtube.com/watch?v=zwvKxjcS6EU&feature=youtube_gdata_player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Έχουν το ενδιαφέρον τους και αυτές. http://www.ebay.co.uk/itm/genuine-vintage-leather-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-book-wallet-handmade-III-/360798251798?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5401406b16 http://www.ebay.co.uk/itm/genuine-vintage-leather-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-book-wallet-handmade-skin-/200991330777?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2ecc0451d9 http://www.ebay.co.uk/itm/genuine-vintage-leather-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-book-wallet-handmade-new-/360797357783?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item540132c6d7 http://www.ebay.co.uk/itm/genuine-leather-Case-Fit-Samsung-Galaxy-Note-3-2-book-wallet-handmade-two-three-/350906616501?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item51b3aa0ab5 (νομίζω ότι αυτή θα την παραγγείλω) Να είσαι καλά φίλε μου. Μόλις την παρηγγειλα αλλα σε λίγο πιο σκούρο δέρμα. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Σκέφτομαι αύριο να παραγγείλω αυτήν http://m.ebay.com/itm/261286359233?nav=SEARCH&sbk=1&varId=560225999299 Μήπως έχετε να προτείνετε να την πάρω από αλλού? Ψάχνω για αγορά από Ελλάδα για άμεση αγορά αλλά δεν βρήκα κάτι. Την θέλω σε κόκκινο όσοι την έχετε είναι οκ? εδω απο αγγλια. http://www.ebay.co.uk/itm/SGP-SPIGEN-Neo-Hybrid-Slim-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-Screen-Protector-/331064029807?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item4d14f4326f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 εδω απο αγγλια. http://www.ebay.co.uk/itm/SGP-SPIGEN-Neo-Hybrid-Slim-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-3-Screen-Protector-/331064029807?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item4d14f4326f Έχει μόνο άσπρη και μαύρη... Θέλω κόκκινη. Σήμερα πήρα από τον Νίκο στο extreme Mobile 64αρα κάρτα σαμσουνγκ πόσο καλό παιδί είναι πόσο εξυπηρετικος και πόσα πολλά έχει στοκ για να διαλέξεις. Βασικά έχει όλα τα χρώματα στις φλιπ θήκες για όποιον ενδιαφέρεται κρίμα που δεν φέρνει Spigen... Αλλα έχει και πολλές άλλες βασικά μου είναι ότι αύριο θα έχει και πορτοφόλι στιλ μπουγκατι. Ερώτηση την κάρτα να την φορμάρω πριν την δουλέψω κάτι διάβασα ότι αν την κάνω exfat θα είναι καλύτερα? Πρέπει να την φορμάρω και από το κινητό για πείτε... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ερώτηση την κάρτα να την φορμάρω πριν την δουλέψω κάτι διάβασα ότι αν την κάνω exfat θα είναι καλύτερα? Πρέπει να την φορμάρω και από το κινητό για πείτε... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η κάρτα λογικά θα είναι ήδη φορμαρισμένη σε exFAT. Τσεκάρισέ το στο Note ή και σε card reader στο PC. Απ' ό,τι ξέρω όλες οι 64 GB είναι factory-formatted σε exFAT. Δεν έχει σημασία πού θα τη φορμάρεις. Κι εγώ προτείνω exFAT γιατί το FAT32 είναι γερασμένο file system με περιορισμούς, όπως π.χ. στο μέγιστο μέγεθος αρχείων ( < 4 GB ). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 ρε παιδιά, το gear φορτίζει μόνο από την βάση του? Ναι.. Το usb είναι πανω στην βάση του οπότε μόνο με την βαση φορτίζει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Η κάρτα λογικά θα είναι ήδη φορμαρισμένη σε exFAT. Τσεκάρισέ το στο Note ή και σε card reader στο PC. Απ' ό,τι ξέρω όλες οι 64 GB είναι factory-formatted σε exFAT. Δεν έχει σημασία πού θα τη φορμάρεις. Κι εγώ προτείνω exFAT γιατί το FAT32 είναι γερασμένο file system με περιορισμούς, όπως π.χ. στο μέγιστο μέγεθος αρχείων ( < 4 GB ). Με ποιο πρόγραμμα φορμάρετε τις κάρτες σε exFAT; Στον υπολογιστή ή στο κινητό το κάνετε; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Αρκετά ενδιαφέρον βίντεο για να λειτουργείς το κινητό με δύο κάρτες και με κόστος 5€ https://www.youtube.com/watch?v=zwvKxjcS6EU&feature=youtube_gdata_player Το έχω στη γυναίκα μου στο iPhone της το διπλό ανταπτορα αλλά δυστυχώς δεν μπορεί κανένα τέτοιο μαραφετι να έχει ταυτόχρονα μια κάρτα για κλήσεις και μια κάρτα για data που θέλω οπότε ένα duos κινητό είναι μονόδρομος. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Πάντως και μετά την αναβάθμιση που πήρε πρόσφατα το gear μιλάμε ότι είναι πραγματικά τρομερό γκατζετακι, και ότι πλέον θα γίνει πραγματικά αχωριστο δίδυμο με το noteli... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Το έχω στη γυναίκα μου στο iPhone της το διπλό ανταπτορα αλλά δυστυχώς δεν μπορεί κανένα τέτοιο μαραφετι να έχει ταυτόχρονα μια κάρτα για κλήσεις και μια κάρτα για data που θέλω οπότε ένα duos κινητό είναι μονόδρομος. @BlueChris αν υποθεσουμε οτι την μια καρτα την χρησιμοποιεις για κλησεις και για δεδομενα (κυρια δηλαδη) και την αλλη την χρησιμοποιεις μονο για να δεχεσαι και να πραγματοποιεις κλησεις(δευτερευουσα) λειτουργει σωστα???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Όχι δεν γίνεται, με αυτό διαλέγεις πια κάρτα λειτουργεί πάντα και είναι μόνο μια τη φορά, θες duos τηλέφωνο για αυτό που ζητάς. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Όχι δεν γίνεται, με αυτό διαλέγεις πια κάρτα λειτουργεί πάντα και είναι μόνο μια τη φορά, θες duos τηλέφωνο για αυτό που ζητάς. Την προσοχή σας εδώ για όσοι ενδιαφέρεστε για Dual Νote 3(μόνο Κίνα) η οποιαδήποτε άλλη συσκευή. *Υπάρχουν 2 ειδών, Dual-SIM Standby και Dual-SIM Active. Και οι δύο δέχονται 2 κάρτες SIM με την παρακάτω διαφορά: Τα Dual-SIM Standby απαιτούν από το χρήστη να διαλέξει ποια από τις 2 SIM θα χρησιμοποιεί για να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις. Έτσι όταν μιλάει, η άλλη γραμμή στέλνει μήνυμα στις κλήσεις ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο. Από την άλλη τα Dual-SIM Active επιτρέπουν και στις δύο κάρτες SIM να είναι παράλληλα ενεργοποιημένες και να δέχονται τηλεφωνήματα την ίδια στιγμή. Έτσι είναι ουσιαστικά σαν να έχεις δύο τηλέφωνα. Για να γίνει αυτό (Dual-SIM Active) χρειάζονται 2 δέκτες συνήθως που καλύπτουν και τις δύο κάρτες SIM. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια. Στην Ελλάδα το 90% των συσκευών Duos που κυκλοφορούν είναι SIM Standby *Πριν λίγες ημέρες έκανα ερεύνα για ένα φίλο που θέλει να αγοράσει Duos/Dual συσκευή. Edited November 29, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ναι.. Το usb είναι πανω στην βάση του οπότε μόνο με την βαση φορτίζει... Σε ευχαριστώ για την απάντηση Κι εκεί που το αποφάσισα να πάω να το πάρω δεν υπάρχει διαθέσιμο πουθενά grrrrr :mad: Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Την προσοχή σας εδώ για όσοι ενδιαφέρεστε για Dual Νote 3(μόνο Κίνα) η οποιαδήποτε άλλη συσκευή. *Υπάρχουν 2 ειδών, Dual-SIM Standby και Dual-SIM Active. Και οι δύο δέχονται 2 κάρτες SIM με την παρακάτω διαφορά: Τα Dual-SIM Standby απαιτούν από το χρήστη να διαλέξει ποια από τις 2 SIM θα χρησιμοποιεί για να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις. Έτσι όταν μιλάει, η άλλη γραμμή στέλνει μήνυμα στις κλήσεις ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο. Από την άλλη τα Dual-SIM Active επιτρέπουν και στις δύο κάρτες SIM να είναι παράλληλα ενεργοποιημένες και να δέχονται τηλεφωνήματα την ίδια στιγμή. Έτσι είναι ουσιαστικά σαν να έχεις δύο τηλέφωνα. Για να γίνει αυτό (Dual-SIM Active) χρειάζονται 2 δέκτες συνήθως που καλύπτουν και τις δύο κάρτες SIM. Αυτό σημαίνει ότι καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια. Στην Ελλάδα το 90% των συσκευών Duos που κυκλοφορούν είναι SIM Standby *Πριν λίγες ημέρες έκανα ερεύνα για ένα φίλο που θέλει να αγοράσει Duos/Dual συσκευή. Μα καλά το πρώτο (SIM standby) μπορείς να το κάνεις και με μία κάρτα που θα έχεις δύο αριθμούς. Το κάνω ήδη στη vodafone με το vodafone together. H μη ενεργή κάρτα μου κάνει προώθηση τις κλήσεις (όχι όμως και τα sms) στην ενεργή, οπότε αν δεν μιλάει η ενεργή είναι (τουλάχιστον όταν δέχεσαι κλήσεις) σαν να εχεις δύο κάρτες διαθέσιμες. Οπότε δεν χρειάζεσαι duo συσκευή για το πρώτο. Βεβαίως χρειάζεται συνδρομή η οποία είναι 1,93 το μήνα (με το ΦΠΑ) για το vodafone together. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Δηλαδή με το Dual Sim Standby που είναι τα περισσότερα δεν μπορεί κάποιος να έχει μια κάρτα voice και μια κάρτα data ταυτόχρονα? εγώ αυτό έχω καταλάβει και αυτό ήθελα να κάνω... η μια κάρτα να είναι για τηλεφωνία και το ίντερνετ στο τηλ από την 2η. Το άλλο το Active δηλαδή αν σε πάρουν τηλέφωνο και στις 2 γραμμές τι κάνει? δεν το πιάνω αλήθεια... πως μπορείς να απαντήσεις σε 2 ταυτόχρονα? Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Με ποιο πρόγραμμα φορμάρετε τις κάρτες σε exFAT; Στον υπολογιστή ή στο κινητό το κάνετε; Από τον υπολογιστή πάτα να δεις τους σκληρούς δεξί κλικ στην κάρτα sd έχει την επιλογή διαμόρφωση και διαλέγεις σε τι θες να την φορμάρεις. Το έκανα εχθές που πήρα μια σαμσουνγκ 64g αλλά ήταν έτοιμη σε exfat. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν κανεις φορματ στην κάρτα από το τηλέφωνο σε τι την φορμάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Δεν μπορείς να τις χρησιμοποιείς και τις δυο ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ! με αλλά λόγια όταν μιλάς δεν θα μπαίνεις ίντερνετ. Αλλά όταν δεν μιλάς θα μπαίνεις ίντερνετ και θα μπορείς να λάβεις η να κάνεις κλήσεις και από τις 2 κάρτες (με 1 από τις 2 τη φορά και κάθε φορά που το κάνεις θα κόβεται το ίντερνετ). Σίγουρο, δουλεμένο σε galaxy y duos pro. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Οκ κατάλαβα... το έψαξα και λίγο και ταυτόχρονα η μια κάρτα gsm για ομιλία και η 2η κάρτα 3g για data γίνετε μόνο με Active σαν το S4 mini Duos Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Οκ κατάλαβα... το έψαξα και λίγο και ταυτόχρονα η μια κάρτα gsm για ομιλία και η 2η κάρτα 3g για data γίνετε μόνο με Active σαν το S4 mini Duos O φίλος, που σας είπα και πιο πάνω, έψαχνε ακριβώς αυτή την συσκευή αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα Dual-SIM Αctive. Ο μοναδικός λόγος αγοράς συσκευής Dual-SIM Standby είναι αν έχεις δυο νούμερα σε διαφορετικό πάροχο, αλλιώς κάνεις καλύτερα την δουλειά σου με 2in1 της Cosmote(free) η με το Vodafone Together που είπε και ο φίλος James Bond Edited November 29, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Εγώ που θέλω Vodafone κάρτα για φωνή και Cosmote για data με το duo note 3 θα τα κατάφερνα Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts