Hierophant Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ναι αλλα αν αυξηθει ο ογκος μετα πως θα κλεινει το καπακι πισω???Σορρυ αν ειναι βλακεια η ερωτηση απλα δεν εχω ιδεα... Εκείνοι που πουλάνε μεγαλύτερες μπαταρίες σου δίνουν και καπάκι μεγαλύτερο. 3 εταιρείες να εμπιστεύεσαι: Zerolemon, Anker, Hyperion. Όλες οι άλλες είναι μούφες. Αν θες έχω μια μπαταρία μαζί με θήκη Seidio που δεν την θέλω. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλησπέρα. Από το λίγο που έψαξα δε βρήκα κάτι.... Χρησιμοποιεί κάποιος heart rate monitor και αν ναι, ποιο? Έχετε να προτείνεται κάτι που έχετε δοκιμάσει από θέμα συμβατότητας και με ποιο software ... (S health, endomondo κλπ) Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Θα ήθελα να μάθω αν με κάποιο τρόπο το πλαστικό ασημένιο μέρος γύρο γύρο μπορεί να αντικατασταθει? Υπάρχουν εξαρτήματα στο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Θα ήθελα να μάθω αν με κάποιο τρόπο το πλαστικό ασημένιο μέρος γύρο γύρο μπορεί να αντικατασταθει? Υπάρχουν εξαρτήματα στο ebay? αμ..δε παει μαζι με την οθονη....:( Το αναθεματισμενο,το εχω χωρις θηκη...στην τσεπη το εχω το θηριο,και ξεβαψε στις γωνιες....:mad: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Δλδ δε μπορούμε να το αντικαταστησουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Μπορείς, με 160€ και την οθόνη μαζί...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Σαν ανταλλακτικό έχω δει ότι υπάρχει. Αν πετύχεις κανένα μαγαζί που να έχει όρεξη να ασχοληθεί τόσο πολύ ώστε να το αλλάξει ξεχωριστά θα είσαι τυχερός. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Που το έχεις δει? Μόνος μου δε μπορώ να τ αλλάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλημέρα παιδιά. interne-τομάγαζο για να παραγγείλω αυθεντική μπαταρία για Note3 (και για s3 mini) ? πήρα προχθές μια για το mini και σε 2 φορτίσεις βγήκε off.... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλημέρα παιδιά. interne-τομάγαζο για να παραγγείλω αυθεντική μπαταρία για Note3 (και για s3 mini) ? πήρα προχθές μια για το mini και σε 2 φορτίσεις βγήκε off.... Πάρε καλύτερα από smartec ή κάποιο άλλο εξουσιοδοτημένο service της samsung, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και προπάντων εγγύηση. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Kαλησπέρα παιδιά. Ξέρει κάποιος αν το πενάκι του Νote 3 είναι ίδιο με του Νote 3 neo? Aν κάποιος τα έχει και τα 2 και ξέρει σίγουρα θα με διευκόλυνε πολύ. Και επίσης που μπορώ να το πάρω από Ελλάδα - Αθήνα ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Nα ξαναρωτήσω... δεν μπορεί να μη ξέρει κανένας...:confused: Με ένα απλό googlάρισμα : http://forum.xda-developers.com/note-3-neo/general/note-3-s-pen-note-3-neo-t2894348 Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ξέρω αγγλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ξέρω αγγλικά... Λέει οτι δοκίμασε το s pen του Note 3 Neo σε Note 3 και λειτουργεί κανονικά ενώ είναι ίδιου μεγέθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ξέρω αγγλικά... Ένα παιδί στο XDA με Note 3 neo, δοκίμασε του Note 3 και έγραψε ότι είναι τα ίδια. Οκ. με πρόλαβαν. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ευχαριστώ παιδιά. Καλές γιορτές σε όλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Με το bezel τι μπορεί να γίνει? Γιατί δεν μου πάει η καρδιά πληρώσω κόστος αλλαγής οθόνης γιατί είναι εντελώς αγρατσούνιστη. Κάποιοι το έχουν τρίψει με γυαλόχαρτο και κάποιοι με βαφή για νύχια. Έχει δοκιμάσει κανείς? Edited December 25, 2015 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_naxos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλησπερα παιδες κ καλη χρονια! Ψαχνω το εξης. Εχω ενα samsung galaxy note 3 και θέλω να χρησιμοποιησω κ μια δεύτερη sim. Επειδη ομως η δευτερη θα ειναι μονο data ειναι σχεδον αναγκαιο να λειτουργουν ταυτόχρονα ή εστω οταν μεσω καποιας εφαρμογης φαντάζομαι επιλέγω τη data sim, η αλλη να δεχετε κλησεις κ μνμ εστω εισερχόμενα. Τα φώτα σας κ ευχαριστω εκ των προτέρων.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλησπερα παιδες κ καλη χρονια! Ψαχνω το εξης. Εχω ενα samsung galaxy note 3 και θέλω να χρησιμοποιησω κ μια δεύτερη sim. Επειδη ομως η δευτερη θα ειναι μονο data ειναι σχεδον αναγκαιο να λειτουργουν ταυτόχρονα ή εστω οταν μεσω καποιας εφαρμογης φαντάζομαι επιλέγω τη data sim, η αλλη να δεχετε κλησεις κ μνμ εστω εισερχόμενα. Τα φώτα σας κ ευχαριστω εκ των προτέρων.. Αφού το Note 3 δέχεται μόνο 1 SIM, πως θα γίνει αυτό που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_naxos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Αφού το Note 3 δέχεται μόνο 1 SIM, πως θα γίνει αυτό που λες? Με ανταπτορα γινεται αλλα εχω βρει μονο να αλλαζεις χειροκινητα απο τη μια στην άλλη, ενω εγω ψαχνω αν γινεται βεβαια να λειτουργουν συγχρονως, εστω μονο εισερχομενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μπζιλέ δε γίνεται αυτό που λες. Αγόρασε ένα δίκαρτο. Γι αυτό το λόγο πωλούνται. Αλλιώς όλοι θα είμασταν με αντάπτορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_naxos Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Μπζιλέ δε γίνεται αυτό που λες. Αγόρασε ένα δίκαρτο. Γι αυτό το λόγο πωλούνται. Αλλιώς όλοι θα είμασταν με αντάπτορες. Ρε παιχτη μαλλον δεν με καταλαβες. Εχω ηδη ανταπτορα κ μεσω ενος app εναλασσω τη λειτουργια τους. Απλα ρωταω μηπως καποιος ξερει για ανταπτορα που να λειτουργουν συγχρονως οι 2 sim. Το αλλο που σου ειπα το εχω ηδη και ξερω οτι γινεται. Edited January 6, 2016 by stavros_naxos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ρε παιχτη μαλλον δεν με καταλαβες. Εχω ηδη ανταπτορα κ μεσω ενος app εναλασσω τη λειτουργια τους. Απλα ρωταω μηπως καποιος ξερει για ανταπτορα που να λειτουργουν συγχρονως οι 2 sim. Το αλλο που σου ειπα το εχω ηδη και ξερω οτι γινεται. Μια χαρά κατάλαβα. Γνωρίζω τι κάνει ο αντάπτορας. Και σου απαντώ δε γίνεται. Μη χάνεις το χρόνο σου άλλο. Πάρε ένα δίκαρτο. Ταυτόχρονα δεν παίζουν οι 2 κάρτες σου, και η κανονική και του αντάπτορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ρε παιχτη μαλλον δεν με καταλαβες. Εχω ηδη ανταπτορα κ μεσω ενος app εναλασσω τη λειτουργια τους. Απλα ρωταω μηπως καποιος ξερει για ανταπτορα που να λειτουργουν συγχρονως οι 2 sim. Το αλλο που σου ειπα το εχω ηδη και ξερω οτι γινεται. Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες για τον ανταπτορα παρακαλω. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες για τον ανταπτορα παρακαλω. Πήγαινε στο eBay και γράψε dual sim adapter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts