Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αλλα αν αυξηθει ο ογκος μετα πως θα κλεινει το καπακι πισω???Σορρυ αν ειναι βλακεια η ερωτηση απλα δεν εχω ιδεα...

Εκείνοι που πουλάνε μεγαλύτερες μπαταρίες σου δίνουν και καπάκι μεγαλύτερο. 3 εταιρείες να εμπιστεύεσαι: Zerolemon, Anker, Hyperion. Όλες οι άλλες είναι μούφες. Αν θες έχω μια μπαταρία μαζί με θήκη Seidio που δεν την θέλω. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Από το λίγο που έψαξα δε βρήκα κάτι....

Χρησιμοποιεί κάποιος heart rate monitor και αν ναι, ποιο?

Έχετε να προτείνεται κάτι που έχετε δοκιμάσει από θέμα συμβατότητας και με ποιο software ... (S health, endomondo κλπ)

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Θα ήθελα να μάθω αν με κάποιο τρόπο το πλαστικό ασημένιο μέρος γύρο γύρο μπορεί να αντικατασταθει? Υπάρχουν εξαρτήματα στο ebay?

Θα ήθελα να μάθω αν με κάποιο τρόπο το πλαστικό ασημένιο μέρος γύρο γύρο μπορεί να αντικατασταθει? Υπάρχουν εξαρτήματα στο ebay?

αμ..δε παει μαζι με την οθονη....:( Το αναθεματισμενο,το εχω χωρις θηκη...στην τσεπη το εχω το θηριο,και ξεβαψε στις γωνιες....:mad:

android or ios or wm......who cares.....???

• 2 weeks later...
Σαν ανταλλακτικό έχω δει ότι υπάρχει. Αν πετύχεις κανένα μαγαζί που να έχει όρεξη να ασχοληθεί τόσο πολύ ώστε να το αλλάξει ξεχωριστά θα είσαι τυχερός.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• 2 weeks later...

Καλημέρα παιδιά.

interne-τομάγαζο για να παραγγείλω αυθεντική μπαταρία για Note3 (και για s3 mini) ? πήρα προχθές μια για το mini και σε 2 φορτίσεις βγήκε off....

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Καλημέρα παιδιά.

interne-τομάγαζο για να παραγγείλω αυθεντική μπαταρία για Note3 (και για s3 mini) ? πήρα προχθές μια για το mini και σε 2 φορτίσεις βγήκε off....

Πάρε καλύτερα από smartec ή κάποιο άλλο εξουσιοδοτημένο service της samsung, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και προπάντων εγγύηση.

Kαλησπέρα παιδιά.

Ξέρει κάποιος αν το πενάκι του Νote 3 είναι ίδιο με του Νote 3 neo?

Aν κάποιος τα έχει και τα 2 και ξέρει σίγουρα θα με διευκόλυνε πολύ.

Και επίσης που μπορώ να το πάρω από Ελλάδα - Αθήνα ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Nα ξαναρωτήσω... δεν μπορεί να μη ξέρει κανένας...:confused:

Με ένα απλό googlάρισμα :

http://forum.xda-developers.com/note-3-neo/general/note-3-s-pen-note-3-neo-t2894348

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ξέρω αγγλικά...

Λέει οτι δοκίμασε το s pen του Note 3 Neo σε Note 3 και λειτουργεί κανονικά ενώ είναι ίδιου μεγέθους.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ξέρω αγγλικά...

Ένα παιδί στο XDA με Note 3 neo, δοκίμασε του Note 3 και έγραψε ότι είναι τα ίδια.

Οκ.

με πρόλαβαν.

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Με το bezel τι μπορεί να γίνει? Γιατί δεν μου πάει η καρδιά πληρώσω κόστος αλλαγής οθόνης γιατί είναι εντελώς αγρατσούνιστη. Κάποιοι το έχουν τρίψει με γυαλόχαρτο και κάποιοι με βαφή για νύχια. Έχει δοκιμάσει κανείς? Edited by achillesgk

• 2 weeks later...
Καλησπερα παιδες κ καλη χρονια! Ψαχνω το εξης. Εχω ενα samsung galaxy note 3 και θέλω να χρησιμοποιησω κ μια δεύτερη sim. Επειδη ομως η δευτερη θα ειναι μονο data ειναι σχεδον αναγκαιο να λειτουργουν ταυτόχρονα ή εστω οταν μεσω καποιας εφαρμογης φαντάζομαι επιλέγω τη data sim, η αλλη να δεχετε κλησεις κ μνμ εστω εισερχόμενα. Τα φώτα σας κ ευχαριστω εκ των προτέρων..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς..

Καλησπερα παιδες κ καλη χρονια! Ψαχνω το εξης. Εχω ενα samsung galaxy note 3 και θέλω να χρησιμοποιησω κ μια δεύτερη sim. Επειδη ομως η δευτερη θα ειναι μονο data ειναι σχεδον αναγκαιο να λειτουργουν ταυτόχρονα ή εστω οταν μεσω καποιας εφαρμογης φαντάζομαι επιλέγω τη data sim, η αλλη να δεχετε κλησεις κ μνμ εστω εισερχόμενα. Τα φώτα σας κ ευχαριστω εκ των προτέρων..

Αφού το Note 3 δέχεται μόνο 1 SIM, πως θα γίνει αυτό που λες?

Αφού το Note 3 δέχεται μόνο 1 SIM, πως θα γίνει αυτό που λες?

Με ανταπτορα γινεται αλλα εχω βρει μονο να αλλαζεις χειροκινητα απο τη μια στην άλλη, ενω εγω ψαχνω αν γινεται βεβαια να λειτουργουν συγχρονως, εστω μονο εισερχομενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπζιλέ δε γίνεται αυτό που λες. Αγόρασε ένα δίκαρτο. Γι αυτό το λόγο πωλούνται. Αλλιώς όλοι θα είμασταν με αντάπτορες.

Μπζιλέ δε γίνεται αυτό που λες. Αγόρασε ένα δίκαρτο. Γι αυτό το λόγο πωλούνται. Αλλιώς όλοι θα είμασταν με αντάπτορες.

Ρε παιχτη μαλλον δεν με καταλαβες. Εχω ηδη ανταπτορα κ μεσω ενος app εναλασσω τη λειτουργια τους. Απλα ρωταω μηπως καποιος ξερει για ανταπτορα που να λειτουργουν συγχρονως οι 2 sim. Το αλλο που σου ειπα το εχω ηδη και ξερω οτι γινεται.

Edited by stavros_naxos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιχτη μαλλον δεν με καταλαβες. Εχω ηδη ανταπτορα κ μεσω ενος app εναλασσω τη λειτουργια τους. Απλα ρωταω μηπως καποιος ξερει για ανταπτορα που να λειτουργουν συγχρονως οι 2 sim. Το αλλο που σου ειπα το εχω ηδη και ξερω οτι γινεται.

Μια χαρά κατάλαβα. Γνωρίζω τι κάνει ο αντάπτορας. Και σου απαντώ δε γίνεται. Μη χάνεις το χρόνο σου άλλο. Πάρε ένα δίκαρτο. Ταυτόχρονα δεν παίζουν οι 2 κάρτες σου, και η κανονική και του αντάπτορα.

Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες για τον ανταπτορα παρακαλω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες για τον ανταπτορα παρακαλω.

Πήγαινε στο eBay και γράψε dual sim adapter.

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)